Căutare
Ultimele subiecte
MORSA DECREPITĂ plonjînd de pe banchiză în FROSA SAGA
Pagina 1 din 1
MORSA DECREPITĂ plonjînd de pe banchiză în FROSA SAGA
PROFIL DE TROL ( metamorfozarea morsei în căcat)
• nume real XXX (eliminat pentru a nu oferi motiv de report )
• user name XXX ( eliminat pentru a nu oferi motiv de report )
• pretinde că ar fi colonel în rezervă , dar sub titlu de supoziţie o fi fost eventual plotonier, să trăiţi !
• a fost dat afară pensionat medical din armată pe vremea lui Ceauşescu
• altă variantă ar fi că a fost pensionat medical pe motiv de psiho-pupu
• are în dotare o balabustă ( nume de cod FROSA )
• PESEDIST FANATIC (PSD le-a dat . le-a dat)
• la mitinguri sau întruniri publice latră în corul javrelor aşa zisului colonel Dogaru
• ca bun român merge la biserică . se spovedeşte , ia în gura spurcată sfânta cuminecătură şi mergînd în patru labe pupă moaşte atunci când nu o pupă între craci sau în cur pe muierea lui la vederea căruia şi măgarului de la stână nu i se mai scoală mătărînga
• este un individ infect care are o satisfacţie morbidă în a jigni şi a colporta minciuni abominabile la adresa persoanelor care au alte convingeri sau orientări politice decît el
• l-am invitat (fiind total neinspirat) pe blogul meu ,intitulat Cronici geruliene unde . în pofida diferenţelor de opinii a fost tratat cu deferenţă şi respect
• nu am ezitat să îşi blochez pentru treizeci de zile fiul care a fost nepoliticos cu acesta
(ulterior căcatul cu epoleţi se va lăuda că a obţinut prin asta o mare victorie )
• colportează minciuni prin intermediul unor conturi false sau sub propria semnătură
• în timp s-a dovedit că individul nu este un interlocutor de bună credinţă , fiind doar un jeg cu aparenţă bipedă
exemplul unu
exemplul doi
• nume real XXX (eliminat pentru a nu oferi motiv de report )
• user name XXX ( eliminat pentru a nu oferi motiv de report )
• pretinde că ar fi colonel în rezervă , dar sub titlu de supoziţie o fi fost eventual plotonier, să trăiţi !
• a fost dat afară pensionat medical din armată pe vremea lui Ceauşescu
• altă variantă ar fi că a fost pensionat medical pe motiv de psiho-pupu
• are în dotare o balabustă ( nume de cod FROSA )
• PESEDIST FANATIC (PSD le-a dat . le-a dat)
• la mitinguri sau întruniri publice latră în corul javrelor aşa zisului colonel Dogaru
• ca bun român merge la biserică . se spovedeşte , ia în gura spurcată sfânta cuminecătură şi mergînd în patru labe pupă moaşte atunci când nu o pupă între craci sau în cur pe muierea lui la vederea căruia şi măgarului de la stână nu i se mai scoală mătărînga
• este un individ infect care are o satisfacţie morbidă în a jigni şi a colporta minciuni abominabile la adresa persoanelor care au alte convingeri sau orientări politice decît el
• l-am invitat (fiind total neinspirat) pe blogul meu ,intitulat Cronici geruliene unde . în pofida diferenţelor de opinii a fost tratat cu deferenţă şi respect
• nu am ezitat să îşi blochez pentru treizeci de zile fiul care a fost nepoliticos cu acesta
(ulterior căcatul cu epoleţi se va lăuda că a obţinut prin asta o mare victorie )
• colportează minciuni prin intermediul unor conturi false sau sub propria semnătură
• în timp s-a dovedit că individul nu este un interlocutor de bună credinţă , fiind doar un jeg cu aparenţă bipedă
exemplul unu
- acum nouă ani când mi-a fost extirpat un plămîn afectat de o tumoare malignă cu risc de transformare în tumoare benignă îi curgeau balele de satisfacţie când spunea despre mine -citez : cancerosul va muri în chinuri groaznice
exemplul doi
- despre o colegă de pe blog , o doamnă distinsă , pictoriţă de biserici şi care a vut mai multe expoziţii de pictură a afirmat că aceasta pictează sfintele icoane beată fiind şi apoi se pişă pe ele
- e una dintre cele mai abjecte creaturi întîlnite în lumea virtuală
Ultima editare efectuata de catre Admin in Sam Iun 01, 2024 8:53 am, editata de 1 ori
Subiecte similare
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
» MASS-MEDIA - PROSTITUATA decrepita si resapata a MASONILOR
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
» FROSA CARE LINGE CROSA valsînd cu GHEORGHE MIRON (alias FREDDYE- CALIOPI) TICĂLOŞIE ŞI ABJECŢIE LA SUPERLATIV
» PUTE IN JUR - SCONCSUL dIACONU eUSEBIU REVINE
» MASS-MEDIA - PROSTITUATA decrepita si resapata a MASONILOR
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
» FROSA CARE LINGE CROSA valsînd cu GHEORGHE MIRON (alias FREDDYE- CALIOPI) TICĂLOŞIE ŞI ABJECŢIE LA SUPERLATIV
» PUTE IN JUR - SCONCSUL dIACONU eUSEBIU REVINE
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Ian 11, 2025 7:40 am Scris de Admin
» colocvial SEX
Sam Ian 11, 2025 6:47 am Scris de Admin
» MORSA DECREPITĂ plonjînd de pe banchiză în FROSA SAGA
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO