POLITICA


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

MASONERIEA primeste de la guvernul Ponta un teren de 1,5 milioane de euro

In jos

MASONERIEA primeste de la guvernul Ponta un teren de 1,5 milioane de euro Empty MASONERIEA primeste de la guvernul Ponta un teren de 1,5 milioane de euro

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO Dum Dec 22, 2013 10:53 am

DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Mesaje : 900
Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

MASONERIEA primeste de la guvernul Ponta un teren de 1,5 milioane de euro Empty LA TINTA : De la „sora” Adrian la „fratele” Pontaur…

Mesaj Scris de UN NOSTALGIC Lun Dec 23, 2013 9:31 pm

Este poate cea mai mare jignire adusă Revoluţiei… Este o palmă peste obrazul tinerilor din ’89, mai rece şi mai cruntă decât oricare dintre trecutele jigniri aduse românilor de Ion Iliescu. Este o blasfemie la adresa a 24 de ani de celebrări, e adevărat, din ce în ce mai stinse, ale Victoriei libertăţii noastre. Căci, poate exista oare mârşăvie mai mare din partea actualilor guvernanţi decât a transfera în folosul unei structuri oculte, şi chiar în preajma celebrării Revoluţiei, a unei părţi din patrimoniul nostru?! Un mesaj cu trimitere directă, alegerea datei pentru iscălitura transferului nefiind deloc întâmplătoare! Astfel, în cadrul ultimei şedinţe de guvern, în timpul căreia nu s-au reparat drepturile revoluţionarilor, confiscate de guvernarea portocalie, o palmă din sfântul nostru pământ pentru care s-a murit în 1989 a fost transferat, chiar în preajma zilei de 21 Decembrie, din patrimoniul Naţiunii Române. Şi nu sunt cifre întâmplătoare în alegerea datei, aidoma şi valorii „de inventar” a terenului, 2,1 milioane lei, cifre şi date care pentru oculta masonică au semnificaţii ce trec cu mult dincolo de misticism.

Or, faptul că, la 24 de ani, guvernanţii îşi permit să ne batjocorească simbolurile eliberării noastre în Decembrie ’89, luând măsura găurii din steag, pentru care s-a murit, pentru a o „reevalua” prin compasul şi echerul Marii Loje Naţionale, ar trebui privit şi ca un mesaj al înrobirii. Căci, actul semnat de Victor Ponta închide cercul deschis de Adrian Năstase în 2004, când, printr-un HG contrasemnat atunci şi de către academicianul de fişic Răzvan Theodorescu, din postura de ministru al culturii, a oficializat masoneria, „Loja” primind statut de fundaţie de utilitate publică, practic o „societate secretă” fiind oficializată ca „instituţie de interes public”! Iar acest lucru se întâmpla în anii în care fundaţiile româneşti, mai ales cele cu scop cultural patriotic, erau persiflate, lăsate să se înghesuie prin cotloanele unor clădiri mizere, şi limitate în drepturile lor de a promova identitatea naţională prin denumiri şi acţiuni.

Astăzi, la un PSD guvernamental distanţă de trădările deţinutului N0049 Jilava, „pupila” acestuia transferă în folosul masoneriei legalizate un teren de 2500 mp, în „concesiune” pe 49 de ani. Şi, tot ca în urmă cu zece ani, face acest cadou de rit masonic în vreme ce alte instituţii de promovare a valorilor Neamului sunt puse la pământ, acum prin încercarea de a comasa Muzeul Ţăranului Român cu Muzeul Satului (pentru că promovarea tradiţiile autentice lezează inserţia intereselor masonice).

Asociaţia „Marea Lojă Naţională din România” a primit dară un teren administrat de RA-APPS, cedat de către guvernanţi chiar în ultima şedinţă de guvern. Un teren pe care, în conformitate cu Hotărârea de Guvern a „fratelui” muc-cel-pontaur, act investit cu putere executorie odată cu publicarea în Monitorul Oficial!, se va construi o clădire „de interes public”. Probabil, un templu masonic din care ochiul trădării să vegheze acţiunile anti-româneşti ale feluritelor structuri şi camarile masonice, proiect avansat în 2000, când Primarul General Traian Băsescu a încercat să treacă o hotărâre de consiliu pentru atribuirea către „Lojă” a unui teren pentru zidirea Templului Masonic, dar pus efectiv pe hârtie abia în 2009, când asociaţia a obţinut PUZ-ul pentru suprafaţa pe care nu o deţinea.

Acum a primit cu acte legale şi terenul şi, deloc întâmplător, acest lucru s-a petrecut la numai trei luni de la vizita liderului Bilderberg, vicontele Davignon, în România. Şi poate vom întelege cum de un plagiator care a oripilat prin abuzurile sale la adresa democraţiei, a fost totuşi primit la Casa Albă dar şi de către alte cancelarii…

Şi era de aşteptat să ajungem aici… Să ne amintim doar felul în care CSM a decis că judecătorii pot face parte din lojele masonice, o forţare a logicii şi bunului simţ care a venit după ce politicienii au ajuns să-şi pună „în corpore” şorţurile masonice pentru a avea acces la felierea ţării pe interese şi structuri din ce în ce mai neoculte.

În acest fel, toţi liderii importanţi şi-au făcut, într-un fel sau altul, cunoscute simpatiile (mai întâi), iar apoi de-a dreptul apartenenţa la „selectul” club-cuib masonic. Şi-au făcut cunoscute opţiunile prin participarea sau chiar finanţarea unor adunări masonice, „sponsorizate” fie de Banca Naţională, fie de unele corporaţii străine, precum Gold Corporation…

http://www.ziarulnatiunea.ro/2013/12/23/de-la-sora-adrian-la-fratele-pontaur/
UN NOSTALGIC
UN NOSTALGIC

Mesaje : 176
Data de inscriere : 22/09/2012

Sus In jos

MASONERIEA primeste de la guvernul Ponta un teren de 1,5 milioane de euro Empty Domnu’ Moș Crăciun

Mesaj Scris de ILUMINATI Lun Dec 23, 2013 9:38 pm

Se apropie de sfârșit un an politic greu. Deși lupta a fost politică, principala ei miză a fost influența asupra justiției, nu asupra electoratului. USL și-a făcut un obicei din a da un atac frontal asupra statului de drept cel puțin o dată pe an. Deși scopul lor e să-l slăbească, de fapt îl consolidează. Îndemnul de acum câțiva ani al unui Vântu – dominant, arogant și infalibil: „Întăriți-vă statul, domnilor!“ – a fost luat ad litteram de câțiva domni și doamne, cărora noi și cei de după noi le datorăm mai mult decât credem.
Știu că adesea punctele fierbinți de pe agenda publică sunt educația, să­nă­ta­tea, infrastructura etc. Dar adevărul e că, în lipsa unei justiții independente și puternice, nimic altceva nu poate func­ționa cum trebuie. Totul e viciat de in­terlopi cu gulere albe care sunt imuni la orice consecințe asupra porcăriilor pe care le fac.
Într-o democrație normală, curățirea societății se face din interior. Societatea civilă și mass-media, prin mecanismele lor de informare și presiune, obligă ins­tituțiile politice și administrative să-și corecteze abaterile și derapajele. Cum Ro­mânia a plecat la drum, sub atenta în­drumare a lui Ion Iliescu, ca o de­mo­crație originală, curățenia din interior n-a funcționat până acum. A fost și în­că e nevoie de presiune externă. Deo­cam­dată, ne obligă vecinii să facem cu­rat în casă. Însă 2013 a avut semne bune.
Cea mai recentă zbatere din parlament, din „marțea neagră“, e zbaterea fiarei care nu se vrea domesticită. Dar va fi. În afara penalilor care și-au băgat mâi­nile până la umăr în bugetul statului, pentru oricine altcineva e clar ca lu­mi­na zilei că the rule of law (domnia le­gii) e o redută la care Bruxellesul și Wa­shingtonul nu vor renunța cu niciun chip. Mai ales după virajul Ucrainei spre Moscova. România e graniță UE și nu poate fi o cârpă cu care să-și șteargă pan­tofii mafioții din Parlamentul României.
De fapt, lupta cea mare e cu lipsa de măsură și de bun-simț. Domnia legii nu înseamnă că aleșii nu vor mai putea încasa comisioane. Dar o vor face în ca­zuri și în limite rezonabile, așa cum se mai întâmplă și în democrațiile tra­di­ționale. Nu vor mai putea exclama, cum o făcea un recent politician con­dam­nat: „Să vină Moș Crăciun și la noi!“, pretinzând sume uriașe, ne­sim­țite, pentru orice semnătură sau hârtie mișcată. Era Năstase a apus și nu va mai răsări niciodată.
Penalocrația instaurată de USL simte că se apropie sfârșitul imunității tuturor și atunci încearcă cu disperare să pre­lun­gească termenul de grație. Dar, grație lui Traian Băsescu, ușa se închide încet și sigur. E impresionant și foarte atipic pentru plaiurile mioritice cum acest om reușește să țină piept, fără niciun partid în spate, de mai bine de un an, enor­mei presiuni politice, mediatice și sociale pe care USL o exercită cu o în­dârjire de viață și de moarte asupra sa.
Cu atât mai neinspirat, în acest con­text, recentul atac al domniei sale la Mo­nica Macovei. Președintele ar fi pu­tut trage niște concluzii din atacul la fel de neinspirat la Raed Arafat de acum doi ani. Doamna Macovei e, la rândul ei, un exemplu rarisim în peisajul public. Și Arafat, și Macovei au un considerabil capital de apreciere și simpatie pe per­soană fizică. Nu depind de niciun partid sau grup de persoane influente. Au re­ușit printr-o enormă muncă, multe sa­crificii și un set de principii pe care le-au afirmat și le-au respectat consecvent ani de zile. Amândoi au fost recunoscuți și premiați în străinătate pentru reu­și­tele din domeniile lor de activitate. În spațiul public românesc, astfel de oa­meni pot fi numărați pe degete. Nu ob­ții nimic bun atacându-i. Nici chiar din poziția de președinte.
Mai ales când ne pregătim de un an 2014, care va marca, la 25 de ani de la re­vo­luție, bătălia finală între vechi și nou. Nu ca vârste, că ăștia mici de con­duc acum partidele sunt mai răi ca ăi bă­trâni, ci ca lume în care combatanții vor să trăiască. Silviu Brucan a sub­es­ti­mat cu cinci ani timpul de care vom avea ne­voie ca să ieșim cu adevărat din co­mu­nism. Și UE a subestimat cu șapte ani momentul în care România își poate ține în frâu, cu o justiție puternică, re­flexele cleptocratice. Se vede treaba că Ro­mânia e, în general, o țară subes­ti­mată.
Acum câteva zile, la ultimul termen al procesului lui Adrian Năstase în dosarul Zambaccian, președintele completului de judecată l-a scos din sală pe frun­ta­șul pesedist Codrin Ștefănescu cu for­mula „domnu’ cu chelie“. Ilustrul po­litican s-a simțit profund vexat și a de­clarat că vrea să-și „repereze“ onoarea. Justiția românească a anului 2013 ne-a adus această veste neprețuit de bună. Toți parveniții și interlopii de la vârful politicii românești au redevenit domnul cu chelie, domnul cu burtă, domnul cu ceafă, domnul cu șpagă și, în final, dom­nul cu executare. Domnu’ Moș Cră­ciun a venit, până la urmă, la toți dom­nii ăștia. S-o țină așa la anul și la mulți ani!
http://www.revista22.ro/domnu-mo537-craciun-35764.html
ILUMINATI
ILUMINATI

Mesaje : 163
Data de inscriere : 15/02/2013

Sus In jos

MASONERIEA primeste de la guvernul Ponta un teren de 1,5 milioane de euro Empty Re: MASONERIEA primeste de la guvernul Ponta un teren de 1,5 milioane de euro

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum