POLITICA


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

DRAGNEA , „vocea ” și talentul , BOUL , vaca TARE-NTATĂ și chiloții ÎN ȚARA LUI NEAM PROSTIA

In jos

DRAGNEA , „vocea ” și talentul  , BOUL , vaca TARE-NTATĂ și chiloții ÎN ȚARA LUI NEAM PROSTIA Empty DRAGNEA , „vocea ” și talentul , BOUL , vaca TARE-NTATĂ și chiloții ÎN ȚARA LUI NEAM PROSTIA

Mesaj Scris de Admin Lun Noi 04, 2013 6:44 pm

Trăim ÎN ȚARA LUI NEAM PROSTIA ,țara în care un plagiator jegos le vorbește tinerilor despre cinste, corectitudine și respect despre valori ,țară în care morții Teleormanului ise disciplinați și votează cântînd ca huhurezii ode partidului sub bagheta lui Dragnea .
Trăim ÎN ȚARA LUI NEAM PROSTIA ,țara în care o nulitate absolută ca Zaharescu e numit consul general în Africa de Sud , țară în care PESEDIZDE fufe tute și cornute , fiecare dintre ele fiind însă TARE-NTATĂ NE VOTEAZĂ LEGI SAU SE LUPTĂ CU CORUPȚIA , ASTA CÂND într-o țară normală ar putea cel mult să se lupte cu tiriștii turci pe centură sau prin boscheți . Se poate așa ceva , vă veți întreba , și dacă da , de ce ? Se poate pentru că un popor de slugi a pus prin votul său în fruntea țarii niște excroci care consideră țara ca fiind moâia lor și care dacă întrebi ca plătitor de taxe de ce persoana X , vaginatoare de profesie e numită în funcția Y, ți se răspunde sec: AȘA VREA PULA MEA !

postat initial la
https://www.facebook.com/notes/nasol-moment-misto-coliva/dragnea-vocea-%C8%99i-talentul-boul-vaca-tare-ntat%C4%83-%C8%99i-chilo%C8%9Bii-%C3%AEn-%C8%9Bara-lui-neam-pros/176054429260882


ANUNȚ IMPORTANT CĂTRĂ ȚARĂĂĂĂĂ !

DRAGNEA , „vocea ” și talentul  , BOUL , vaca TARE-NTATĂ și chiloții ÎN ȚARA LUI NEAM PROSTIA 10669886996_f1f60f2f66_o

_________________
" Ce nu au reusit imperii au reusit o mana de dobitoci scoliti la Moscova "

Deoarece geniul trebuia sa poarte un nume , i s -a spus EMINESCU

Admin
Admin

Mesaje : 9987
Data de inscriere : 20/12/2008

https://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

DRAGNEA , „vocea ” și talentul  , BOUL , vaca TARE-NTATĂ și chiloții ÎN ȚARA LUI NEAM PROSTIA Empty USL-ul bată-l vina! Folclorista Ioana Ardelean - șefă la anticorupția lui Dragnea. Bonus: sinecuri la companiile de stat

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO Lun Noi 04, 2013 6:58 pm

Vicepremierul Liviu Dragnea a numit-o la conducerea Serviciului Anticorupție din Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pe Ioana Maria Ardelean, o tânără solistă de muzică populară în vârstă de numai 29 de ani. Probabil că, botezat cu un nume atât de pompos, care te duce cu mintea la lupta pe viață și pe moarte cu marea corupție, acest serviciu va funcționa sub deviza „Lăsați-mă să-l cânt!“ Iar asta pentru că, întrebat ce abilități profesionale ar putea-o recomanda pe juna Ioana pentru acest post de înaltă răspundere, jupân Dragnea a răspuns, mai sec decât o nucă trântită de perete: „O recomandă vocea și talentul“. Așadar, talentul de cântăcioasă. De fapt, lucrurile sunt un pic mai complicate decât par la prima vedere: cea care va coordona lupta contra corupției din Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice nu a picat chiar din cer, ori direct de pe scena vreunui cămin cultural. Nu! Tânăra solistă care, cu ceva timp în urmă s-a făcut remarcată la Favorit TV cu emisiunea „Iarmaroc și cânt și joc“ își făcuse, de mai multă vreme, intrarea în „iarmarocul“ politicii dâmbovițene, unde a cam zburat din partid în partid, mai sprințară decât puricele prin așternuturi. Iar dacă cineva și-ar închipui că ea provine din „pepiniera“ de cadre a PSD, s-ar înșela amarnic.
De fapt, pe linie executivă, vicepre­mierul PSD-ist Liviu Dragnea a moștenit-o de la liberalul Eduard Hellvig, cel care a condus Ministerul Dezvoltării în timpul Guvernului Ponta I, între 7 mai 2012 și 19 decembrie 2012. Probabil Hellvig o cunoștea mai bine și îi aprecia și alte talente, în afara celor strict muzicale, din moment ce, în urmă cu doi ani a ales-o să-i fie secretară, pe vremea când el însuși era secretar general al PNL. Apoi, anul trecut, odată cu instalarea USL la Palatul Victoria, solista Ioana Maria Ardelean a fost numită consilier la Ministerul Dezvoltării și Turismului, așadar exact pe lângă același Eduard Hellvig, căruia în scurt timp i-a și devenit director de cabinet. Apoi, după ce Hellvig, ajuns pe mâna justiției, a fost „ascuns“ de PNL în spatele funcției de europarlamentar, șefa lui de cabinet a rămas pe loc, pe un post de funcționar public. Ulterior, jupân Dragnea a preluat-o, așa cum am văzut, în cadrul Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Iar dacă el spune, acum, că „vocea și talentul“ ei l-au convins să o avanseze la șefia Serviciului Anticorupție din MDRAP, tot el a fost cel care a spus, la un moment dat că „Eu nu știu ce cântăreață a fost, dar ea a coordonat câteva proiecte importante în cadrul MCV.“ Ei, dacă-i pe așa, se schimbă situația. Iar pentru a înțelege câte ceva despre rapida ei evoluție, ar fi interesant de văzut ce conține, din punct de vedere profesional „cartea de vizită“ a noii șefe.

Cântăreața de la SNSPA

Ioana Maria Ardelean provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul muzicii populare. La vremea cuvenită, ea a frecventat cursurile Școlii Populare de Artă, pe care a absolvit-o la secția canto popular. Apoi, la 25 de ani a absolvit și cursurile Școlii Naționale Studii Politice și Administrative. Ioana Maria Ardelean vine din Bistrița, are acum 29 de ani, a absolvit Comunicare și Relații Publice, la SNSPA plus niște cursuri postuniversitare la Universitatea din București, la catedra UNESCO, unde a obținut o licență în Comunicare Politică. În anul 2011, funcția de director de cabinet a lui Eduard Hellvig i-a adus un câștig de 10.436 lei. În plus, fată deșteaptă fiind, s-a făcut și „PFA“ calitate în care și-a mai rotunjit veniturile cu alți 17.607 lei, primiți pentru acordarea de consultanță. Situația ei financiară s-a schimbat fundamental în 2012, după ce Hellvig a adus-o în Ministerul Dezvoltării. Acolo, în afara salariului de consilier și apoi director de cabinet al liberalului Helvig, poziții din care a obținut 24.688 de lei, tânăra a mai câștigat alți 10.099 lei – de la PNL. Dar, în tot acest timp, ea nu s-a lăsat nici de cântat. Astfel că a mai câștigat alți 2.000 de lei de pe urma unei șușanele numite pretențios „prestație artistică“ pe care a derulat-o la Consiliul Local Monor, la care s-au adăugat încă patru sute de lei, mărunțiș primit de la Televiziunea Română.
Sinecuri în companiile de stat
Surpriza vine abia după ce aflăm că tânăra solistă de muzică populară mai este și membru în Consiliul de Administrație al Institutului de Cercetare – Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă precum și membru în Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Investiții. Habar nu avem cu ce s-o fi ocupat ea acolo prin toate aceste „comitete și comiții“. Specialistă în comunicare și solistă de muzică populară, probabil că și acolo s-o fi făcut remarcată prin „vocea și talentul ei“, cum zice acum jupân Dragnea. Dar cert este un lucru: funcția de membru în Consiliul de Administrație al Institutului de Cercetare – Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă, i-a adus alți 11.224 lei. Iar indemnizația de membru în CA al Companiei Naționale de Investiții îi mai aduce în buzunare încă un pumn de mărunțiș, adică 116 lei.

Fecioara perfecționistă

Într-un interviu acordat anul trecut revistei „Formulei AS“ Ioana Maria Ardelean și-a povestit o parte din drumul vieții care adus-o până în poziția în care se află acum: „Am venit la București din orașul meu natal, Bistrița, la vârsta studenției, dintr-o familie cu înalte valori morale și cu mare dragoste de cântecul românesc: tatăl meu cântă foarte bine și e mare dănțăuș, sora tatălui meu este cunoscuta interpretă Cornelia Ardelean-Archiudean și amândoi au moștenit talentul de la mama lor, bunica Ina, care avea un glas minunat și un repertoriu străvechi prețios. Am crescut cu cântecul alături și am cântat de mică, dar asta nu a fost de ajuns pentru mine, pentru că sunt o Fecioară perfecționistă și nu-mi place să fac lucrurile de mântuială. De aceea, am făcut și Școala Populară de Artă, secția canto popular, dar abia la 25 de ani, după ce am terminat studiile la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, cu licență în Comunicare Politică la Universitatea București. Am lucrat încă din anul doi de facultate în domeniul Relațiilor Publice și al Comunicării și am făcut totul cu dăruire și convingere, punând dorința mea de a cânta la păstrare, într-un sertar. Am muncit mult, până la epuizare, pentru că eu chiar am o problemă cu limitele: pentru mine totul e posibil!“ Înrolată, după cum am văzut, cu deplin succes, în cadrul PNL, „Fecioara“ Ioana Maria Ardelean s-a ținut și de cântări, astfel că și-a lansat primul album de muzică populară în 2012, la Palatul Parlamentului, în salonul oficial al Senatului. Cules direct din gura poporului, acel prim album se numește „Cânt să-mi stâmpăr inima“. Bine Mărie, cântă, că doar nu cânți din banii noștri. În schimb, paralele pe care o să le primești ca mare șefă a Serviciului Anticorupție din Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, vin exact din banii publici. Iar pentru asta, faptul că jupân Dragnea îți apreciază „vocea și talentul“ nu este de ajuns.

Jupânul are „mână bună“ la puștoaice

De fapt, solista Ioana Maria Ardelean nu este chiar prima „tânără speranță“ pe care jupănul Liviu Dragnea o aduce în prim-planul vieții noastre politice. Tot el a lansat-o pe orbită vieții parlamentare și pe juna Cătălina Ștefănescu, fosta lui secretară care, la doar 21 de ani a convins electoratul din Teleormat să o voteze cu peste 75 la sută. De fapt, nici tânăra Cătălina nu are cine știe ce experiență într-ale politicii. Dar, dacă jupân Dragnea are o secretară, însemnă că încă mai „secretează“ iar asta chiar că e mare lucru în politica dâmbovițeană.
http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013110593030/Actualitate/USL-ul-bata-l-vina-Folclorista-Ioana-Ardelean-sefa-la-anticoruptia-lui-Dragnea-Bonus-sinecuri-la-companiile-de-stat.html
DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Mesaje : 900
Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

DRAGNEA , „vocea ” și talentul  , BOUL , vaca TARE-NTATĂ și chiloții ÎN ȚARA LUI NEAM PROSTIA Empty Re: DRAGNEA , „vocea ” și talentul , BOUL , vaca TARE-NTATĂ și chiloții ÎN ȚARA LUI NEAM PROSTIA

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO Lun Noi 04, 2013 7:26 pm

YO ADUC POZA

DRAGNEA , „vocea ” și talentul  , BOUL , vaca TARE-NTATĂ și chiloții ÎN ȚARA LUI NEAM PROSTIA 10676179383_9e73aa2d63_o

yoko a scris:Vicepremierul Liviu Dragnea a numit-o la conducerea Serviciului Anticorupție din Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pe Ioana Maria Ardelean, o tânără solistă de muzică populară în vârstă de numai 29 de ani. Probabil că, botezat cu un nume atât de pompos, care te duce cu mintea la lupta pe viață și pe moarte cu marea corupție, acest serviciu va funcționa sub deviza „Lăsați-mă să-l cânt!“ Iar asta pentru că, întrebat ce abilități profesionale ar putea-o recomanda pe juna Ioana pentru acest post de înaltă răspundere, jupân Dragnea a răspuns, mai sec decât o nucă trântită de perete: „O recomandă vocea și talentul“. Așadar, talentul de cântăcioasă. De fapt, lucrurile sunt un pic mai complicate decât par la prima vedere: cea care va coordona lupta contra corupției din Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice nu a picat chiar din cer, ori direct de pe scena vreunui cămin cultural. Nu! Tânăra solistă care, cu ceva timp în urmă s-a făcut remarcată la Favorit TV cu emisiunea „Iarmaroc și cânt și joc“ își făcuse, de mai multă vreme, intrarea în „iarmarocul“ politicii dâmbovițene, unde a cam zburat din partid în partid, mai sprințară decât puricele prin așternuturi. Iar dacă cineva și-ar închipui că ea provine din „pepiniera“ de cadre a PSD, s-ar înșela amarnic.
De fapt, pe linie executivă, vicepre­mierul PSD-ist Liviu Dragnea a moștenit-o de la liberalul Eduard Hellvig, cel care a condus Ministerul Dezvoltării în timpul Guvernului Ponta I, între 7 mai 2012 și 19 decembrie 2012. Probabil Hellvig o cunoștea mai bine și îi aprecia și alte talente, în afara celor strict muzicale, din moment ce, în urmă cu doi ani a ales-o să-i fie secretară, pe vremea când el însuși era secretar general al PNL. Apoi, anul trecut, odată cu instalarea USL la Palatul Victoria, solista Ioana Maria Ardelean a fost numită consilier la Ministerul Dezvoltării și Turismului, așadar exact pe lângă același Eduard Hellvig, căruia în scurt timp i-a și devenit director de cabinet. Apoi, după ce Hellvig, ajuns pe mâna  justiției, a fost „ascuns“ de PNL în spatele funcției de europarlamentar, șefa lui de cabinet a rămas pe loc, pe un post de funcționar public. Ulterior, jupân Dragnea a preluat-o, așa cum am văzut, în cadrul Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Iar dacă el spune, acum, că „vocea și talentul“ ei l-au convins să o avanseze la șefia Serviciului Anticorupție din MDRAP, tot el a fost cel care a spus, la un moment dat că „Eu nu știu ce cântăreață a fost, dar ea a coordonat câteva proiecte importante în cadrul MCV.“ Ei, dacă-i pe așa, se schimbă situația. Iar pentru a înțelege câte ceva despre rapida ei evoluție, ar fi interesant de văzut ce conține, din punct de vedere profesional „cartea de vizită“ a noii șefe.

Cântăreața de la SNSPA

Ioana Maria Ardelean provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul muzicii populare. La vremea cuvenită, ea a frecventat cursurile Școlii Populare de Artă, pe care a absolvit-o la secția canto popular. Apoi, la 25 de ani a absolvit și cursurile Școlii Naționale Studii Politice și Administrative. Ioana Maria Ardelean vine din Bistrița, are acum 29 de ani, a absolvit Comunicare și Relații Publice, la SNSPA plus niște cursuri postuniversitare la Universitatea din București, la catedra UNESCO, unde a obținut o licență în Comunicare Politică. În anul 2011, funcția de director de cabinet a lui Eduard Hellvig i-a adus un câștig de 10.436 lei. În plus, fată deșteaptă fiind, s-a făcut și „PFA“ calitate în care și-a mai rotunjit veniturile cu alți 17.607 lei, primiți pentru acordarea de consultanță. Situația ei financiară s-a schimbat fundamental în 2012, după ce Hellvig a adus-o în Ministerul Dezvoltării. Acolo, în afara salariului de consilier și apoi director de cabinet al liberalului Helvig, poziții din care a obținut 24.688 de lei, tânăra a mai câștigat alți 10.099 lei – de la PNL. Dar, în tot acest timp, ea nu s-a lăsat nici de cântat. Astfel că a mai câștigat alți 2.000 de lei de pe urma unei șușanele numite pretențios „prestație artistică“ pe care a derulat-o la Consiliul Local Monor, la care s-au adăugat încă patru sute de lei, mărunțiș primit de la Televiziunea Română.
Sinecuri în companiile de stat
Surpriza vine abia după ce aflăm că tânăra solistă de muzică populară mai este și membru în Consiliul de Administrație al Institutului de Cercetare – Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă precum și membru în Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Investiții. Habar nu avem cu ce s-o fi ocupat ea acolo prin toate aceste „comitete și comiții“. Specialistă în comunicare și solistă de muzică populară, probabil că și acolo s-o fi făcut remarcată prin „vocea și talentul ei“, cum zice acum jupân Dragnea. Dar cert este un lucru: funcția de membru în Consiliul de Administrație al Institutului de Cercetare – Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă, i-a adus alți 11.224 lei. Iar indemnizația de membru în CA al Companiei Naționale de Investiții îi mai aduce în buzunare încă un pumn de mărunțiș, adică 116 lei.

Fecioara perfecționistă

Într-un interviu acordat anul trecut revistei „Formulei AS“ Ioana Maria Ardelean și-a povestit o parte din drumul vieții care adus-o până în poziția în care se află acum: „Am venit la București din orașul meu natal, Bistrița, la vârsta studenției, dintr-o familie cu înalte valori morale și cu mare dragoste de cântecul românesc: tatăl meu cântă foarte bine și e mare dănțăuș, sora tatălui meu este cunoscuta interpretă Cornelia Ardelean-Archiudean și amândoi au moștenit talentul de la mama lor, bunica Ina, care avea un glas minunat și un repertoriu străvechi prețios. Am crescut cu cântecul alături și am cântat de mică, dar asta nu a fost de ajuns pentru mine, pentru că sunt o Fecioară perfecționistă și nu-mi place să fac lucrurile de mântuială. De aceea, am făcut și Școala Populară de Artă, secția canto popular, dar abia la 25 de ani, după ce am terminat studiile la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, cu licență în Comunicare Politică la Universitatea București. Am lucrat încă din anul doi de facultate în domeniul Relațiilor Publice și al Comunicării și am făcut totul cu dăruire și convingere, punând dorința mea de a cânta la păstrare, într-un sertar. Am muncit mult, până la epuizare, pentru că eu chiar am o problemă cu limitele: pentru mine totul e posibil!“  Înrolată, după cum am văzut, cu deplin succes, în cadrul PNL, „Fecioara“ Ioana Maria Ardelean s-a ținut și de cântări, astfel că și-a lansat primul album de muzică populară în 2012, la Palatul Parlamentului, în salonul oficial al Senatului. Cules direct din gura poporului, acel prim album se numește „Cânt să-mi stâmpăr inima“. Bine Mărie, cântă, că doar nu cânți din banii noștri. În schimb, paralele pe care o să le primești ca mare șefă a Serviciului Anticorupție din Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, vin exact din banii publici. Iar pentru asta, faptul că jupân Dragnea îți apreciază „vocea și talentul“ nu este de ajuns.

Jupânul are „mână bună“ la puștoaice

De fapt, solista Ioana Maria Ardelean nu este chiar prima „tânără speranță“ pe care jupănul Liviu Dragnea o aduce în prim-planul vieții noastre politice. Tot el a lansat-o pe orbită vieții parlamentare și pe juna Cătălina Ștefănescu, fosta lui secretară care, la doar 21 de ani a convins electoratul din Teleormat să o voteze cu peste 75 la sută. De fapt, nici tânăra Cătălina nu are cine știe ce experiență într-ale politicii. Dar, dacă jupân Dragnea are o secretară, însemnă că încă mai „secretează“ iar asta chiar că e mare lucru în politica dâmbovițeană.
http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013110593030/Actualitate/USL-ul-bata-l-vina-Folclorista-Ioana-Ardelean-sefa-la-anticoruptia-lui-Dragnea-Bonus-sinecuri-la-companiile-de-stat.html
DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Mesaje : 900
Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

DRAGNEA , „vocea ” și talentul  , BOUL , vaca TARE-NTATĂ și chiloții ÎN ȚARA LUI NEAM PROSTIA Empty O cîntăreaţă de muzică populară, şefă la Anticorupţie, în ministerul amantului ei, Liviu Dragnea

Mesaj Scris de GIGI_BERBECOSU Mar Noi 05, 2013 7:20 am

PSD dă lovituri după lovituri în numirea unor persoane care nu au nici o legătură cu domeniul pe care urmează să-l gestioneze, cu sprijin politic. După ce au instalat ca vicepreşedinte al ICR un veterinar, social-democraţii au numit la conducerea Serviciului Anticorupţie din Ministerul Dezvoltării, o cîntăreaţă de muzică populară. Şefa Serviciului Anticorupţie, care se ocupă de fondurile europene, din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Ioana Maria Ardelean, este cîntăreaţă de muzică populară, relatează Antena 3. Aceasta nu are experienţă în funcţiile publice, dar se pare că este o apreciată cîntăreaţă din generaţia tînără a muzicii populare. Ioana Maria Ardelean a fost angajată la Ministerul Dezvoltării Regionale de Liviu Dragnea, la solicitarea baronului de Bistriţa-Nasăud, Emil Radu Moldovan.
http://www.ziartricolorul.ro/o-cintareata-de-muzica-populara-sefa-la-anticoruptie-in-ministerul-amantului-ei-liviu-dragnea/
GIGI_BERBECOSU
GIGI_BERBECOSU

Mesaje : 248
Data de inscriere : 15/11/2012

Sus In jos

DRAGNEA , „vocea ” și talentul  , BOUL , vaca TARE-NTATĂ și chiloții ÎN ȚARA LUI NEAM PROSTIA Empty Re: DRAGNEA , „vocea ” și talentul , BOUL , vaca TARE-NTATĂ și chiloții ÎN ȚARA LUI NEAM PROSTIA

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum