POLITICA

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

Veniti ca ROMANIA MOARE !

2 participanți

In jos

Veniti ca ROMANIA MOARE ! Empty Veniti ca ROMANIA MOARE !

Mesaj Scris de Admin Lun Noi 10, 2014 9:16 pm

Veniti ca ROMANIA MOARE ! 10806256_10152798422097834_794952323253502691_n

CLIK LA
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Admin
Admin

Data de inscriere : 20/12/2008

https://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

Veniti ca ROMANIA MOARE ! Empty DACII, RUȘII ȘI ANNA POLITKOVSKAYA

Mesaj Scris de Loreley Mar Noi 11, 2014 7:24 am

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Anna Politkovskaia a scris despre conaționalii săi: “Este un vechi obicei sovietic deplorabil: să nu faci nimic de unul singur, să stai liniștit în albia de noroi și să aștepți ca o viață nouă și minunată să-ți pice de undeva de sus. Rușii își doresc mult să trăiască mai bine, dar nu doresc să fie nevoiți să lupte pentru asta. Ei se așteaptă ca totul să le pice de sus, iar dacă represiunea este cea care le pică de sus, se mulțumesc cu ea…Acesta-i motivul pentru care vorbim despre moartea democrației rusești, nu doar despre o criză – poporul rus și-a dat acordul. Nimeni nu a protestat. Nu au fost demonstrații, revolte în masă, acte de nesupunere civilă. Electoratul a acceptat totul pasiv și a fost de acord să trăiască nu doar fără Iavlinski, ci și fără democrație. Au fost cu toții de acord să fie tratați ca niște proști.”

Se știe că dacii au fost un popor foarte curajos. Războinicii lor erau vestiți și pentru ca întâmpinau moartea privind-o în ochi și râzându-i în față. Acum, la mijlocul alegerilor, când mai este puțin până când poporul își va da acordul, mi-am dat seama că mă gândesc din ce în ce mai des la daci. La strămoșii noștri. Mulți susțin cu înfocare că ne-am trage direct din ei. Cum dracu’ se face atunci că marea majoritate a “dacilor” de azi seamănă atât de bine cu rușii?!
Loreley
Loreley

Data de inscriere : 29/12/2008
Varsta : 44
Localizare : Cluj-Napoca

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum