Căutare
Ultimele subiecte
Tovarăși de la Antena 3, așezați-vă liniștiți la locurile voastre! USL nu se rupe, doar pârâie
3 participanți
POLITICA :: Prima categorie :: buna tara,rea tocmeala, MAMA EI DE SOCOTEALA :: USL -barca pe valuri.... :: PNL
Pagina 1 din 1
Tovarăși de la Antena 3, așezați-vă liniștiți la locurile voastre! USL nu se rupe, doar pârâie
https://sites.google.com/site/sinteticrealpolitik/tovarasi-de-la-antena-3-asezati-va-linistiti-la-locurile-voastre-usl-nu-se-rupe-doar-paraie
" Ce nu au reusit imperii au reusit o mana de dobitoci scoliti la Moscova "
„ Deoarece geniul trebuia sa poarte un nume , i s -a spus EMINESCU ”
Mihai Beltechi
https://sites.google.com/site/sinteticrealpolitik/tovarasi-de-la-antena-3-asezati-va-linistiti-la-locurile-voastre-usl-nu-se-rupe-doar-paraie
" Ce nu au reusit imperii au reusit o mana de dobitoci scoliti la Moscova "
„ Deoarece geniul trebuia sa poarte un nume , i s -a spus EMINESCU ”
Mihai Beltechi
EMIR AMIR- Mesaje : 296
Data de inscriere : 20/10/2012
Antonescu: Este limpede de un an că PSD nu mă va susține la prezidențiale
Pentru liberalul Crin Antonescu este “limpede” de un an de zile că PSD nu intenționează să-și țină cuvântul și să-l sprijine la alegerile prezidențiale. Chiar dacă este resemnat cu acest gând, președintele PNL se declară dispus să nu rupă USL și, implicit, să continue programul de guvernare al USL.
Antonescu: Este limpede de un an că PSD nu mă va susține la prezidențialeCrin Antonescu a fost întrebat, vineri seara, la emisiunea “Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu și difuzată de Antena 3, dacă mai este sigur de sprijinul USL în vederea prezidențialelor din noiembrie.
“Eu cred că pentru toți observatorii vieții politice, ba chiar și pentru oamenii obișnuiți care nu fac așa o pasiune din politică, de un an de zile e limpede că PSD-ul n-are de gând să-și țină cuvântul. Un an de zile, nu o lună sau două. PSD, postul său oficial de televiziune, diverși oficiali foarte importanți din jurul d-lui Ponta au instigat că e un partid prea mare să lase președinția altora, că Antonescu e rău, că nu știu ce-o să se-ntâmple. Sigur că nu pot fi bănuit chiar de atâta naivitate”, a spus Crin Antonescu.
“Ca dumneavoastră să mă întrebați acum dacă PSD-ul are și cel mai mic gând să mă susțină la prezidențiale e aproape comic. Păi dumneavoastră credeți?”, a continuat liberalul.
Crin Antonescu spune că a preferat să nu pună pe primul loc susținerea sa prezidențiale, sau lipsa acesteia, insistând că vrea “să ținem această majoritate parlamentară, să ținem aceast guvern”.
“Nu stau într-un fel de dependență de capacitate PSD de a-și ține cuvântul”, a punctat Antonescu.
“Dacă guvernul își urmărește programul de guvernare, dacă în Parlament urmărim prin legislație ce avem de făcut, sigur că rămânem. ȘI o să vină și sorocul prezidențialelor și PSD o să aibă atunci ședință și o să vin Daniel Constantin și-o să spună că e prea mare și că nu mai poate suporta un alt candidat. Foarte bine, candidăm fiecare cum vom candida”, a mai spus președintele PNL.
Crin Antonescu a subliniat că dacă Ponta vrea să-l impună pe Daniel Constantin în funcția de vicepremier USL se rupe.
http://www.dcnews.ro/2014/02/antonescu-este-limpede-de-un-ca-psd-nu-ma-va-sustine-la-prezidentiale/
Antonescu: Este limpede de un an că PSD nu mă va susține la prezidențialeCrin Antonescu a fost întrebat, vineri seara, la emisiunea “Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu și difuzată de Antena 3, dacă mai este sigur de sprijinul USL în vederea prezidențialelor din noiembrie.
“Eu cred că pentru toți observatorii vieții politice, ba chiar și pentru oamenii obișnuiți care nu fac așa o pasiune din politică, de un an de zile e limpede că PSD-ul n-are de gând să-și țină cuvântul. Un an de zile, nu o lună sau două. PSD, postul său oficial de televiziune, diverși oficiali foarte importanți din jurul d-lui Ponta au instigat că e un partid prea mare să lase președinția altora, că Antonescu e rău, că nu știu ce-o să se-ntâmple. Sigur că nu pot fi bănuit chiar de atâta naivitate”, a spus Crin Antonescu.
“Ca dumneavoastră să mă întrebați acum dacă PSD-ul are și cel mai mic gând să mă susțină la prezidențiale e aproape comic. Păi dumneavoastră credeți?”, a continuat liberalul.
Crin Antonescu spune că a preferat să nu pună pe primul loc susținerea sa prezidențiale, sau lipsa acesteia, insistând că vrea “să ținem această majoritate parlamentară, să ținem aceast guvern”.
“Nu stau într-un fel de dependență de capacitate PSD de a-și ține cuvântul”, a punctat Antonescu.
“Dacă guvernul își urmărește programul de guvernare, dacă în Parlament urmărim prin legislație ce avem de făcut, sigur că rămânem. ȘI o să vină și sorocul prezidențialelor și PSD o să aibă atunci ședință și o să vin Daniel Constantin și-o să spună că e prea mare și că nu mai poate suporta un alt candidat. Foarte bine, candidăm fiecare cum vom candida”, a mai spus președintele PNL.
Crin Antonescu a subliniat că dacă Ponta vrea să-l impună pe Daniel Constantin în funcția de vicepremier USL se rupe.
http://www.dcnews.ro/2014/02/antonescu-este-limpede-de-un-ca-psd-nu-ma-va-sustine-la-prezidentiale/
ion pribeagu- Mesaje : 392
Data de inscriere : 27/06/2010
Antena 3 l-a descoperit pe…Căcărău!
Antena 3 l-a descoperit pe…Căcărău!
http://www.reportervirtual.ro/2014/02/antena-3-l-a-redescoperit-pe-cacarau.html
http://www.reportervirtual.ro/2014/02/antena-3-l-a-redescoperit-pe-cacarau.html
DOLFI , caporalul FUHRER- Mesaje : 200
Data de inscriere : 10/07/2013
Subiecte similare
» ( BABUINII USELISTI ) - Bâzdâgăniile radicale
» CUCULE CU PEANĂ RARĂ , NU IEȘI NICI IN ASTĂ SEARĂ ?
» SUNTEM ROMANI si HALIM MINCIUNI : Procesul lui Voiculescu nu s-a terminat. El continuă, în exclusivitate, doar la Antena 3
» TEHNICI PONTISTE DE BAGARE A DEGETULUI IN CUR
» Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL?
» CUCULE CU PEANĂ RARĂ , NU IEȘI NICI IN ASTĂ SEARĂ ?
» SUNTEM ROMANI si HALIM MINCIUNI : Procesul lui Voiculescu nu s-a terminat. El continuă, în exclusivitate, doar la Antena 3
» TEHNICI PONTISTE DE BAGARE A DEGETULUI IN CUR
» Dilema in TREBUCI :Se rupe sau nu se rupe USL?
POLITICA :: Prima categorie :: buna tara,rea tocmeala, MAMA EI DE SOCOTEALA :: USL -barca pe valuri.... :: PNL
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO