POLITICA


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

( demential ) Ion Cristoiu , MOSIND PE Caciana ca sa nasca pui vii

In jos

( demential ) Ion Cristoiu , MOSIND PE Caciana ca sa nasca pui vii Empty ( demential ) Ion Cristoiu , MOSIND PE Caciana ca sa nasca pui vii

Mesaj Scris de crescatorul de girafe Lun Ian 13, 2014 5:02 pm


Gîndul de la ora 13

Victor Ponta se tratează de o blenoragie rebelă?

Am așteptat întîlnirea cu presa a Victorie Nuland din credința că ea va dezlega fie și doar parțial marele mister al României după intrarea în UE și NATO:
Unde e Victor Ponta?
De la oaspetele american am înțeles că premierul avea programate alte obligații în cele două zile ale vizitei.
Admițînd explicația asta politicos diplomatică, rămîne, totuși, întrebarea, deloc simplă,pentru că de răspunsul dat ei depinde credința noastră că șeful Guvernului e sau nu un căcăcios.
Ce obligații putea avea premierul României astfel încît să nu se poată întîlni cu un demnitar american?
S-a dus la Bruxelles incongnito, ca să vadă dacă nu-l înșeală Daciana sau, dimpotrivă, are în Occident o ibovnică pe cale de a avorta copilului lui și trebuia s-o asiste?
S-a pricopsit cu o blenoragie rebelă și trebuia neapărăt să meargă pe șest peste hotare ca s-o trateze prin tăierea scîrbavnicului mădular?
Sînt întrebări inutile.
În realitate, Victoria Nuland n-a vrut să se întîlnească cu Victor Ponta, pe post de paria al Departamentului de Stat american, și, atunci, în stilul său, de căcăcios care nu îndrăznește să înfrunte nici măcar un guturai politic, Ponta a fugit pur și simplu din țară, pentru a nu fi nevoit să se explice.

Gîndul de la ora 17,30
Crin și-a realizat visul: E candidatul coanei Zoițica și al lui nea Trahanache!

Debutul Conferinței de presă a USL m-a prins la EVZ. Așa se explică de ce mi-am putut permite să urmăresc desfășurarea ei pînă la capăt. Anumite note de comportament ale protagoniștilor mi se par mult mai importante decît palavrele lor.
Am remarcat, nu fără să mă amuz la eternele năravuri omenești, prestația lui Crin. Sub un pretext- probabil, că merge la WC, să-și ușureze fiziologic tensiunea momentului crucial- Crin a intrat la cîteva minute după ceilalți,
Ce-am dibuit eu în gestul acesta?
Mai întîi fudulia de a fi vedeta spectacolului USL, cea pentru care publicul a dat năvală la bilete. Pînă intră vedeta, zdrăngăne din chitare niște anonimi locali.
A fost vorba apoi de nevoia lui Crin de a face fițe, de a se da mai la o parte de moletierele PSD-iste, care put a Republica Populară Chineză.
Cu sacii în căruță știindu-se, Ponta a binevoit să-l lase pe Crin să ia cuvîntul primul, să prezinte marele vești.
Și Crin, dovedind că și-a împlinit visul – cel de a fi candidatul coanei Zoițica și al lui nea Trahanache, își ascundea cu greu coada din care dădea de bucurie.
Am revăzut astfel într-o variantă mai aparte - liberală, i-aș spune- țopăitul PSD-ist al lui Mircea Geoană.

Gîndul de la ora 19, 10

Pariez că Ponta nu-i va înjura pe americani

Deși mulți caută să mă convingă că îmreună cu țîrcovnicul Gîdea, Ponta se va deda la exerciții de antiamericănsim, eu nu cred că se va întîmpla așa. Iresponsabilul vesel e prea căcăcios ca să-i înfrunte pe americani. N-are el curaj să-i înfrunte pe penalii din USL, cum să-i înfrunte pe americani? Sau, poate, mai știi, pentru el e mai lesne să-i înfrunte pe americani decît pe Penalii din USL!

Gîndul de la ora 19, 10

Pariez că Ponta nu-i va înjura pe americani

Deși mulți caută să mă convingă că îmreună cu țîrcovnicul Gîdea, Ponta se va deda la exerciții de antiamericănsim, eu nu cred că se va întîmpla așa. Iresponsabilul vesel e prea căcăcios ca să-i înfrunte pe americani. N-are el curaj să-i înfrunte pe penalii din USL, cum să-i înfrunte pe americani? Sau, poate, mai știi, pentru el e mai lesne să-i înfrunte pe americani decît pe Penalii din USL!

Gîndul de la ora 22
Titus Corlățean îi dă o lecție de inteligență lui otova de Radu Tudor Gheorghe Se vede treaba că la Antene e ordin pe unitate. Indiferent de context,ziariștii Trustului Intact, trebuie să se aducă vorba despre Petiția țîrcovnicului Gâdea.
Despre ea, mi-am spus părerea.
E nulă de la un capăt la altul, pentru că nu-i minim credibilă. Asemenea pamfletelor antimericane din presa stalinismului românesc, exagerează pînă cade-n fund de amețeala produsă de efort. Dacă vrei să convingi – e o lecție pe care Gâdea n-a reușit s-o învețe de la mine-trebuie să fii inteligent. Orice propaganda otova se întoarce împotriva propagandistului idiot. A acuza într-o Petițe care se adresează nu electoratului USL –cel puțin teoretic- ci unor demnitari americani- că toate condamnările din România- inclusiv a patronului lui Gâdea- sunt abuzuri ale lui TB, înseamnă a-i conferi lui TB o putere pe care nici Nicolae Ceaușescu n-a avut-o în România. Nu de asta m-am apucat eu să scriu acest text, ci pentru că- parcurgînd interviul dat lui Radu Tudor de Titus Corlățean pe Antena 3 - am sesizat imediat ordinul pe unitate de a se aduce vorba despre Petiție, de către ziariștii Trustului Intact, în orice împrejurare. Așa s-a întîmplat și cu interviul luat lui Titus Corlățean. Numai că acesta, mare șulfă diplomatică, a răspuns într-un chip șiret, dîndu-i o lecție de inteliogență lui otova de Radu Tudor.
Iată dialogul:
Realizator: Aici în România sunt indivizi, sunt politicieni sau instituţii care folosesc abuzul pentru a-şi pune în practică acele comenzi politice mult prea vizibile pe care le simţim cu toţii. Aceste abuzuri trebuie să înceteze, şi esenţa acestui demers este aceasta: oamenii cer stoparea abuzurilor; noi vrem ca Traian Băsescu şi instituţiile pe care le controlează să reintre în cadrul normal, legal şi democratic. Un comentariu, 30 de secunde, despre această petiţie, domnule ministru.
Titus Corlăţean: Iniţiativele provenind din societatea civilă, mai ales dacă au un ecou - şi văd un număr foarte mare de semnături -, sunt importante. Ele trebuie tratate cu seriozitate, trebuie luate în considerare atunci când faci o analiză. Am apreciat faptul că, dincolo de mesajul principal pe care l-aţi menţionat dvs. din această petiţie, există şi sublinierea caracterului important al parteneriatului - în relaţiile cu Statele Unite este întotdeauna important -, şi acest lucru dă mai mare greutate, o greutate suplimentară acestei petiţii; ea trebuie tratată cu mare atenţie şi seriozitate, fără discuţie.

Gîndul de la ora 22,10
Ne-am lămurit: Ponta a ratat întîlnirea cu Victoria Nuland, pentru că nevastă-se n-a vrut să piardă sezonul Saldi de la Roma!

La emisiunea Eu pup poala popii. Popa pupă poala mea, zisă și Sinteza zilei, Victor Ponta a explicat astfel dispariția sa din România:
”Nu m-am întâlnit cu Victoria Nuland pentru că aveam o vizită programată în Italia, o vizită cu soția mea, ocazie cu care m-am întâlnit cu omologul meu de la Roma.”
Am scris” pretinde” pentru că Victor Ponta adîncește misterul dispariției sale. N-o să pun întrebări banale, gen, de cînd și pînă cînd a o duce pe consoartă la Roma e mai important decît a te întîlni cu un personaj de influența Victoriei Nuland? Consoarta Daciana e europeralamentar. Ca una care stă la Strassburg și mînăncă faimoasa varză alsaciană cu cîrnați, e greu de presupsu că divorța de Victoraș dacă n-o ducea să vadă magazinele de pe Via Nazionale.
Asta dacă nu cumva distinsa se dădea de ceasul morții să prindă periaoda Saldi la Roma. Săptămăna trecută, pe cînd mă aflam la Roma, la magazinul Tezenis, se dădeau chiloți de damă cu reducere de 50 la sută în cadrul Saldi. Era o îmbulzeală de se spărgeau ferestrele numai cînd o vedeai. Să nu-mi spună Victoraș că Daciana nu voia să scape ocazia dea intra la Tezenis.
Explicația adîncește misterul, pentru că Victoraș declară că a fost în vizită cu nevastă-sa, ocazie cu care s-a întîlnit cu omologul său italian. Eu unul nu văd legătura între nevastă-sa și omologul italian. A fost nevoie să-i gătească o oală de sarmale italianului? Îl suspectează pe ăla c-are o relație cu Daciana și a vrut să aibă o explicație în trei?
crescatorul de girafe
crescatorul de girafe

Mesaje : 328
Data de inscriere : 15/08/2010

Sus In jos

( demential ) Ion Cristoiu , MOSIND PE Caciana ca sa nasca pui vii Empty na na na , comisia Nana si mersul la curve

Mesaj Scris de VANATOR_de_VAMPIRI Mar Ian 14, 2014 7:31 pm

Gîndul de la 21, 30
Comisia Nana se va ocupa și de fetele din Cartierul Roșu din Amsterdam cu care marinarul Băsescu a făcut fără prezervativ!

Dialog mai mult decît interesant în seara asta la Ghiță Tv:
Realizator: Cătălin Striblea - "Toate afacerile imobiliare"? Adică, e
ceva nou, e ceva ce nu ştim? Adică e casa Nana, e Mihăileanu... Ce am ratat?
Victor Ponta: În fiecare zi mai aflăm de câte una. Se pare că domnul Băsescu chiar e un om foarte lacom, care şi-a folosit foarte mult funcţia, şi de primar să-şi dea casă, şi de preşedinte să-şi ia credite. Chiar e un om foarte lacom, şi când ai de aface cu un om lacom, afli foarte multe lucruri pe care trebuie să le ştie toată lumea.
Realizator: Cătălin Striblea - Aveţi un exemplu nou, ceva ce nu ştim? Că aţi spus că apare câte una în fiecare zi.
Victor Ponta: Am o foarte mare apreciere faţă de eficienţa presei îna descoperi lucruri pe repede, comisia de anchetă are acces şi are dreptul constituţional la documente, după care, să dea Dumnezeu, cum a zis... mă rog, să dea Dumnezeu şi doamna Kövesi a zis, când îşi termină mandatul poate fi chestionat ca orice cetăţean al acestei ţări. Până atunci, nu.
V-ați prins de șemecherie?
De ceva zile, presa invocată de iresponsabilul vesel, adică Trustul lui Dan Voiculescu, a pornit o campanie de așa zise dezvăluiri despre afacerile lui Tb pe vremea cînd era primar. Comisia Nana, care oricum a debutat cu stîngul- prefectul a declarat că toate retrocedările au fost legale- se va ocupa de toată viața lui Tb. Așadar, Comisia Nana se va ocupa și de fetele din Cartierul Roșu din Amsterdam, frecventate de Marinarul TB, cu care ticălosul de Băsescu a făcut fără prezervativ. Lucru care nu mă miră dacă mă gîndesc la preocupările majorității USL-iste din parlament.
VANATOR_de_VAMPIRI
VANATOR_de_VAMPIRI

Mesaje : 343
Data de inscriere : 28/03/2010
Varsta : 57
Localizare : undeva in Est

Sus In jos

( demential ) Ion Cristoiu , MOSIND PE Caciana ca sa nasca pui vii Empty Daciana, spiune drept , cinte te musca de piept

Mesaj Scris de VANATOR_de_VAMPIRI Mar Ian 14, 2014 7:33 pm

Gîndul de la miezul nopții e posbil ca nimeni din presă să nu fi aflat dacă Ponta a fost la Roma? Eu unul cred c-a stat pitit în țară. Un cititor se întreabă - și pe drept cuvînt, de ce nici un ziar n-a descoperit unde a fost Ponta. Răspunsul e simplu. Pentru că de asta moare presa noastră cu zile. E mult mai ușor să trăncănești în datul cu părerea, decît să investighezi. Dacă aș fi condus un ziar, aș fi plecat de la premisa că Ponta n-a fost la Roma. Dacă ar fi fost, ar fi postat pe fb poze cu el în fața Columnei lui Traian, strîngînd-o pe Daciana în brațe cît mai convingător, să vadă socrul c-o iubește. Aș fi dat redactorilor un pont. Victoraș a apărut la București duminică seara. A fost la Roma cu cursa obișnuită? Duminica, nu sînt decît două curse de după amiază. Un Tarom, care a ajuns pe Otopeni la 13, 30 și Alitalia, care a ajuns la 18, 13. orice persoană cît de cît cunoscută, e observată de toți călătorii dacă e cursă obișnuită. Să nu fi fost sesizat premierul României de nimeni pe cursa Alitalia? Mă îndoiesc. A fost cu un charter? Dar atunci înseamnă că l-a costat zdravăn. E curios. Se spune că în țara asta, de cînd e internetul, orice anonim poate publica un secret dacă-l știe. Cum dracu nimeni din țara asta nu l-a văzut pe Ponta la Roma, la aeroport sau în avion? Sînt două posibilități: Sau Ponta nici n-a plecat din țară. Sau avem o presă de rahat. pentru că misiunea presei nu e să afle și să publice ce vor politicienii, ci ceea ce aceștia ascund.
VANATOR_de_VAMPIRI
VANATOR_de_VAMPIRI

Mesaje : 343
Data de inscriere : 28/03/2010
Varsta : 57
Localizare : undeva in Est

Sus In jos

( demential ) Ion Cristoiu , MOSIND PE Caciana ca sa nasca pui vii Empty Re: ( demential ) Ion Cristoiu , MOSIND PE Caciana ca sa nasca pui vii

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum