POLITICA


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Am ajuns jidanii Europei -ACTUAL SI AZI

In jos

Am ajuns jidanii Europei -ACTUAL SI AZI Empty Am ajuns jidanii Europei -ACTUAL SI AZI

Mesaj Scris de Admin Lun Iun 24, 2013 7:18 pm

Am ajuns jidanii Europei -ACTUAL SI AZI SpartakusTermenul e nerecomandat și n-ar trebui să-l folosesc, dar nădăjduiesc că domnii și doamnele cu rădăcini alese îmi vor ierta alegerea, dacă-mi vor asculta până la capăt și justificarea ei. Cu un secol în urmă, Europa se pregătea de Marele Război, pe fondul unui antisemitism tot mai feroce. Afacerea Dreyfus fusese doar vârful unui aisberg care, de veacuri, străbătea continentul: ura contra evreilor. A venit apoi Hitler, care a făcut din evreu dușmanul omenirii. Iar mulți alții, în multe state europene, i-au urmat exemplul, văzând în evrei cauza tuturor relelor, neajunsurilor și eșecurilor unor națiuni întregi. O întreagă rasă a avut de pătimit din cauza lăcomiei, de necontestat, a unei părți infime a ei, formată din bancheri și negustori bogați și lipsiți de orice scrupule. Ura față de evrei scoate, astăzi, iarăși colții și, tot din cauza unei găști de miliardari și bancheri, lumea spune că evreii, în totalitatea lor, sunt de vină pentru criza mondială, generalizând în mod absurd.

Deși n-au nici banii bancherilor evrei, nici abilitatea lor de a-i face, pentru că au fost o istorie întreagă săracii și proștii tuturor imperiilor, românii au devenit azi evreii Europei. Și, cum Hitler nu-i numea pe urmașii lui Moise evrei, ci, în mod depreciativ, “jidani”, așa și noi am încetat să mai fim români, pentru occidentali, și am devenit “țiganii de români”. Cum ar veni, pentru ei românii toți câți sunt nu se mai trag de la Rîm și Tibru, cum zicea cronicarul, ci de la rrom și Gange. Astăzi, Europa pune toată mizeriile ei, toate rateurile economice și sociale pe seama românilor. Românii sunt de vină pentru că în Franța se fură, pentru că în Italia există prostituție, pentru că în Finlanda sau Norvegia nivelul infracționalității a sporit la cote de neimaginat acum câțiva ani. Românii au devenit în 2011 ceea ce erau evreii în 1933: ciuma Europei.

Cine este de vină? În primul rând noi. Noi și cei pe care i-am trimis în parlament să ne reprezinte și care n-au bărbăția necesară să decidă odată că romilor trebuie să li se spună țigani, ca să nu-i mai confunde toți analfabeții din Occident cu tot ce înseamnă România, românește, românesc. Și mai sunt de vină vameșii care, în ciuda cazierului bogat pe care șatrele care pleacă peste granițe îl au, nu ridică un deget să le împiedice să plece, evident, contra șpăgi grele. Dacă în locul vameșilor români am avea, cum au adus bulgarii, vameși occidentali, finlandezi, norvegieni, francezi sau italieni, în mod garantat n-ar mai ieși niciun țigan din țară. Apoi, este de vină media românească. Atunci când surata ei din Franța ne face cerșetori, țigani, împuțiți, când cea din Italia afirmă că toate româncele sunt curve și se prostituează pe bani, când cea din Norvegia scrie că românii mănâncă pescăruși și câini morți (normal, fără să aducă nicio dovadă în acest sens), iar presa românească stă și se uită ca proasta, ce mai poți spune?  N-am văzut, din câte știu, emisiuni despre petele negre, la propriu și la figurat, ale occidentalilor, n-am văzut emisiuni în care ei să fie luați peste picior, că defecte de ironizat au, slavă Domnului, destule.

Toate țările din Occident aveau și au gunoaiele lor, dar le ascund sub preș cu pricepere, afișând deasupra o poleială strălucitoare. Dar sunt convins că un jurnalist bun le poate descoperi și prezenta lumii, în toată murdăria lor. Noi n-am știut să ascundem gunoaiele sub preș și de-aia țiganii au luat cu asalt Europa, furând, cerșind, jefuind, violând, ucigând și spunând apoi că sunt romi din România, adică români. Atunci când presa de la noi se va organiza și va răspunde cu aceeași monedă, prin articole vituperante, emisiuni-pamflet ori reportaje cu maghrebieni și marocani care fac legea prin Paris și Roma, cu siguranță că străinii se vor gândi de două ori înainte să ne atace, pentru că lor nu le place să li se facă imagine proastă sau să li se bage bețe-n roate. Amintiți-vă doar cât de scandalizați au fost olandezii când le-am oprit tirurile cu semințe la graniță, ce șocați au rămas să constate că uite, românii, neamul pe care-l credeau de anelide și parameci, au coloană vertebrală și le spun “Nu!”.

În fața unei Europe care ne urăște pe toți din pricină unor derbedei care nu sunt români și nu sunt nici măcar bancheri, precum evreii huliți de Hitler, România nu are altă șansa decât să se apere atacând. Dacă nu o vom face, ne asumăm rolul de victime și de aici până la un total Holocaust social, politic și mediatic, care să ne elimine complet de pe harta bătrânului continent, nu va mai fi decât un pas.


Publicat de Spartakus pe: 8 octombrie, 2011

Alte articole pe aceeași temăAdmin
Admin

Mesaje : 9987
Data de inscriere : 20/12/2008

https://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum