POLITICA

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare

REMUS CERNEA -DREPTUL DE A FI BOU

3 participanți

In jos

REMUS CERNEA -DREPTUL DE A FI BOU Empty REMUS CERNEA -DREPTUL DE A FI BOU

Mesaj Scris de ana morosana Vin Aug 09, 2013 7:04 am

REMUS CERNEA -DREPTUL DE A FI BOU Cernea
” …este probabil pentru prima data cand steagul Romaniei a fost expus in institutiile Taiwan-ului cu ocazia primirii unor demnitari romani“
ana morosana
ana morosana

Data de inscriere : 22/05/2013

Sus In jos

REMUS CERNEA -DREPTUL DE A FI BOU Empty Re: REMUS CERNEA -DREPTUL DE A FI BOU

Mesaj Scris de ana morosana Vin Aug 09, 2013 7:05 am

REMUS CERNEA -DREPTUL DE A FI BOU Raspuns-cernea
ana morosana
ana morosana

Data de inscriere : 22/05/2013

Sus In jos

REMUS CERNEA -DREPTUL DE A FI BOU Empty Vizita în ”statul Taiwan” a delegației celor patru parlamentari români: UN ACT PROVOCATOR DELIBERAT LA ADRESA REPUBLICII CHINA

Mesaj Scris de Nostradamus Vin Aug 09, 2013 7:17 am

Recenta vizită în insula Taiwan a delegației celor patru parlamentari români în frunte cu Remus Cernea poate fi lejer considerată un act provocator la adresa Republicii Populare Chineze, un act de trădare națională și de punere în pericol a intereselor poporului român.Caracterizarea drept ”gafă” a acțiunii celor patru nu poate fi numită decât complicitate la acțiunea lor. Urmările unei astfel de vizite afectează grav imaginea României care poate fi considerată țară ai cărei parlamentari sunt iresponsabli.
Din acest moment orice stat poate comite o astfel de ”gafă” la adresa țării noastre. De exemplu Republica China poate trimite, în contrapartidă, o delegație de parlamentari chinezi care să viziteze ”statul Transilvania” și să discute cu ”autoritățile transilvănene” din Covasna” modul în care poate face…investiții aici. Ungaria poate, în fine, să facă și ea o ”gafă” similară și să trimită o delegație de parlamentari unguri care să stabilească relații la nivel de ambasadă între Ungaria și ”Ținutul Secuiesc” din Ardeal.
Nostradamus
Nostradamus

Data de inscriere : 13/03/2010

Sus In jos

REMUS CERNEA -DREPTUL DE A FI BOU Empty COPII AI DURERII

Mesaj Scris de Admin Vin Aug 09, 2013 8:26 am

NU INTELEG DE CE TREBUIE ROMANIA SA FACA SLUJ IN FATA CHINEZILOR , UN REGIM COMUNIST CRIMINAL ? VALERICA ZGONEA SI SCROAFA DE FIREA MANINCA CACAT CU POLONICUL LA GREU. NU VAD NICI UN IMPEDIMENT CA NISTE PARLAMENTARI SA VIZITEZE TAIVANUL, PENIBILE SUNT JUSTIFICARILE SI BALBELE ULTERIOARE.

Admin
Admin

Data de inscriere : 20/12/2008

https://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

REMUS CERNEA -DREPTUL DE A FI BOU Empty Re: REMUS CERNEA -DREPTUL DE A FI BOU

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: