POLITICA

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație

+3
ana morosana
Narcisa-Edelweiss
CHINEZ cumpar PECHINEZ
7 participanți

In jos

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Empty Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație

Mesaj Scris de CHINEZ cumpar PECHINEZ Dum Feb 09, 2014 3:46 pm

Sub umbrela Fundației Mișcarea Populară, președintele Băsescu participă la o întrunire a Partidului Mișcarea Populară, la Cluj Napoca. El a sosit sâmbătă în municipiul transilvan unde a fost întâmpinat ceremonios de primarul Emil Boc. Agenda prezidențială de mâine, în numele căreia a fost efectuată deplasarea cortegiului prezidențial de azi, prevede o reuniune a Fundației Mișcarea Populară la care participă membrii partidului cu același nume. Șmecheria băsistă, în concordanță cu toate șmecheriile care i-au însoțit viața, pute pentru nasurile fine și trece neobservată pentru o națiune cu nasul mereu înfundat. În orice democrație pământeană și, probabil, și intergalactică, o asemenea sfidare a bibliei constituționale se pedepsește prin reuniunea de urgență a Parlamentului, unde-s adunați trimișii poporului să-l apere de bădărănii, și prin emiterea de urgență a unei sancțiuni prin vot. Parlamentul, fac pariu, nu va sesiza munca electorală a președintelui care și-a făcut partid și care tocmește reuniuni de propagandă politică pe banii națiunii și împotriva regulilor ei de viețuire în spiritul legii. Domnul Băsescu, pupat pe papuc de Boc, se mișcă blindat, la adăpostul oricărei huiduieli, iar duminică va da directive și va trasa însărcinări politice. Decontul deplasării, masa și dansul sunt acoperite de românii care nu prea au treabă cu politica lui Băsescu și în general cu nimic. Parlamentul, adormit cu curul pe cămeșă, nu va fi trezit de nimeni spre a-l atenționa că e cea mai vânoasă putere din țară. Băsescu își face partid cu elicopterul prezidențial și cu secretarele de la Cotroceni, poreclite consilieri, așa cum și-a cumpărat moșie cu argații de la Palat. Boc, prezent ca un vasal independent, aduce și el nuntași de umplutură și plătește ”dizeoza”. Duminică la Cluj Napoca, ultima pagină nedesfăcută a Constituției va fi siluită de puța politică a unui partid sugar, învelită într-un prezervativ de fundație. http://ampress.ro/editoriale/cu-puta-politica-invelita-intr-un-prezervativ-de-fundatie/
CHINEZ cumpar PECHINEZ
CHINEZ cumpar PECHINEZ

Data de inscriere : 21/09/2012

Sus In jos

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Empty SCANDALOS

Mesaj Scris de Narcisa-Edelweiss Lun Feb 10, 2014 7:17 am

Bătrân săltat de SPP-ul lui Băsescu pentru că și-a permis să comenteze la adresa președintelui

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Batran-saltat-de-oamenii-lui-basescu-300x220
Un bătrân care și-a permis să comenteze împotriva lui Traian Băsescu, în timp ce acesta susținea un discurs la Cluj a fost ”săltat” de agenții SPP, precum un infractor.

batran saltat de oamenii lui basescuBărbatul se afla pe holul Casei Universitarilor Cluj, lânga sala Europa, unde Traian Băsescu susținea un discurs la dezbaterea organizată de Fundația Mișcarea Populară, scrie știridecluj.ro.

Bătrânul a început să comenteze la dresa lui Băsescu, spunând că acesta a distrus România: De doi ani o ducem rău. A tăiat salariile și acum ce mai vrea?

Când au văzut că bărbatul continuă să vocifereze, doi agenți SPP care asigurar securitatra lui Băsescu, l-au luat pe bătrân de mâini și l-au târât pe hol, l-au coborât cu forța, scările și l-au dat afară din clădire ca pe un infractor.

Bătrânul striga încontinuu la cei doi agenți SPP care-l, bruscau: ”Lăsați-mă în pace, Lăsați-mă în pace”. Cele două brute care asigură siguranța lui Băsescu au fost insensibil la rugămințile bătrânelului și l-au dat afară, târâș, ca pe un câine.

http://www.exclusivnews.ro/stiri/stiri-nationale/batran-saltat-de-spp-ul-lui-basescu.html

Victor Maghear, bătrânul de 85 de ani, luat pe sus de oamenii lui Băsescu, este fost deținut politic
Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Victor-Maghear-si-basescu-300x225
Victor Maghear a fost luat pe sus și bruscat de agenții SPP, care asigurau paza lui Băsescu, la reuniunea Fundației Mișcarea Populară de la Cluj.

Victor Maghear si basescuVictor Maghear a mers duminică la prânz la Casa Universitarilor Cluj, lânga sala Europa, unde Traian Băsescu susținea un discurs la dezbaterea organizată de Fundația Mișcarea Populară. Bătrânul aflat pe holul clădirii, a început să comenteze la adresa lui Băsescu, spunând că acesta a distrus România: De doi ani o ducem rău. A tăiat salariile și acum ce mai vrea?

Când au văzut că bărbatul continuă să vocifereze, doi agenți SPP care asigurar securitatra lui Băsescu, l-au luat pe bătrân de mâini și l-au târât pe hol, l-au coborât cu forța, scările și l-au dat afară din clădire ca pe un infractor.

Bătrânul striga încontinuu la cei doi agenți SPP care-l, bruscau: ”Lăsați-mă în pace, Lăsați-mă în pace”. Cele două brute care asigură siguranța lui Băsescu au fost insensibil la rugămințile bătrânelului și l-au dat afară, târâș, ca pe un câine. Ca și cum bătrânul în vârstă de 85 de ani putea să îi pună lui Băsescu, viața în pericol.

Victor Maghear a povestit la Antena 3, că agenții de pază ai lui Băsescu l-au bruscat, l-au luat pe sus și i-au întors mâna la spate, și mai să-i facă brânci pe scări.

Octav Bjoza, președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici a intervenit telefonic la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 și a spus că la ura actuală în țară mai sunt circa 3.000 de deținuți politici. Bjoza s-a plâns de faptul că deținuții politici sunt ignorați de aturoritățile statului român și de către Băsescu, despre care spune că a condamnat de formă comunismul.  Octav Bjoza a mărturisit că stă cu chirie într-o cămăruță plină de gândaci și că se spală cu apă rece la un lavoar și că are 4 milioane pensie.

Mihai Gâdea le-a promis lui Victor Maghear și Octav Bjoza că se vaimplica în organizarea unei manifestări la Ateneul Român sau la Opera Română, unde să fie adunați foștii deținuți politici pentru a fi omagiați.

PS Si totusi , chiar daca a existat premeditare si e vorba de un exercitiu de manipulare al Antenei 3 , de ce trebuia bruscat un batrin ?
http://www.exclusivnews.ro/stiri/stiri-nationale/victor-maghear-batranul-de-85-de-ani-luat-pe-sus-de-oamenii-lui-basescu-este-fost-detinut-politic.html#
Narcisa-Edelweiss
Narcisa-Edelweiss

Data de inscriere : 21/12/2008
Varsta : 36

Sus In jos

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Empty Bătrân legionar ridicat de SPP pentru că a ridicat vocea împotriva lui Traian Băsescu (Video)

Mesaj Scris de ana morosana Lun Feb 10, 2014 7:55 am

Bătrânul legionar Victor Maghiar, în vârstă de 85 de ani, a fost săltat astăzi de SPP, după ce fostul deţinut politic la Gherla şi Periprava a ridicat vocea împotriva lui Traian Băsescu, care îşi rostea discursul despre starea statului de drept din România, în cadrul congresului organizat la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca de către Mişcarea Populară.

Bărbatul a fost ridicat de pe holul Casei de Cultură, acestuia nefiindu-i permis accesul în sala unde se aflau reprezentanţii Mişcării Populare.
Victor Maghiar participă cu vivacitate la protestele organizate în Cluj-Napoca de către cetăţeni, considerând că întreaga clasă politică care s-a perindat pe la conducerea României după 1989 este formată din trădători şi vânzători de ţară.

NapocaNews
ana morosana
ana morosana

Data de inscriere : 22/05/2013

Sus In jos

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Empty MANIPULARE ?

Mesaj Scris de ana morosana Lun Feb 10, 2014 9:12 am

Bătrân legionar ridicat de SPP pentru că a ridicat vocea împotriva lui Traian Băsescu. Nici macar nu a fost singur, erau mai multi.Printre ei si Borodi (tot membru al Noii Drepte - desi aproape la fel de in varsta ca si "pensionarul") cel care in vara anului 2012 conducea contra-manifestatii impotriva celor care aparau constitutia. Deci: o provocare. Dar iata ca din nou se adevereste vechea zicala: "Camarade nu fi trist, Garda merge inainte prin partidul comunist.
ana morosana
ana morosana

Data de inscriere : 22/05/2013

Sus In jos

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Empty va rog cautati

Mesaj Scris de Gabriela,zâna Maseluţă Mier Feb 12, 2014 4:15 pm

va rog cautati opinia Noii drepte despre batrinelul protestar de de la Cluj .E foarte important , multumesc
Gabriela,zâna Maseluţă
Gabriela,zâna Maseluţă
Admin

Data de inscriere : 28/09/2010

Sus In jos

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Empty Chirieac: Ponta trebuia să fie atent la insistențele cu care Băsescu îl promova pe Iohannis

Mesaj Scris de Gabriela,zâna Maseluţă Mier Mar 05, 2014 11:37 am

Gabriela,zâna Maseluţă
Gabriela,zâna Maseluţă
Admin

Data de inscriere : 28/09/2010

Sus In jos

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Empty STOP CADRU

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO Mier Mar 05, 2014 7:54 pm

Hotărât lucru, marțea avem program politic de telecinematecă: „Aveți curaj să demisionăm amândoi din funcțiile pe care le-am obținut ca USL?” l-a întrebat Crin pe Ponta – ca pe puntea Titanicului. Acesta a refuzat insinuând că nu e sincer: „avem președinți care-și dau demisia în 5 minute și nu și-o dau; eu nu-mi dau demisia, eu cer votul de învestitură”. Un premier nu dă, el cere. Căci mii de lacrimi nu-i ajung și tot mai multe cere. Răvășit de insinuare, Crin s-a repezit la microfon: „eu demisionez din funcția de președinte al Senatului”. Aplauze. Strigăte: demisia! adresate dlui Ponta care nu s-a tulburat: „Crin s-a sinucis” le-a spus el ziariștilor cu zâmbetul lui Cioacă în colțul gurii. Ce om! Râde anunțând o sinucidere. Scena s-a petrecut la Parlament unde dl. Ponta III își prezenta noul guvern pe programul vechi al USL gândind pesemne că e ca nou întrucât regretata nu l-a purtat decât la alegeri.
E ca și cum după doi ani de căsnicie gonești nevasta, îți iei alta dar folosești certificatul pretinzând că e același mariaj: s-a schimbat doar persoana. Anterior, dl. Băsescu – special guest star - i-a cerut premierului să-și actualizeze programul în parlament pentru a intra în constituționalitate. Altminteri, intră în ficțiune căci USL nu mai există – chiar dacă dl. Ponta refuză s-o îngroape sperând în reînvierea ei sau măcar în reîncarnarea ei în dubiosul Tăriceanu. Noul guvern a luat 346 voturi: o majoritate confortabilă de 64%. Uf, credeam că nu mai trece odată! Discursul lui Crin, la debutul său oficial în opoziție, a făcut senzație: văzând rochiile răposatei USL peste indispensabilii dlui Marko Bela („fără UDMR nu se fac reforme”) acesta a dezvăluit „frumosul secret al noii majorități”, adică legea amnistiei. Și ce-i așa frumos? Dl. Ponta n-a prea avut spor la replici. E în mod clar depășit de Crin la acest capitol așa că s-a repezit la dl. Blaga care a contestat guvernul la CCR: „buldog de catifea cu conducerea la Cotroceni”. Ideea dlui Ponta ar fi că dacă ai majoritate, ai și dreptate – inclusiv dreptul de a sări peste reguli. Acum așteaptă verdictul CCR – iar lupta continuă: „Ponta e ofițer acoperit al SIE” a dezvăluit Rareș Bogdan la Realitatea în timp ce Ciuvică (la A3) ciugulea din Ghișe: „sunteți un partid de rahat, acum propaganda băsistă îl pupă în c... pe Antonescu”. Ehei, unde-s vremurile când îl pupau voicuriștii? Acum pupatul e la BEC unde s-a înscris „alianța PSD, UDMR, PC” (PUP) care face bezele electoratului: I pup you. Sărutul de pe urmă.
DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Empty Băsescu a căzut în fund, lunecînd pe căcăreaza care a fost cuvîntul de onoare al lui Victor Ponta

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO Joi Mar 06, 2014 7:11 pm

Un Guvern în care strălucește țipla madmoazelelor și domnișorilor puși în fereastra Bordelului ca să creadă cei de afară că înăuntru e o mînăstire.
Guvern nou, cu premier vechi, la fel de iresponsabil și la fel de vesel ca și în guvernele anterioare.
Nu e de mirare că ședința debutează cu binecunoscuta scenetă în care Victor Ponta se umflă în pene fără să poată face cucurigu, deoarece e castrat.

Pentru că televiziunile de știri îl mănîncă din ochi (ne-a mai dat ceva bani cu sacoșa, mînca-l-ar mama pe el!), Victor Ponta se grăbește să facă mișto de Traian Băsescu:

”Noul guvern (…) îşi va angaja răspunderea pentru un program, nu program de guvernare, ci un program, aşa spune Constituţia şi aşa facem. Este un program care va cuprinde principalele acţiuni şi principalele direcţii de acţiuni ale guvernului, în perioada următoare. Evident că nu l-am inventat peste noapte, ci este inspirat aproape în totalitate din programul de guvernare aprobat în 2012, dar sunt lucruri care s-au realizat deja şi nu are rost să ni le mai propunem încă o dată şi sunt şi lucruri noi care au apărut într-un an şi jumătate şi evident că acestea trebuie să fie asumate de către guvern şi aprobate de către Parlament.
E vorba de Articolul 114 din Constituţie şi e vorba despre un program, nu de program de guvernare, ci este un program de acţiuni pentru care cerem sprijinul Parlamentului în perioada imediat următoare. Fac aceste precizări pentru că am văzut un val de optimism, că e pace între guvern şi preşedinte. Eu nu îmi fac asemenea iluzii şi n-aş vrea să iluzionez pe nimeni. Nu e deloc pace şi nici nu cred că va fi pace până în decembrie, când vom avea un preşedinte care va înţelege să fie preşedinte arbitru şi nu preşedinte jucător. Aseară a fost doar un armistiţiu impus de două lucruri: de votul Parlamentului de marţi – şi mulţumesc încă o dată tuturor parlamentarilor de la toate grupurile politice care ne-au sprijinit – şi de realitatea regională şi europeană. Uniunea Europeană şi partenerii noştri transatlantici au nevoie de o Românie stabilă, democratică şi serioasă, tocmai în momente foarte dificile şi foarte apropiate de graniţele noastre. ”

Miercuri seara, Traian Băsescu a ieșit în public pentru a ne anunța încheierea crizei politice. Victor Ponta și-a dat cuvîntul de onoare că va prezenta Parlamentului Programul de guvernare al Guvernului Ponta 3.
Bazat pe acest cuvînt, el, Traian Băsescu, va investi noul Guvern fără a mai aștepta să vadă dacă într-adevăr Victor Ponta va prezenta Parlamentului Programul noului Guvern.

Din cîte se vede, Victor Ponta nu va prezenta Parlamentului un nou program de guvernare, așa cum cere Constituția, ci fostul program, cu niște mici corecturi. Un fel de copy-paste cu mici corecturi. Un progres în viața lui Victor Ponta dacă ne gîndim că pînă acum a plagiat fără corecturi.

Cînd am scris că răzgîndirea de miercuri e o înfrîngere penibilă, fanii și fănițele lui Traian Băsescu au sărit în sus avertizîndu-mă că domnul președinte i-a întins o capcană luiVictor Ponta, că o să văd eu ce lovitură mortală va primi pisicuțul.
Din cîte se vede, n-a fost nici o capcană.

Traian Băsescu a căzut în fund, lunecînd pe căcăreaza care a fost cuvîntul de onoare al lui Victor Ponta.
http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-la-ora-17-6/
DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Sus In jos

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Empty PE SITE

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO Joi Mar 06, 2014 7:16 pm

DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Sus In jos

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Empty Balanţa Justiţiei, pusă în pericol de “limba cântarului”?

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO Joi Mar 06, 2014 8:53 pm

DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Sus In jos

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Empty Cum s-au înțeles Ponta și Băsescu

Mesaj Scris de RrO RUPT(ă) în cur Vin Mar 07, 2014 12:02 pm

Cum s-au înțeles Ponta și Băsescu. Și un răspuns pentru Bogdan Oprea

Deocamdată este un mister ce s-a întâmplat miercuri la ora 14. Traian Băsescu și Victor Ponta au trecut în 24 de ore de la ”profund corupți”, la încredere totală și o criză rezolvată cu o promisiune și o strângere de mână. Astfel, ce se anunța ca una dintre cele mai lungi crize guvernamentale ca instituții implicate și poziționare, s-a terminat pe neașteptate și cu multe zâmbete. De mult timp nu l-am mai văzut pe Traian Băsescu atât de radios și pe Victor Ponta atât de satisfăcut.

Totul s-a întâmplat între orele 14 și 15, după depunerea jurământului lui Gabriel Oprea și înainte ca Victor Ponta să ajungă la întâlnirea cu ambsadorii UE. Premierul a spus aseară la Ultima Oră că soluția era deja convenită când a ajuns la întâlnire. Ce s-a întâmplat în ascurta întâlnire? Victor Ponta spune că e o chestiune care va rămâne pentru istorie. O să încerc să explic ce s-ar fi putut întâmpla, urmărind câteva chestiuni generale:

1. Telefonul venit din afară, mai precis din Statele Unite, ipoteză lansată la Ultima Oră de Bogdan Chirieac, care a invocat surse. Președinția și premierul au negat vehement varianta în care John Kerry a sunat pe cineva să vorbească de criza guvernamentală din România. Cu un amendament. Întrebat dacă John Kerry a sunat vreun oficial român să vorbească strict de criza din Ucraina, Victor Ponta a răspuns: ”Am idee, dar nu comentez”.

Așa că nu e tocmai de lepădat varianta în care Ponta și Băsescu au primit semnale din exterior să nu se încrânceneze pe fondul crizei din Ucraina. Aici este totuși o nepotrivire de timp sau o coincidență uriașă. Dacă semnalul ar fi venit înainte de ora două, bănuiesc că nu l-ar mai fi pus pe Gabriel Oprea să jure, să demisioneze și apoi să jure din nou. Ar fi venit întregul guvern. O spune și premierul. La ora 14, la jurământul lui Oprea, nu erau înțeleși. Rămâne atunci ca semnalul să fi venit fix când cei doi erau împreună, ceea ce e o coincidență foarte mare.

2. Președintele și-a dat seama că pierde bătălia juridică și constituțională și atunci a dat înapoi, pentru o imagine de maturitate și stabilitate. Evaluați voi dacă e posibil.

3. O înțelegere în care domnul Băsescu a câștigat ceva mult mai drag și mai pe placul său. Ceva care l-a făcut atât de vesel. Ce să fi fost? Nu o să știm niciodată. Dar, ca o stranie coincidență astăzi a apărut această știre. Și nu pot să uit că PDL i-a băgat câte 10 voturi în traistă doamnei Băsescu. Oricum eu am fost tot timpul sigur că Elena Băsescu e singurul politician care poate intra în Parlamentul European prin forțe proprii.

Și un răspuns pentru domnul Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al președintelui României

Aseară, domnul Oprea a transmis un comunicat violent în care a negat un telefon de la John Kerry. O dezmințire ar fi fost suficientă, dar am fost acuzați de minciună și dezinformare. Cum lucrurile s-au întâmplat la Ultima Oră, îi transmit domnului Oprea următoarele:

1. Afirmația în cauză aparține domnului Bogdan Chirieac și a fost făcută în direct, fără posibilitatea de a fi verificată de către jurnaliști. Afirmația a fost primită cu precauție atât de noi, moderatorii, cât și de cei prezenți în platou. Întrebarea care s-a pus este dacă o discuție despre criza din Ucraina poate genera stabilitate la București. Tonul discuțiilor a fost politicos și fără niciun fel de acuzații la adresa Președintelui și Premierului.

2. Mulțumesc Președinției României că se apleacă cu atâta atenție asupra programului nostru, Ultima Oră. A stabilit astfel și o premieră, fiind prima și singura instituție care ne-a acuzat vreodată de minciună.

Vă comunic domnule Oprea pe această cale, vorbind în nume personal, că voi acorda aceeași atenție activității instituției dumneavoastră.

Aș putea începe, de exemplu, cu interviul de duminică seara al domnului Președinte la B1. Am rugămintea să verificați în ce măsură afirmațiile domnului Băsescu legate de steaguri în Ținutul Secuiesc au corespondent în realitate și mai ales în proiectul de lege. Dar cele legate de modul în care UDMR a trădat PDL în secțiile de votare? Asta din urmă chiar mi-a adus aminte de un apel al Președintelui, în ziua votului. Sunt sigur că o să vă facă plăcere această mică investigație. Și mai cred că :”orice afirmaţie contrară acesteia este mincinoasă şi are ca scop dezinformarea şi manipularea cetăţenilor.”
RrO RUPT(ă) în cur
RrO RUPT(ă) în cur

Data de inscriere : 28/12/2008

Sus In jos

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Empty Cinci moduri în care este defăimat Traian Băsescu pe Antena 3

Mesaj Scris de vreau o tara ca afara Mar Mar 11, 2014 2:22 pm

vreau o tara ca afara
vreau o tara ca afara

Data de inscriere : 04/03/2011

Sus In jos

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Empty GABI , VEZI AICI

Mesaj Scris de CHINEZ cumpar PECHINEZ Vin Mar 28, 2014 6:40 pm

CHINEZ cumpar PECHINEZ
CHINEZ cumpar PECHINEZ

Data de inscriere : 21/09/2012

Sus In jos

Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație Empty Re: Cu puța politică învelită într-un prezervativ de fundație

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum