Căutare
Ultimele subiecte
Veniti ca ROMANIA MOARE !
2 participanți
DACII, RUȘII ȘI ANNA POLITKOVSKAYA
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Anna Politkovskaia a scris despre conaționalii săi: “Este un vechi obicei sovietic deplorabil: să nu faci nimic de unul singur, să stai liniștit în albia de noroi și să aștepți ca o viață nouă și minunată să-ți pice de undeva de sus. Rușii își doresc mult să trăiască mai bine, dar nu doresc să fie nevoiți să lupte pentru asta. Ei se așteaptă ca totul să le pice de sus, iar dacă represiunea este cea care le pică de sus, se mulțumesc cu ea…Acesta-i motivul pentru care vorbim despre moartea democrației rusești, nu doar despre o criză – poporul rus și-a dat acordul. Nimeni nu a protestat. Nu au fost demonstrații, revolte în masă, acte de nesupunere civilă. Electoratul a acceptat totul pasiv și a fost de acord să trăiască nu doar fără Iavlinski, ci și fără democrație. Au fost cu toții de acord să fie tratați ca niște proști.”
Se știe că dacii au fost un popor foarte curajos. Războinicii lor erau vestiți și pentru ca întâmpinau moartea privind-o în ochi și râzându-i în față. Acum, la mijlocul alegerilor, când mai este puțin până când poporul își va da acordul, mi-am dat seama că mă gândesc din ce în ce mai des la daci. La strămoșii noștri. Mulți susțin cu înfocare că ne-am trage direct din ei. Cum dracu’ se face atunci că marea majoritate a “dacilor” de azi seamănă atât de bine cu rușii?!
Anna Politkovskaia a scris despre conaționalii săi: “Este un vechi obicei sovietic deplorabil: să nu faci nimic de unul singur, să stai liniștit în albia de noroi și să aștepți ca o viață nouă și minunată să-ți pice de undeva de sus. Rușii își doresc mult să trăiască mai bine, dar nu doresc să fie nevoiți să lupte pentru asta. Ei se așteaptă ca totul să le pice de sus, iar dacă represiunea este cea care le pică de sus, se mulțumesc cu ea…Acesta-i motivul pentru care vorbim despre moartea democrației rusești, nu doar despre o criză – poporul rus și-a dat acordul. Nimeni nu a protestat. Nu au fost demonstrații, revolte în masă, acte de nesupunere civilă. Electoratul a acceptat totul pasiv și a fost de acord să trăiască nu doar fără Iavlinski, ci și fără democrație. Au fost cu toții de acord să fie tratați ca niște proști.”
Se știe că dacii au fost un popor foarte curajos. Războinicii lor erau vestiți și pentru ca întâmpinau moartea privind-o în ochi și râzându-i în față. Acum, la mijlocul alegerilor, când mai este puțin până când poporul își va da acordul, mi-am dat seama că mă gândesc din ce în ce mai des la daci. La strămoșii noștri. Mulți susțin cu înfocare că ne-am trage direct din ei. Cum dracu’ se face atunci că marea majoritate a “dacilor” de azi seamănă atât de bine cu rușii?!
Loreley- Mesaje : 1181
Data de inscriere : 29/12/2008
Varsta : 44
Localizare : Cluj-Napoca
Subiecte similare
» De ce taci, Băsescule Traian ? Cucul de la 18,30 a amuțit ca să nu îl superi pe Marele LiCURICI de dincolo de băltoaca atlantică ?
» Revoltă în PNL pe tema propunerii de la Transporturi: "Iar ne-am făcut de băcănie"
» Porumbacu a scăpat porumbelul: Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană!
» Veniti români, sa cerem dreptul
» Romania ca o prada - Radu Theodoru (1 ) - MOTIVAŢIE
» Revoltă în PNL pe tema propunerii de la Transporturi: "Iar ne-am făcut de băcănie"
» Porumbacu a scăpat porumbelul: Klaus Werner Iohannis, care se vrea premier sau preşedinte al României, are şi cetăţenie germană!
» Veniti români, sa cerem dreptul
» Romania ca o prada - Radu Theodoru (1 ) - MOTIVAŢIE
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO