POLITICA

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

AVERTISMENT >Nostradamus si Franck Zapa King<

4 participanți

In jos

AVERTISMENT >Nostradamus si Franck Zapa King< Empty AVERTISMENT >Nostradamus si Franck Zapa King<

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO Vin Iun 13, 2014 4:55 pm

VA INVIT respectuos sa nu confundati acest forum cu o troaca de porci.Va rog sa va calmati, sa discutati ontopic , fara invective ce vor sa tina loc de argumente .VI-ATI BATUT JOC de acest subiect si de memoria unui om care a facut ceva pentru aceasta tara.Sa va fie rusine amindorora.Este primul si ultimul avertisment, urmeaza banare pe 30 de zile si apoi, daca nu va calmati, plecati definitiv.
Doriana -Yoko , moderator
DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

AVERTISMENT >Nostradamus si Franck Zapa King< Empty Re: AVERTISMENT >Nostradamus si Franck Zapa King<

Mesaj Scris de FRANK ZAPA[KING] Sam Iun 14, 2014 10:06 am

Pt ca invitatia suna bine,si face apel la rusine,am sa ma conformez,si luind pozitia de drepti,cu onor spre ,Dreapta,voi saluta frumos.
Sigur,as putea spune ca,derapajul a inceput,atunci cind am fost obligat,SA DAU PALMA INAPOI' pt ca nu-i asa,un adevarat om de dreapta,MINDU SI ORGOLIOS,n-are cum ramine dator,pt ca prin definitie,el nu stie ,nu poate sa fie dator,un om de dreapta,nu cere,el da si ofera.
In alta ordine de idei,personal cred ca a meritat ,experimentul' pt ca asa am inteles,mai bine pozitionarea,orientare si asteptarile.
N-am ascuns niciodata ca sunt un anticomunist,cum n-am ascuns ca ,colaborationistii,de extrema stinga sau dreapta,nu au in fata mea scuze,iar tentavile de spoire si reinventare a unui adevar convenabilmie unul imi sunt straine.
Am o cu totul atla inclinatie spirituala,am alte asteptari de la oameni,nu pot inghiti minciuna comunista,cum tot asa nu pot schimba minciuna extremistilor de stinga cu a celor de extrema dreapta,ambele sunt toxice si de nedigerat.

Poate am batut la usa care nu trebuie,si am fost inselat de aparente.
Aici,trebuie sa-mi recunosc gresala,si da am motive sa-mi cer scuze,am confundat planurile si probabil nivelele de toleranta si intelegerile.
Aveti promisiunea mea ferma,un asemenea episod nu are cum sa se mai repete...........
Asa ca ,doamna DORIANA-YOKO,fiti pe pace,lucrurile sau oprit aici si inchei,nu inainte de a va asigura de toata consideratia mea,daca mai inseamna ceva.

FRANK ZAPA[KING]

Data de inscriere : 20/05/2014

Sus In jos

AVERTISMENT >Nostradamus si Franck Zapa King< Empty Te credeam mai inspirat si cu mai mult tact

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO Dum Iun 15, 2014 6:48 am

FRANK ZAPA[KING] a scris:
 Pt ca invitatia suna bine,si face apel la rusine,am sa ma conformez,si luind pozitia de drepti,cu onor spre ,Dreapta,voi saluta frumos.
 Sigur,as putea spune ca,derapajul a inceput,atunci cind am fost obligat,SA DAU PALMA INAPOI' pt ca nu-i asa,un adevarat om de dreapta,MINDU SI ORGOLIOS,n-are cum ramine dator,pt ca prin definitie,el nu stie ,nu poate sa fie dator,un om de dreapta,nu cere,el da si ofera.
 In alta ordine de idei,personal cred ca a meritat ,experimentul' pt ca asa am inteles,mai bine pozitionarea,orientare si asteptarile.
 N-am ascuns niciodata ca sunt un anticomunist,cum n-am ascuns ca ,colaborationistii,de extrema stinga sau dreapta,nu au in fata mea scuze,iar tentavile de spoire si reinventare a unui adevar convenabilmie unul imi sunt straine.
 Am o cu totul atla inclinatie spirituala,am alte asteptari de la oameni,nu pot inghiti minciuna comunista,cum tot asa nu pot schimba minciuna extremistilor de stinga cu a celor de extrema dreapta,ambele sunt toxice si de nedigerat.

Poate am batut la usa care nu trebuie,si am fost inselat de aparente.
  Aici,trebuie sa-mi recunosc gresala,si da am motive sa-mi cer scuze,am confundat planurile si probabil nivelele de toleranta si intelegerile.
 Aveti promisiunea mea ferma,un asemenea episod nu are cum sa se mai repete...........
 Asa ca ,doamna DORIANA-YOKO,fiti pe pace,lucrurile sau oprit aici si inchei,nu inainte de a va asigura de toata consideratia mea,daca mai inseamna ceva.

postarile respective pe un thread omagial au sunat ca dracu
Mihai , desi cred ca nu i-a convenit , nu a intervenit de loc
nu afisa anticomunismul ca pe o medalie,AICI si IN VIATA REALA SUNTEM TOTI , absolut toti Anticomunisti
cand ati inceput sa va porcaluiti trebuia intervenit, discutia incepea sa degenereze.
DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

AVERTISMENT >Nostradamus si Franck Zapa King< Empty Re: AVERTISMENT >Nostradamus si Franck Zapa King<

Mesaj Scris de FRANK ZAPA[KING] Dum Iun 15, 2014 2:49 pm

Ia sa vedem,de data asta voi avea mai multa inspiratie si tact.

24 DE ANI SE IMPLINESC ASTAZI DE CIND LIBERTATEA SI DEMOCRATIA A FOST BATUTA UCISA SI ARESTATA:

Din ordinul direct a cuplului,ION ILIESCU[PRES. DE ONOARE PSD] SI PETRE ROMAN,ASTAZI MEMBRU PNL[HAAAAA,HIIIIIIIIIII] IN 13-15 IUNIE,ARMATA S.RI POLITIA SI MINERII AU UCIS 104 CETATENI ROMANI SI AU RANIT GRAV ALTE PESTE 4000 DE PERSOANE IN BUCURESTI SI ALTE ORASE DIN ROMANIA.

Dupa acel eveniment criminal-Romania,a fost stearsa de pe harta intereselor economice,politice si financiare-COSTURILE RIDICINDU-SE LA PESTE 10 MILIARDE DE DOLARI.
Deci o romanie mai saraca ,romani mai saraci lipsa progresului.

Ce vedem astazi-O LIPSA TOTALA DE INTERES FATA DE UN MOMENT CRUCIAL DIN ISTORIA ROMANIEI-REPET,PUNCTEZ SI ACCENTUEZ,O LIPSA TOTALA DE INTERES,BA MAI MULT,O RISIPA DE ENERGIE,INTELIGENTA SI RESURSE FATA DE EVENIMENTE SI OAMENI care nu au insemnat nimik in istoria neamului.

Oare unde sunt bravii nostrii istorici,insetati de adevar in povestea asta,in care PERSONAJELE CHEIE SUNT IN VIATA?????????????
Au scris vre-un rind,au emis o parere????????????
Nuuuuuuuuuu,pt ca marii nostrii istorici,sau ascuns in spatele lui ION ILIESCU si vor sa ne faca sa credem ca INVINGATORII DE ATUNCI VOR SCRIE ISTORIA LOR.
Obicei impamintenit la noi,istoria se scrie dupa ureche si dupa cum............BATE ALIZEUL.............

FRANK ZAPA[KING]

Sus In jos

AVERTISMENT >Nostradamus si Franck Zapa King< Empty s-a scris la noi si s-a tot scris despre mineriade

Mesaj Scris de Narcisa-Edelweiss Dum Iun 15, 2014 5:58 pm

imi displace , ne displace sa se reia mereu si mereu aceleasi texte , daca ai rabdare sa rasfoiesti arhivele forumului vei constata ca aici s-au scris inclusiv chestii inedite, necunoscute publicului larg.In rest, dincolo de generalitati , ce si cine te opreste sa scrii un material legat de mineriade ?
Narcisa-Edelweiss
Narcisa-Edelweiss

Data de inscriere : 21/12/2008
Varsta : 36

Sus In jos

Mesaj Scris de FRANK ZAPA[KING] Lun Iun 16, 2014 6:39 am

Narcisa,cu regret,n-ai inteles de fapt ce am vrut sa spun.
Mesajul e usor de decriptat,ne batem cu prezentul,care risca sa ne arunce IN TRECUT[VEZI PSD] sau ne luptam cu fantomele.
Sigur invitatia suna bine,,scrie ceva'.
Tocmai am scris,atit cit m-am priceput.
Sarbatorim si aniversam tot felul de prostii,dar cind ar trebui sa ne omagiem mortii de data recenta,contemporani cu noi.....Asta e............

FRANK ZAPA[KING]

Sus In jos

AVERTISMENT >Nostradamus si Franck Zapa King< Empty nu sunt atit de incuiata cum crezi

Mesaj Scris de Narcisa-Edelweiss Lun Iun 16, 2014 8:12 am

Narcisa,cu regret,n-ai inteles de fapt ce am vrut sa spun.
 Mesajul e usor de decriptat,ne batem cu prezentul,care risca sa ne arunce IN TRECUT[VEZI PSD] sau ne luptam cu fantomele.
 Sigur invitatia suna bine,,scrie ceva'.
  Tocmai am scris,atit cit m-am priceput.
   Sarbatorim si aniversam tot felul de prostii,dar cind ar trebui sa ne omagiem mortii de data recenta,contemporani cu noi.....Asta e............

am decriptat exact mesajul , e frumos scris "ne batem cu prezentul,care risca sa ne arunce IN TRECUT[VEZI PSD] sau ne luptam cu fantomele." dar omitem cu gratie faptul ca cine nu isi cunoaste istoria risca sa repete greselile trecutului iar o natiune ce nu isi respecta traditiile, cultura, inaintasii merita sa dispara. Cat despre "  Sarbatorim si aniversam tot felul de prostii,.." rog a se  scuti , aici si in celelalte locatii geruliene nu sarbatorim, aniversam sau omagiem prostii , sarbatorim, aniversam sau omagiem NUMAI CEEA SI PE CINE MERITA .Nimeni si nimic nu iti da dreptul sa minimalizezi munca, lupta noastra de ani de zile.
PS APROPO DE 
Sarbatorim si aniversam tot felul de prostii....
https://sites.google.com/site/cronicigeruliene/de-ce-l-au-facut-nebun-carol-i-si-titu-maiorescu-pe-mihai-eminescu
Narcisa-Edelweiss
Narcisa-Edelweiss

Data de inscriere : 21/12/2008
Varsta : 36

Sus In jos

Mesaj Scris de FRANK ZAPA[KING] Lun Iun 16, 2014 9:25 am

Narcisa,n-am lansat un repros familiei ,GERULIENE' era o constatare cu caracter general,de unde si tristetea mea.
In agust 1990,la 21 de ani,urmare a mineriadei,am emigrat in state,si doar in 2003 am revenit,si acum stau cracanat,cu un picior in Rom. si cu unul peste Atlantic,pe coasta de est a S.U.A.
Si ar mai fi ceva-ESTE LOC PT. TOTI SUB SOARE'....
In polemica,cu subiectul,cum ne recuperam trecutul nu intru.
Dar voi face o paralela-GUANTANAMO-Democratia americana versus TERORISMUL EXTREMIST.
Si totusi,societatea cuvila,a lucrat cu cinism cu bisturiul pe CORDUL DESCHIS AL DEMOCRATIEI.

Suntem noi romanii,apti,avem noi in codul genetic,atit de bine formata,gena ADEVARULUI SI A ONOAREI?????????
Cu riscul de a supara,eu unul nu cred,pt ca istoria noastra cu bune si rele este urmarita de la DECEBAL INCOACE DE UN LUNG SIR DE TRADARI...........

Paternitatea acestor spuse,pare a fi controversata,asa ca eu voi spune varianta pe care o stiu:

,BRINCUSI,pleaca din Romania umilit,dezavuat.Intr-un final,dupa 15 ani de exil,revine incarcat de glorie si recunostiinta strinilor si bogat in tara.
Este invitat la TG. JIU sa tina un speech,ocazie cu care toate notabilitatile locale si nu numai,ca si astazi sau agatat de surtucul de la haina sculptorului.
Iata acum,discursul scurt,concentrat si plin de miez si adevar:

,Dragiii mei olteni,cind am plecat in urma cu 15 ani,v-am lasat saraci si prosti,asa cum dealtfel eram si eu.
Astazi,dupa 15 ani ,cind va reintilnesc,dragii mei olteni,va gasesc mai saraci si mai prosti..........

FRANK ZAPA[KING]

Sus In jos

AVERTISMENT >Nostradamus si Franck Zapa King< Empty BUNA ZIUA

Mesaj Scris de ion pribeagu Lun Iun 16, 2014 10:38 am

Narcisa,n-am lansat un repros familiei ,GERULIENE' era o constatare cu caracter general,de unde si tristetea mea.
 In agust 1990,la 21 de ani,urmare a mineriadei,am emigrat in state,si doar in 2003 am revenit,si acum stau cracanat,cu un picior in Rom. si cu unul peste Atlantic,pe coasta de est a S.U.A.
  Si ar mai fi ceva-ESTE LOC PT. TOTI SUB SOARE'....
  In polemica,cu subiectul,cum ne recuperam trecutul nu intru.
  Dar voi face o paralela-GUANTANAMO-Democratia americana versus TERORISMUL EXTREMIST.
 Si totusi,societatea cuvila,a lucrat cu cinism cu bisturiul pe CORDUL DESCHIS AL DEMOCRATIEI.

Suntem noi romanii,apti,avem noi in codul genetic,atit de bine formata,gena ADEVARULUI SI A ONOAREI?????????
 Cu riscul de a supara,eu unul nu cred,pt ca istoria noastra cu bune si rele este urmarita de la DECEBAL INCOACE DE UN LUNG SIR DE TRADARI...........

Paternitatea acestor spuse,pare a fi controversata,asa ca eu voi spune varianta pe care o stiu:

,BRINCUSI,pleaca din Romania umilit,dezavuat.Intr-un final,dupa 15 ani de exil,revine incarcat de glorie si recunostiinta strinilor si bogat in tara.
 Este invitat la TG. JIU sa tina un speech,ocazie cu care toate notabilitatile locale si nu numai,ca si astazi sau agatat de surtucul de la haina sculptorului.
Iata acum,discursul scurt,concentrat si plin de miez si adevar:

,Dragiii mei olteni,cind am plecat in urma cu 15 ani,v-am lasat saraci si prosti,asa cum dealtfel eram si eu.
  Astazi,dupa 15 ani ,cind va reintilnesc,dragii mei olteni,va gasesc mai saraci si mai prosti..........

ca oltean din Gorj confirm , Brancusi a avut dreptate cum dreptate a avut si Negruzzi cu al sau " PROSTI DA MULTI ,MARIA TA "
ion pribeagu
ion pribeagu

Data de inscriere : 27/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum