POLITICA


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Noua Spaima a lui Crin Antonescu: legionarismul

In jos

Noua Spaima a lui Crin Antonescu: legionarismul Empty Noua Spaima a lui Crin Antonescu: legionarismul

Mesaj Scris de NONI Mar Oct 08, 2013 8:53 pm

Noua Spaima a lui Crin Antonescu: legionarismul Hitler-mussolini-ponta-crin-1024x927
România Este neguvernată de Mai Bine de ONU o jumătate SI, Economia e la pamant, șomajul version Creștere, Românii Ramin Cetățeni de rangul doi in UE (prin neprimirea version spațiul Schengen), USL furnizează Justitiei, pe Bandă rulanta, miniștri, parlamentari, SEFI de Consilii Judetene si primari penali, protestele civice se înmulțesc si se radicalizează din pricina hoțiilor si a trădării la îngrijire SE Deda Puterea socialist-liberală.
Estimp, Crin Antonescu, lider al PNL (ONU partid Asa-zicînd al Libertății, INCLUSIV al Celei de exprimare, de Asociere si de manifestare Politica), co-președinte al USL si Șef al Senatului României, sa trezit CA principala Noastră Problema Este interzicerea "organizațiilor cu caracter legionar" si pedepsirea Celor de ingrijire "minimalizează holocaustul". Dincolo de formulările vagi, de îngrijire a lasa loc interpretărilor abuzive (in condițiile in ingrijire se vor regăsi SI LEGEA pe grija vrea astfel inițieze Antonescu), această proaspătă grijă un liberal liderului, a scris ingrijire CeRe Procedura de Urgenta version Parlament, Arata Nu NUMAI obediența Deja obișnuită la politrucii Nostri de rit Nou, ci si, Atenție, o mare Frica!
Hitler-Mussolini-Ponta, Crin
Mai perspicace cu o secunda decît Cealalta Papusa Trasa pe sfori version Capul guvernării, recte Victor Ponta, Crin Antonescu un Realizat Ca Țara sa saturat de această CLASA POLITICA SI CA Este pregătită SA o matura definitiv. El STIE CA protestele din strada se vor radicaliza, Mai Ales dupa venirea iernii, de îngrijire VA Fi cumplită a scris Români Nu Doar meteorologic, CI SI Financiar. Isi da seama AC din aceste vremuri, Speranța îmbinare Catre o solutie de FORTA SI CA Românii, ASA îndoctrinați de comunism si manipulați de istoricii de partid SAU "corecți" politic, Stiu ca singurii ingrijire au puroi Probleme mafiei de stat au Fost legionarii. Si-atunci vrea SA SE asigure Ca o Alternativă "legionară", la actuala Putere si la nevrednica opoziție parlamentară Nu Este Posibila.
Pun ghilimelele la "legionară", a scris CA ÎI cunosc Prea Bine pe acești ticăloși îngrijire ne conductoare Si Stiu ca vor asimila cu legionarismul ORICE grupare naționalist-Creștină, ba chiar si pe acelea de ingrijire vor îndrăzni SA Manifeste FIE SI UN timid patriotism SAU O preocupare Mai Intensa for impunerea unor principii de Viață Creștină version Societate. Nu m-aș mira SA FIE acuzate de legionarism Pina si Mișcarea Populara SAU Noua Republica, a scris CA PNL ar deveni astfel singura formațiune "de Dreapta" - cu Sanse de un Parlament în cadrul schim -? Democratică, Nu-I ASA, decizia cu Drept de existență, si unica alegere a Celor ingrijire înțeleg nocivitatea Stîngii.
Revenind, Nu m-aș mira NICI CA Initiativa omagierii unui Sfânt al închisorilor ca Valeriu Gafencu SA FIE considerată de legiuitor Drept o Dovada de "minimalizare a holocaustului", CACI SE STIE CA acesta o Fost "frate de cruce", legionar, ce mai !, decizia, vezi Bine, antisemit, chit Ca un Salvat de la moarte Cu version puscarie cel putin un evreu.
Las CA Istoria Mișcării Legionäre o Fost mistificată version cel mai Înalt grad de Catre adversari atit version Epoca, cit si în Timpul comunismului, CA SI Astazi. FAPT Este AC din LEGEA veche, pe de ingrijire Antonescu vrea astfel modifice, legionarismul Nu Este incriminat, ci NUMAI fascismul, IAR integrarea legionarismului version Curentul fascist Nu e facilă SI NICI Nu poate fi obiectul unei instanțe de judecată. [De altminteri, plîngerile la Parchet, din ultimii 20 de ani, ale unor Cetățeni Români de etnie evreiasca împotriva unor Organizatii declarat Legionäre, ca si unele Procese intentate unor PERSOANE atent ca aparținînd Mișcării Legionäre, au Fost soluționate version defavoarea reclamanților.] Asa încît , probabilitate la presiunea prietenilor Nostri Evrei, Liberalul vrea SA condamne version mod expres legionarismul, necondamnat Pina ACUM nicaieri version Lume.
Crin Antonescu (CA SI consilierii Sai de la Institutul "Elie Wiesel") Nu PARE SA realizeze Ca o astfel de Initiativa provoacă o reacție contrar Celei scontate version Corpul sociale SI CA radicalizează pornirile anti-Putere ale Românilor, de ingrijire Nu VAD version Asta decît semnul unei slugărnicii abjecte si un Inca unei trădări a Neamului din ingrijire Provine.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunțat ca va depune o Initiativa legislativă a scris modificarea si completarea OUG 31/2002 privind interzicerea organizațiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist, xenofob SAU principiul de ingrijire "minimalizarea Holocaustului" SE VA pedepsi cu închisoarea. De asemenea, vor fi interzise simbolurile si organizațiile cu caracter legionar . Antonescu a ALES SA Faca Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at anunt Astazi, deoarece MAINE SE comemorează Ziua Holocaustului în România.
"Intre faptele, simbolurile si organizațiile interzise vor fi INTRODUSE si acelea cu caracter legionar a scris o tine cont de o Realitate istorică. Această referire Este perfectă justificată de Politica rasială promovată intre septembrie 1940 si ianuarie 1941 de guvernarea legionară, de atrocitățile comise la Adresa cetățenilor de origine Iudaica SI NUMAI Nu. Totodată se introducerea în lege si o definitie a datelor Holocaustului pe teritoriul României astfel Incat această SA introducă Si persecuția sistematică si anihilarea istorie a evreilor, sprijinită de autoritățile si instituțiile Statului român pe teritoriile administrate de acestea version Perioada Soldul 1,940 - 1,944 " , a declarat deputatul PNL, George Scutaru , co-inițiator al proiectului de lege, de îngrijire a Adaugat CA proiectul Este Realizat version Colaborare cu Institutul "Elie Wiesel".
Crin Antonescu a precizat ca va CeRe o Procedura de Urgenta version Parlament a scris această Initiativa.
Întrebat DACA afirmațiile ministrului delegat Dan Șova, de ingrijire a declarat Ca evreii Nu au avut de suferit în România, afirmație asupra căreia a revenit ulterior, ar intra sub incidența noii Legi, Antonescu a raspuns cca da.
Liderul PNL a subliniat CA recitarea unor poezii ale unor Autori cu afinități Legionäre SAU Legionari Nu intra sub incidența legii.
Sursa: Gândul
NONI
NONI

Mesaje : 71
Data de inscriere : 20/11/2010

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum