POLITICA


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Atac la români. Scroafă-i matushka Rossia, clovnule Rogozin! VIDEO

In jos

Atac la români. Scroafă-i matushka Rossia, clovnule Rogozin! VIDEO Empty Atac la români. Scroafă-i matushka Rossia, clovnule Rogozin! VIDEO

Mesaj Scris de Admin Lun Iun 24, 2013 5:56 pm


De la Kremlin, un nou atac la adresa românilor. Scroafă-i matushka Rossia! Pe româneşte, “mă-ta!”, clovnule Dmitri Rogozin! Acest şobolan rusesc, vicepremier şi consilier al lui Vladimir Putin, i-a numit pe moldoveni “porci” VIDEO.
Atac la români. Scroafă-i matushka Rossia, clovnule Rogozin! VIDEO Marius-batca-edMotivul invocat de şobolanul Dmitri Rogozin, consilierul lui Vladimir Putin, preşedintele “scroafei Rusia”, este că “moldovenii”, adică românii din Basarabia ocupată de bestiile moscovite, nu sărbătoresc cum trebuie ziua de 9 mai. Pentru români, ziua asta înseamnă şi milioane de victime ale crimelor şi deportărilor provocate de tâlharii din stepele estice, care, de vreo 3-4 secole, după ce au fost civilizaţi de tătari, turci şi polonezi, s-au trezit că au imperiu. Un Imperiu al Răului. Aceşti şobolani, care conduc acumRusia, trebuie stârpiţi din timpul gestaţiei, împreună cu toţi susţinătorii şi exponenţii săi. Nu trebuie lăsaţi să puiască!
Clovnul şobolan Dmitri Rogozin, fiu al scroafei “matushka Rossia”, a chiţcăit-guiţat pe unul dintre posturile de televiziune ruseşti, controlat de piticul “mare şobolan judokan”, de Kremlin (care post rusesc nu este controlat de el ?). În visele erotice şobolăneşti, guzganul Dmitri Rogozin, din canal, a văzut 100.000 de oameni (în loc de 7.000) care au ieşit la un concert sovietic şi antiromânesc la Chişinău. În mare majoritate, dejecţii din canalul plin de şobolani. De acolo, fiul “scroafei Rusia”, Rogozin, a tras concluzia că locuitorii RepubliciiMoldova vor în Uniunea Euroasiatică, nu în Uniunea Europeană.
Astfel, vicepremierul rus Dmitri Rogozin susţine că cetăţenii moldoveni îşi doresc o apropiere de Rusia, precum şi aderarea la Uniunea Euroasiatică. Oficialul de la Kremlin îşi bazează afirmaţiile pe reacţia participanţilor la concertul organizat, la Chişinău, pe 9 mai, de Ambasada Rusiei în Moldova.Dmitri Rogozin spune că a înţeles cât de mult iubesc moldoveniRusia, când i-a văzut cum aplaudă şi cântă melodii care erau în vogă în perioada sovietică. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni difuzate de un post rusesc de televiziune, transmite Publika.md.
În schimb, şobolanul fătat de scroafa RusiaDmitri Rogozin, a spus că a întrebat autorităţile de la Chişinău: “ПОЧЕМУ ВЫ ВЕДЁТЕ СЕБЯ КАК СВИНЬИ?”. adică, “DE CE VĂ PURAŢI CA NIŞTE PORCI?”. (VEZI min 1.34 în VIDEO)
“Când lucram ca ambasador al Federaţiei Ruse la NATO, am vazut cămoldovenii au încetat să mai vină la 9 mai. Atunci l-am sunat pe ambasadorul moldovean şi l-am întrebat: “In acel război să înţeleg că moldoveni nu au murit, da? DE CE VĂ PURTAŢI CA NIŞTE PORCI?” Cu aceste trairi am mers pentru prima data în Republica Moldova. Pe 9 mai, în Chişinău, au ieşit în jur de 100 mii de oameni, toţi locuitori ai Moldovei, ei ascultau piese de luptă. A fost extraordinar. Eu am iesit să-i salut în numele preşedinţiei şi guvernului rus. Vreau să spun că noi dialogam cu elitele, dar există oameni care vor cu Rusia, cu Uniunea Euroasiatica”, a afirmat Dmitri Rogozin, la postul rusesc NTV, transmite PRO TV Chişinău..
Patruşev a fost la Bucureşti. Băsescu a zis că vrea la Moscova, să discute cu Putin. Guvernul şi Parlamentul României vorbesc despre dezgheţ şi resetare, în relaţiile bilaterale politice ruso-române. Dacă Dmitri Rogozin reprezintă poziţia oficială de “restare şi deszgheţ”, poate merită amintit din nou şi reptetat zilnic:
Ostaşi ROMÂNI, VĂ ORDON, TRECEŢI PRUTUL! Sdrobiţi vrăjmaşii din răsărit si miazănoapte. Desrobiţi din jugul roşu al bolşevismului pe fraţii noştri cotropiţi Să luptaţi pentru desrobirea fraţilor noştri, a Basarabiei şi Bucovinei, pentru cinstirea bisericilor, a vieţii şi a căminurilor batjocorite de păgâni cotropitori. Să luptaţi pentru a ne răzbuna umilirea şi nedreptatea. V-o cere Neamul, Regele şi Generalul Vostru. OSTAŞI, Izbânda va fi a noastră. La luptă. Cu Dumnezeu înainte!”.
Admin
Admin

Mesaje : 9987
Data de inscriere : 20/12/2008

https://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum