Căutare
Ultimele subiecte
ATIT DE BLONDA , UDREA cu pletele in vant, a dat CU CUru (Paloma) de pamint
Pagina 1 din 1
ATIT DE BLONDA , UDREA cu pletele in vant, a dat CU CUru (Paloma) de pamint
[cu referire la –n.m.] la fotografia Elenei Udrea, Madalin Voicu a preferat sa se abtina in a da un verdict, motivand ca nu s-ar cadea, intrucat blonda de la PD este din aceeasi etnie cu el. “Ma abtin, pentru ca Elena Udrea este co-etnica mea. Nu vreau sa spun mai multe, dar stiu ce vorbesc, pentru ca le cunosc “pedigree-ul” tuturor. Sunt sigur de ce spun” Madalin Voicu , viclean manelist de CASTA
Ma doare fix in pix daca Udrea , blonda de la DREPT e româncă,ţigancă , tătăroaică , unguroaică ( etcetera,să aprindem o lulea, să fumăm , ce pusca mea ) dar prostia agresivă m-a deranjat, mă deranjează , mă va deranja. Credeam că sub influienta cotrocenistului s-a mai cizelat după ce a plonjat cu voluptate într-un ocean de ridicol la Turcescu în emisiune ( preşedintele Norvegiei vrea să scoată ţara sa din UE - - îţi mai aduci aminte, doamnă ? ) . Ciuciu banana , această doamnă care vorbeşte deja cu aplomb de o viitoare candidatură la preşedinţia Rromâniei e excesiv de blondă şi , pe cuvîntul meu , ar merita să poarte zi şi noapte cascheta de militian ( dacă m-aş fi referit la altă persoană aş fi zis că e proastă de bubuie dar mă abţin , vin geruliencele şi mă scalpează pe motiv de misoginism ,cu argumentul că blondele sunt ocrotite de lege ).Deci, să nu divagăm , mamzel Nutzica s-qa dus în secuime, că de , nici o dată nu e prea devreme să începi campania electorală pentru preşedinţia Rromâniei . Cu acest prilej ,conform dictonului nu mănînci CA PU LA peşte ,i-a băşit neuronul una dură de tot . Pe scurt , s-a întîlnit cu primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad , gunoiul care scuipă România şi românii în obraz, un şovin împuţit , iredentist revizionist care urăşte visceral tot ce e românesc. Ce îi băşeşte mintea blondei ot Pleşcoi ? Citiţi şi vă minunaţi :" Am participat astăzi la Şugaş la o dezbatere a PDL Covasna despre Constituţie, regionalizare şi despre proiectele de investiţii care au fost începute în timpul guvernării noastre şi care nu sunt finalizate sau continuate de USL. După acest moment, m-am întâlnit cu un vechi prieten - primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad. Ne-am adus aminte împreună de proiectele foarte importante pentru judeţul Covasna şi pentru Sfântu Gheorghe pe care le-am derulat în mandatul meu de ministru – investiţii de aproape 100 de milioane de euro, din care peste 66 de milioane de euro din fonduri europene (20 de milioane numai pentru spitalul judeţean). Invariabil am ajuns şi la politică …( el , un împuţit şi tu, pouliticiana lui peşte prăjit )" . E blondă şi de o ipocrizie fără margini , falsă până în vârful unghiilor de la picioarele ornate cu celulită .
http://blog.elenaudrea.ro/pentru-usl-romanii-din-afara-granitelor-nu-exista-si-nu-trebuie-sa-aiba-drepturi.html "> strong>AICI plânge ipocrit pe umărul românilor diasporeni ( de a căror soartă în realitate o doare fix în cur ) - PENTRU USL, ROMANII DIN AFARA GRANITELOR NU EXISTA SI NU TREBUIE SA AIBA DREPTURI
- iar în secuime îl pupă pe honved în cucul său cel unguresc ce se pretinde a fi secuiesc , în loc să îi dea o pereche de palme sau o posetă Vuiton în cap şi să îi spună de la obraz : “ măi nesimţitule, măi loază ungurească ,voi sunteţi nespălaţii care îi privaţi de cele mai elementare drepturi pe românii din ţinutul secoiesc al celor 254 de secui recenzaţi la ultimul recensămînt, voi îi faceţi pe aceştia să se simtă discriminaţi în propria lor ţară .În fine, de o fi să fie vreodată ca mamzel Nutzica să ceară foarte umilul meu vot,îl va primi prin gură , lângă casa de cultură , voi prefera să îl dau regelui Cioabă , acesta cel puţin nu îşi reneagă etnia. Şi-am încălecat pe o şa ….
Subiecte similare
» Oda lui Basescu ( Scrisoare de la un basist adevarat)
» Blonda UDREA cocoşeşte, ciutăceşte sau cotcodăceşte ?
» File despre 'arhipelagul ororii'
» Morile de Vânt ale Înfrângerii
» Crin, tot mai izolat în PNL
» Blonda UDREA cocoşeşte, ciutăceşte sau cotcodăceşte ?
» File despre 'arhipelagul ororii'
» Morile de Vânt ale Înfrângerii
» Crin, tot mai izolat în PNL
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO