Căutare
Ultimele subiecte
anunt foarte, foarte important
5 participanți
Pagina 1 din 1
Va ro frumos, pana nu primti semnal de la mine , Narcisa sau doamna Yoko nu mai il apelati pe domnul rpofesor nici pe mail , nici pe mobil sau pe tableta .Va rog mult, mult de tot
Va ro frumos, pana nu primti semnal de la mine , Narcisa sau doamna Yoko nu mai il apelati pe domnul rpofesor nici pe mail , nici pe mobil sau pe tableta .Va rog mult, mult de tot
Loreley- Mesaje : 1181
Data de inscriere : 29/12/2008
Varsta : 44
Localizare : Cluj-Napoca
sarut mana, doamna Lory
ce e cu zarva aceasta ? S-a intimplat ceva cu profesorul , ce e cu aceste anunturi in cascada, prima data dvs. ,apoi doamna Yoko .Ce naiba se petrece ?
Hitomi Tanaka- Mesaje : 110
Data de inscriere : 03/09/2011
nu ne panicam, da ?
Hitomi Tanaka a scris:ce e cu zarva aceasta ? S-a intimplat ceva cu profesorul , ce e cu aceste anunturi in cascada, prima data dvs. ,apoi doamna Yoko .Ce naiba se petrece ?
a intervenit o urgenta, nu pot vorbi pe forum despre asta , ne citesc si neprieteni .Trimit detalii pe mail, mai precis, redirectionez un mesaj ce l-a trimis Oliviu, nepotul domnului profesor pe mail doamnei Yoko, Narcisei si mie .Asta e tot ce pot sa spun in acest moment.Eu sunt doar mesagerul.
Loreley- Mesaje : 1181
Data de inscriere : 29/12/2008
Varsta : 44
Localizare : Cluj-Napoca
multumesc mult
Loreley a scris:Hitomi Tanaka a scris:ce e cu zarva aceasta ? S-a intimplat ceva cu profesorul , ce e cu aceste anunturi in cascada, prima data dvs. ,apoi doamna Yoko .Ce naiba se petrece ?
a intervenit o urgenta, nu pot vorbi pe forum despre asta , ne citesc si neprieteni .Trimit detalii pe mail, mai precis, redirectionez un mesaj ce l-a trimis Oliviu, nepotul domnului profesor pe mail doamnei Yoko, Narcisei si mie .Asta e tot ce pot sa spun in acest moment.Eu sunt doar mesagerul.
am primit mailul , am inteles despre ce e vorba.Cred ca totul va fi bine, oricum tinem legatura.
Hitomi Tanaka- Mesaje : 110
Data de inscriere : 03/09/2011
important e sa tinem minte ce zicea Mihai
Hitomi Tanaka a scris:Loreley a scris:Hitomi Tanaka a scris:ce e cu zarva aceasta ? S-a intimplat ceva cu profesorul , ce e cu aceste anunturi in cascada, prima data dvs. ,apoi doamna Yoko .Ce naiba se petrece ?
am primit mailul , am inteles despre ce e vorba.Cred ca totul va fi bine, oricum tinem legatura.
in situatii de acest gen este vital sa ne pastram calmul, daca nu panicam , facem greseli si noi nu vrem sa gresim , ma insel ? Suna-ma peste vreo 10 minute si iti spun mai multe.Am preluat eu comanda, de acum , pana la noi dspozitii ascultati numai vocea mea.
DORIANA-YOKO- Mesaje : 900
Data de inscriere : 24/03/2010
sarut mana, doamna Yoko
yoko a scris:Hitomi Tanaka a scris:Loreley a scris:Hitomi Tanaka a scris:ce e cu zarva aceasta ? S-a intimplat ceva cu profesorul , ce e cu aceste anunturi in cascada, prima data dvs. ,apoi doamna Yoko .Ce naiba se petrece ?
in situatii de acest gen este vital sa ne pastram calmul, daca nu panicam , facem greseli si noi nu vrem sa gresim , ma insel ? Suna-ma peste vreo 10 minute si iti spun mai multe.Am preluat eu comanda, de acum , pana la noi dspozitii ascultati numai vocea mea.
va rog frumos sa ma informati despre ce e vorba, acum am intrat in casa si am deschis calculatorul si am dat peste chestiunea asta .Imi spuneti , va rog ce s-a intimplat ? Multumesc.
Gabriela,zâna Maseluţă- Admin
Data de inscriere : 28/09/2010
Gabi, te rog foarte, foarte frumos
Gabriela,zâna Maseluţă a scris:yoko a scris:Hitomi Tanaka a scris:Loreley a scris:Hitomi Tanaka a scris:ce e cu zarva aceasta ? S-a intimplat ceva cu profesorul , ce e cu aceste anunturi in cascada, prima data dvs. ,apoi doamna Yoko .Ce naiba se petrece ?
va rog frumos sa ma informati despre ce e vorba, acum am intrat in casa si am deschis calculatorul si am dat peste chestiunea asta .Imi spuneti , va rog ce s-a intimplat ? Multumesc.
nu ne panicam , totul e sub control, Mihai revine maine sau poimiine ,acum a trebuit sa se interneze pentru niste investigatii si sotia lui m-a rugat, ne-a rugat sa nu il stresam cu telefoane sau mailuri , Asta e tot.
DORIANA-YOKO- Mesaje : 900
Data de inscriere : 24/03/2010
doamna Yoko,
nu va suparati pe mine,sunt mai prapastioasa d felul meu si sincer va spun ca m-am speriat, oa stfel de alerta am mai primit doar inainte ca domnul profesor sa mearga la Bucuresti pentru operatie. Acum totul e ok, multumesc pentru mail si clarificari. Astept sa revina domnul profesor ca sa ii fac o curte nebuna, nebunayoko a scris:Gabriela,zâna Maseluţă a scris:yoko a scris:Hitomi Tanaka a scris:Loreley a scris:Hitomi Tanaka a scris:ce e cu zarva aceasta ? S-a intimplat ceva cu profesorul , ce e cu aceste anunturi in cascada, prima data dvs. ,apoi doamna Yoko .Ce naiba se petrece ?
nu ne panicam , totul e sub control, Mihai revine maine sau poimiine ,acum a trebuit sa se interneze pentru niste investigatii si sotia lui m-a rugat, ne-a rugat sa nu il stresam cu telefoane sau mailuri , Asta e tot.
Gabriela,zâna Maseluţă- Admin
Data de inscriere : 28/09/2010
dragi toarasi,romani, gernani , maghiari se de care oti mai fi
Nu inteleg de ce va panicati asa si de ce trebuie sa adoptati un ton asa alarmist.Mie mi-a fost totul clar cand am primit prin redirectionare mailul de la nepotul domnului profesor.In rest, asa sunt eu fara noroc , fata de nepotuldomnului profesor sunt o baba, fata de dom profesor o pustioaica zanatica , asa incat nu a m ocazia sa ii sucesc mintile nici unuia.
PS Gabriela , fara facut curte stiu eu cui , vezi ca intri pe teren minat, numai doamna Yoko si io avem voie sa facem maritului dac curte TANGO
PS Gabriela , fara facut curte stiu eu cui , vezi ca intri pe teren minat, numai doamna Yoko si io avem voie sa facem maritului dac curte TANGO
MIKUTZA CE KURAI- Mesaje : 490
Data de inscriere : 11/12/2010
Subiecte similare
» anunt foarte, foarte important
» DECLARATIE politica in PARLAMENT: Neam de neamul nostru n-a cunoscut vreodată atâta violenţă, dezmăţ și nesupunere!
» De ce il va costa MTO foarte mult pe Ponta
» DECLARATIE politica in PARLAMENT: Neam de neamul nostru n-a cunoscut vreodată atâta violenţă, dezmăţ și nesupunere!
» De ce il va costa MTO foarte mult pe Ponta
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO