POLITICA

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

Revoltă în PNL pe tema propunerii de la Transporturi: "Iar ne-am făcut de băcănie"

In jos

Revoltă în PNL pe tema propunerii de la Transporturi: "Iar ne-am făcut de băcănie" Empty Revoltă în PNL pe tema propunerii de la Transporturi: "Iar ne-am făcut de băcănie"

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO Mier Iul 17, 2013 3:56 pm

Numirea unui înlocuitor al lui Relu Fenechiu la Ministerul Transporturilor a născut vii polemici în randul liberalilor. Potrivit pesurse.ro, eşalonul 2 al Biroului Politic Național al PNL , s-a revoltat că liderul PNL, Crin Antonescu nu le ia în considerare propunerile la şefia Ministerului Transporturilor.

Câţiva dintre liberali l-au acuzat pe Crin Antonescu pentru faptul că a făcut numai alegeri greşite în ultima vreme şi că periclitează poziţia partidului la guvernare.

Mai mult, unul dintre vicepreședinții executivi ai PNL l-a atacat dur pe liderul PNL.

"Adevărul e ce iar ne-am făcut de băcănie. Asa-i când te conduce unul care nu știe la cât e ceasul. Probabil ca PNL să fie vizat de anumite campanii de presă dirijate, dar se vede și de pe Lună că s-au făcut numai alegeri greșite în ultimul timp.

Marga a fost o mare dezamăgire, Diaconu un servant de joasă speță, Relu un bișnițar care credea care va pune mâna pe CNADNR și a eșuat la trenuri. Și sunt sigur că mai are Unchiu (n.r. Dan Radu Rușanu) destui din ăștia buni la orice, numai la politică și administrație nu", a spus vicepreședintele executiv.
DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

Revoltă în PNL pe tema propunerii de la Transporturi: "Iar ne-am făcut de băcănie" Empty Moare PNL de fenechita si silaghita?

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO Joi Iul 18, 2013 7:11 am

DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum