POLITICA


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL?

4 participanți

In jos

Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL? Empty Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL?

Mesaj Scris de Admin Mar Mai 21, 2013 12:59 pm

Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL? Pizap.com10.36929587321355941369140943953
Ne-am trezit din hibernare
Si-am strigat cât am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!
Si cu asta ce-am făcut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
Si-am luptat, cum am stiut,
S-avem nouă guvernare,
Si cu asta ce-am făcut?

Ca mai bine să ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar trăim în săracie,
Si cu asta ce-am făcut?

Ia coruptia amploare,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Scoatem totul la vânzare,
Si cu asta ce-am făcut?

Pentru-a câstiga o pâine,
Multi o iau de la-nceput,
Rătăcesc prin tări străine,
Si cu asta ce-am făcut?

Traversăm ani grei cu crize,
Leul iar a decăzut,
Cresc întruna taxe-accize,
Si cu asta ce-am făcut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
Si cu asta ce-am făcut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Tara-i plină de vedete,
Si cu asta ce-am făcut?

Pleacă-ai nostri, vin ai nostri!
E sloganul cunoscut;
Iarăsi am votat ca prostii,
Si cu asta ce-am făcut?

Ăia hoţi şi ăştia hoţi,
le fut muma-n gât la to
ţi.

Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL? Pizap.com10.62814035452902321369140143125

Pretextul pentru criza din USL afost oferit de declarațiile fostului ziarist, securist, șantajist Sorin Roșca Stănescu , alias Deleanu .Acesta , considerat a fi trompeta si portavocea lui Ccăcăru a avut mai multe luări de poziţie critice la adresa premierului şi recent a susținut un proiect legislativ prin care statul plătește toate lucrările cadastrale ale terenurilor private făcîndu-şi un titlu de glorie din faptul că s-a aliat cu opoziția ca să-l treacă prin Parlament . Stănescu a ajuns astfel mărul discordiei în alianța de guvernare și i se cere capul. Atât premierul, cât și socrul său au cerut la unison ca Roșca Stănescu să fie dat afară din PNL pentru liniștea alianței. Pentru că cei doi s-au consultat probabil în familie când au dat declarațiile tranșante și nu s-au consultat cu staff-ul PSD, acum nu au decât să plece capul pentru că, așa cum se văd lucrurile, Antonescu nu are de gând să le dea satisfacție. Dacă alianța se va rupe, nu Stănescu va fi motivul serios, ci doar picătura care a umplut paharul. Și într-o parte și în alta sunt destule voci care sugerează o ruptură iminentă pentru simplul motiv că alianța s-a încheiat cu un scop anume, acela de a câștiga alegerile, iar coabitarea lui Ponta cu Băsescu este de fapt motivul real al ruperii.
Liberalii nu văd cu ochi buni înțelegerea dintre premier și șeful statului, iar apropierea tot mai mare dintre cei doi capi ai României dusă în ultimul timp până la confuzie nu are de ce să-i placă lui Antonescu, care-și vede tot mai departe scaunul de la Cotroceni. S-a ajuns până acolo încât toată lumea crede că Ponta este copilul de suflet al lui Băsescu. Faptul că-l mângâie pe creștet e una, dar atunci când îl trimite la Bruxelles și declară că-l trimite pentru că are încredere în el e alta. Cum să nu clocotească Antonescu la așa ceva și de ce trebuie să-l excludă pe Roșca Stănescu numai că așa vrea socrul premierului?!
Până la urmă, dacă tot e să se rupă alianța, să se rupă acum pentru ca electoratul să poată vota curat pentru fiecare partid în parte și nu pentru alianțe forțate al căror scop nu este decât unul distructiv, acela de a da jos pe cineva. Dacă Ponta este într-adevăr copilul lui Băsescu, alianța se va rupe, iar motivul va fi cel pueril, legat de refuzul liberalilor de a-l da afară pe Stănescu. În aceste condiții, PSD-ul va fi liber să-și desemneze un candidat pentru Cotroceni, iar soarta lui Antonescu va fi pecetluită definitiv, în sensul că nu va mai pupa în veci scaunul dorit.Unde mai pui că ginerele și socrul social democrat vor ieși cu obrazul curat, pentru că ceea ce au promis, măcar de data asta, au și făcut. Deocamdată e armistiţiu şi armele tac dar deoarece PSD vrea să renegocieze protocolul USL de pe poziţii de forţă războiul va reizbucni.
PS
Despre motivele pentru care vrea PSD să renegocieze protocolul USL ,probabil vom discuta în una din postările următoare .

Adnanei un călduros sărut mâna pentru partea grafică
Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL? 1-81

Orice asemanare între cele de mai sus, scrise de regretatul artist roman, în urmă cu peste 70 de ani, si zilele pe care le traim azi, noi românii, nu-i deloc întâmplătoare.

PE SITE

AICI

Sus In jos

Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL? Empty Re: Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL?

Mesaj Scris de NAIADA Mar Mai 21, 2013 5:55 pm

Ruperea USL, bucuria idioţilor

Episodul Roşca Stănescu, departe de a fi închis, se dovedeşte doar un prim pas dintr-o strategie bine pusă la punct în laboratoarele PSD. „Practic, protocolul e suspendat. Deci, importante sunt de acum încolo faptele, nu declaraţiile“, a spus Ponta. „USL funcţionează de necesitate.“ Pentru ţară şi popor, vezi doamne. Ce înseamnă asta? Praf în ochi. Ponta nu a forţat excluderea lui SRS doar din calcul politic. În primul rând, disputele ar fi fost tranşante, măcar şi pentru moment, or, PSD nu vrea asta. Are interesul, anunţând „suspendarea“ protocolului, să ţină PNL sub presiune, să-l şicaneze, să-i bage pumnul în gură, atunci când îi convine, să-l vulnerabilizeze. În al doilea rând, opinia publică nu este suficient pregatită, SRS nefiind un pretext care să reziste, i-ar fi acordat personajului o alură pe care nu o merită, existând riscul ca „vina“ să pice pe PSD. Strategia ruperii pe terenul ăsta se joacă, esenţială este acumularea argumentelor, destabilizarea şi decredibilizarea adversarului, fiecare tabără urmând să-şi aranjeze atuurile cu mult mai multă atenţie. Ponta a punctat acum pe două planuri: a arătat că PNL este dependent de PSD - Antonescu este gata să înghită broasca râioasă doar ca să rămână candidat - şi a provocat tensiuni prost ascunse în PNL între adepţii radicalismului şi cei ai ciolănismului (vă imaginaţi ce dilemă pentru posesorii celor 11.000 de posturi din administraţie!). S-a arătat, în final, un stăpân generos, dar hotărât. Noul Protocol, dacă va mai exista vreunul, va închide definitiv gura amatorilor de jucat la două capete - sport pe care Ponta îl ştie bine din perioada 2009, când PSD era la guvernare alături de PDL şi în opoziţie la televizor -, asigurându-şi liniştea guvernării până în Ziua Z. În plus, mai mult ca sigur, strategia conţine implicit şi obligarea liberalilor de a răspunde pentru insuccesele propriilor miniştri, ce vor fi ajutaţi în sensul acesta, că doar nu degeaba se plângea Nicolăescu că Ponta îi „blochează“ măreaţa reformă în sănătate. Singura întrebare rămasă în discuţie este când se va oficializa sciziunea. Depinde de cum vor arăta sondajele, de cât se va eroda Antonescu, de aritmetica noilor grupări parlamentare şi de aranjamentele politice, care vor intra în linie dreaptă.
Plecând de la această realitate, va fi interesant cum se va reseta scena politică. În USL, cele două direcţii sunt deja clare: pro şi contra coabitare, în traducere asta însemnând conservarea electoratului antibăsist marca Antena 3 sau lărgirea acestuia, aşa cum îndeamnă sondajele. PSD şi Ponta merg pe formula creionării unei alte majorităţi parlamentare cu UDMR, bucăţi din PP-DD şi PDL-Băsescu-Udrea. PNL vrea să se erijeze în victima coabitării, singurii care mai ţin sus steagul antibăsismului şi antieuropenismului. „Suntem singuri împotriva PSD, a lui Băsescu şi a unor instituţii internaţionale“, a declamat Antonescu pentru site-ul-ureche al lui Buble, soţul Dianei Tuşa, din tabăra Chiliman. Fiecare parte va încerca să-şi atragă şi să conserve adepţii propriei formule, niciuna nefiind însă pregătită pentru decizia finală. Motivul: instabilitatea dreptei.
Ce face în aceste condiţii PDL? Va înţelege că ruperea USL, devenită, iată, aproape o certitudine după scandalul SRS şi
„suspendarea“protocolului, va schimba complet paradigma? Scenariile din ultima perioadă arată că nu prea, că orgoliile şi interesele meschine ale diferitelor tabere riscă s-o pulverizeze complet. PDL este în pragul sciziunii pe falia Blaga-Udrea & Băsescu, chestiune amânată doar din cauza unor defecţiuni tehnice. Partidul Popular al fermierului grabnic vărsătoriu de lapte aflatoxinic pe câmp nu poate fi achiziţionat la cheie din simplul motiv că poate fi desfiinţat oricând; potrivit Legii partidelor politice, dacă nu ai strâns minimum 50.000 de voturi în „două alegeri succesive“ (articolul 48), partidul se dizolvă. Este cazul Partidului Popular, care, la alegerile din 2012, a scos 9.319 voturi la Camera Deputaţilor şi 11.681 la Senat. Greu de găsit mostră de prostie cu moţ mai mare decât să anunţi un partid pe care orice contestaţie ţi-l radiază din Registrul partidelor, ca să nu mai discutăm de nefericita confuzie creată cu Mişcarea Populară. Culmea caraghioslâcului este strădania nefericiţilor consilieri-mesageri de a decupla acum mediatic Mişcarea de un partid mort în faşă! Cam aşa arată inteligenţa politică de dreapta, aia care, cică, se vrea alternativă.
Pe partea cealaltă, Blaga îşi zăreşte visul cu ochii: poate începe să conteze ca formulă de şantaj într-o combinaţie cu PNL. Zice-se că deja s-a întâlnit cu diverşi liberali să conspire pe la cârciumi, informaţie dezminţită, evident. Aşa cum Udrea a dezminţit şi ea, la trei zile de la calende, că nu se înscrie în Partidul Popular. Cred şi eu, dacă nu mai are unde! Ungureanu şi Pârvulescu-Ştampilă se vor primii pe listele europarlamentare ale cui s-o nimeri. Te doare mintea! Toate sondajele, chiar şi acela de casă al PDL, ca să nu mai discut de ultimul IRES, arată canibalizarea. Singur, PDL ar lua maximum 19% - CSOP (15% la IRES), iar dacă apare un partid născut din Mişcarea Populară acesta ar scoate 10% şi PDL 11%. În total 21%. Adică, în momentul ăsta, „dreapta“, că Forţa Civică (3%) şi Noua Republică nu intră la socoteală, ar obţine exact procentul PDL de la alegerile locale. Care-i sfârâiala?
Să-şi pape unul altuia voturile, fiind evident că nici PDL, nici Mişcarea Populară, sau cum i se va zice, nu reuşesc să atragă niciun votant în plus. Nu-i de mirare, PDL cu Blaga şi camarila au atracţia unei ţevi de eşapament, iar Mişcarea Populară se limitează la electoratul fanatic al lui Băsescu, deşi, dacă pe scenă apare Udrea, s-ar putea să intre şi ăsta la apă.
Asta-i situaţia dreptei într-un moment critic, când scandalul SRS a ajutat publicul să conştientizeze că, după 6 luni de guvernare, USL este mai fragilă chiar decât Convenţia Democrată şi Alianţa D.A., care măcar au bifat doi ani de convieţuire până la primele certuri de proporţii. Condiţie în care, teoretic, PDL, cu toate facţiunile şi sateliţii, ar trebui să mediteze serios la ce-i de făcut, la cum să se unească şi să profite de sciziunea USL. Când CDR s-a destrămat, în câştig a ieşit PDSR cu Năstase şi Iliescu, când Alianţa D.A. şi-a dat sfârşitul, PSD şi PD şi-au împărţit beneficiile aproape egal. Acum, opoziţia, atâta câtă e, în loc să încerce să se întărească, se divide, urmând un scenariu care nu face decât jocul de interese al PSD şi PNL. Dacă PDL-Blaga se va orienta spre susţinerea PNL, iar facţiunea PDL-Udrea-Băsescu spre cea a PSD ( chestia o fi la pachet cu pactul de coabitare), oricât şi-ar imagina fiecare că el va înclina balanţa într-o parte sau alta - asta spre satisfacerea orgoliului individual mărunt, a dosarelor sau afacerilor -, opoziţia e kaput. Mai are vreo importanţă care încotro se duce, care jocurile cui le face, care sunt socotelile ascunse? Niciuna. Pentru că este singura şi cea mai eficientă metodă ca USL, pe părţi componente, să stea încă şase ani la guvernare. //
http://www.revista22.ro/ruperea-usl-bucuria-idiotilor-26269.html
NAIADA
NAIADA

Mesaje : 367
Data de inscriere : 30/03/2010

Sus In jos

Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL? Empty Re: Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL?

Mesaj Scris de NAIADA Mar Mai 21, 2013 5:56 pm

PONTA, TUPEU SAU PROSTIE? O COMBINAŢIE:)
Cât de nesimţit tupeist poate fi Ponta ca să-l aducă pe însuşi Sebi Ghiţă la discuţia extrem de restrânsă de la Palatul Victoria cu “partenerii” liberali? Jigodia-aia la cocina lui de televiziune n-a făcut decât propagandă băsistă infectă contra PNL, mai ales, a preşedintelui Crin Antonescu. Că ordinul e să se rupă USL pentru ca Antonescu să nu ajungă preşedintele ţării.
Ponta, mori politic, janghină, cu Băsescu de gât!
Adică, se va întâmpla aşa: luni, ai să vorbeşti singur. Şi lumea te va percepe ca gropar al USL, păpuşică pe care Băsescu o trage de sfori. Ia rupe tu USL şi aliază-te cu Udrea, şi să vezi rezultatele electorale! Fugi, mă, de-aici, că e clar de ce vrei să se rupă USL: ca să număraţi voi voturile.
Eu îţi spun că va număra Stroe.
Deci, termină cu fiţele, măi, loază ştrulubatică!
P.S. Ei vor acum să repete istoria cu Victor Ciorbea care l-a destituit sinucigaş pe Valerian Stan. Nu se repetă.
Mai degrabă pierde Ponta mandatul de premier.
http://roxanaiordache.wordpress.com/2013/05/17/ponta-tupeu-sau-prostie-o-combinatie/
NAIADA
NAIADA

Mesaje : 367
Data de inscriere : 30/03/2010

Sus In jos

Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL? Empty Re: Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL?

Mesaj Scris de VANATOR_de_VAMPIRI Mar Mai 21, 2013 8:50 pm

PNL față cu reacțiunea
PNL, care în materie de structuri s-a întărit considerabil după iureșul electoral din decembrie 2012, beneficiind de fapt din plin de formidabila mașinărie electorală a PSD, are mari probleme de identitate și duce o lipsă acută de proiecte politice de substanță.
Suntem singuri, împotriva PSD, a lui Tra¬ian Băsescu și a unor instituții inter¬na¬țio¬nale, le spunea recent Crin Antonescu co¬legilor săi din conducerea PNL cu prilejul unei întâlniri în spatele uși¬lor închise. Apropo, e foar¬te interesant cum „scapă“, aproape în flux continuu, în spațiul public înregistrări ale unor reuniuni liberale, presupus private. E lim¬pe¬de că e vorba de scurgeri con¬trolate, menite să trans¬mită în exterior, către PSD, dar și către militanții pro¬prii, mesaje care fie nu pot fi spuse față în față, fie nu pot fi asumate oficial la nivel for¬mal. Dacă nu ar fi așa, am fi avut parte de înfierări indignate ale acestui tip de practici (dând eventual vina pe serviciile aservite prin definiție lui Băsescu și, mai nou, lui Victor Ponta), iar liderii liberali ar fi luat măsuri de protecție.
Dar să ne întoarcem la vorbele lui Crin An¬tonescu. Ele sună dramatic, emoționant, re¬voluționar chiar. Liberalii, singuri îm¬potriva tuturor! Singura chestiune ne¬lă¬murită este pentru ce anume se bat ei? Oa¬re ce vor să obțină, ce proiecte vor să pro¬moveze spre binele țării, în pofida pie¬di¬cilor puse la cale de această, iată, mons¬truoasă cabală, înțelegem transnațională? Trebuie să fie un secret mult mai bine pă¬zit decât înregistrările de la întâlnirile lor private, care circulă bine-mersi prin me¬dia de câteva săptămâni (cam de la criza le¬gată de numirea Laurei Codruța Kövesi în fruntea DNA), pentru că până acum nu ne-am lămurit. Pentru că liderii liberali nu par foarte tare preocupați de marile te¬me ale momentului, modificarea Cons¬ti¬tuției și regionalizarea, ambele lansate ini¬țial de Traian Băsescu, dar asumate în mod serios de PSD. Într-adevăr, și Victor Ponta și, mai ales, Liviu Dragnea le menționează insistent ca proiecte de prioritate zero pentru social-democrați. Li¬beralii nu s-au arătat a fi vizibil preocupați nici de grija sectorului privat din economie, dincolo de unele declarații de circumstanță, cu totul inconsistente, nici de educație, de energie sau de promovarea expor¬tu¬ri¬lor.
Subiectele cu adevărat im¬portante pentru PNL în perioada care s-a scurs de când USL a ajuns la putere au fost altele: demiterea președintelui, emas¬cularea DNA și, dacă se poate, desființarea ANI, tocmai când prin alte părți din Eu¬ropa, de pildă în Franța, se ia în calcul în¬ființarea unor instituții de acest tip. Alte probleme de mare interes pentru partid au fost plasarea lui Dan Radu Rușanu în frun¬tea unui organism mamut care să con¬troleze tot spectrul de servicii financiare și de asigurări sau numirea d-nei Lulache în frunteaNuclearelectrica. Ultima per¬soană trebuie să fie o doamnă extrem de norocoasă, din moment ce imediat ce li¬be¬ralii ajung la guvernare i se propun funcții re¬munerate generos din bani publici (în¬tre 10 și 30 de mii de euro pe lună). A, și să nu uităm de demersurile întreprinse în par¬lament de Sorin Roșca Stănescu, omul care a provocat marele deranj în USL, pen¬tru obstrucționarea instrumentelor util¬i¬zate în lupta anticorupție.
Cam asta ar fi agenda de priorități a PNL, dacă e să ne luăm după ceea ce am văzut până acum. Sigur, poate sunt alte teme ge¬neroase și de mare interes public pe care par¬tidul le păstrează, discret, în rezervă. Nu putem decât să așteptăm cu nerăbdare ca ele să fie scoase cât mai repede la lu¬mină. Realitatea e însă că PNL, care în ma¬terie de structuri s-a întărit considerabil după iureșul electoral din decembrie 2012, beneficiind de fapt din plin de formidabila mașinărie electorală a PSD, are mari pro¬bleme de identitate și duce o lipsă acută de proiecte politice de substanță. Într-un fel, era inevitabil ca partidul să fie obturat de partenerii săi de guvernare, care dețin în proporție covârșitoare pârghiile de pu¬tere și controlul resurselor. Dar can¬to¬na¬rea mesajului său public obsesiv în zona retoricii anti-Băsescu reduce acțiunea po¬litică până la un nivel caricatural. Mai ales acum, când, beneficiind de pactul de coa¬bitare și de uzura inerentă a actualei pu¬teri, președintele a recuperat în mod sem¬nificativ din punctul de vedere al în¬cre¬derii publice, tendință care are toate șan¬sele să continue în perioada următoare.
PNL pare să fi fost surprins și oarecum con¬fuzionat de rapiditatea cu care PSD l-a marginalizat la guvernare, probabil mult mai repede decât s-ar fi așteptat. Agenda sa ascunsă în materie de consolidare a in¬fluenței la nivelul unor structuri de putere cheie, cum ar fi serviciile de informații, de¬voalată între altele de demersurile în¬treprinse de Sorin Roșca Stănescu (acesta fiind, cu siguranță, unul dintre motivele prin¬cipale ale iritării provocate de acesta în PSD), s-a dovedit a fi nerealistă, chiar naivă. Un partid cu forța și experiența PSD nu avea cum să cedeze liberalilor teritorii esențiale pe harta de putere din România. Iar maniera cocoșesc ridicolă pe care li¬be¬ralii au adoptat-o la vârf atât față de ins¬tituții internaționale importante, cât și fa¬ță de cancelarii occidentale de prim rang, precum cele din Washington, Berlin sau Lon¬dra, au făcut ca partidul să devină în bu¬nă măsură nefrecventabil în exterior. Mai ales că și din acest punct de vedere PSD a făcut un pas în față după eve¬ni¬mentele din vara trecută, lăsându-i pe li¬berali în offsaid. Deocamdată, șansa sa e faptul că nu s-a coagulat încă nicio al¬ter¬nativă consistentă în opoziție, pe același segment electoral. Pentru că, dacă acest lu¬cru se va întâmpla, PNL ar putea avea pro¬bleme majore la alegerile europ¬ar¬la¬men¬tare de anul viitor. //
http://www.revista22.ro/pnl-fa539a-cu-reac539iunea-26282.html
VANATOR_de_VAMPIRI
VANATOR_de_VAMPIRI

Mesaje : 343
Data de inscriere : 28/03/2010
Varsta : 60
Localizare : undeva in Est

Sus In jos

Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL? Empty Re: Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL?

Mesaj Scris de ion pribeagu Vin Mai 24, 2013 10:30 am


Precupețul Crin Antonescu dă un cap în gură disidenței liberale


AICI

ion pribeagu
ion pribeagu

Mesaje : 392
Data de inscriere : 27/06/2010

Sus In jos

Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL? Empty Re: Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL?

Mesaj Scris de NAIADA Dum Mai 26, 2013 9:12 am

Antonescu face misto de Victor Ponta: “Nu mai are alergie la portocoliu”. Viorel, Fiul Ploii
Ponta, la congresul UDMR: “Regret ca nu sunteti la guvernare, asa cum ar fi trebuit sa se intample”.
Buna-dimineata, Franz! Pai cine te-a oprit, musiu, sa-i bagi la guvernare maghiari? Gigi Becali? Vadim?
De Antonescu nici nu pote fi vorba. Pentru Ponta, seful PNL este cantitate neglijabila, desi se chinuieste sa insele aparentele de cate ori are ocazia.
Nu, principalul “vinovat” pentru care UDMR nu e astazi la guvernare nu e nimeni altul decat marele premier roman in viata Victor Ponta.
El, si nu altcineva, speriat sa nu fie facut praf si pulbere de Antene, a plecat capul si sabia i-a trecut artistic pe deasupra.
Asa ca, mai usor cu plansul pe umarul maghiarilor, pe motive pe care le-ar putea crede eventual Marian Vanghelie.
Apropo de Marean, a iesit cu gura pacatosului la inaintare, la emisiunea lui Rares Bogdan, de la Realitatea TV, zicand-o pe sleau: “Suspendarea lui Basescu a fost o greseala”.
Mai, Mareane, ca bine zici, tata! Da’ atunci, cand s-a produs, cum de nimeni de la voi n-a zis nici pas!? A, bun, pisicul nu se putea lua la tranta cu Motanul. Dar, orisacat…
Sa revenim la Congresul UDMR, unde Ponta s-a dus de mana cu Crin Antonescu. Cel din urma, dupa ce si-a frecat mainile c-a scapat de un Taricean din partid, i-a servit-o de la obraz taman tovarusului de sefie uselista.
Fuhrerul PNL era in delir vanzand cele două culori din steagul secuiesc, galben şi albastru. Tot galben si albastru exista si pe steagul PNL. Dar iata fraza care l-a facut de ras pe Victor Ponta, prin graiul antonescian:
“Mi-a crescut inima văzând cele două culori. Astăzi şi întotdeauna, galben şi albastru sunt nişte culori dragi. Sunt uimit că premierul, care până nu demult părea a avea o mică alergie la portocaliu, astăzi este rezervat faţă de galben şi albastru. Nu am nicio problemă cu asta, dar am o problemă cu dorinţa domniei sale de mai mult roşu. Nu, roşu e destul!”
Ce sa mai zica Victor Ponta dupa o astfel de caracterizare? Nimic. Nu poate decat sa constate ca, pentru colegul sau, el nu este altceva decat Fiul Ploii…
Bai, frati de cruce USL! Pai voi aveti mereu o problema unii cu altii. Ba de la UDMR, ba de la Rosca Stanescu, ba de la culorile steagurilor de partid si de stat. Oare sunteti masochisti de-a dreptul sau va prefaceti?
Eu nu cred ca ei se cearta pe bune. Pur si simplu, se distreaza. La guvernare, pe doua voci, aberand cu idei bolnave, de la suspendari pe care le regreta ulterior, pana la despartiri oficiale urmate de impacari pe sub masa.
AICI

NAIADA
NAIADA

Mesaje : 367
Data de inscriere : 30/03/2010

Sus In jos

Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL? Empty Re: Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL?

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum