POLITICA


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

O ţară de parlamentari

In jos

O ţară de parlamentari Empty O ţară de parlamentari

Mesaj Scris de klein raluca Sam Dec 14, 2013 9:27 am

A venit iarna. Guvernul Ponta a aflat că iarna nu e ca vara deşi guvernele Băsescu - Boc o aflaseră pe pielea noastră de ani de zile. De două luni ni se spune de că va fi cea mai grea iarnă din ultima sută de ani dar guvernul, deşi ştie asta, nu a luat nici o măsură, avem aceleaşi firme de partid cu contracte de deszăpezire, aceleaşi firme care au câte un bou director şi un măgar angajat, în timp ce pe şosele vor interveni aceiaşi militari, pompieri şi poliţişti, dar mai ales aceiaşi jandarmi care cu ocazia asta îşi vor spăla bastoanele date murdărite pe spinările protestatarilor un an întreg pe la Pungeşti, Universitate şi aiurea dar şi asta face parte din planul de guvernare nu ?
Ca pentru a face dovada neputinţei, incompetenţei şi impotenţei în a guverna, lipsei de interes şi respect faţă de cetăţean, domnul Florea Oprea, secretar de stat cu probleme de ordine publică la Interne, dă indicaţii preţioase organelor, ca specialist 1 şi şofer în interne. Domnul a găsit soluţia pentru rezolvarea problemei zăpezii şi viscolelor acestui an. Ce maşini, ce soluţii, ce sare, ce nisip, ce utilaje, ce circulaţie? Soluţia domnului Oprea e simplă, fără implicaţii financiare şi fără bătăi de cap: „ NU EZITAŢI SĂ LUAŢI DIN TIMP MĂSURI DE ÎNCHIDERE A DRUMURILOR AFECTATE!” Ei ce spuneţi, nu e aşa că numai mintea unui secretar de stat la interne putea să găsească soluţia soluţiilor? Ce utilaje, ce deszăpeziri, ce intervenţii, ce jandarmi, ce lopeţi, ce televiziuni ? Nimic tată. Cum auziţi că va ninge, luaţi măsuri şi închideţi drumurile. În felul acesta televiziunile nu ne vor bombarda cu telefoane că nu ştiu unde a rămas o maşină blocată, firmele de deszăpezire vor interveni dar cu succes abia când se va putea circula pe drumuri că doar circulaţia va fi oprită nu, prefecţii, primarii nu vor mai fi deranjaţi, nici guvernul, deci toate vor fi ok. Cine va risca să plece de acasă o va face pe pielea lui, dacă va rămâne înzăpezit nu e vina noastră, noi am luat măsuri şi am blocat drumul dar el nu a respectat ordinele deci dacă va mai fi găsit în viaţă după dezgheţ va fi şi amendat şi arestat şi i se va întocmi şi dosar penal pentru nerespectarea hotărârii consiliilor locale sau judeţene, ale ministrului de interne şi eventual pentru blocarea drumului, ca la Pungeşti.
Mare noroc pe Generalul Iarnă că nu are bani că dacă ar fi avut bani ar fi fost şi el amendat pentru blocarea carosabilului, dar dacă nu se poate scoate nici un ban de la el nici pentru blocare nici pentru deblocare, transport şi parcare nu are nici un rost să se încurce cu el. În plus, e şi el general ca naş Oprea şi cum să te pui cuuuuuuuuu …. Doamne fereşte! Despre generali numai de bine.
Deci domnul Oprea a găsit soluţia zăpezii anul acesta, domnul Ponta poate sta liniştit, s-au dat ordine să se închidă drumurile din timp. Iată ce măsuri propune domnul Oprea să se ia pentru a rezolva problema zăpezii pe drumuri:

„ -Legătura permanentă cu autorităţile publice locale
-Utilizaţi toate resursele pentru informarea operativă şi permanentă a cetăţenilor
-Formulaţi recomandări clare participanţilor la trafic şi să vă asiguraţi că sunt respectate
-Intensificaţi activităţile de patrulare astfel încât pe drumurile afectate să nu fie persoane sau autovehicule
-Utilizarea tuturor resurselor pentru informarea cetăţenilor.
-Nu ezitaţi să luaţi decizii timpurii acolo unde se impune, pentru a decide interzicerea acceesului pe drumurile care sunt afectate.
-Raportaţi în dinamică toate evenimentele, astfel încât să fim în măsură să le procesăm şi să fim la curent cu ele.”
După câte se poate observa NU EXISTĂ NICI MĂCAR O SINGURĂ MĂSURĂ REALĂ CARE SĂ DUCĂ LA DEBLOCAREA DRUMURILOR, LA CURĂŢIREA ZĂPEZII, LA FOLOSIREA UTILAJELOR, LA OBLIGAŢIILE FIRMELOR CARE PRIMESC BANI PENTRU CURĂŢIREA DRUMURILOR, CARE SĂ DUCĂ LA DESFĂŞURAREA NORMALĂ A TRAFICULUI INDIFERENT DE CONDIŢII. Nu, nu deblocarea drumurilor îi interesează pe guvernanţi, ci interzicerea accesului, respectiv închiderea traficului pe zonele înzăpezite. ATÂT ŞI NIMIC MAI MULT. Atât poate guvernul Ponta.
Ceea ce poate face guvernul României în condiţii de iarnă este să anunţe oamenii să nu circule, să închidă drumurile, să dea legi împotriva celor care nu le respectă… impotenţa şi îndrăznesc să plece la drum, la muncă, la spital, acasă, sau mai ştiu eu la ce activităţi fără de care oamenii nu pot trăi. Domnii din Guvern au impresia că toată România, îşi primeşte banii şi are avion la scară ca parlamentarii noştri care prezenţi sau nu la dezbateri sau la cabinetul parlamentar, tot primesc bani, diurnă, şi salariul forfetar. Asta este impresia guvernanţilor despre români. Ei au impresia că suntem o ţară de parlamentari.
Că tot veni vorna de parlamentari, azi e 9 mâine 10, puii mei, mandatul trece. Se făcu un an de când am ales acest parlament şi ne-am pricopsit cu acest guvern omni(m)potent, un an de când asistăm la certuri între coabitanţi, înjurături pe portativ, de când aflăm de la guvern că avem un preşedinte matrafoxat, dement, iar de la preşedinţie că avem un premier profund corupt, mincinos, incapabil, de parcă mai trebuia să ne spună cineva şi noi nu ştiam cu ce ne-am procopsit.
Dar pentru că mâine e în 10, e o zi mare, o zi în care România se va procopsi cu cea mai tembelă şi coruptă (asta ca să fie împăcaţi şi tembelul şi coruptul), lege a ultimilor 24 de ani, legea prin care parlamentul votând fără a dezbate, va da liber RMGC, Chevron, Gazprom şi oricui va dori să exploateze după propriile dorinţe tot ce vor dori în România dacă vor îndeplini condiţiile puse de Ministerul Culturii către RMGC pentru acordarea avizului, adică un ce profit acolo, o lege prin care companiile vor avea dreptul să exproprieze pe cine vor, după cum vor şi să dea câţi bani vor ele celor pe care îi dau afară de pe pământ ca să îşi bage ei sondele şi otrăvurile înăuntru. Acest proiect de lege déjà a trecut de comisiile Camerei Deaputaţilor şi pe 10 Decembrie 2013, va fi votat în plen. NU UITAŢI ACEASTĂ DATĂ, 10 DECEMBRIE, ZIUA ÎN CARE GUVERNANŢII, ALEŞII NEAMULUI, AU VÂNDUT ROMÂNIA EN GROS ŞI EN DETAILLE. Tuturor celor care vor vota pentru această crimă le doresc să le fie de bic, să le stea în gât, SĂ BEA APĂ NUMAI DE LA PUŢURI DE SONDĂ, SĂ FACĂ BAIE NUMAI ÎN BAZINE OLIMPICE …DE DECANTARE A CIANURILOR, sau cum spune olteanul, să le dea Dumnezeu să le iasă bube în cur şi o mână mică, să nu poa’ să se scarpine. Am zis!
În timp ce parlamentarii vor vota legea vânzării României, românii se uită în gura televiziunilor la cearta dintre Băse şi Ponta privind accizele. Beliţi ochii stimaţi români că altceva nu mai aveţi.. de făcut.
Iar bomboana pe colivă o pune domnul Barbu, ministrul culturii care vrea să ia bani de la bolnavii de SIDA,(care în concepţia dânsului probabil oricum trebuie să moară că sunt atipici) şi să îi ia la dânsul la cultură să se dea în bărci cu Shakespeare. Deci oamenii mor, ţara moare, iar miniştrii domnului Ponta vor să ia banii loviţilor de soartă şi să blocheze drumurile, în loc să ajute, în loc cureţe drumurile şi să le redea circulaţiei.
Demisia guvernului Ponta este mai mult decât necesară. Cine a numit, ţinut în braţe şi menţine în guvern un asemenea ministru, nu are ce căuta în fruntea guvernului. Cine propune o lege prin care să dea companiilor private dreptul de a expropria un cetăţean pentru a derula ea o afacere, nu are ce căuta în fruntea ţării.
http://neacsum.blogspot.ro/2013/12/o-tara-de-parlamentari.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+MarinNeacsu+(MARIN+NEACSU)
klein raluca
klein raluca

Mesaje : 405
Data de inscriere : 21/09/2010

Sus In jos

O ţară de parlamentari Empty Inamicii si prietenii Romaniei

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO Sam Dec 14, 2013 10:07 am

DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Mesaje : 900
Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

O ţară de parlamentari Empty Re: O ţară de parlamentari

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum