Căutare
Ultimele subiecte
Udrea a miscarii poponare
Pagina 1 din 1
Udrea a miscarii poponare
Elena Udrea , cea alintată de Nistorescu cu memorabila „Nuți, spaima puții ”a fost promovată în mod neinspirat de către Băsescu în prima ligă a politichiei dâmbovițene ( nu discut motivația reală a acestei promovări , după o anumită vârstă barbații , inclusiv marii bărbați politici fac și spun lucruri trăsnite). Deoarece duduca Nuți dorea să aibă în poșeta Vuiton un partid al său ,Băsescu a încercat să forțeze alegerea protejatei sale în fruntea PDL ,INSUCCCESUL ACESTEI TENTATIVE a generat antologicul moment „ ADIO , PDL ” egalat doar de memorabilul moment lacrimogen cu „DRAGĂ STOLO..”. Deoarece , cum am mai spus ,după o anumită vârstă barbații , inclusiv marii bărbați politici fac și spun lucruri trăsnite , același Băsescu a făcut eforturi urieșești pentru a-i satisface PRETENAREI BLONDE a „președintelui ” Norvegiei dorința de a avea printre jucăriile sale erotice propriul partid drept care i-a predat la cheie PMP,partidul născut prematur prin avort spontan ,partid care apoi după europarlamentare , de comun acord cu Băsescu a ales și nominalizat drept candidat pentru Cotroceni pe Cristian Diaconescu, fost PSD , fost UNPR , fost consilier prezidențial .În mod simbolic prima semnătură de susținere a anticarismaticului Diaconescu a fost cea a președintelui Băsescu .Trecut-au zilele „ca fumul greu pe șesuri” după care, IACA NA M DANDANA , Nuți ot Pleșcoi vrea dânsa să CATINDEZE drept care forțează extragerea din gura știrbă a PMP a măselei stricate Cristian Diaconescu și aruncarea sa la coșul de gunoi a politicii.Practic,în aceste momente în care președintele Băsescu se apropie de finalul celui de al doilea mandat , BLONDA DE LA GORDON ȘLIȚ , fără cel mai elementar bun simț îl calcă în picioare pe bietul Cristian Diaconescu , acest distins cavaler al tristei figuri și sfidîndu-l pe Băsescu practic atașează PMP la carul trimfal al lui Ponta , ale cărui jocuri , din tembelism sau cinic lichelism le face.Acum , după ce scroafa se va cațăra în copac și va încerca să ne vâmdă grohăiturile drept triluri de privighetoare , va urma un nou moment marca „ DRAGĂ STOLO ”? După ce nu va mai putea să joace în această mirifică Românie rolul „REGELE UNEI ȚĂRI PLOIOASE” pentru care din rolurile de mai jos va opta fermierul – actor de la Nana ?
Subiecte similare
» Alb zăpădoiul , corsarul şi prinţesa blondă cu celulită şi poşetă Vuiton
» Mircea Eliade şi Mişcarea Legionară
» NE VOM INTOARCE INTR-O ZI -SINE IRA ET STUDIO -DESPRE MISCAREA LEGIONARA
» GHEORGHE BUZATU - O CANDELA CE ARDE LA ALTARUL ISTORIEI NATIONALE (monografie istorica) 5.1.REABILITAREA MISCARII LEGIONARE
» GHEORGHE BUZATU - O CANDELA CE ARDE LA ALTARUL ISTORIEI NATIONALE (monografie istorica) CAPITOLUL 5 Adevaruri uitate : 5.1.REABILITAREA MISCARII LEGIONARE
» Mircea Eliade şi Mişcarea Legionară
» NE VOM INTOARCE INTR-O ZI -SINE IRA ET STUDIO -DESPRE MISCAREA LEGIONARA
» GHEORGHE BUZATU - O CANDELA CE ARDE LA ALTARUL ISTORIEI NATIONALE (monografie istorica) 5.1.REABILITAREA MISCARII LEGIONARE
» GHEORGHE BUZATU - O CANDELA CE ARDE LA ALTARUL ISTORIEI NATIONALE (monografie istorica) CAPITOLUL 5 Adevaruri uitate : 5.1.REABILITAREA MISCARII LEGIONARE
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ieri la 7:40 am Scris de Admin
» colocvial SEX
Ieri la 6:47 am Scris de Admin
» MORSA DECREPITĂ plonjînd de pe banchiză în FROSA SAGA
Joi Mar 31, 2022 4:26 pm Scris de Admin
» Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)
Lun Mai 24, 2021 8:36 am Scris de Admin
» PSD detonează bomba: alegerile din 6 decembrie, amânate pentru 2021! Planul social-democraților, dezvăluit de Gabriela Firea!
Mar Noi 03, 2020 9:11 am Scris de Admin
» trolul SCONCS PROSPECTOR din coteţul cu diaconi
Vin Dec 27, 2019 10:03 am Scris de Admin
» Trolul porco-sconcs psiho-pupu SANDILĂU din coteţul cu diaconi grohăie din ascunzătoare
Joi Dec 26, 2019 3:41 pm Scris de Admin
» M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de Diaconu
Mar Dec 03, 2019 5:40 pm Scris de Admin
» pe banchiză în războaie fără miză : SCONSUL şantajist PSIHOPAT , Frosa care linge crosa si morsa care linge Frosa
Joi Noi 14, 2019 2:58 pm Scris de YOKO