POLITICA
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

CCR îl obligă pe Victor Ponta să-şi ASUME prin proprie semnătură ŞTERGEREA DATORIILOR Rompetrol şi-i reproşează „lacune în înţelegerea instituţiilor de drept”

In jos

CCR îl obligă pe Victor Ponta să-şi ASUME prin proprie semnătură ŞTERGEREA DATORIILOR Rompetrol şi-i reproşează „lacune în înţelegerea instituţiilor de drept” Empty CCR îl obligă pe Victor Ponta să-şi ASUME prin proprie semnătură ŞTERGEREA DATORIILOR Rompetrol şi-i reproşează „lacune în înţelegerea instituţiilor de drept”

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Dec 29, 2013 7:28 am


_________________
" Ce nu au reusit imperii au reusit o mana de dobitoci scoliti la Moscova "

Deoarece geniul trebuia sa poarte un nume , i s -a spus EMINESCU

Admin
Admin

Mesaje : 9990
Data de inscriere : 20/12/2008

http://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

CCR îl obligă pe Victor Ponta să-şi ASUME prin proprie semnătură ŞTERGEREA DATORIILOR Rompetrol şi-i reproşează „lacune în înţelegerea instituţiilor de drept” Empty Pâine şi circ de la domnul Ponta

Mesaj Scris de DOLFI , caporalul FUHRER la data de Lun Dec 30, 2013 11:59 am

Aşadar, mărirea accizei la combustibil nu se făcea pentru construcţia de autostrăzi, aşa cum susţinea premierul PSD, Victor Ponta, ci pentru că nu sunt suficienţi bani la buget. Acest lucru a reieşit după ce Fondul Monetar Internaţional a solicitat găsirea de soluţii pentru acoperirea golului lăsat de neintroducerea taxei suplimentare la combustibil. În acest context, Ministerul de Finanţe a transmis că principala sursă de echilibrare a încasărilor ca urmare a amânării introducerii accizei la carburanţi o reprezintă îmbunătăţirea colectărilor şi nu se are în vedere „sub nicio formă” introducerea de noi taxe şi impozite sau creşterea celor existente. Şi pentru ca lucrurile să fie cât se poate de clare, chiar domnul Ponta a spus că efectul amânării majorării accizelor la carburanţi va fi analizat după primele trei luni, dar un eventual gol de venituri nu poate fi reglat decât printr-o rectificare care poate fi efectuată numai în semestrul II, rectificare bugetară care, în aceste condiţii, poate fi negativă.

Aşadar, se poate spune că Victor Ponta a minţit atunci când a anunţat că va fi mărită acciza la combustibil pentru a fi mai mulţi bani pentru construcţia de autostrăzi. Se poate spune, dar cu riscul de a-l deranja pe Mirel Palada, care ar considera că este vorba despre un atac la Guvern şi la mult stimatul şi iubitul şef al acestuia. Consilierul pentru strategii guvernamentale al premierului, Mirel Palada, le-a înmânat jurnaliştilor acreditaţi la Guvern tricouri inscripţionate cu sloganul „Antiguvernamentesc, deci transmit”. Domnul Palada, care trăieşte cu impresia că reprezintă un amestec reuşit de umor şi ironie fină, a declarat că tricoul le va aminti jurnaliştilor că le reproşează o atitudine antiguvernamentală.

După ce a luat decizia scăderii TVA-ului la pâine de la 24% la 9%, lui Victor Ponta îi plăcea să spună peste tot că domnia sa oferă pâine, în timp ce Traian Băsescu este responsabil cu circul. Considerând că circul făcut de domnul Băsescu a început să plictisească, domnul Ponta l-a angajat pe domnul Palada, oferind poporului şi pâine, şi circ.
http://www.cotidianul.ro/paine-si-circ-de-la-domnul-ponta-228938/
DOLFI , caporalul FUHRER
DOLFI , caporalul FUHRER

Mesaje : 200
Data de inscriere : 10/07/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum