Căutare
Ultimele subiecte
CĂCĂRĂU şi-a trage în venă şi trage pe nară - AVEM DOVADA!
5 participanți
POLITICA :: Prima categorie :: buna tara,rea tocmeala, MAMA EI DE SOCOTEALA :: USL -barca pe valuri.... :: PNL
Pagina 1 din 1
CĂCĂRĂU şi-a trage în venă şi trage pe nară - AVEM DOVADA!
" Adio cur , ma cac pe gura" -căcăreze de Căcărău
În cadrul emisiunii " MĂNUŞI DIN PIELEA CLIENTULUI , BOXÎND CU UMBRA" Mikutza ce Kurai ,realizatoarea emisiunii i-a avut ca invitaţi pe reputatul jurnalist RADU BANCIU DE LA BE 1 TV , pe reputatul Doctor SENILOIU ,doctorul piroman care a vrut să dea foc la puşcărie şi la casa de nebuni şi pe distinsul WC Tudor, cel supranumit TRIBUNUL BAMBILICI ,euroşparlamentar şi preşedinte de partid. Distinsa realizatoare Mikutza ce Kurai a aruncat mănuşa invitaţilor săi care ar fi preferat să le arunce sutienul şi chiloţeii de dantelă .Vă invit să lecturaţi mai jos transcriptul incitantului dialog.
Mikutza ce Kurai
- Bună seara, stimaţi telespectatori . Pentru început le spun bun venit invitaţilor noştri , colegul meu ,distinsul Radu Banciu şi distinsul domn doctor SENILOIU ,doctorul piroman care a vrut să dea foc la puşcărie şi la casa de nebuni .
Radu Banciu
-Bună seara dumneavoastră şi telespectatorilor dumneavoastră ,care, o spun cu certitudine urmăresc cu sfinţenia de luni până vineri emisiunea de LA BE 1 TV .
doctor SENILOIU
- Bună seara dumneavoastră şi telespectatorilor dumneavoastră , pe care, profitind de acest prilej, îi invit să vină alături de mine la Palatul Parlamentului , cu chibrituri, sticle de benzină şi coctailuri Molotov pentru ca împreună să dăm foc la puşcărie şi la casa de nebuni.
WC Tudor
- Bună seara dumneavoastră şi telespectatorilor dumneavoastră .JOS MAFIA, SUS PATRIA ! LA VIITOARELE ALEGERI votati TRIBUNUL BAMBILICI preşedinte.
Mikutza ce Kurai
Deoarece CNA a amendat recent postul nostru de televiziune Gerulian Tv. pentru că nu am oferit dreptul la replică domnului Căcărău atunci când în cadrul acestei emisiuni s-a afirmatCĂ Căcărău e un CACAT expirat uitat în ploaie ,undeva în Trebuci , fac de la început precizarea că am încercat în mod repetat să luăm legătura cu don Căcărău , preşul senatului dar invariabil au răspuns robotul şi domnul Ghişe care au avut acelaşi mesaj : " Nu deranjaţi, Domnul Căcărău Dormeo doarme .ATENŢIONĂM TELESECTATORII noştri să nu îl confunde pe DCD cu DDD de la OTV. Acum , vă invit să ascultaţi o înregistrare furnizată nouă de către surse de la SRI şi STC. Regia, banda vă rog !
"Atunci când Preşedintele Emil Constantinescu mi-a vorbit pentru prima dată despre simpozionul dedicat Levantului, vă mărturisesc că am fost brusc transportat în timp, poate fiindcă am crescut la Tulcea, portul de la gurile Dunării, şi acolo, chiar în anii în care planificarea comunistă se lupta cu succes împotriva pitorescului şi a tradiţiei, Levantul era şi este încă, într-un fel, o realitate palpabilă în policromia numelor de persoane, în pluralismul comunităţilor etnice şi religioase, în bogăţia şi diversitatea tradiţiilor, în cursul încărcat de istorie al marelui fluviu, care uneşte atât de vizibil Occidentul şi Orientul, Tulcea păstra şi mai păstrează, ţin eu să cred, încă o savoare levantină, pe care tema acestei conferinţe mi-a trezit-o, aşa cum ne trezeşte o asemenea temă tuturor amintirea copilăriei, aventurile lui Sinbad sau ale lui Ulisse, asemănătoare şi totodată deosebite, în atâtea feluri, sau amintirea tinereţii atunci când eram fascinaţi de marea aventură a întâlnirilor mereu repetate şi, într-un fel, mereu eşuate dintre Orient şi Occident, Alexandru cel Mare, succesorii săi, regatele greco-elenistice ale estului-mediteranean, marea aventură a cruciadelor cu Godefroy de Bouillon, Richard Inimă de Leu, Saladin, cu numele de locurile ale memoriei, tot acel ţinut pe care cavalerii templieri sau ospitalieri îl apărau şi îl exploatau".
Domnilor invitaţi, aveţi cuvîntul.
WC Tudor
- Dragii mei , am spus-o şi o repet.Se vede şi de pe lună că în acest caz sunt implicaţi dictachiorul de la Cotroceni , stăpînii lui de la Washinghton , Moscova , Tel Aviv , Budapesta şi Bruxelles şi nu în ultimul rând infamii de la UDMR care, fratele meu Funar poate să confirme, noapte de noapte duc dincolo de graniţă , în Ungaria ,pămîntul românesc al scumpei noastre Transilvanii .JOS MAFIA, SUS PATRIA ! Încă o dată vă spun :" vom fi iarăşi ce am fost şi chiar mai mult de atît ".VOTAŢI VADIM TUDOR PREŞEDINTE ! JOS MAFIA, SUS PATRIA !
Radu Banciu
- Dragii mei , după cum am spus-o şi în emisiunea mea de aseară , în mod indubitabil Căcărău este puternic marcat de încarcerarea lui Becali, acest puşcăriaş infect care mai ieri era sponsorul lui Căcărău .Este de asemenea evident faptul CĂ CĂCĂRĂU suferă de diaree verbală cronică.
doctor SENILOIU
- Subiectul discuţiei noastre se manifestă incoerent precum unii pacienţi de ai mei care sunt dependenţi de consum de etnobotanice sau droguri de mare risc.
WC Tudor
-D Bunul meu amic , doctorul SENILOIU are perfectă dreptate.Afirm cu toată responsabilitatea că adevăratul serviciu de informaţii format de ofiţeri ,subofiţeri şi cambuzieri ai SRI ,DIE si SIE mi-au confirmat faptul că CĂCĂRĂU , pe lângă faptul că zilnic e beat mangă şi-a trage în venă şi trage pe nară .
doctor SENILOIU
Subscriu la spusele distinşilor antevorbitori cu menţiunea CĂ acest CĂCĂRĂU diareic este şi logoreic.
Mikutza ce Kurai
Revenim după o scurtă pauză de publicitate....
DEX
LOGORÉE s. f. Stare de excitație psihică, care se caracterizează prin tendința excesivă, nestăpânită de a vorbi continuu și incoerent.
o productie Gerulian tv.
Textier -YO grafica regia
FACEBOCK
https://www.facebook.com/groups/335541243241655/
Joker2009- Admin
Data de inscriere : 30/09/2009
Joker2009- Admin
Data de inscriere : 30/09/2009
Re: CĂCĂRĂU şi-a trage în venă şi trage pe nară - AVEM DOVADA!
Precupețul Crin Antonescu dă un cap în gură disidenței liberale
AICI
Antal Arpad -iudemereu. "Noi suntem pregătiţi să apărăm comunităţile din regiunea noastră şi interesele comunităţii maghiare. Interesul comunităţii maghiare este să rămână şi să se dezvolte pe pământul lui natal şi să nu fie dusă o politică de asimilare a acestei comunităţi. Nu vom lăsa să se întâmple acest lucru şi am convingerea că vom fi ascultaţi la Bucureşti, iar dacă nu, atunci ne vor asculta în afara ţării",.
AICI
FANTASIO- Mesaje : 496
Data de inscriere : 24/09/2012
FANTASIO a scris:
Precupețul Crin Antonescu dă un cap în gură disidenței liberale
AICI
Antal Arpad -iudemereu. "Noi suntem pregătiţi să apărăm comunităţile din regiunea noastră şi interesele comunităţii maghiare. Interesul comunităţii maghiare este să rămână şi să se dezvolte pe pământul lui natal şi să nu fie dusă o politică de asimilare a acestei comunităţi. Nu vom lăsa să se întâmple acest lucru şi am convingerea că vom fi ascultaţi la Bucureşti, iar dacă nu, atunci ne vor asculta în afara ţării",.
AICI
Diana Tusa, deputat PNL: In partid este dictatura, multi se feresc sa vorbeasca
AICI
GIGI_BERBECOSU- Mesaje : 248
Data de inscriere : 15/11/2012
NAIADA- Mesaje : 367
Data de inscriere : 30/03/2010
NAIADA- Mesaje : 367
Data de inscriere : 30/03/2010
Diva Antonescu
Aroganța și nervozitatea lui Crin Antonescu au devenit parte din cotidian. Nu mai există conferință de presă sau declarație fără ca divei să nu-i sară muștarul, să nu gesticuleze haotic, să nu strângă din pleoape, să nu țipe și să nu dea lecții jurnaliștilor. Acest comportament de vechil pe moșie, pare să devină unul obișnuit, și o vreme a fost amuzant. Fără să cunoaștem exact motivele țâfnei sale, putem doar să facem scenarii și presupuneri, dar, dincolo de toate acestea, se cuvine să-i aducem aminte domnului Antonescu Crin că în calitate de președinte al Senatului României, dincolo de răbufnirile nervoase pe care ar fi bine să și le înfrâneze, să-și aducă aminte că e se află în fruntea unei instituții de stat și nu pe tarlaua proprie din Isaccea.
Nici jurnaliștii și nici telespectatorii martori tăcuți la sborșelile sale de muiere în prag de menopauză, nu sunt obligați să-i tolereze toanele și comportamentul de țoapă cu bigudiurile-n cap, care după cum chiar el declara ”spune și vorbește ce vrea”. Atâta timp cât își câștigă jalnica existență de etern pretendent ratat la mâna României din bani publici, tonul său ar trebui să fie politicos, diplomat și mai ales, civilizat, indiferent cine și ce-l întreabă. Ne cerem scuze divei de la Senat că nu suntem toți pe placul său, că nici el nu e pe placul nostru, că nu pleacă Băsescu de la Cotroceni ca să-i lase lui tronul pe viață. Ne cerem de asemenea scuze că există încă presă liberă și nu aservită puterii care are dreptul să pună și întrebări cărora nu-i place să răspundă, că sunt bloggeri care-și permit să-l critice sau să-l facă franjuri în online. Asta-i viața, moncher: uneori ești porumbel, altădată statuie.
Domnule Antonescu, ne-am cam săturat de istericale și de mitocăniile tale zilnice și-ți amintesc că ești plătit din banii noștri, nu invers. Deocamdată ești doar un co-președinte de Alianță Mafiotă, co-autor la o lovitură de stat, și știindu-te cu ditamai muscoiul pe căciula de peizan pe care o ai încă pe cap, ar fi cazul să lași nasul puțin mai jos, să dai sonorul mai încet și să nu te crezi ceea ce nu ești. Stofă de președinte de țară, nu ai. Am avut un cizmar peltic, un comunist cu limbă de lemn, un intelectual de mămăligă, un comandant de navă, dar nicio divă isterică până acum, iar dacă Dumnezeu se-nvrednicește să lumineze mințile îmbibate-n alcool și poezele de duzină ale românilor, nu vom avea nici de acum încolo. Mai ușor cu epitetele și isteriile pe scări, domnule Antonescu, că s-ar putea să vă rupeți gâtul în cădere, chiar dacă doar metaforic vorbind.
Știm că vă e foame de putere, de aceea vă ofer singura soluție posibilă: Luați un Snickers! Better?
Autor: Angela Tocilă
AICI
Aroganța și nervozitatea lui Crin Antonescu au devenit parte din cotidian. Nu mai există conferință de presă sau declarație fără ca divei să nu-i sară muștarul, să nu gesticuleze haotic, să nu strângă din pleoape, să nu țipe și să nu dea lecții jurnaliștilor. Acest comportament de vechil pe moșie, pare să devină unul obișnuit, și o vreme a fost amuzant. Fără să cunoaștem exact motivele țâfnei sale, putem doar să facem scenarii și presupuneri, dar, dincolo de toate acestea, se cuvine să-i aducem aminte domnului Antonescu Crin că în calitate de președinte al Senatului României, dincolo de răbufnirile nervoase pe care ar fi bine să și le înfrâneze, să-și aducă aminte că e se află în fruntea unei instituții de stat și nu pe tarlaua proprie din Isaccea.
Nici jurnaliștii și nici telespectatorii martori tăcuți la sborșelile sale de muiere în prag de menopauză, nu sunt obligați să-i tolereze toanele și comportamentul de țoapă cu bigudiurile-n cap, care după cum chiar el declara ”spune și vorbește ce vrea”. Atâta timp cât își câștigă jalnica existență de etern pretendent ratat la mâna României din bani publici, tonul său ar trebui să fie politicos, diplomat și mai ales, civilizat, indiferent cine și ce-l întreabă. Ne cerem scuze divei de la Senat că nu suntem toți pe placul său, că nici el nu e pe placul nostru, că nu pleacă Băsescu de la Cotroceni ca să-i lase lui tronul pe viață. Ne cerem de asemenea scuze că există încă presă liberă și nu aservită puterii care are dreptul să pună și întrebări cărora nu-i place să răspundă, că sunt bloggeri care-și permit să-l critice sau să-l facă franjuri în online. Asta-i viața, moncher: uneori ești porumbel, altădată statuie.
Domnule Antonescu, ne-am cam săturat de istericale și de mitocăniile tale zilnice și-ți amintesc că ești plătit din banii noștri, nu invers. Deocamdată ești doar un co-președinte de Alianță Mafiotă, co-autor la o lovitură de stat, și știindu-te cu ditamai muscoiul pe căciula de peizan pe care o ai încă pe cap, ar fi cazul să lași nasul puțin mai jos, să dai sonorul mai încet și să nu te crezi ceea ce nu ești. Stofă de președinte de țară, nu ai. Am avut un cizmar peltic, un comunist cu limbă de lemn, un intelectual de mămăligă, un comandant de navă, dar nicio divă isterică până acum, iar dacă Dumnezeu se-nvrednicește să lumineze mințile îmbibate-n alcool și poezele de duzină ale românilor, nu vom avea nici de acum încolo. Mai ușor cu epitetele și isteriile pe scări, domnule Antonescu, că s-ar putea să vă rupeți gâtul în cădere, chiar dacă doar metaforic vorbind.
Știm că vă e foame de putere, de aceea vă ofer singura soluție posibilă: Luați un Snickers! Better?
Autor: Angela Tocilă
AICI
GIGI_BERBECOSU- Mesaje : 248
Data de inscriere : 15/11/2012
De ce boală zice Crin Antonescu că nu suferă
De multă vreme se vorbeşte, prin subteranele lumiipolitice, că liderul PNL, Crin Antonescu, zboarăperiodic la Zurich pentru a se trata de o boalăpsihiatrică. Vineri, într-o conferinţă de presă, şefulliberalilor a fost întrebat direct dacă arediagnosticul “sindrom depresiv reactiv pe fond deinsuficienta psihomotorie”.
"NU. Nu exista un asemenea dosar şi nici un alt dosar! Existăo campanie subterană care a căpătat diferite forme de lapretinse tot felul de dosare până la pretinse tot felul de boli. Nu am în sensul acesta nici un fel de emoţie. Sunt sănătos... nu asta e problema mea.
Lovitură e impropiu spus când de 3 ani de zile, cred că mai bine de 3 ani şi cred că amîmplinit chiar 4, din 2009 când am fost prima oară preşedinte al PNL, în fiecare zi ori s-ainventat câte ceva ori s-a propagat ideea că se va întampla ceva îngrozitor în legatura cu mine.
M-am obişnuit în sensul ăsta, nu mă miră ţi e legitimă întrebarea. Răspuns... NU!", a spus Crin Antonescu, potrivit pesurse.ro.
Subiecte similare
» PICTORUL MĂZGĂLICI la palatul premierului PIZDICI
» Noi vrem pă Crin
» Ponta îi arată pisica din ce în ce mai des lui Crin
» Zborul 17 pretext si dovada pt. opțiunea WW III
» UDMR vine în Parlament cu proiectul de lege pentru AUTONOMIA TERITORIALĂ
» Noi vrem pă Crin
» Ponta îi arată pisica din ce în ce mai des lui Crin
» Zborul 17 pretext si dovada pt. opțiunea WW III
» UDMR vine în Parlament cu proiectul de lege pentru AUTONOMIA TERITORIALĂ
POLITICA :: Prima categorie :: buna tara,rea tocmeala, MAMA EI DE SOCOTEALA :: USL -barca pe valuri.... :: PNL
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO