Căutare
Ultimele subiecte
În țara lucrului bine făcut ONANIA SALVEAZĂ ROMÂNIA
În țara lucrului bine făcut ONANIA SALVEAZĂ ROMÂNIA
Gata, a trecut și 16 noiembrie , Ponta a fost trimis de boborul furios la regulat cămile în Dubai și în cetatea lui Bucur a descălecat de pe cal alb IL SASONE INCOMPATIBILUL ,salvatorul providențial ce are în traistă salam săsesc , ceapă și brânză de Rășinari în burduf.Omul ( cu ai săi meșteri mari , cu calfe și zidari ) are planuri mari , musai vrea să să ne facă o țară cum alta nu-i pe pămînt, mai mândră ca soarele de pe cer, o țară a lucrului bine făcut.Mișto țară , meșter cârmaciul , vrednici ciracii iubitori de ciolan național care se adunară în jurul lui strâns uniți ca și cacatul de porc . Nu îmi fac iluzii , o dată în plus am ales răul cel mai mic , Il sasone e departe de a fi omul providențial , e departe de a fi Messia pe care îl așteaptă boborul nărăvit la mici electorali , punga cu făină de mălai, sticla de ulei , berea la pet și nemuncă . Vă sugerez să coborîți cu picioarele pe pămînt , chiar acceptînd faptul că expremierul Grivko e animat de cele mai nobile intenții , avînd în spatele său o echipă din care fac parte sinistrul Dan Mihalache, muhaiaua Vasile Blaga, muista Alina Mungiu Lippidi , Ion Olteanu, Videanu , Vosganianul ce-l plimbă pe Ludovic Orban pe scări cu pianul , alți iluștri bagabonți sau gingașe curveturi liberale galbene ca LA MUJA și vaci pedelizde ce se balegă verde înrourat . Rromanika lucrului bine făcut e o himeră , o Fata Morgana care atunci când crezi că ai reușit să o apuci de tivul rochiței îți șuieră :Dispari golane , mergi de muncește (CIORDEȘTE ) , în țara lucrului bine făcut doar ONANIA SALVEAZĂ ROMÂNIA !!! În rest, deoarece pe mulți dintre voi îi mistuie dorul de tătucul cel bun , de tătucul providențial , deoarece Moș Ceașcă nu e disponibil fiindcă a crăpat ca urmare a unei intoxicări cu plumb, urcați-l repede pe soclu pe Il Sasone bravul taciturn bărbat din Hermanstadt.
Subiecte similare
» OHA PRIMUL PAS IN BUCATARIA LUCRULUI BINE FACUT
» Ponta anunţă, oficial, schimbarea politicii externe a României: spre China şi Rusia
» Ne-am scos, avem strategie de dezvoltare. România competitivă – să fie bine ca să nu fie rău
» SOC SI GROAZA - exclusiv din banie, in TREBUCI
» România, o țară de vânzare la preț redus
» Ponta anunţă, oficial, schimbarea politicii externe a României: spre China şi Rusia
» Ne-am scos, avem strategie de dezvoltare. România competitivă – să fie bine ca să nu fie rău
» SOC SI GROAZA - exclusiv din banie, in TREBUCI
» România, o țară de vânzare la preț redus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO