Căutare
Ultimele subiecte
România TV, odă Conducătorului iubit! Cadoul lui Ghiță pentru Ponta de Crăciun. VIDEO
Pagina 1 din 1
România TV, odă Conducătorului iubit! Cadoul lui Ghiță pentru Ponta de Crăciun. VIDEO
Materialul amintește izbitor de reportajele Telejurnalului dinainte de 1989, doar că Nicolae Ceaușescu a fost înlocuit cu Victor Ponta: Ponta tăind panglici, Ponta în halat dând mâna cu medicii, Ponta în capul mesei Guvernului rezolvând problemele țării, tractoare pe câmp, vizite de lucru…
Două minute și jumătate de material video, o singură concluzie – peste România anului 2013 s-au revărsat laptele și mierea grație guvernării înțelepte a amicului patronului România TV:
Cum a arătat anul 2013 în viziunea optimistă a postului de știri România TV?
- „un an bun pentru România”
- „creșterea economică ne-a depășit așteptările”
- „sănătatea s-a pus pe picioare” (!)
- „educația a primit atenția cuvenită”
- „salariile au crescut, iar pensiile au fost majorate”
- „au fost inaugurați 300 de kilometri de autostradă” (!)
Subiecte similare
» Cadoul secret de Crăciun al Guvernului pentru Biserică şi pentru SRI: câte un hotel de protocol. Băsescu rămâne fără vila Covasna care ajunge la Duşa
» Ponta- Trei gafe care l-au umplut de ridicol , campania sa electorala are debut tembel
» PAPICI , PONTA , ȚIGANII și OBAMA (CAND FU TACHE și FU TICA , nu FU TUȘ la găurică )
» Victor, ce vrei TU să faci pentru România?
» Băsescu cheamă FMI în România: lovitură pentru Ponta
» Ponta- Trei gafe care l-au umplut de ridicol , campania sa electorala are debut tembel
» PAPICI , PONTA , ȚIGANII și OBAMA (CAND FU TACHE și FU TICA , nu FU TUȘ la găurică )
» Victor, ce vrei TU să faci pentru România?
» Băsescu cheamă FMI în România: lovitură pentru Ponta
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO