BRUIOANE INSECTAR
POLITICA :: Alfabetic GALERII FB urmarite :: grupurile mele FB :: Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
BRUIOANE INSECTAR
~ @ # ¤ $% & () {} [] << >> | \ <>; :: _ ,. -? / `
AICI BODY>
<< >> <=><< >>
@Danut Mazilu
dai lui ma ta ca o simte .
DUPĂ PRINCIPIUL nu te certa cu un prost , bagă-l politicos în p (cuvînt neagreat de standardele FB)mă-sii ...răspund
<< o rugăminte - curăţă-ţi blazonul ruginit de pesedist , marş în ...P..(cuvînt neagreat de standardele FB) mă-tii la alfabetizare >> <=><< NU DRAGULE , O SĂ ŢI-O DAU ŢIE ŞI MĂ-TII nu LA MĂ-TA ...meditează la modul de utilizare a cratimei>>
@Stan Anghelache
Măta tot din PSD face parte
DUPĂ PRINCIPIUL nu te certa cu un prost , bagă-l politicos în p (cuvînt neagreat de standardele FB)mă-sii ...răspund
<< o rugăminte - curăţă-ţi blazonul ruginit de pesedist , marş în ...P..(cuvînt neagreat de standardele FB) mă-tii la alfabetizare >> <=><< NU DRAGULE ,TU şi MĂ-TA faceţi parte din PSD ...meditează la modul de utilizare a cratimei>>
@Octav Dobre
Dai la neamul tau nesimtitule
<< o rugăminte - curăţă-ţi blazonul ruginit de pesedist , marş în ...P..(cuvînt neagreat de standardele FB) mă-tii la alfabetizare , VEI AVEA SURPRIZA SĂ DESCOPERI CRATIMA (dă-i mă-tii ) , VIRGULA , SEMNUL EXCLAMĂRII -UTILIZAT PT MARCAREA UNEI propoziţii IMPERATIVE -UITE <
POLITICA :: Alfabetic GALERII FB urmarite :: grupurile mele FB :: Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
Sam Ian 11, 2025 7:40 am Scris de Admin
» colocvial SEX
Sam Ian 11, 2025 6:47 am Scris de Admin
» MORSA DECREPITĂ plonjînd de pe banchiză în FROSA SAGA
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO