Căutare
Ultimele subiecte
PONTA -BOUL BALTII
4 participanți
Pagina 1 din 1
PONTA -BOUL BALTII
GAFĂ Ponta ar fi autorizat o operaţiune neautorizată a României
@ <=> pe site : *****
https://sites.google.com/site/taratevreaprost/ponta--boul-baltii
MIKUTZA CE KURAI- Mesaje : 490
Data de inscriere : 11/12/2010
Ponta asta e cretin sau doar nesimtit ? Ia vezi ce ii fata mintea
Ponta: Orice om de afaceri roman care nu se inscrie in Miscarea Populara primeste un dosar penal
http://www.ziare.com/victor-ponta/premier/ponta-orice-om-de-afaceri-roman-care-nu-se-inscrie-in-miscarea-populara-primeste-un-dosar-penal-1247837
http://www.ziare.com/victor-ponta/premier/ponta-orice-om-de-afaceri-roman-care-nu-se-inscrie-in-miscarea-populara-primeste-un-dosar-penal-1247837
FUCK YOU- Mesaje : 407
Data de inscriere : 03/10/2012
Tema de vacanta pentru Guvernul Ponta. De la guvernator citire
Iesirile la rampa ale lui Mugur Isarescu imi atrag mereu atentia pentru ca de o vreme combina interesant termenii populari cu cei economici. Acum, guvernatorul s-a gandit sa-i dea o tema pentru vacanta Guvernului Ponta. Si nu vorbeste prostii atunci cand avertizeaza ca instabilitatea economica este un atac la democratie si c-ar trebui sa renuntam la ideea de a ingrasa porcul in ajun. Lucru la care policienii se pricep cel mai bine. Si aici citez: “Cred că obiectivul principal al României pentru perioada următoare este o creştere economică moderată, echilibrată, sustenabilă, o creştere economică care creează locuri de muncă. (…) Faţă de trecut, cuvântul sustenabilitate este esenţial, ne trebuie o creştere economică pe o perioadă cât mai îndelungată, o echilibrare a resurselor şi politicilor. Dacă accelerăm creşterea economică în perioadele pre-electorale nu facem decât să grăbim declinul în perioadele post-electorale”.
Povestea cu porcul ingrasat in ajun se refera mai ales la perioadele electorale, cand oamenii politici scot din condei starea natiunii asa cum le convine. Daca-s la putere, umfla porcul cu pompa in cifre, omitand ca unele sunt caraghioase. Exemplu: a scazut numarul de someri fata de nu stiu ce perioada. Pai, am mai explicat, nu a scazut nimic, ci unii au fost scosi si de la somaj ca le-a expirat perioada. Ei nu mai exista in acea statistica. Isarescu vine si puncteaza cum am putea ajunge la o stabilitate economica. Deblocarea proiectelor mari de investitii, abandonarea modificarilor legilor, taxelor si impozitelor in termen foarte scurt, reintroducerea in circuit a terenurilor agricole si utilizarea fortei de munca. Povesti simple, dar greu de aplicat, daca Romania va continua sa fie instabila economic iar la capitolul incredere sa fie jalnica.
Poate tema de vacanta de pana la jumatatea lui august pare ceva simplu pentru Guvernul Ponta, care se poate grabi sa emita niste ordonante si sa dea ordin parlamentarilor USL sa nasca niscaiva legi. Numai ca macrostabilitatea economica nu e o joaca electorala si nici nu e vorba de o perioada de efort pe un an sau patru, ci vorbim de 10-20 de ani, asa cum sugereaza guvernatorul Isarescu. Si intr-o astfel de tara ar dori multi sa traiasca. Deciziile clasei politice pot realiza acest lucru daca sunt constante. Sper sa le vad puse in practica pana ies la pensie. Altfel, aceste teme sunt ca orele in care profesorul vorbeste singur iar elevii fac avioane si glume pe masura varstei. Infantile, desigur.
http://www.reportervirtual.ro/2013/08/opinie-tema-de-vacanta-pentru-guvernul-ponta-de-la-guvernator-citire.html
Povestea cu porcul ingrasat in ajun se refera mai ales la perioadele electorale, cand oamenii politici scot din condei starea natiunii asa cum le convine. Daca-s la putere, umfla porcul cu pompa in cifre, omitand ca unele sunt caraghioase. Exemplu: a scazut numarul de someri fata de nu stiu ce perioada. Pai, am mai explicat, nu a scazut nimic, ci unii au fost scosi si de la somaj ca le-a expirat perioada. Ei nu mai exista in acea statistica. Isarescu vine si puncteaza cum am putea ajunge la o stabilitate economica. Deblocarea proiectelor mari de investitii, abandonarea modificarilor legilor, taxelor si impozitelor in termen foarte scurt, reintroducerea in circuit a terenurilor agricole si utilizarea fortei de munca. Povesti simple, dar greu de aplicat, daca Romania va continua sa fie instabila economic iar la capitolul incredere sa fie jalnica.
Poate tema de vacanta de pana la jumatatea lui august pare ceva simplu pentru Guvernul Ponta, care se poate grabi sa emita niste ordonante si sa dea ordin parlamentarilor USL sa nasca niscaiva legi. Numai ca macrostabilitatea economica nu e o joaca electorala si nici nu e vorba de o perioada de efort pe un an sau patru, ci vorbim de 10-20 de ani, asa cum sugereaza guvernatorul Isarescu. Si intr-o astfel de tara ar dori multi sa traiasca. Deciziile clasei politice pot realiza acest lucru daca sunt constante. Sper sa le vad puse in practica pana ies la pensie. Altfel, aceste teme sunt ca orele in care profesorul vorbeste singur iar elevii fac avioane si glume pe masura varstei. Infantile, desigur.
http://www.reportervirtual.ro/2013/08/opinie-tema-de-vacanta-pentru-guvernul-ponta-de-la-guvernator-citire.html
Katana-TACETI DIN GURA !- Mesaje : 230
Data de inscriere : 29/10/2012
SRS un nou atac la Ponta -amenintarea cu boicot parlamentar
Pisica pe care Sorin Rosca Stanescu i-a aratat-o lui Ponta e cu atat mai zburlita cu cat ea pica pe fondul tacerii inexplicabile si prea lungi a lui Crin Antonescu. Cu un plagiat tot mai jenant atarnandu-i de gat, cu o doua privatizari de maxima importanta deraiate, cresteri ale preturilor si disponibilizari in masa si intensificarea nesigurantei economice, premierul Victor Ponta lucreaza singur cu motoarele turate la nasterea unui climat ideal pentru o debarcare ce va multumi pe tot mai multi si va rezolva tot mai multe probleme.Singura necunoscuta din scenariul care rula inca din decembrie 2012 era momentul cel mai prielnic pentru a se rupe pisicul. Probabil inca nu s-au copt toate ingredientele care sa arunce in aer majoritatea parlamentara, dar au inceput sa fiarba dupa toate semnele.
vreau o tara ca afara- Mesaje : 153
Data de inscriere : 04/03/2011
Subiecte similare
» BOUL DE PONTA SE STERGE PE CUR CU CONSTITUTIA SI CU LEGILE TARII
» Numai boul e consecvent ? Daca da, Ponta,premierul obiditei Romanii e un bou
» Crin, tot mai izolat în PNL
» CHIUARIU, BOUL SINISTRU, PENAL si cu IMUNITATE
» DRAGNEA , „vocea ” și talentul , BOUL , vaca TARE-NTATĂ și chiloții ÎN ȚARA LUI NEAM PROSTIA
» Numai boul e consecvent ? Daca da, Ponta,premierul obiditei Romanii e un bou
» Crin, tot mai izolat în PNL
» CHIUARIU, BOUL SINISTRU, PENAL si cu IMUNITATE
» DRAGNEA , „vocea ” și talentul , BOUL , vaca TARE-NTATĂ și chiloții ÎN ȚARA LUI NEAM PROSTIA
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO