POLITICA

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

gyorgy Frunda, sa te fut in gura langa casa de cultura

2 participanți

In jos

gyorgy Frunda, sa te fut in gura langa casa de cultura Empty gyorgy Frunda, sa te fut in gura langa casa de cultura

Mesaj Scris de Admin Joi Ian 09, 2014 2:27 pm

Ma enerveaza jegul asta
Először is: nem adtam el a lelkemet. Ugyanaz a meggyőződésem, ugyanazok az elveim. 1990-től, amikor az alkotmányozó testület titkára voltam, folyamatosan azt mondom, hogy Románia nem nemzetállam. Tulajdonképpen ma kevésbé az, mint a rendszerváltáskor volt, hiszen bejutott az Európai Unióba, a NATO-ba, az Európa Tanácsba, lemondott szuverenitása egy részéről, illetve azt megosztja az európai intézményekkel, amelyekhez tartozik. Azt hiszem, hogy a kormányfő éppen azért kért fel tanácsadójának, mert a politikai karrierem során hűséges maradtam az elveimhez, hitemhez, és nem azért, hogy lemondjak bármiről.

Traducerea:

”- În primul rând, nu mi-am vândut sufletul. Am aceeași convingere și aceleași principii ca atunci când am fost secretarul adunării constituante și spun în mod necontenit că România nu este un stat național. Și de fapt acum cu atât mai puțin ca atunci când s-a schimbat regimul deoarece a intrat în Uniunea Europeană, NATO, Consiliul Europei, și a renunțat la o parte a suveranității sale pe care o împarte cu instituțiile europene de care aparține. Cred că primul ministru de aceea mi-a cerut să-i fiu consilier pentru că de a lungul carierei mele am rămas fidel credinței și principiilor mele și nu pentru a renunța la ceva.”
gyorgy Frunda, sa te fut in gura langa casa de cultura 1509239_725358327477465_1483730969_n
Hungarian virtutes vivificabis \\\ sa ma kk in farfuria lui cu gulas \\\ : ”Romania sa o lase mai moale cu statul national. Minciuna are picioare scurte. Daca reusesc sa sustin acea regiune in care maghiarii sunt majoritari, pentru ca aceasta regiune exista de mai multe secole, aceste regiuni au dobandit autonomia sub Mariei Tereza, iar numitorul comun al Uniunii Europene si cel al Imparatiei Mariei Tereza sunt regiunile, iar viitorul se bazeaza tocmai pe aceste regiuni” -Gyorgy Frunda, consilier “onorific” al premierului Viktor Ponta
BONUS

gyorgy Frunda, sa te fut in gura langa casa de cultura 1531984_725338190812812_839029623_n

Admin
Admin

Data de inscriere : 20/12/2008

https://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

gyorgy Frunda, sa te fut in gura langa casa de cultura Empty Re: gyorgy Frunda, sa te fut in gura langa casa de cultura

Mesaj Scris de Admin Joi Ian 09, 2014 2:33 pm

Admin
Admin

Data de inscriere : 20/12/2008

https://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

gyorgy Frunda, sa te fut in gura langa casa de cultura Empty Cotidianul Haromszek (Covasna) îngrijorat de ”expansiunea ortodoxă” din Covasna

Mesaj Scris de MĂ DOARE IN PULA Joi Ian 09, 2014 4:53 pm

MĂ DOARE IN PULA
MĂ DOARE IN PULA

Data de inscriere : 14/08/2013

Sus In jos

gyorgy Frunda, sa te fut in gura langa casa de cultura Empty Re: gyorgy Frunda, sa te fut in gura langa casa de cultura

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum