POLITICA

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

BRUIOANE INSECTAR

In jos

BRUIOANE INSECTAR Empty BRUIOANE INSECTAR

Mesaj Scris de Admin Vin Iul 20, 2018 9:39 am

~ @ # ¤ $% & () {} [] << >> | \ <>; :: _ ,. -? / `

AICI
<< >> <=><< >>

@Danut Mazilu
dai lui ma ta ca o simte .
DUPĂ PRINCIPIUL nu te certa cu un prost , bagă-l politicos în p (cuvînt neagreat de standardele FB)mă-sii ...răspund
<< o rugăminte - curăţă-ţi blazonul ruginit de pesedist , marş în ...P..(cuvînt neagreat de standardele FB) mă-tii la alfabetizare >> <=><< NU DRAGULE , O SĂ ŢI-O DAU ŢIE ŞI MĂ-TII nu LA MĂ-TA ...meditează la modul de utilizare a cratimei>>
@Stan Anghelache
Măta tot din PSD face parte
DUPĂ PRINCIPIUL nu te certa cu un prost , bagă-l politicos în p (cuvînt neagreat de standardele FB)mă-sii ...răspund
<< o rugăminte - curăţă-ţi blazonul ruginit de pesedist , marş în ...P..(cuvînt neagreat de standardele FB) mă-tii la alfabetizare >> <=><< NU DRAGULE ,TU şi MĂ-TA faceţi parte din PSD ...meditează la modul de utilizare a cratimei>>
@Octav Dobre
Dai la neamul tau nesimtitule
<< o rugăminte - curăţă-ţi blazonul ruginit de pesedist , marş în ...P..(cuvînt neagreat de standardele FB) mă-tii la alfabetizare , VEI AVEA SURPRIZA SĂ DESCOPERI CRATIMA (dă-i mă-tii ) , VIRGULA , SEMNUL EXCLAMĂRII -UTILIZAT PT MARCAREA UNEI propoziţii IMPERATIVE -UITE <> <=><< DĂ-I TU , RETARDATULE MĂ-TII ŞI LA TOT NEAMUL TĂU !>>

Admin
Admin

Data de inscriere : 20/12/2008

https://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum