POLITICA
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

”Capitalism pe Pâine” -site fascist

In jos

”Capitalism pe Pâine” -site fascist  Empty ”Capitalism pe Pâine” -site fascist

Mesaj Scris de Katana-TACETI DIN GURA ! la data de Joi Mai 16, 2013 6:23 am

Radu Moraru şi Naşul TV, Mihai Giurgea şi site-ul fascist ”Capitalism pe Pâine”
Capitalism pe Pâine nu e un site capitalist; e un site antidemocratic, antipolitic, populist, antisistem, derivat din frustrările sociale profunde ale autorilor, care promovează violenţa extremă fără deosebire faţă de tot ceea ce ȋnseamnă politic, dar şi faţă de categorii sociale ȋntregi. Vă dau un exemplu:

După care se va instaura ordinea: cu forța. Anarhiștii, socialiștii, sindicaliștii, vor fi pur si simplu măcelăriți, iar străzile vor fi curatate de manifestanți. Puterea va aparține din nou celor capabili, celor întreprinzători si bogați – așa cum e normal.

(…)

Drepturile omului vor dispărea: ca fara bani, sunt doar vorbe goale pe o hârtie. Si oricum, nu toata lumea va mai fi considerata om.

Discriminarea intre bogați si săraci va fi legalizata pe fata: vor fi exista clar cetățeni inferiori, cu carti de identitate negre, care pot fi omorati in strada, fara nici o pedeapsa.

(…)

Sindicatele vor fi interzise, iar liderii sindicali – arestați, torturați si împușcați. N-o sa mai aibă nimeni timp de procese.

Dreptul la libera exprimare va fi foarte limitat, iar propaganda de stânga va fi pedepsita cu moartea: pentru ca drepturile costa.

(…)

Pentru ca pe viitor, exista doar doua feluri de oameni.

Oameni rentabili si oameni morți.

http://capitalismpepaine.ro/2013/04/08/portugalia-anunta-sfarsitul-europei/ (8 aprilie 2013)

Mişcări fasciste apar peste tot ȋn lume. Nu asta e marea surpriză. Avem ȋnsă o mare problemă când posturi TV şi realizatori cunoscuţi de televiziune colaborează ȋn mod deschis cu fasciştii.

Astfel, Radu Moraru de la Naşul TV nu numai că ȋl promovează ȋn emisiuni pe Mihai Giurgea de la site-ul fascist Capitalism pe Pâine, dar textele lui Moraru au ȋnceput să apară pe http://capitalismpepaine.ro; iar textele lui Mihai Giurgea apar de câteva luni chiar pe site-ul http://www.nasul.tv/:

http://www.nasul.tv/?s=Capitalism+pe+paine

http://capitalismpepaine.ro/author/radumoraru/

Iată doar câteva fraze apărute ȋn ultimele trei luni ȋn articolele celor de la Capitalism pe Pâine, cele mai multe fiind scrise de către acelaşi Mihai Giurgea:

Pai, asta n-o sa treacă așa de ușor cum crezi, bai Ponta! Pentru asta o sa plătești cu sânge! (http://capitalismpepaine.ro/2013/03/04/ma-ta-n-are-nevoie-de-schengen/, 4 martie))

Așa ca Mișcarea Antitaxe a decis sa le dea lor foc: sa mai rada, daca mai au cu ce! Peste 40 de zile, in România începe Ziua Judecații – prima acțiune paramilitara antisistem:

Partidele politice vor fi judecate in piața publica
Acuzația: corupție, trădare de tara, subminarea economiei naționale.
Vinovații vor fi executați tot public, prin spânzurare si ardere.(http://capitalismpepaine.ro/2013/03/05/bulgarii-isi-dau-foc/, 5 martie)
Apariţie la Naşul TV: (http://capitalismpepaine.ro/2013/03/06/bancile-romanesti-in-faliment/, 6 martie)

Nu numai ca “roșii” voștri ne sprijină: dar ne dau si bani! Din salariul ala al lor si din pensia lor nenorocita, ne-au trimis donații (nu la fel de mari ca firmele, dar mult mai multe!). Si s-au înrolat voluntar si in Brigada Vlad Țepeș: pentru ca abia așteaptă sa va spânzure in piața publica!

(…)

Dar n-o sa aveți norocul asta: in România va curge sânge! (http://capitalismpepaine.ro/2013/03/09/doar-14-din-romani-sunt-oameni/ (9 martie))

Vreau sa-ti vezi prietenii cum te trădează, te înjura si cum scuipa pe carnetele de partid, ca sa scape cu viața;
Vreau sa-i vezi hăituiți si spânzurați in piața publica, iar mulțimea cum dansează noaptea in jurul focurilor, cu capetele lor in țepe; (http://capitalismpepaine.ro/2013/03/12/iliescu-sa-nu-mori-inca/, 12 martie))
A, sunt unii prea prosti? Unii nu sunt in stare sa se descurce in viața? Pai sa moara-n mă-sa!(http://capitalismpepaine.ro/2013/03/14/urina-in-loc-de-bani/, 14 martie)

Pai cum sa nu-i omori? (http://capitalismpepaine.ro/2013/03/17/statul-confisca-banii-din-banci/, 17 martie)

Si este normal (si bine), ca prostii sa moara, din cauza prostiilor pe care le fac.

Se cheamă selecție naturala. (http://capitalismpepaine.ro/2013/03/23/lucrezi-la-banca-esti-concediat, 23 martie)

Si va mai mirați ca se bat ca chiorii pentru putere?

Pai cum sa nu-i omori?

(…)

La fel si cu românii. Mafia politicienilor este susținuta activ, prin complicitatea acestor milioane de români. Toți aceștia trebuie exterminați:

Șefii, pe loc, in piața publica, fără procese de ani de zile: ca exemplu (http://capitalismpepaine.ro/2013/03/25/cat-te-fura-in-4-ani/, 25 martie)
O sa fiți linșați in piața: cu toții! Toate partidele! (http://capitalismpepaine.ro/2013/03/27/nu-veti-mai-plati-salariile-si-pensiile/, 27 martie)

Va asigur ca putem sa-i omoram pe comuniști foarte simplu: nu ne ia nici 5 minute si nu ne costa nici 5 lei! (http://capitalismpepaine.ro/2013/03/30/pedeapsa-cu-moartea-si-arme-pentru-romani/, 30 martie)

Apariţie la Naşul TV:

http://capitalismpepaine.ro/2013/04/06/dezastrul-de-la-raiffeisen/ (6 aprilie)

Apariţie la Naşul TV:

http://capitalismpepaine.ro/2013/04/07/dezastru-la-raiffeisen-raspunsul-bancii/ (7 aprilie)

10 manifestanți au murit in timpul luptelor.

Iar eu, Mihai Giurgea, aplaud moartea lor!

(…)

O Românie de Fier!

M-a întrebat cineva: daca-i omoram pe nenorociții astia care ne conduc, ce punem in loc?

(…)

Iar daca cerșetorii se vor revolta (si o vor face, cu siguranța), contează sa nu dea înapoi. Si sa-i omoare, pana când revolta va fi pusa in genunchi.
Ați auzit corect: sa-i omoare! Ca România sa trăiască, unii români vor trebui sa moara.

(http://capitalismpepaine.ro/2013/04/09/doamna-de-fier-v-ar-rupe-oasele/, 9 aprilie 2013)

Fac o paranteză: Partea cea mai amuzantă este că Giurgea ȋnfierează cerşetoria, ȋnsă el ȋnsuşi ȋntinde mâna ȋn mod frecvent după donaţii. De exemplu, pe data de 26 februarie, http://capitalismpepaine.ro/2013/02/26/comunistii-romani-cad-ca-bulgarii/:

APEL: pentru organizarea actiunii e nevoie de donatii. Temporar, conturile Miscarii Antitaxe sunt aici.)

Adică toate partidele: ca toate au fost la putere. Si PNL-ul lui Tăriceanu, si PDL-ul lui Băsescu, si USL-ul lui Ponta si Antonescu. Toți merita omorați! (http://capitalismpepaine.ro/2013/04/11/sidex-pleaca-in-polonia/, 11 aprilie 2013)

Apariţie la Naşul TV:

http://capitalismpepaine.ro/2013/04/18/statul-e-cel-mai-mare-evazionist/ (18 aprilie 2013)

nu te mai uita la ecran. Uita-te la tastatura. La mâinile tale: ai unghii? N-o sa mai ai! Ai degete? O sa ai niște cioturi pline de sânge. Si e abia începutul. (http://capitalismpepaine.ro/2013/04/19/eu-imi-apar-cfr-ul-si-nevoile-si-spaga/, 19 aprilie)

Mesajul lui Antal Damian, cititor:

(…) îmi vine sa pun mana pe topor si sa mă duc sa căsăpesc pe cineva (…)

Ca Antal, suntem milioane. (http://capitalismpepaine.ro/2013/04/20/mizerie-de-treaba/, 20 aprilie)


Bine faceți: ca si eu țin securea gata. Care pe care! (http://capitalismpepaine.ro/2013/04/22/ministerul-educatiei-nu-mai-recunoaste-nici-o-diploma/, 22 aprilie 2013)

Cine mai spera ca o sa scăpăm de voi fara o baie de sânge, trebuie acum sa aleagă:

Sau pui mana pe topor, sau ești sclavul hoților tot restul vieții! (http://capitalismpepaine.ro/2013/04/23/ponta-nu-vezi-cum-fura-fenechiu-langa-tine/, 23 aprilie 2013)

Care trebuia sa fie dreptatea adevarata? Rupt picioarele (fractura deschisa, de preferat) oricui mai incearca sa intre cu camionul in padure

(…)

Pana nu vad un “baeat” destept legat de un tractor forestier care arde, nu cred in justitia din Romania. (http://capitalismpepaine.ro/2013/04/24/tara-lui-ion-fara-de-mormant/, 24 aprilie)

Apariţie la Naşul TV:

http://capitalismpepaine.ro/2013/04/25/salariile-directorilor-de-stat-video/ (25 aprilie)

nu mai exista soluție. Nu, cat timp mai exista politicieni, partide si vot universal. (…)

Partidele trebuie sa dispară. La fel si drepturile voastre. (http://capitalismpepaine.ro/2013/04/28/democratia-a-distrus-economia/, 28 aprilie)

Un secol de fier.

Urmează o dictatura de dreapta cum n-ați mai văzut. Nu una naționala: ci globala. (…) Una in care armata si politia nu vor mai fi ale “poporului”: ci ale celor care le plătesc salariile (așa cum e normal). O dictatura in care stăpânii nu vor purta pistol si decorații, ci costum și cravată. Dar te vor condamna la moarte mult mai simplu, din fata calculatorului. (…) Sărăntocii si incompetenții deja au fost doborați de criza: imaginați-va o cizma, care le va strivi acum fața.

(…)

(Nota: articol publicat inițial in 2012.

Profit de ocazie sa le mulțumesc public admiratorilor din Germania si SUA, care au făcut ieri donații consistente pentru Capitalism pe pâine. Si ii asigur ca fiecare cent va fi folosit pentru exterminarea celor pe care ii urâm cu toții, din adâncul inimii: comuniștii români.

Paște fericit!) (http://capitalismpepaine.ro/2013/05/04/germania-deasupra-tuturor-romania-dedesubtul-tuturor-2/, 4 mai)

Iar acum, CFR: un dezastru care putea fi evitat, daca ii tăiai mâinile lui Relu Fenechiu.

(…)

Băsescu si-a pierdut popularitatea: pai a scăpat ieftin.

Voi o sa va pierdeți capetele! (http://capitalismpepaine.ro/2013/05/08/guvernul-apocalipsului/, 8 mai)

Comuniștii n-au drept la viața.

(…)

Așa ca cel mai bun comunist, e comunistul mort.

Cine e comunist in România?

Toți aia care, de 22 de ani, susțin statul social, cresc taxele, aduc bani la buget…după care fura la greu din el! Adică toate partidele si toți politicienii: președinții României, prim-miniștrii, miniștrii, primari, consilieri locali etc.
Plus aia care i-au făcut scăpați pe hoți, i-au declarat nevinovați si au susținut corupția (deși erau plătiți sa lupte împotriva ei). Adică judecătorii si procurorii, care au pupat mana politicienilor.
Plus aia care au susținut hoția: prin propaganda, minciuni si dezinformare. Adică toțijurnaliștii de stânga si postacii angajați de partide, pe internet.
Plus, desigur, securiștii: care au fost plătiți sa apere economia României, sa asigure privatizări corecte, dar au închis ochii la toate spăgile si la cea mai crunta subminare a economiei a economiei naționale, din toata istoria. Si nu doar ca au închis ochii, ci au contribuit activ la jaf, prin dosare si șantaje. Niciodată nu s-a furat in România, ca in ultimii 22 de ani: iar securiștii si-au luat partea, la greu. Mai precis, e vorba de Serviciul Român de Informații (departamentul economic), si de serviciul Ministerului de Interne (zis “doi si-un sfert”).
Liste negre pentru o viața mai alba!

Toate astea înseamnă, pe scurt, trădare de tara. Care se pedepsește cu moartea, in orice tara normala. (…)

Mișcarea Antitaxe si Capitalism pe pâine se dezvolta exploziv (vezi 400.000 de capitaliști in martie). La fel si Brigada Vlad Tepes – aripa paramilitara a Miscarii. (http://capitalismpepaine.ro/2013/04/05/comunistii-n-au-nici-un-drept/, 5 aprilie)

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/radu-moraru-si-nasul-tv-mihai-giurgea-si-site-ul-fascist-capitalism-pe-paine-93554.html

@
http://gerula.wblog.ro/2013/05/16/capitalism-pe-paine-site-fascist/
@
http://stirifierbintitreb.blogspot.ro/2013/05/capitalism-pe-paine-site-fascist.html
Katana-TACETI DIN GURA !
Katana-TACETI DIN GURA !

Mesaje : 230
Data de inscriere : 29/10/2012

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum