POLITICA

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

„E momentul acela în care „serviciile” schimbă tabăra?!”5 despre scandalul Mircea Băsescu – Bercea Mondial

In jos

„E momentul acela în care „serviciile” schimbă tabăra?!”5 despre scandalul Mircea Băsescu – Bercea Mondial Empty „E momentul acela în care „serviciile” schimbă tabăra?!”5 despre scandalul Mircea Băsescu – Bercea Mondial

Mesaj Scris de Nostradamus Dum Iun 22, 2014 8:43 am

1) 26 mai. Cu o lună în urmă, Dan Voiculescu scrie pe blogul lui: „Mă lansez intr-o previziune despre iminența debarcarii lui Basescu (…) un mandatmult prea lung, mandat pe care cred ca nu va reusi sa il incheie
2) 18 iunie. Antena 3 aruncă pe piață înregistrările care îl incriminează pe Mircea Băsescu
3) 21 iunie. Mircea Băsescu este arestat preventiv pentru 30 de zile
4) 21 iunie. Emil Hurezeanu, la Digi 24: „Se pregătește difuzarea unor materiale, a unorfilme, a unor documente suplimentare. Există multe alte înregistrări. Nu știu cine le dozează (…) Avem deja motive să credem că este vorba de un scenariu bine pus la punct”.
5) Mircea Badea, pe Facebook: „Este doar începutul. Vor urma lucruri spectaculoase (…) Urmează dezvăluiri crâncene (…) Mai există înregistrări”
Acum, după punctele 2, 3, 4 și 5, citiți din noul punctul 1…
Și un P.S: E cumva momentul acela? În care „serviciile” schimbă tabăra, pe final de mandat(e)?!
Merită să aruncați un ochi și pe textul ăsta: Puzzle mortal. Urmează noi înregistrări. Cine le dozează?
Nostradamus
Nostradamus

Data de inscriere : 13/03/2010

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum