POLITICA
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» retro de pe disc D
Dum Ian 06, 2019 7:40 pm Scris de Admin

» silkengirl LINKURI
Joi Dec 27, 2018 8:49 am Scris de Admin

»  GARY GLAMOUR site derivate
Joi Noi 08, 2018 4:12 pm Scris de Admin

» linkuri operative
Mier Sept 19, 2018 10:27 am Scris de Admin

» BRUIOANE INSECTAR
Vin Iul 20, 2018 9:39 am Scris de Admin

» NEWS Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
Vin Iul 20, 2018 9:17 am Scris de Admin

» RETRO Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
Mar Mar 27, 2018 8:44 pm Scris de Admin

» PAGINILE MELE FB
Dum Mar 04, 2018 11:56 am Scris de Admin

»  grupurile mele FB
Dum Mar 04, 2018 11:00 am Scris de Admin

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Băsescu, înfierat cu mânie proletară

In jos

Băsescu, înfierat cu mânie proletară

Mesaj Scris de ILUMINATI la data de Mar Dec 31, 2013 9:20 am

avatar
ILUMINATI

Mesaje : 163
Data de inscriere : 15/02/2013

Sus In jos

Traian Băsescu mai pregăteşte o fantomă

Mesaj Scris de fabio la data de Sam Ian 04, 2014 7:19 am

Doamne, cum seamănă la gândire Elena Udrea cu Dan Tăpălagă!? Şi cum de amândoi se întâlnesc exact în şiretlicurile preşedintelui. Parcă i-ar citi gândurile sau ar primi sarcini cu explicaţii suplimentare!

Căci mare artist în materie de lucrărturi, tras sfori şi îmbârligat scenarii mai este omul nostru de la Cotroceni! Mai ieri-alaltăieri, Coana Joiţica a ieşit la rampă spre a ne atrage atenţia că şi pe ea o preocupă pomicultutra şi agricultura. Nu doar marafeţii, tocurile, decolteurile şi poşetele! Doar nu îşi imaginează cineva că blonda noastră lustruită şi pomădată ar fi fost lovită de inspiraţie exact în mijlocul materiei sale cenuşii, asta exact când Traian Băsescu se afla în corzi pentru ale sale dubioase 300 de hectare!? Mai degrabă tot românul este dispus să îşi imagineze o scenă petrecută în culise, unde protectorul i-a spus (sau i-a transmis), ieşi şi tu acum cu nişte hectare cumpărate ca să mai diluăm niţel isteria din mass-media! Aşa a procedat Traian Băsescu mereu. A scos oameni la înaintare. Şi cu bileţelul legat de Tăriceanu şi Patriciu, şi cu atacurile la diverşi şi cu lansarea altor ipoteze sau ameninţări. În cel mai rău caz, l-a mai folosit şi pe Sebastian Lăzăroiu (deşi omul ridiculizează orice scenariu, oricât ar fi acesta de inteligent sau de tembel).

Ei bine, nu demult, Coana Joiţica a ieşit la rampă cu un apropo la George Maior, directorul SRI. Cică ar fi un potenţial candidat la Preşedinţia României! Măi să fie! Între două sulemeneli şi trei negocieri, între două bârfe şi trei interviuri (unii se dau în stambă, alţii sunt angajaţi să o umfle pe micul ecran!?), Coana Joiţica a pus mâna pe capul greu al directorului SRI. Ca şi cum gândirea ei l-ar fi ales. Cum a făcut-o cu Falcă, cu diverşi alţii pentru cine ştie ce alte dregătorii. L-o fi visat, cucoana? I-o fi ieşit la pasienţă sau a rezultat din complicatele sale analize ce izvorăsc din subconştient? Eu unul mă rezum la o bănuială mai simplă. Că numele i-a fost servit şi că a fost rampă la rampă cu misie. Traian Băsescu e disperat că nu găseşte un candidat. S-a lămurit şi cu Udrea. Şi cu Ungureanu, se teme de Predoiu (deşi acesta mai câştigă puncte numai când tace). Pe Sorin Oprescu nu se poate baza deşi l-ar putea strânge cu uşa, pe cine să parieze dacă nu pe un om al SRI-ului acceptat (se spune) şi de americani, cum este George Maior? Şi pentru că orice om propus de Traian Băsescu pierde în acest moment orice încredere, ne-am ntrezzit cu Coana Joiţica în postura de aducătoare de veşti. Are Elena Udrea vase comunicante cu Dan Tăpălagă, care a scris şi el ceva unsuros depre salvarea prin SRI? Se trag ei din aceeaşi familie intelectuală? Mai bine vă răspundeţi singuri.

Cert este altceva. Că Traian Băsescu are preferinţe pentru oamenii serviciilor secrete! Numai adormiţii nu ştiu asta şi nici nu găsesc o explicaţie. Mihai Răzvan Ungureanu este exemplul cel mai nefericit. El a fost prima speranţă a preşedintelui, răsuflată de îndată după două-trei discursuri piţigăiate şi trei-patru iniţiative tembele. Au mai încercat şi alţii să se mute de la Servicii în politică sau direct la Cotroceni. Şi Virgil Măgureanu şi Ion Talpeş au amuşinat. Cei cu trecut în SRI au fost refuzaţi violent de publicul larg. Cei cu dosar au fost luaţi în braţe fără verificări temeinice (vezi cazul Traian Băsescu). Unii zic că ar fi fost refuzaţi şi de lumea politică din cauza spaimei de dosarele aflate sub control. Alţii pur şi simplu s-au dezumflat singuri pentru că scuturaţi de misterul serviciilor au fost obligaţi să vorbească şi să arate cum gândesc. Şi oamenii s-aau lecuit repede.

Îl va lansa Traian Băsescu pe George Maior în cursa pentru Cotroceni? Nu ştiu şi nici nu mă interesează! Ştiu doar că preşedintele caută cu disperare un cal câştigător pe care să parieze şi care să-l ducă de partea cealaltă a pădurii întunecate, cea care îl aşteaptă la sfârşitul mandatului. Şi şovăie, semn că încă nu a găsit varianta salvatoare!
http://www.cotidianul.ro/traian-basescu-mai-pregateste-o-fantoma-229444/
avatar
fabio

Mesaje : 798
Data de inscriere : 12/12/2010

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum