POLITICA

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

Noua Ordine Mondiala si "ordinea din haos" Globaliștii

In jos

Noua Ordine Mondiala si "ordinea din haos" Globaliștii Empty Noua Ordine Mondiala si "ordinea din haos" Globaliștii

Mesaj Scris de BRIANA Dum Iun 22, 2014 2:11 pm

De-a lungul ultimele câteva săptămâni am fost lipit de povestea adevarata "Lone Survivor", în cazul în care patru dintre cei mai buni Navy Seals America de "operare Red Wings", au fost trimise pentru a face unele de recunoaștere cu privire la teroriști în Afganistan. Chiar de la început se părea foarte clar că PO special a fost blestemat. Tot drumul de la cioban care vine direct în poziția lor special în cazul în care acestea au fost descoperite (nu au putut termina compromisul de a fi descoperit, din cauza regulilor de angajare), de a fi înconjurat de 200 de talibani în timp ce acestea au fost de așteptare și așteaptă să fie extras, dar nu a putut (semnalul radio a fost prea slab pentru a ajunge la sediu). Apoi a fost doborârea a două elicoptere Chinook (două elicoptere Apache i-ar fi dat de acoperire, dar au fost la pământ). Toate circumstanțele în jurul valorii de această operație se pare foarte ciudat, atât din interior și din exterior. În mod tragic, trei din cele patru SEAL au fost uciși. Ceea ce a început să prindă atenția mea a fost atunci când Marcus Luttrell spus despre inamic, "Știau exact unde am fost."......

integral pe site
BRIANA
BRIANA

Data de inscriere : 15/05/2013

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum