Căutare
Ultimele subiecte
Daca rromanii nu au paine, sa haleasCA COzonac
2 participanți
Pagina 1 din 1
Daca rromanii nu au paine, sa haleasCA COzonac
ma distrez in draci citind :
Deputatul Mădălin Voicu cere interzicerea Casei Regale în rândul comunităţii rome, printr-un proiect de lege depus la Parlament. Proiectul de lege depus de Mădălin Voicu cere interzicerea Casei Regale în rândul comunităţii romilor şi recunoaşterea doar a Casei Regale a României. Acest proiect ar putea duce la interzicerea regilor romi şi la pierderea tuturor drepturilor pentru moştenitorii lui Florin Cioabă, fiii săi, Dorin şi Daniel.
Deputatul Mădălin Voicu cere interzicerea Casei Regale în rândul comunităţii rome, printr-un proiect de lege depus la Parlament. Proiectul de lege depus de Mădălin Voicu cere interzicerea Casei Regale în rândul comunităţii romilor şi recunoaşterea doar a Casei Regale a României. Acest proiect ar putea duce la interzicerea regilor romi şi la pierderea tuturor drepturilor pentru moştenitorii lui Florin Cioabă, fiii săi, Dorin şi Daniel.
Pai,mah Dorine si mah Daniele , ` tu-va tarla- n cur de baragladine ce sunteti, voi , care nu ati baut si nu ati fost la curve cu Nicu Ceausescu sa fiti regi iar eu, tigan de matase cu amante si neveste in case sa frec mangalul prin parlament ? Huooo, cioroilor
Re: Daca rromanii nu au paine, sa haleasCA COzonac
Un ţigan şi-a bătut calul pentru că s-a bălegat afară şi nu pe covorul din sufragerie
Enervat de tupeul calului său, care, în loc să se balege în locul special amenajat din mijlocul sufrageriei, şi-a făcut nevoile afară, un ţigan din Ţăndărei l-a bătut cu bestialitate, până când l-a lăsat lat, între două fotolii. “Ce a făcut calul e inacceptabil, m-a făcut de ruşine în tot cartierul. Păi ai tu ditamai frumuseţea de covor în mijlocul sufrageriei şi te balegi afară? Ori mi-a făcut în ciudă, ori e prea prost şi trebuie făcut salam”, a declarat Riciard Euripide, agresorul calului.Acesta spune că etnia din care face parte are reguli foarte stricte în ce priveşte igiena domestică. “Pământul din jurul casei e sfânt şi nu trebuie murdărit în niciun fel. E păcat de munca pirandei mele, care dă toată ziua cu aspiratorul prin iarbă şi spală pământul cu Cif Floor Cleaner. Şi pentru ce? Ca să vină un neica nimeni de cal, să se cace la propriu pe munca ei”, se plânge Riciard.La momentul actual, calul este internat la terapie intensivă, dar starea lui este stabilă. “Cabalina a suferit un traumatism cranio-cerebral sever şi multiple fracturi ale coastelor şi membrelor. Din fericire, am reuşit să-l stabilizăm, iar, în cel mai scurt timp, va putea fi luat acasă pentru a fi împuşcat”, spune Decebal Popescu, medicul care l-a îngrijit pe cal.
http://www.timesnewroman.ro/monden/10100-un-tigan-si-a-batut-calul-pentru-ca-s-a-balegat-afara-si-nu-pe-covorul-din-sufragerie
Enervat de tupeul calului său, care, în loc să se balege în locul special amenajat din mijlocul sufrageriei, şi-a făcut nevoile afară, un ţigan din Ţăndărei l-a bătut cu bestialitate, până când l-a lăsat lat, între două fotolii. “Ce a făcut calul e inacceptabil, m-a făcut de ruşine în tot cartierul. Păi ai tu ditamai frumuseţea de covor în mijlocul sufrageriei şi te balegi afară? Ori mi-a făcut în ciudă, ori e prea prost şi trebuie făcut salam”, a declarat Riciard Euripide, agresorul calului.Acesta spune că etnia din care face parte are reguli foarte stricte în ce priveşte igiena domestică. “Pământul din jurul casei e sfânt şi nu trebuie murdărit în niciun fel. E păcat de munca pirandei mele, care dă toată ziua cu aspiratorul prin iarbă şi spală pământul cu Cif Floor Cleaner. Şi pentru ce? Ca să vină un neica nimeni de cal, să se cace la propriu pe munca ei”, se plânge Riciard.La momentul actual, calul este internat la terapie intensivă, dar starea lui este stabilă. “Cabalina a suferit un traumatism cranio-cerebral sever şi multiple fracturi ale coastelor şi membrelor. Din fericire, am reuşit să-l stabilizăm, iar, în cel mai scurt timp, va putea fi luat acasă pentru a fi împuşcat”, spune Decebal Popescu, medicul care l-a îngrijit pe cal.
http://www.timesnewroman.ro/monden/10100-un-tigan-si-a-batut-calul-pentru-ca-s-a-balegat-afara-si-nu-pe-covorul-din-sufragerie
Subiecte similare
» UE, PAZEA, VIN RrOMANII : Românii, cel mai primitiv și sărac popor din Uniunea Europeană
» CU UN LEU SI CU O PAINE
» Cinism pe pâine
» ”Capitalism pe Pâine” -site fascist
» PREA MULTI DE " daca" ?
» CU UN LEU SI CU O PAINE
» Cinism pe pâine
» ”Capitalism pe Pâine” -site fascist
» PREA MULTI DE " daca" ?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO