Căutare
Ultimele subiecte
UN VADIM DEMENTIAL versus PNL : Ruşine istorică pentru partidul Brătienilor: PNL A INTRAT SLUGĂ LA ARENDAŞUL EVREU, CARE ÎL JUPOAIE DE VIU!
POLITICA :: Prima categorie :: buna tara,rea tocmeala, MAMA EI DE SOCOTEALA :: USL -barca pe valuri.... :: PNL
Pagina 1 din 1
UN VADIM DEMENTIAL versus PNL : Ruşine istorică pentru partidul Brătienilor: PNL A INTRAT SLUGĂ LA ARENDAŞUL EVREU, CARE ÎL JUPOAIE DE VIU!
Numirea lui Niels Schnecker în funcţia de şef al campaniei electorale a lui Crin Antonescu provoacă un scandal uriaş în sînul PNL. Este o nebunie ţinută cu greu departe de opinia publică. Iată ce am aflat. Imediat după congresul PNL, cei rămaşi în jurul lui Crin Antonescu s-au împărţit în două găşti, fiecare condusă de cîte un lacheu al Bretonatului. Prima este dirijată de actualul ministru de Finanţe, Daniel Chiţoiu, iar cea de-a doua, de consilierul Eduard Helwig. Deşi prin menţinerea în funcţia de ministru de Finanţe a lui Chiţoiu, susţinut de şefii de organizaţii judeţene, situaţia părea lămurită, tămbălăul a izbucnit o dată cu impunerea escrocului insuportabil Schnecker, care şi-a negociat poziţia prin intermediul celuilalt evreu, Helwig. Isteria a plecat de la bani. Conform surselor noastre, prima măsură, cerută de Schnecker, este ca fiecare organizaţie PNL să contribuie la campania de imagine a lui Mireille Mathieu cu cîte 5.000 de euro lunar, iar în judeţele unde PNL deţine funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, suma va fi de 10.000 de euro lunar. În plus, fiecare penelist care ocupă un post de conducere va contribui, lunar, la efortul de imagine cu sume între 200 şi 2.000 de euro, în funcţie de cît de bănos este fotoliul respectiv. Sursele noastre spun că sistemul de taxare impus de fostul spălător de WC-uri înfurie banda condusă de Chiţoiu, care, telefonic, a încercat să-i aducă lui Crin Antonescu la cunoştinţă această situaţie, avertizîndu-l că riscă să piardă sprijinul organizaţiilor din teritoriu. Acesta fapt a dus, sîmbătă la prînz, la o întîlnire de urgenţă în biroul de la Senat al Fătălăului, care a durat circa o oră. La discuţie au fost prezenţi Crin Antonescu, Eduard Helwig, Klaus Ihannis şi Niels Schnecker, iar concluzia a fost aceea că pentru a domoli spiritele, la remanierea guvernamentală, care va avea loc, cel tîrziu, în această toamnă, Daniel Chiţoiu va fi schimbat din funcţia de ministru de Finanţe. Prin urmare, ăsta era de vină…
http://www.ziartricolorul.ro/rusine-istorica-pentru-partidul-bratienilor-pnl-a-intrat-sluga-la-arendasul-evreu-care-il-jupoaie-de-viu/
GIGI_BERBECOSU- Mesaje : 248
Data de inscriere : 15/11/2012
Subiecte similare
» In which I apply for Jewish status ( În care am aplica pentru statutul de evreu )
» Sunt evreu, şi astăzi mi-e ruşine (de Serge Grossvak)
» Scroafa e moarta in cotet :USL cu mortul la ginecolog
» Un prezidenţiabil pierdut în vacanţă
» angajament de COPYlot
» Sunt evreu, şi astăzi mi-e ruşine (de Serge Grossvak)
» Scroafa e moarta in cotet :USL cu mortul la ginecolog
» Un prezidenţiabil pierdut în vacanţă
» angajament de COPYlot
POLITICA :: Prima categorie :: buna tara,rea tocmeala, MAMA EI DE SOCOTEALA :: USL -barca pe valuri.... :: PNL
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO