Căutare
Ultimele subiecte
Gh.BUZATU:CONFESIUNE INTIMA RECENTA INEDITA!!: IN EXCLUSIVITATE – PREMIERA ABSOLUTA : DIN CORESPONDENTA PRIVATA A PROFESORULUI GHEORGHE BUZATU
Pagina 1 din 1
Gh.BUZATU:CONFESIUNE INTIMA RECENTA INEDITA!!: IN EXCLUSIVITATE – PREMIERA ABSOLUTA : DIN CORESPONDENTA PRIVATA A PROFESORULUI GHEORGHE BUZATU
Destinatara randurilor scrise de regretatul profesor Gheorghe Buzatu i-a sugerat distinsului profesor ca istoria nu-i valabila decat rescrisa in totalitatea ei din pdv al impactului unui anume neam asupra evenimentelor razboaielor mondiale! Distinsul profesor nu a fugit nici o data de provocari si a acceptat sa raspunda si provocarii lansata de aceasta doamna , aceasta i-a aruncat manusa afirmind ca istoria contemporana este distorsionata grav de faptul ca n-a fost scrisa si din punct de vedere al impactului iudaic, la modul sincronic si mondialasupra istoriei universale si mai ales asupra ISTORIEI NATIONALE A ROMANILOR.!!! Ca raspuns ,distinsa doamna a primit urmatorul raspuns :
Forwarded Message —–
From: Gheorghe Buzatu
To .xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Stimată şi Onorată Doamnă,
Este o mare plăcere pentru mine ca, măcar pe această cale, să răspund extremei Dv. bunăvoinţe. În attach veţi găsi două piese grele pentru ARHIVA DVS.
1) Din colecţia fost a lui Octavian GOGA – “Mirifica Românie”, opera unui neamţ care a cunoscut şi a iubit
Ţara;
2) “Zydokomuna”, realizată de un coleg – un dicţionar enciclopedic FABULOS al EVREIMII din România pentru anii 1944-1965, când, sub steagul Kremlinului, au acţionat PENTRU JUDAIZAREA ŢĂRII, pentru un ALT ISRAEL – pentru … ZYDOKOMUNA! Este ediţia a III-a, martie 2013. Fără false pretenţii, dar enciclopedia este PENTRU DV. PERSONAL, păstraţi-o şi folosiţi-o ca atare, nu aveţi încredere DECÂT ÎN PRIETENII ADEVĂRAŢI, SINCERI… Veţi constata ce înseamnă o COMOARĂ, O AVERE …
Vă rog însă SĂ CONFIRMAŢI că aţi primit (?)
Cu sărutări de mâini,
Gh. Buzatu
PS – După cum constataţi şi din Introducerea ZYDOKOMUNEI, autorul, Dl. I. Apostu, mă prenumeră printre cei puţini istorici care au scris cum se cuvine despre … prietenii noştri, jidanii…
PPS Profesorul Buzatu facea vorbire despre “Zydokomuna in varianta 2013 “
Forwarded Message —–
From: Gheorghe Buzatu
To .xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Stimată şi Onorată Doamnă,
Este o mare plăcere pentru mine ca, măcar pe această cale, să răspund extremei Dv. bunăvoinţe. În attach veţi găsi două piese grele pentru ARHIVA DVS.
1) Din colecţia fost a lui Octavian GOGA – “Mirifica Românie”, opera unui neamţ care a cunoscut şi a iubit
Ţara;
2) “Zydokomuna”, realizată de un coleg – un dicţionar enciclopedic FABULOS al EVREIMII din România pentru anii 1944-1965, când, sub steagul Kremlinului, au acţionat PENTRU JUDAIZAREA ŢĂRII, pentru un ALT ISRAEL – pentru … ZYDOKOMUNA! Este ediţia a III-a, martie 2013. Fără false pretenţii, dar enciclopedia este PENTRU DV. PERSONAL, păstraţi-o şi folosiţi-o ca atare, nu aveţi încredere DECÂT ÎN PRIETENII ADEVĂRAŢI, SINCERI… Veţi constata ce înseamnă o COMOARĂ, O AVERE …
Vă rog însă SĂ CONFIRMAŢI că aţi primit (?)
Cu sărutări de mâini,
Gh. Buzatu
PS – După cum constataţi şi din Introducerea ZYDOKOMUNEI, autorul, Dl. I. Apostu, mă prenumeră printre cei puţini istorici care au scris cum se cuvine despre … prietenii noştri, jidanii…
PPS Profesorul Buzatu facea vorbire despre “Zydokomuna in varianta 2013 “
Subiecte similare
» Gh.BUZATU:CONFESIUNE INTIMA RECENTA INEDITA!!: IN EXCLUSIVITATE – PREMIERA ABSOLUTA : DIN CORESPONDENTA PRIVATA A PROFESORULUI GHEORGHE BUZATU
» Gh.BUZATU:CONFESIUNE INTIMA RECENTA INEDITA!!: IN EXCLUSIVITATE – PREMIERA ABSOLUTA : DIN CORESPONDENTA PRIVATA A PROFESORULUI GHEORGHE BUZATU
» Lecţia de Istorie a Profesorului Gheorghe Buzatu
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
» “Ultimul mesaj al Profesorului Gh. Buzatu: A sosit, netăgăduit, momentul Adevărului. Iar acesta se produce pe Internet”
» Lecţia de Istorie a Profesorului Gheorghe Buzatu
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
» “Ultimul mesaj al Profesorului Gh. Buzatu: A sosit, netăgăduit, momentul Adevărului. Iar acesta se produce pe Internet”
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO
» Dr.Frosa Ghe.Dilimache Seniloiu vs. sconcsul santajist DIACONU EUSEBIU bonjour cucu , tu nu esti normal , esti psiho-pupu
Dum Noi 10, 2019 6:47 pm Scris de YOKO
» Diaconu Eusebiu , psihopat , şantajist şi ticălos CASE CLOSED !
Vin Noi 08, 2019 11:02 am Scris de YOKO