Căutare
Ultimele subiecte
Turcescu de la B1tv un biet pudel armenesc şi nu câine de pază al democraţiei
POLITICA :: Prima categorie :: CATRE TOTI - MESAJ IMPORTANT : SCHIMBAREA PARADIGMEI :: TEMATIC -LISTARE SUBIECTE & LINKURI :: SUBIECTE forum Realitatea tv :: TARA TE VREA PROST
Pagina 1 din 1
Turcescu de la B1tv un biet pudel armenesc şi nu câine de pază al democraţiei
Obişnuiesc să urmăresc emisiunea realizată de Radu Turcescu la B1tv şi am făcut greşala să o urmăresc şi aseară .Emisiunea, mă refer la acea secvenţă de emisiune în care invitatul emisiunii a fost Varujean Vosganian. Armeanul , această catastrofă plasată de tembelism uselist în post ministerial s-a comportat ca un rege neîncoronat al televiziunii, bietul Turcescu a fost făcut muci, a fost făcut zdrenţe şi a fost folosit pe post de cur papir de către armeanul tupeist.În fapt , Turcescu avea în tolbă două săgeţi mortale pe care din laşitate sau prostie nu le-a folosit. Prima săgeată a fost reprezentată de postarea de pe saitul guvernamental care enumera cele 38 de salarii nesimţite de la companiile de stat iar a doua e cea de AICI Victor Ponta, atac la ministrul Vosganian pe tema salariilor: "Nu vine la ședințe. Nu are de unde să știe" .
Armeanul, viclean copil de casă a afirmat ( fără a aduce dovezi) AICI că Victor Ponta regretă cum i-au fost interpretate spusele. Ministerul Finanțelor a publicat fără să verifice salariile pe site-ul Guvernului după care a şters pe jos cu Turcescu acuzîndu-l pe acesta că e rău intenţionat şi incapabil de a realiza o anchetă jurnalistică decentă şi cerînd pe un ton imperativ ca problema salariului directorului de la Cuprumin să fie considerată definitiv închisă.Ce trebuia să facă Turcescu ? Trebuia să pedaleze pe ideea unui guvern iresponsabil , a unui premier ( sau ministru al economiei ) mincinos şi , în condiţiile în care premier şi ministru susţin în legătură cu acelaşi aspect două opinii diametral opuse să îi solicite iar şi iar armeanului să răspundă la întrebările CINE MINTE ? DE CE MINTE CEL CE MINTE ? În loc de a valorifica aceste aspecte,Turcescu cel bătăios şi imparţial a lăsat coada jos şi în loc de a fi ziarist autentic şi un bătăios câine de pază al democraţiei a preferat să fie doar un pudel amărît plimbat în lesă de un armean care din când în când binevoieşte să îi trântească pudelului câte un şut în cur.
pe site :
https://sites.google.com/site/cupenitamuiatainacid/turcescu-de-la-b1tv-un-biet-pudel-armenesc-si-nu-caine-de-paza-al-democratiei
Katana-TACETI DIN GURA !- Mesaje : 230
Data de inscriere : 29/10/2012
Subiecte similare
» Cum a dezvăluit Președintele Băsescu planul "coaliției pușcăriabililor" pentru 2014
» DECANTAREA IDEILOR - ati votat sau ati belit pula ?
» Divorț politic iminent în USL: Crin și Ponta se luptă să-și pună în cârcă fiecare povestea „Roșiei otrăvite”
» Orban Viktor DIXIT :vremea democrației liberale a trecut
» “Cainele de Victor Ponta mi-a facut-o!” Dumnezeu sa te aiba in paza, inger mic si blond!
» DECANTAREA IDEILOR - ati votat sau ati belit pula ?
» Divorț politic iminent în USL: Crin și Ponta se luptă să-și pună în cârcă fiecare povestea „Roșiei otrăvite”
» Orban Viktor DIXIT :vremea democrației liberale a trecut
» “Cainele de Victor Ponta mi-a facut-o!” Dumnezeu sa te aiba in paza, inger mic si blond!
POLITICA :: Prima categorie :: CATRE TOTI - MESAJ IMPORTANT : SCHIMBAREA PARADIGMEI :: TEMATIC -LISTARE SUBIECTE & LINKURI :: SUBIECTE forum Realitatea tv :: TARA TE VREA PROST
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO