Căutare
Ultimele subiecte
„E momentul acela în care „serviciile” schimbă tabăra?!”5 despre scandalul Mircea Băsescu – Bercea Mondial
Pagina 1 din 1
„E momentul acela în care „serviciile” schimbă tabăra?!”5 despre scandalul Mircea Băsescu – Bercea Mondial
1) 26 mai. Cu o lună în urmă, Dan Voiculescu scrie pe blogul lui: „Mă lansez intr-o previziune despre iminența debarcarii lui Basescu (…) un mandatmult prea lung, mandat pe care cred ca nu va reusi sa il incheie”
2) 18 iunie. Antena 3 aruncă pe piață înregistrările care îl incriminează pe Mircea Băsescu
3) 21 iunie. Mircea Băsescu este arestat preventiv pentru 30 de zile
4) 21 iunie. Emil Hurezeanu, la Digi 24: „Se pregătește difuzarea unor materiale, a unorfilme, a unor documente suplimentare. Există multe alte înregistrări. Nu știu cine le dozează (…) Avem deja motive să credem că este vorba de un scenariu bine pus la punct”.
5) Mircea Badea, pe Facebook: „Este doar începutul. Vor urma lucruri spectaculoase (…) Urmează dezvăluiri crâncene (…) Mai există înregistrări”…
Acum, după punctele 2, 3, 4 și 5, citiți din noul punctul 1…
Și un P.S: E cumva momentul acela? În care „serviciile” schimbă tabăra, pe final de mandat(e)?!
Merită să aruncați un ochi și pe textul ăsta: „Puzzle mortal. Urmează noi înregistrări. Cine le dozează?”
2) 18 iunie. Antena 3 aruncă pe piață înregistrările care îl incriminează pe Mircea Băsescu
3) 21 iunie. Mircea Băsescu este arestat preventiv pentru 30 de zile
4) 21 iunie. Emil Hurezeanu, la Digi 24: „Se pregătește difuzarea unor materiale, a unorfilme, a unor documente suplimentare. Există multe alte înregistrări. Nu știu cine le dozează (…) Avem deja motive să credem că este vorba de un scenariu bine pus la punct”.
5) Mircea Badea, pe Facebook: „Este doar începutul. Vor urma lucruri spectaculoase (…) Urmează dezvăluiri crâncene (…) Mai există înregistrări”…
Acum, după punctele 2, 3, 4 și 5, citiți din noul punctul 1…
Și un P.S: E cumva momentul acela? În care „serviciile” schimbă tabăra, pe final de mandat(e)?!
Merită să aruncați un ochi și pe textul ăsta: „Puzzle mortal. Urmează noi înregistrări. Cine le dozează?”
Nostradamus- Mesaje : 113
Data de inscriere : 13/03/2010
Subiecte similare
» Bomba! | Ancheta in cazul lui Bercea Mondial se muta de la Mircea Basescu la Dan Sova!
» AMENDAMENTE
» Acuzatii grave: Serviciul secret al MAI implicat in scandalul Bercea?
» BĂSESCU, ATAC LA FOC AUTOMAT.
» DE TOP : Un mare SECRET MONDIAL ascuns despre Romania! Se schimba istoria tarii noastre?
» AMENDAMENTE
» Acuzatii grave: Serviciul secret al MAI implicat in scandalul Bercea?
» BĂSESCU, ATAC LA FOC AUTOMAT.
» DE TOP : Un mare SECRET MONDIAL ascuns despre Romania! Se schimba istoria tarii noastre?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO