POLITICA


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

VIDEO. România TV, atac jegos la fosta sa angajată, Sorina Matei

In jos

VIDEO. România TV, atac jegos la fosta sa angajată, Sorina Matei  Empty VIDEO. România TV, atac jegos la fosta sa angajată, Sorina Matei

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO Vin Mar 07, 2014 6:11 pm

VIDEO. România TV, atac jegos la fosta sa angajată, Sorina Matei
Dragoș Pătraru, un jurnalist care avea un oarecare aer de independență la postul lui Sebastian Ghiță, România TV, a dovedit că nu este chiar așa.... Pătraru, adus de la Ploiești, sau orașul cunoscut drept „Republica Ghiță”, realizează la RTV emisiunea de „umor” Starea Nației. Cât umor are, judecați voi.Într-o ediție de zilele trecute, ținta sa au fost jurnaliștii de la B1 TV. Până aici, nicio problemă. Atacurile în breaslă nu sunt ceva nou…
Ce nu e în regulă este limbajul folosit, mai ales la adresa Sorinei Matei, nu de alta, dar jurnalista este fostă colegă cu Pătraru chiar la România TV.

Titlul de pe burtieră – „Doar o bucă să-ți mai pup, Băse!” – a fost ținut pe ecran pe întreaga durată a producției așa-zis „umoristice”. Din aceeași categorie de glume de autobază face parte și adresarea directă către Sorina Matei: „Soro, ai avut orgasm?!”…

Urmăriți înregistrarea de mai sus: n-are niciun pic de umor și nu este altceva decât un derapaj de la regulile bunului-simț, dacă nu cumva de la cele ale meseriei de jurnalist.

Problema e următoarea: Sorina Matei poate fi un jurnalist părtinitor. Poate avea simpatii. Ba chiar, urmând „ideile” lui Pătraru, poate fi îndrăgostită de Traian Băsescu. Dar nimic din toate astea nu justifică atacul suburban al foștilor „colegi” de la România TV. Nici limbajul! Poți să combați foarte bine un coleg cu argumente, nu așa…

Și dacă tot vorbește Pătraru despre „Oscarul pentru jurnaliști nevertebrați (…) pe care îi vedeți seară de seară făcându-și treaba pentru care sunt plătiți”, să-i împrospătăm un pic memoria umoristului lui Sebi Ghiță, cu un „reportaj” difuzat de România TV la sfârșitul anului trecut, realizat de jurnaliștii plătiți de mogulul PSD, jurnaliști care, desigur, nu merită premiile despre care vorbește Pătraru:https://sites.google.com/site/absurdistansubfalduritricolore/video-romania-tv-atac-jegos-la-fosta-sa-angajata-sorina-matei
DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Mesaje : 900
Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

VIDEO. România TV, atac jegos la fosta sa angajată, Sorina Matei  Empty SORINA pe FB

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO Vin Mar 07, 2014 6:13 pm

După ce am plecat, au comandat un articol despre mine numindu-mă "o trădătoare", "una care și-a dat băsismul pe față". Le-am transmis public să înceteze.
Chiar în seara în care Președintele a venit la interviu, au început să scrie că "președintele e băut", că "în curând se pișă pe el" și mă întrebau pe mine "dacă nu miroase".
A doua zi văzând că n-au limite, le-am răspuns "că as fi foarte fericita daca l-ar intreba pe Sebastian Ghita despre contractele cu statul roman, despre amenintarile la adresa jurnalistilor si despre grupul de crima organizata de la Ploiesti. Le-am mai transmis că, altfel, fac ce a facut si Palada. Adica o prostie. Jenant."

Dupa ce le-am amintit de contracte, amenintari si gruparea de la Ploiesti- au luat foc. Seara, am fost calificată, pe post, drept o "nevertebrată, pentru care nu există interesul public, care nu-și pune întrebări, care nu are constiință". Apoi au întrebat dacă "am avut orgasm". Toate într-un montaj care nu poate fi calificat, în care foloseau cadre cu Președintele, chiar din propria televiziune.

Pentru toate acestea, există Cod Penal și Cod Civil.

Astăzi însă, prietenii buni ai acelorasi oligarhi încearcă cu toată puterea să spună că sunt mincinoși jurnaliștii care au sustinut că au fost amenințați cu moartea la Ploiești. Ceea ce este foarte grav.
Folosesc aceleași canale tradiționale de propagare care, inițial, au blocat știrea cu scandalul de la Ploiești.
Numai pentru a-și salva oligarhul și pentru a pune presiune pe autoritati, în condițiile în care există o anchetă penală în plină desfășurare.

Comisarul șef Viorel Dosaru este seful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.
DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Mesaje : 900
Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum