POLITICA


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

DIASPORISM ? Vor parasi evreii israielul ?

In jos

DIASPORISM ? Vor parasi evreii israielul ? Empty DIASPORISM ? Vor parasi evreii israielul ?

Mesaj Scris de Gabriela,zâna Maseluţă Mar Dec 03, 2013 1:42 pm

Haaretz Declares War on Hanukkah?
Newspaper's TV critic is upset with news studios for showing hanukkiah, predicts Israel's dire end.
The television critic for the ultra-leftist Haaretz newspaper fantasized in Monday's column that the Jews will all eventually leave Israel and return to the diaspora, in a rant against the fact that Channels 2 and 10 featured Hanukkah menorahs, or hanukkiot, behind the anchors in their news studios.

"Placing a hanukkiah in the studio is simply an attempt to make us feel 'at home' in front of the screen and develop a collective warmth among the viewers,” critic Moran Sharir complained. “The problem is that the 'home away from home' that was built in the news studios in Jerusalem and Neveh Ilan, is not home for all of us. The value that is supposed to unite the viewers as a 'collective' in front of the screen is Judaism. People who do not light a hanukkiah – be they gentiles, atheists, or people who just don't feel like it – have no place in the 'home' of Channels 2 and 10.

"These are completely Jewish newscasts, even when they are presented by women. If you do not observe Jewish commandments you can be a guest, but not feel at home...

Sharir concluded: "Placing a hanukkiah in the studio to pander to the viewers is easy, but who will have the [gumption] not to place it there again next year? The hanukkiah will remain with us next year and in all of the years and the generations, until we disperse again, each to his own exile.” Since the state of Israel was established as a Jewish homeland where Jews gather from their exiles, Sharir appears to have been dreaming of the end of Israel.

Haaretz is partly owned by M. DuMont Schauberg, a German publishing house with a Nazi past. Additional owners are Russian-Israeli businessman Leonid Nevzlin, and the Schocken family, which owns a majority of the shares.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/174746#.Up3e4965iNF

TRADUCERE google
Criticul de televiziune pentru ziarul ultra - stânga Haaretz fantezii în coloana de luni că evreii vor fi toate în cele din urmă lăsa Israelul și a reveni la diaspora , într-o declama împotriva faptului că Canale 2 și 10 prezentate menorahs Hanuka , sau hanukkiot , în spatele ancorele din studiouri de știri .

" Plasarea unui hanukkiah în studio este pur și simplu o încercare de a face să ne simțim " acasă " în fața ecranului și de a dezvolta o căldură colectiv în rândul telespectatorilor , " critic Moran Sharir plâns . " Problema este că" acasă departe de casă ", care a fost construit în studiourile de știri din Ierusalim și Neveh Ilan , nu este acasa, pentru noi toți . valoarea pe care ar trebui să unească telespectatorilor ca un " colectiv " în fața ecranului este de iudaism . Oamenii care nu aprinde o hanukkiah - fie neamuri ei , atei , sau oameni care pur și simplu nu simt ca -l - nu au loc în " casa " de canale 2 și 10 .

" Acestea sunt programele de știri complet evrei , chiar și atunci când acestea sunt prezentate de femei . Dacă nu respectați poruncile evreiești , puteți fi un oaspete , dar nu se simt acasă ...

Sharir a concluzionat : " Plasarea unui hanukkiah în studio pentru a satisface telespectatorilor este ușor , dar care va avea [ tupeu ] să nu-l puneți acolo din nou anul viitorhanukkiah va rămâne cu noi anul viitor și în toți anii și ? generațiilor , până când vom dispersa din nou , fiecare la propria sa exil . " Având în vedere că statul Israel a fost stabilit ca o patrie evreiască în care evreii se aduna de la exilați lor , Sharir pare să fi fost de vis de la sfârșitul lui Israel .

Haaretz este parțial deținută de către M. Dumont Schauberg , o editură germană, cu un trecut nazist . Proprietarii suplimentare sunt om de afaceri rus - israelian Leonid Nevzlin , și a familiei Schocken , care detine o majoritate de acțiuni .
Gabriela,zâna Maseluţă
Gabriela,zâna Maseluţă
Admin

Mesaje : 296
Data de inscriere : 28/09/2010

Sus In jos

DIASPORISM ? Vor parasi evreii israielul ? Empty cititi !

Mesaj Scris de klein raluca Mar Dec 03, 2013 4:54 pm

URGENTA MAXIMA :
IN ATENTIA USERILOR
1. Crescatorul de girafe
2. Gigi Berbecosu
3. Hitomi Tanaka
4. Heraclitoris Futezatorul
sTIMATI DOMNI
• DACA AVETI diferende personale ,va rog cu respect sa va rezolvati problemele folosind mesageria
• deocamdata doar vi-am blocat mesajele care nu indeplinesc exigentele calitative ale acestui forum si care in plus contin atacuri la personale
• Din acest moment, oricit mi-ar displace primul care persevereaza in a incalca regulamentul liber asumat al acestui forum VA FI BANAT 14 ZILE.
• Daca ati crezut ca puteti abuza de toleranta mea la nesfarsit, va inselati
• Nu accept ca atunci cand sunt eu la moderare sa se persevereze in folosirea jignirilor,injuriilor, limbajului licentios.
Va rog cu toata dragostea sa va calmati.
Multumesc frumos , Kein Raluca, moderator
klein raluca
klein raluca

Mesaje : 405
Data de inscriere : 21/09/2010

Sus In jos

DIASPORISM ? Vor parasi evreii israielul ? Empty TVR 3… ţap ispăşitor

Mesaj Scris de DOLFI , caporalul FUHRER Mier Dec 18, 2013 12:59 pm

DOLFI , caporalul FUHRER
DOLFI , caporalul FUHRER

Mesaje : 200
Data de inscriere : 10/07/2013

Sus In jos

DIASPORISM ? Vor parasi evreii israielul ? Empty ROMÂNIA - BRAND DE ȚARĂ CU ROMÂN BIRJAR DE OCARĂ

Mesaj Scris de DOLFI , caporalul FUHRER Mier Dec 18, 2013 1:49 pm

DOLFI , caporalul FUHRER
DOLFI , caporalul FUHRER

Mesaje : 200
Data de inscriere : 10/07/2013

Sus In jos

DIASPORISM ? Vor parasi evreii israielul ? Empty Re: DIASPORISM ? Vor parasi evreii israielul ?

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum