POLITICA

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

pamflet sasesc

In jos

pamflet sasesc  Empty pamflet sasesc

Mesaj Scris de Katana-TACETI DIN GURA ! Lun Iul 28, 2014 12:35 pm

Alo! Trăiţi, dom’ preşedinte, Victor sunt. Ce mai faceţi? Aţi văzut ce frumos v-au scos ăştia din imn? Mâine-poimâine, dac-ajung la putere, o să vă scoată şi din urătură… Da, da’ nu uitaţi că domnu’ Voiculescu şi cu Antenele au băgat alte versuri, ăştia au scos strofa cu totul… Da, ştiu c-o să vadă ei la alegeri, tocmai de-asta v-am sunat.Să ştiţi că sunt foarte supărat. Aţi auzit ce-a spus deunăzi Cristi Diaconescu la Ploieşti, că nu se duce la vot dacă nu intră în turul II? Adică n-o să mă voteze ? Păi, da, ştiu că el de-abia intră în turul I, d-apăi în turul II, da’ nu se face să demobilizezi electoratul. Şi asta nu-i nimic, da’ a zis c-aş fi din vechiul sistem sau aşa ceva… Ba da, asta a zis. Păi, ce, el o fi din noul sistem? Că pe vremea când era la noi nu-i păream aşa vechi… Lăsaţi, că nici pe dumneavoastră nu v-a prins revoluţia pionier... Nu trebuie să vă supăraţi, da’ dacă tot n-aţi făcut niciun fel de alegeri pentru candidat, nu-nţeleg de ce n-aţi pus-o pe Elena, că ea se descurca mai bine… Ei, asta-i, cumul de funcţii, să nu se enerveze lumea, păi ce mare cumul de funcţii ar fi fost, că doar n-ajungea preşedinte… Şi ce, ăia care-au plecat, filosofii, au plecat bucuroşi? Lăsaţi, acum, vă rog doar să-i transmiteţi lu’ Cristi să nu mai spună aşa ceva, să cheme oamenii la vot, c-aici nu sunteţi la referendum. S-o-ntoarcă el ca la Ploieşti sau cum s-o pricepe, că altfel stricăm prietenia... Să ştiţi că m-am tot gândit: bine era dacă făceam noi o finală SRI cu SIE în turul doi… Da, ştiu că sunt şi alţii de la servicii, da' era mai bun un tur doi cu şefii. Vă daţi seama, îi terminam pe americani... Era bine dacă încercaţi şi dumneavoastră să-l convingeţi, eu aproape că reuşisem, da’ cred că l-au cam speriat ăştia ai mei, din teritoriu… Aha, deci să mai încerc după alegeri, poate vrea altceva?... Ar fi grozav! Până una-alta, ce spuneţi de neamţ, oare o să-nveţe să cânte „Verde-nrourat” în campanie?...Toate strofele, fără să sară niciuna?... Punem pariu?... De-abia aştept... Pe ce vreţi dumneavoastră. I-aţi văzut pe liberali ce figuri aveau la imnul ălorlalţi, parcă erau din desene animate... Ba da, aveau ce să facă: o alianţă. Nu-i puneau pe săracii ăia, ai lui MRU, să plece din provincie fecişti, să transpire vreun ceas ca pedelişti şi-apoi să se-ntoarcă acasă liberali... Nu-i aşa? Da’ cum e ? De-abia din 2015 o să fie penelisti?... Aha, dac-o să câştige. Ce să câştige, Turul Franţei?... Ştiu că n-o să se mai facă nimic dacă-i bat...

Citeste mai mult: adev.ro/n9e4mg
Katana-TACETI DIN GURA !
Katana-TACETI DIN GURA !

Data de inscriere : 29/10/2012

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum