POLITICA


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Sus Române! Sfarmă jugul ce te-apasă!

In jos

Sus Române! Sfarmă jugul ce te-apasă! Empty Sus Române! Sfarmă jugul ce te-apasă!

Mesaj Scris de Admin Dum Noi 24, 2013 8:16 am


_________________
" Ce nu au reusit imperii au reusit o mana de dobitoci scoliti la Moscova "

Deoarece geniul trebuia sa poarte un nume , i s -a spus EMINESCU

Admin
Admin

Mesaje : 9987
Data de inscriere : 20/12/2008

https://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus Române! Sfarmă jugul ce te-apasă! Empty România în moarte clinică

Mesaj Scris de fabio Mar Noi 26, 2013 9:25 am

România este, de câţiva ani, în moarte clinică. Statul, ca instituţie centrală şi supremă a ţării, nu mai funcţionează de mult timp, iar poporul este „pierdut” din mai toate punctele de vedere (debusolat socio-politic, dezinteresat de soarta şi viitorul ţării, sărăcit în cea mai mare parte a lui şi, mai presus decât orice, depărtat de Dumnezeu). Cei din cauza cărora s-a ajuns aici sunt aşa zişii oameni politici ai ţării. Aproape toţi. Ăştia pot fi orice, numai politicieni nu. Ei nu cunosc doctrinele politice, nu le respectă, nu le apără, nu au principii politice, migrează dintr-o organizaţie politică într-alta funcţie de interesele exclusiv mercantile, sunt prost pregătiţi profesional, nu au experienţă administrativ-managerială şi, mai mult decât toate, sunt absolut dezinteresaţi de felul în care trăieşte poporul. Ei sunt doar nişte etichetaţi ca fiind politicieni, dar în realitate acţionează după principii mafiote (cei mari în funcţii) sau după principii slugarnice, cu spinările îndoite (cei mici în funcţii). Ăştia sunt, în marea lor majoritate, politicienii români din ultimii douăzeci şi trei de ani. Mafioţii cu locotenenţii lor.

Vina lor faţă de starea generală a ţării este incomensurabilă. Aceşti oameni sunt asasinii economici ai României, dar românii?! Poporeanul, cel care-i trimite acolo unde se iau deciziile faţă de prezentul şi viitorul ţări, el nu are nici o vină?!

Cum poate fi explicat acest fenomen, ce logică poate exista în faptul că cineva te fură şi te minte permanent, iar tu, de peste douăzeci de ani, îl susţii pentru a face acestea, ba mai mult îl mai şi apreciezi?! Cum este posibil să te laşi manipulat zeci de ani, prin intermediul unei prese păcătoase care ţi-a stâlcit pur şi simplu capacitatea de percepţie a lucrurilor, capacitatea de reacţie firească, socială, de om liber şi demn cum credeai prin anii ’90 că vei deveni?! Iată mai jos un singur exemplu de „capacitate” politică a celor care te guvernează. Un singur exemplu de ”cinste” şi ”onestitate” a politicienilor faţă de tine, din cele câteva existente în fiecare zi (extras din presa datei de 22.11.13): „, a afirmat Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii. Câmpeanu, care a prezentat fundamentarea celor două bugete, a subliniat că la construcţia acestora s-au avut în vedere prognoze referitoare la evoluţiile macroeconomice ale anului viitor, precum şi respectarea angajamentelor Guvernului.”

Te-ai liniştit, POPOR ROMÂN, citind cele de mai sus?! Dacă da, iată şi reversul medaliei (din presa aceleaşi zile): „Ministerul Finanţelor a majorat datoria externă publică în valută cu încă 1,5 mld. euro. Datoria publică externă s-a triplat în ultimii cinci ani, iar banii nu se văd deloc în investiţii. Banii de la buget sunt direcţionaţi preponderent spre pensii şi salarii sau spre cheltuieli cu bunuri şi servicii, în timp ce investiţiile sunt în declin. Sectorul infrastructurii, care ar fi trebuit să dea pe timp de criză un impuls economiei, lâncezeşte. Datoria publică externă s-a triplat de la 10,5 mld. euro în decembrie 2008 până la 35,7 mld. euro în iunie 2013, fără ca suma suplimentară de 25 mld. euro să se vadă în investiţii de infrastructură, în energie sau, de ce nu, în capacităţi industriale prin garanţii sau alte mecanisme de susţinere. Dimpotrivă, investiţiile publice au scăzut în semestrul I din 2013 cu zece la sută, în timp ce cheltuielile de personal pentru bugetari au crescut cu 18%. România este în continuare dependentă de capitalurile străine atât pentru rostogolirea datoriei externe, cât şi pentru finanţarea deficitului bugetar.”

Iată, concetăţene, ţi-a spus „salvatoarea” muncitorilor şi pensionarilor români, „minunata” ministră PNL-istă Câmpeanu, de unde vin banii cu care te va linişti, ca să stai cuminte şi ”nesincopat”?! Ţi-a spus „minunatul” guvern din care respectiva face parte că pentru liniştea ta de azi urmaşii tăi vor fi prizonierii, oprimaţii celor care acum creditează România cu zeci şi zeci de miliarde de euro?! Ţi s-a spus că ei, guveranţii, sunt incapabili de a înmulţi banii cu care ţara este îndatorată pentru aşi permite să-i mai şi ramburseze în acelaşi timp cu plata drepturilor tale?! Dar, concetăţene, lucrul cel mai impertinent la adresa ta, ţi-au spus cumva că au nevoie ca tu să stai cuminte pentru a putea fura ei liniştiţi cea mai mare parte a banilor cu care în mod normal şi firesc trebuiau să te „îngrijească” pe tine?!

România este în moarte clinică şi după cum se vede liderii ei politici continuă cu aceleaşi practici criminale pe care le-au instaurat începând cu anul 1990. Logica firească este evidentă: România va muri de-a binelea. Pentru politicieni nu există nici cea mai mică problemă, ei sunt cocă de bani. Ce va face însă poporul, cel care munceşte pe 300 de euro lunar sau cel asistat social, vreo trei milioane de oameni?!

Acest popor îi va vota, oare, în continuare pe aceşti asasini economici?! Le va sorbi la infinit minciunile din gură de au ajuns ei înşişi, politicienii, să se mire de propria lor eficienţă în ale manipulării?! Dacă da, jalnică soartă vom avea!
http://www.ziarulnatiunea.ro/2013/11/25/romania-in-moarte-clinica/
fabio
fabio

Mesaje : 798
Data de inscriere : 12/12/2010

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum