Căutare
Ultimele subiecte
Succes UDMR: Organe proprii executive pentru dezvoltarea identității
Pagina 1 din 1
Succes UDMR: Organe proprii executive pentru dezvoltarea identității
La propunerea grupului parlamentar UDMR, Comisia pentru revizuirea Constitutiei a aprobat azi urmatorul amendament :
Art.6 : Reprezentantii legali ai minoritatilor nationale pot infiinta potrivit legii privind statutul minoritatilor nationale, organe proprii de decizie si executive, cu competente privind dreptul la pastrarea, dezvoltarea si exprimarea identitatii lor.
1. Legea minoritatilor nationale nu exista. Ea se afla in dezbaterea Parlamentului de 8 ani
2. Organ propriu avind competente in pastrarea identitatii – o formula generalista, ce poate avea consecinte nefaste in special din partea extremistilor maghiari (nu a intregii comunitati). Exemplu – Laszlo Tokes si formatiunea sa finantata direct de la Budapesta
3. Cind spui “de decizie si executive”, tu stat roman, care functionezi pe baza Constitutiei, acorzi o prerogativa de tip juridic pe criterii etnice
4. Stim bine ca exista la virful formatiunilor maghiare citeva figuri care nu viseaza decit autonomie teritoriala de dimineata pina seara. Eu nu stiu daca toti cei 1,4 milioane de maghiari cetateni romani vor asta. Cert este ca pe baza experientei de pina azi, nu te poti baza pe o interpretare de buna credinta a acestui amendament din partea acelor lideri UDMR, PPMT sau CNS
5. Nu pot decit sa sper ca la votul final din Parlament, acest amendament va fi reformulat sau va disparea definitiv
ion pribeagu- Mesaje : 392
Data de inscriere : 27/06/2010
Subiecte similare
» Colocvial , despre TRIANON , cu raspopitul tokes, spion ungur si psihopat iredentist
» Trădare națională la nivel înalt. Comisia pentru revizuirea Constituției bătuse palma cu UDMR pentru a le ceda o parte din teritoriul și autoritatea publică a Statului Român
» UDMR vine în Parlament cu proiectul de lege pentru AUTONOMIA TERITORIALĂ
» Diversiunea maghiară a lui Ponta
» NEBUNIA si NESIMTIREA ca NORMALITATE:Ponta l-a schimbat din functie pe prefectul de Harghita care atacase in instanta memorandumul pentru autonomia Tinutului Secuiesc. In locul sau a fost numit un prefect UDMR
» Trădare națională la nivel înalt. Comisia pentru revizuirea Constituției bătuse palma cu UDMR pentru a le ceda o parte din teritoriul și autoritatea publică a Statului Român
» UDMR vine în Parlament cu proiectul de lege pentru AUTONOMIA TERITORIALĂ
» Diversiunea maghiară a lui Ponta
» NEBUNIA si NESIMTIREA ca NORMALITATE:Ponta l-a schimbat din functie pe prefectul de Harghita care atacase in instanta memorandumul pentru autonomia Tinutului Secuiesc. In locul sau a fost numit un prefect UDMR
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO