Căutare
Ultimele subiecte
FATA MOSULUI SI GAINA BABEI DIN PLESCOI (SAU VICEVERSA ?)
4 participanți
Pagina 1 din 1
FATA MOSULUI SI GAINA BABEI DIN PLESCOI (SAU VICEVERSA ?)
Au fost o data un mos beutor si cu nasul ros si o baba.Mosul avea o fata iar baba avea un cocos la creasta roş ,care avea şi el o punguţă cu doi bani . Fata moşului îşi dorea mult să fie al ei cocoşul , să se joace cu el , să îi mângîie creasta şi să îi numere iar şi iar banii din punguţă . Îi spuse deci tătîne-su că ea musai, vrea cocoşul să fie al ei, numai al ei, la fel ca si câinele Grivei.Moşul îi spuse atunci babei să dea fetei cocoşul spunînd că dacă i lo da fetei, fata o să o ajute pe babă , o să îi deretice prin casă şi alte cele .Baba , dată în p...mă –sii şi neagră în cerul gurii , nu şi nu, ‘r-ar a dracului de cotoroanta, cica , din cocos nu faci gaina, nici din ..fata gospodina. Si-am incalecat pe-o sa si vi-am spus povestea asa ,langa gardul din uluci de langa drumul spre Trebuci .
Re: FATA MOSULUI SI GAINA BABEI DIN PLESCOI (SAU VICEVERSA ?)
Gh. Falcă despre Alin Popoviciu: e un bou! Alin Popoviciu despre Gh. Falcă: e un nimeni!
http://www.ziartricolorul.ro/induiosator-schimb-de-replici-intre-capeteniile-pdl-gh-falca-despre-alin-popoviciu-e-un-bou-alin-popoviciu-despre-gh-falca-e-un-nimeni/
http://www.ziartricolorul.ro/induiosator-schimb-de-replici-intre-capeteniile-pdl-gh-falca-despre-alin-popoviciu-e-un-bou-alin-popoviciu-despre-gh-falca-e-un-nimeni/
PITIC_GHEBOS_din_GRADINA- Mesaje : 162
Data de inscriere : 03/08/2011
Re: FATA MOSULUI SI GAINA BABEI DIN PLESCOI (SAU VICEVERSA ?)
Lăzăroiu despre PDL : Mi-e milă de ei. Vezi de ce a afirmat asta şi ce legătură are divorţul Elenei Udrea!
Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a semnalat marţi faptul că în presă circulă un comunicat atribuit în mod fals Mişcării Populare, în care Fundaţia şi-ar exprima regretul pentru divorţul deputatei PDL Elena Udrea, potrivit ziuanews.ro. „Stire bazata pe un fals. Vad ca PDL e ocupat cu intoxicari. Mi-e si mila de ei”, a scris pe Facebook Sebastian Lăzăroiu, care…. integral AICI
Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a semnalat marţi faptul că în presă circulă un comunicat atribuit în mod fals Mişcării Populare, în care Fundaţia şi-ar exprima regretul pentru divorţul deputatei PDL Elena Udrea, potrivit ziuanews.ro. „Stire bazata pe un fals. Vad ca PDL e ocupat cu intoxicari. Mi-e si mila de ei”, a scris pe Facebook Sebastian Lăzăroiu, care…. integral AICI
DORIANA-YOKO- Mesaje : 900
Data de inscriere : 24/03/2010
După ce a divorţat-o pe Elena Udrea de Dorin Cocoş TRAIAN BĂSESCU SE POATE ÎNSURA CU PIRANDA CARE I-A FĂCUT VRĂJI…
Divorţul fulgerător dintre Dorin Cocoş şi Elena Udrea a fost unul năşit de Traian Băsescu. În conformitate cu unele surse din anturajul Matrozului Chior, duminică seară, în jurul orelor 22, cei trei au avut o discuţie de circa o oră, în biroul lui Pazvante, de la Vila Lac 3. Iată care e situaţia reală. Aşa-zişii soţi sînt despărţiţi, de facto, de mai bine de 1 an şi jumătate, Dorin Cocoş locuind la vila sa din Pipera, iar Udrea într-unul din apartamentele celebrului bloc construit de ea, în Cartierul Floreasca. Pentru Cocoş, a locui în vilă e un fel de a spune, el stînd în Pipera doar cîteva zile pe lună, cînd se află în ţară, restul timpului petrecîndu-l în Dubai, unde şi-a mutat majoritatea afacerilor şi a conturilor. Duminică seară, au fost stabilite despărţirea amiabilă a celor doi, precum şi împărţirea averii, care e de ordinul cîtorva miliarde de euro. Neexistînd problema partajului, s-a stabilit ca divorţul să fie decis în faţa notarului. Sursele noastre spun că Traian Băsescu a cerut discreţie şi i-a promis lui Dorin Cocoş că vor rămîne prieteni. De asemenea, el i-a mai cerut „cocoşului încoronat“ ca gestiunea conturilor externe, alimentate constant, cu „bani negri”, obţinuţi de aşa-zisul şef de stat, să îi fie transferată în această vară lui Mircea Băsescu. În urmă cu cîţiva ani, noi am publicat o informare despre promisiunea pe care Traian Băsescu i-a făcut-o Elenei Udrea, că o va lua de nevastă. E foarte posibil ca, profitînd de divorţul lui Vladimir Putin de nevasta lui (eveniment care nu a provocat scandal), Băsescu să divorţeze, şi el, pentru a se însura cu cea care, fără îndoială, i-a făcut vrăji ţigăneşti.
http://www.ziartricolorul.ro/dupa-ce-a-divortat-o-pe-elena-udrea-de-dorin-cocos-traian-basescu-se-poate-insura-cu-piranda-care-i-a-facut-vraji/
DORIANA-YOKO- Mesaje : 900
Data de inscriere : 24/03/2010
ELENA UDREA ŞI-A ÎNŞELAT ŞI BĂRBATUL (DORIN COCOŞ), ŞI AMANTUL (TRAIAN BĂSESCU) – ULTIMA „ACHIZIŢIE” E PRIMARUL DIN BAIA MARE (CĂTĂLIN CHERECHEŞ)!
„Dealu-i deal şi valea-i vale
Udrea-i curvă pînă moare“.
(Din folclorul nou)
Despărţirea bruscă dintre Dorin Cocoş şi Elena Udrea are un motiv bine determinat. Relaţia extraconjugală pe care Traian Băsescu o are de mai mulţi ani cu Elena Udrea este una ştiută. Ca şi protecţia, constantă, pe care Palatul Cotroceni a oferit-o carierei politice a Paraşutei din Pleşcoi. Adulterul era acceptat, tacit, de Dorin Cocoş. Ceea ce a umplut însă paharul răbdării galinaceei respective este faptul că de circa 4 luni de zile Elena Udrea este şi amanta primarului din Baia Mare, independentul Cătălin Cherecheş. Acest ultim amantlîc al Pirandei a fost cireaşa de pe tort (mort)! Sursele noastre spun că, în urmă cu circa o săptămînă, Dorin Cocoş i-a cerut Elenei Udrea (proaspăt întoarsă chiar dintr-un „turneu“ în nordul ţării), să întrerupă relaţia cu primarul din Baia Mare, pentru că îl face de rîsul lumii. Discuţia dintre cei doi soţi a avut loc miercurea trecută, în jurul orelor 21, la domiciliul acestora – vila din Pipera – dar curva a refuzat, ţipînd la Cocoş că aşa ceva nu ar trebui să îl deranjeze, avînd în vedere că, de facto, ei sînt despărţiţi de mai mult timp. Atunci, Dorin Cocoş i-a cerut rapandulei să oficializeze despărţirea lor, pentru că el nu mai suportă să joace rolul de paravan. Elena Udrea a acceptat, după care l-a informat pe amantul oficial, care, în realitate, e impotent (după operaţia la coloană, efectuată în Austria). Pentru cei care nu îl ştiu, Cătălin Cherecheş este un traseist nenorocit. A fost ales deputat pe listele PSD în 2008. În 2010, a părăsit PSD-ul pentru PNL. În acelaşi an, a fost exclus din PNL, devenind independent. La alegerile locale din 2012 a intrat din nou în PNL, cîştigînd primăria Baia Mare.
În ianuarie 2013, a fost din nou exclus din PNL, cu motivul oficial că nu a făcut campanie candidaţilor USL la alegerile parlamentare din decembrie, dar, de fapt, el era unul dintre susţinătorii lui Andrei Chiliman, aflat în război cu Crin Antonescu şi devenise enervant.
Hitomi Tanaka- Mesaje : 110
Data de inscriere : 03/09/2011
Subiecte similare
» Calatoria IN TARA BASMELOR CE MOR … continua cu Nutzica Babei si Cocosul mosului
» PORTOCALE MECANICE PEDELIZDE - POVEŞTI ERECTORALE ŞI PILDE POULITICE ÎN TREBUCI
» am descoperit o mina de aur
» NE VOM INTOARCE INTR-O ZI -SINE IRA ET STUDIO -DESPRE MISCAREA LEGIONARA
» România – față în față cu tăvălugul rusesc care se îndreaptă spre granițele UE și NATO
» PORTOCALE MECANICE PEDELIZDE - POVEŞTI ERECTORALE ŞI PILDE POULITICE ÎN TREBUCI
» am descoperit o mina de aur
» NE VOM INTOARCE INTR-O ZI -SINE IRA ET STUDIO -DESPRE MISCAREA LEGIONARA
» România – față în față cu tăvălugul rusesc care se îndreaptă spre granițele UE și NATO
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO