Căutare
Ultimele subiecte
von PONTHAUSEN în Coliba unchiului TOM(Jery era HABSENT motivat) - Care este primul ( si probabil singurul ) acord de importanta exceptionala semnat de Ponta in SUA
2 participanți
Pagina 1 din 1
von PONTHAUSEN în Coliba unchiului TOM(Jery era HABSENT motivat) - Care este primul ( si probabil singurul ) acord de importanta exceptionala semnat de Ponta in SUA
Deci energia eu o văd, alături de IT, cele două domenii în care, cu sprijin american, România poate fi un lider regional
In timp ce tanarul si energicul premier viseaza la “lider regional” , atentie ca a mai visat unul asa ceva si a terminat cu leadershipul rapid – dar desigur cu un mic ajutor de la Big Brother si eventual niste contracte in IT cu amicul Sebi, s-au semnat numai acorduri economice de succes …
Remus Pricopie, a semnat miercuri, la Washington, Protocolul de cooperare cu Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite, reprezentat de directorul Sara Bloomfield, şi cu Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, reprezentat de directorul general Alexandru Florian. Evenimentul a avut loc în prezenţa primului-ministru Victor Ponta.
Impresionant rezultat al vizitei : in loc sa se bata cu sabiile pe strazi, elevii vor putea vizita muzeul Holocaustului, Pricopie rulz. Ziceati ceva de vize sau niste acorduri economice ?! Ei na, ce pretentii, doar nu de aia s-a plimbat dottore peste Ocean!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In timp ce tanarul si energicul premier viseaza la “lider regional” , atentie ca a mai visat unul asa ceva si a terminat cu leadershipul rapid – dar desigur cu un mic ajutor de la Big Brother si eventual niste contracte in IT cu amicul Sebi, s-au semnat numai acorduri economice de succes …
Remus Pricopie, a semnat miercuri, la Washington, Protocolul de cooperare cu Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite, reprezentat de directorul Sara Bloomfield, şi cu Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, reprezentat de directorul general Alexandru Florian. Evenimentul a avut loc în prezenţa primului-ministru Victor Ponta.
Impresionant rezultat al vizitei : in loc sa se bata cu sabiile pe strazi, elevii vor putea vizita muzeul Holocaustului, Pricopie rulz. Ziceati ceva de vize sau niste acorduri economice ?! Ei na, ce pretentii, doar nu de aia s-a plimbat dottore peste Ocean!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Stenograma convorbirii Biden-Băsescu
Joseph Robinette Biden: Hello, Traiane dragă.
Traian Băsescu: Cine e la telefon? Tu eşti, Angela? Ai grijă ce vorbeşti!
Joseph Robinette Biden: Sunt eu, Joe!
Traian Băsescu: Hai, noroc! Să trăieşti, Joe! Care-i problema?
Joseph Robinette Biden: Uite de ce te-am sunat... A trecut pe la mine un băiat...
Traian Băsescu: Victor Viorel.
Joseph Robinette Biden: Exact. Veri nais. Foarte laikăbăl.
Traian Băsescu: Da, da - sou chiut!
Joseph Robinette Biden: Zicea că nu te cunoaşte.
Traian Băsescu: România e o ţară mare, Joe. Nu ne putem şti toţi, unul cu altul.
Joseph Robinette Biden: Mi-a adus nişte borcane cu dulceaţă preparată de soţie. Şi-a tras nişte poze cu telefonul la mine-n birou. L-am întrebat: Victore, ce vrei tu să faci cu România?
Traian Băsescu: Şi ce ţi-a răspuns?
Joseph Robinette Biden: Mi-a spus: s-o scap de Băsescu!
Traian Băsescu: Parcă zicea că nu mă cunoaşte...
Joseph Robinette Biden: Tocmai ăsta mi s-a părut că-i farmecul băiatului. Nu insistă prea mult pe aceeaşi idee. Business oriented.
Traian Băsescu: Aha, chitit pe treabă.
Joseph Robinette Biden: La breakfast se întâlnise cu nişte fete de la Motorola şi m-a rugat să pun o vorbă bună la firmă să-i dea telefoanele.
Traian Băsescu: Ce ţi-a mai cerut?
Joseph Robinette Biden: Mi-a cerut mai multe sonde de foraj. Spunea că românii abia aşteaptă să-şi câştige independenţa energetică - sunt mari manifestaţii de nerăbdare în toată ţara.
Joseph Robinette Biden: Mai nimic. Nişte tunuleţe cu apă, nişte lacrimogene pentru radicali, nişte bulane de bătut babe care încalcă proprietăţi private, know-how-ul la hot dogi… Mi-a mai cerut voie să recunoască Kosovo, în 2015…
Traian Băsescu: Şi ce ţi-a mai cerut?
Joseph Robinette Biden: Să-i ridic vizele.
Traian Băsescu: Şi…?
Joseph Robinette Biden: Şi i-am dat un autograf pe mingea de baschet.
Traian Băsescu: Cine e la telefon? Tu eşti, Angela? Ai grijă ce vorbeşti!
Joseph Robinette Biden: Sunt eu, Joe!
Traian Băsescu: Hai, noroc! Să trăieşti, Joe! Care-i problema?
Joseph Robinette Biden: Uite de ce te-am sunat... A trecut pe la mine un băiat...
Traian Băsescu: Victor Viorel.
Joseph Robinette Biden: Exact. Veri nais. Foarte laikăbăl.
Traian Băsescu: Da, da - sou chiut!
Joseph Robinette Biden: Zicea că nu te cunoaşte.
Traian Băsescu: România e o ţară mare, Joe. Nu ne putem şti toţi, unul cu altul.
Joseph Robinette Biden: Mi-a adus nişte borcane cu dulceaţă preparată de soţie. Şi-a tras nişte poze cu telefonul la mine-n birou. L-am întrebat: Victore, ce vrei tu să faci cu România?
Traian Băsescu: Şi ce ţi-a răspuns?
Joseph Robinette Biden: Mi-a spus: s-o scap de Băsescu!
Traian Băsescu: Parcă zicea că nu mă cunoaşte...
Joseph Robinette Biden: Tocmai ăsta mi s-a părut că-i farmecul băiatului. Nu insistă prea mult pe aceeaşi idee. Business oriented.
Traian Băsescu: Aha, chitit pe treabă.
Joseph Robinette Biden: La breakfast se întâlnise cu nişte fete de la Motorola şi m-a rugat să pun o vorbă bună la firmă să-i dea telefoanele.
Joseph Robinette Biden: Mi-a cerut mai multe sonde de foraj. Spunea că românii abia aşteaptă să-şi câştige independenţa energetică - sunt mari manifestaţii de nerăbdare în toată ţara.
Joseph Robinette Biden: Mai nimic. Nişte tunuleţe cu apă, nişte lacrimogene pentru radicali, nişte bulane de bătut babe care încalcă proprietăţi private, know-how-ul la hot dogi… Mi-a mai cerut voie să recunoască Kosovo, în 2015…
Traian Băsescu: Şi ce ţi-a mai cerut?
Joseph Robinette Biden: Să-i ridic vizele.
Traian Băsescu: Şi…?
Joseph Robinette Biden: Şi i-am dat un autograf pe mingea de baschet.
klein raluca- Mesaje : 405
Data de inscriere : 21/09/2010
Subiecte similare
» Care este primul ( si probabil singurul ) acord de importanta exceptionala semnat de Ponta in SUA
» Dacă e adevărat, Ponta merită spânzurat! Ca la Nuremberg!
» PONTA, SA-TI SPUN BANCUL CU CACIULA, CACASI STEAGUL , BELISI PULA
» BREAKING NEWS ! Băsescu semnalează naţiunii: PONTA ESTE UN ESCROC CARE JEFUIEŞTE ROMÂNIA
» Antonescu, dur in direct cu Antena 3: “Eu certificat de antibasist nu-mi iau de la dvs. E o nerusinare!”
» Dacă e adevărat, Ponta merită spânzurat! Ca la Nuremberg!
» PONTA, SA-TI SPUN BANCUL CU CACIULA, CACASI STEAGUL , BELISI PULA
» BREAKING NEWS ! Băsescu semnalează naţiunii: PONTA ESTE UN ESCROC CARE JEFUIEŞTE ROMÂNIA
» Antonescu, dur in direct cu Antena 3: “Eu certificat de antibasist nu-mi iau de la dvs. E o nerusinare!”
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO