POLITICA


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

The Controversy of Zion : Who is a Jew? What is a Jew? What do Jews do and what do they want?

In jos

The Controversy of Zion : Who is a Jew? What is a Jew? What do Jews do and what do they want?  Empty The Controversy of Zion : Who is a Jew? What is a Jew? What do Jews do and what do they want?

Mesaj Scris de Admin Mar Aug 05, 2014 6:22 am

MY POST Jewish Rule The Controversy of Zion : Who is a Jew? What is a Jew? What do Jews do and what do they want?

SURSA The Controversy of Zion : Who is a Jew? What is a Jew? What do Jews do and what do they want?  Air+Mata+Kehidupan
Probabil cea mai bună descriere a problemei cu care se confruntă omenirea este în Douglas Reed Controversa Sionului. Reed, un corespondent străin pentru Times din Londra, discută despre lupta în iudaism între cei care au ravnit o patrie evreiască în fosta Iudeea, care pentru multe secole a fost cunoscut sub numele de Palestina și populat de semitice palestinieni, precum și cei care au crezut acest lucru a fost o idee nebun, din cauza naturii evreiesc. Cei care doreau o patrie s-au numit sioniști și cei care nu au pur și simplu s-au numit evrei. Ciudat, sioniștii au fost în mare parte non-evrei ai căror strămoși s-au convertit la iudaism în jurul valorii de 800 d.Hr. într-un loc numit Khazaria, în Munții Caucaz între Marea Caspică și Marea Neagră. Ei au fost destul de literalmente caucazieni. Istoria a khazarilor pot fi găsite în Enciclopedia iudaică, Britannica și mai ales în Arthur Koestler a treisprezecea Tribe, și, desigur, on-line.

Aceasta este una dintre cele mai multe aspecte ale problemei evreiești: Cine este evreu? Ce este un evreu? Ce evreii nu și ceea ce vor ei? Unul dintre rezultatele a Holocaustului legenda este că le-a făcut pe oameni din întreaga lume abtine de evrei chiar menționează, sau cuvântul "evreu". Înlocuitori sunt adesea folosite, dar nu de către evrei, desigur. Evreii se numesc evrei ei pur și simplu nu le place non-evrei pentru a spune cuvântul "evreu". Le deranjează pentru că știu că vine de la un non-evreu, cuvântul "evreu" este o acuzație de crimă, în general camătă, uneori mai rău. Astăzi, ea a devenit ceva mult mai rău.

Și astfel, avem două tipuri de evrei: evreii de Vest și de Est evrei. Evreii de Vest sunt mai cele civilizate, cei care s-au ocupat în mod tradițional în aur de afaceri de bani, argint, bancar, finanțe, de creditare, pietre pretioase, etc Ei sunt evreii adevărați, care pot urmări strămoșii lor în Spania, Maroc, Egipt și Orientul Mijlociu. Nu există nici o urmă de iudei. În mod ironic, evreii Vest în general nu au fost cei care doreau o patrie evreiască smuls din Palestina; acelea au fost evreii de Est din Rusia. Acești evrei de Est, care sunt cunoscute sub numele de ashkenazim, sunt cei care s-au pretind a fi evrei. Uimitor este faptul că acestea au redefinit iudaismul bine printr-o supunere totală la Talmud, pe care nu le califică drept evrei de onoare. Unul ar trebui să se refere la istoria khazarilor pentru a afla sursa de natura nemilos al acestor oameni, care au fost întotdeauna ceea ce am ajuns sa stiu ca teroriști. Aproximativ 90% din evreii sunt evrei Ashkenazi, poate mai mult. De la inceputul secolului 20, ei au inundat America și Europa și o mare parte a lumii.

În Rusia, în secolul al 19-lea, acești oameni nemilos dezvoltat simultan două tipuri de terorism. Unul dintre ei a fost comunismul, iar celălalt a fost de sionism și au fost ambele forme ale iudaismului. Așa cum a spus Stephen S. Wise, rabin șef al Statelor Unite în anii 1930, "Unii o numesc marxismul eu o numesc iudaism!" Atât comuniștii și sioniștii dorit să se pronunțe în lume literalmente. Comuniștii au vrut să-l ucidă pe Romanoffs, lichida milioane de ruși creștini, să profite de control al patriei rus și de a face Moscova centrul de dominare a lumii. Sioniștii vrut centrului să fie în Palestina, pentru că acestea au fost Talmudists fanatice și a avut acest vis țeavă recurente, că ei au fost oamenii din Vechiul Testament. Sionismul chemat pentru evreii ruși să emigreze în Palestina, pentru a primi stabilit și ia-o pe de palestinieni, redenumiți-l "Israel" si faceti-va Legea ieși de acolo. Gasca rus a fost un cult de pretendenți; cufundat în Talmud, fără milă bossed de comisari rabinice, ei au fost pregătiți să-l omoare drumul lor din Rusia și în Palestina. Ei aveau zelul de moarte a convertit și au plănuit să migreze în masă în Palestina începe în curând.

Primul secol evreiesc a început în Basel, Elveția, în 1897 cu Congresul Sionist convocat acolo de Theodore Herzl si asociatii sai. Un grup de asociați, filiala rusă a sionismului si comunismului, a eliminat curând Herzl și a preluat mișcarea. Herzl a fost nașul a sionismului și a fost surprins de aceste străini de Est, care a avut nici o legătură de rudenie cu Orientul Mijlociu. Evreii occidentale sau spaniole, cum ar fi Herzl ar fi avut o legătură slabă la Iudeea, dar care nu este dovedit. De ani de zile au fost cu mine niște coincidențe remarcabile: Cum khazarii și urmașii lor așkenazii ar putea imita atât de perfect evreii din Levitic si Deuteronom; modul în care un aspru tipic Ashkenazi evreu, cum ar fi Kissinger ar putea fi atât ca un evreu spaniol ar trebui, cum ar fi Bernard Baruch, înalt și regal financiar mare preot al administrațiilor Wilson si Roosevelt? Dwight D. Eisenhower a scris în memoriile sale că cel mai inteligent lucru pe care el a făcut-o vreodată a fost, ca un locotenent-colonel merge nicăieri, pentru a cere Bernard Baruch pentru consiliere cu privire la lui carieră . În câteva luni, în ciuda incompetența lui totală și lipsa de experiență de luptă, Ike a fost ales pentru a deveni primul generalul de cinci stele din istoria Statelor Unite, și Overlord a criminalilor de război cele mai cumplite din istoria omenirii. Douglas Reed răspuns la întrebarea mea pe Baruch: el a aratat ca Baruch a fost, de fapt, un evreu rus, nu un evreu de Vest ca el pretindea. Un mister rezolvat! Și este interesant că Herzl va proiecta presupune conceptul de sionismului în ignoranță completă a Rusiei "evreii", care s-au ascuțit cuțitele și pining pentru un transport miraculos la noul Sion. Odată ce Herzl a fost din cale, sionismul a fost o operațiune rus, nu mai puțin de comunism.

Dar întrebarea rămâne: Ar trebui să ne referim la aceste pirati ca evreii, ca sioniști, ca Talmudists? Unele dintre acestea sunt, evident, sioniști, dar din moment ce toți evreii se referă la ei înșiși ca evrei, ar trebui, de asemenea. Ororile de mai jos au fost comise în principal de către evreii care nu erau sioniști. De Romanoffs și douăzeci de milioane de ruși nu au fost uciși de către sioniști, dar de evrei comuniști. Ungurii și ucrainenii au fost distruse de evrei comuniști. Jafurile bancare și de afaceri de mai jos au fost comise de către gangsteri Rothschild, care nu erau sioniști. Acum, desigur, guvernul nostru a fost preluat în totalitate de către evreii sioniști și sioniști non-evrei, dar liantul care le deține împreună este iudaismul. Ce se întâmplă dacă Israelul implodes sau este pur și simplu nu mai este viabilă ca un paradis sigur și cei persecutați trebuie să plece din nou pentru terenurile prietenoase? Că ar fi sfârșitul de sionism, dar nu la sfârșitul iudaismului. Evreii vor gravita în continuare la Capitol Hill și Casa Albă a solicita derogări speciale pentru ei înșiși și puterile neîncasate, nenaturale pe restul dintre noi. Sioniștii au presat și chiar terorizat alți evrei în sprijinirea sionismului religia secular justificată doar de grimmest basm de toate, a Holocaustului. Ea a devenit o constrângere obsesiv pentru unii evrei și problema cea mai teribil pentru multe altele care văd un coșmar vine. Ei știu că coșmarul a fost proiectat de evrei și a fost sprijinit in mod tacit de către aproape toți evreii, sionist sau nu.

Sionismul a fost respins la prima de evrei occidentali reacționare, care au fost încercarea de a se asimila în Gentile societate de secole. Poate că familia Rothschild si Warburg și Oppenheims, et al, realizat inutilitatea de asimilare cu cei care au fost jaf bancar cu rezerve fracționare lor, sau poate ideea unui sediu evrei a apelat la ei, dar din anumite motive evreiești de bani Puterea ajuns în spatele Planul sionist pentru invazia de Palestina. Este teoria mea că invazia a coincis cu descoperirea de petrol din Orientul Mijlociu și că Grupul Rothschild pur și simplu nevoie de forțe speciale evreiești din regiune de a controla evenimentele din nevoie de orice fel. Evreii nu s-ar fi descoperit sau producătoare de orice ulei, dar acestea ar putea asigurați-vă că ar fi la fel de scumpe ca posibil.

Ulei este de afaceri cele mai profitabile dupa bancar și traficul de cocaină, dar aceasta depinde de o structură de preț de încredere. Că este, consumatorii au trebuit să fie convins că uleiul este destul de rare și greu de găsit pentru a justifica creșterii continue a prețurilor la petrol. Bancar și ulei american comisar Rothschild, John D. Rockefeller, a plantat ideea că livrările de petrol au fost de scurtă durată și în pericol de uscare în sus, în orice moment. Acest mit a fost explodat pe 10 ianuarie 1901 în apropiere Beaumont, Texas, în cazul în care bine Spindletop masiv explodat. Că monstru produs în jurul a patru milioane de barili de petrol și sa încheiat monopol Rockefeller Standard Oil asupra prețurilor petrolului, pe baza sale sonde Indiana și Ohio și practicile sale criminale de transport de cale ferată. Spindletop încheiat convingerea că am vândut oamenilor că uleiul a fost rare. Prețurile au scăzut, cu toate că nu a fost cu mult cererea de petrol la momentul respectiv. Nu ar fi pentru câțiva ani mai mult până la apariția automobilului. O metodă mai bună pentru controlul materiilor prime, în principal de petrol ar trebui să fie dezvoltate.

Acesta a fost în acest moment că / Rockefeller Grupul Rothschild a conceput cea mai bună metodă de toate pentru a menține ulei nedorite în pământ, în cazul în care aceasta nu ar pune în pericol structura de preț. Numai ulei detinuta de Grupul ar fi exploatate, iar la sume foarte controlate. Grupul a început în 1917 pentru a plasa agenților săi în controlul guvernelor din țări ale căror surse de ulei, dacă exploatate, ar afecta profiturile prin scăderea prețurilor. Primele lor agenții au fost doi evrei comuniști numit Bronstein și Ulianov, mai bine cunoscut sub numele de Troțki și Lenin. Aceste caractere nemilos ucis întreaga potențial clasa de mijloc din Rusia și, prin urmare, a împiedicat apariția de petrolisti din Rusia. Oricine cu ideea de a fi un om de afaceri a fost ucis. Uleiul rămas în pământ.

Producția europeană de petrol a fost în principal în România. Cine poate uita distrugerea deliberată a câmpurilor petroliere Ploiești și facilități de depozitare masive de către americani și britanici forțelor aeriene de la începutul anilor 1940? Băieții noștri minunate zburat luni de raiduri aeriene împotriva Ploiești. Mașina de război germană a trecut la benzină sintetică, produsă prin gazeificarea cărbunelui! Acest lucru a fost, de fapt, un proces de Standard Oil, dar nu ni se spune despre ea astăzi.

China, desigur, a reprezentat, de asemenea, o amenințare la structura de preț în cazul în ulei din China au fost produse. Deci, Grupul instalat doi agenți mai extrem nemiloase din guvernul Chinei: Mao Tse-tung și Chou En-Lai. Acești doi băieți Rothschild sacrificate șaizeci-patru milioane inamici potențiali din clasa de mijloc de 1964, în conformitate cu înregistrările Congresului. Nu au existat, petroliștii din China pentru a veni cu un Spindletop chinez. Erau toți morți. Ne putem imagina cât de China ar fi înflorit sub conducerea lui Chiang Kai-shek, pe baza performanțelor de mici Taiwan, care a crescut de la numărul patru PNB în lume, în doar douăzeci de ani.

Același lucru sa întâmplat în Vietnam, în cazul în care Statele Unite instalat comunist Ho Chi Minh, care a făcut-vă că un vietnamez Spindletop nu s-ar fi produs. (Ho a fost un agent de informații americane în timpul al doilea război mondial. El a trimis rapoartele sale de a OSS de la biroul Texaco în Hanoi.)

De fapt, fiecare dictaturii comuniste din lume, din 1917 a fost instalat de către Departamentul de Stat al SUA, fie deschis, ca în exemplele de ruși, chinezi și vietnamezi, sau pe ascuns, ca și în exemplul cubanez. În principal, însă, a fost deschis și, de obicei, bazat pe "corupție" de o marionetă american instalat cu câțiva ani înainte. Și Departamentul de Stat este personal în toate pozițiile importante de către membrii ministerului privat Rothschild / Rockefeller de război numit Consiliul pentru Relații Externe.

CCR a fost elaborat din cauza eșecului de manipulare Woodrow Wilson de a ne împinge în Liga lor a Națiunilor, după prima lor bloodletting mare cunoscută sub numele de Primul Război Mondial I. supervizare a organizat un think-tank din Manhattan, care va proiecta un alt război mondial atât de teribil încât oamenii ar accepta o Noua Ordine Mondiala, pentru a preveni un alt război. A fost nevoie de doar douăzeci de ani pentru a organiza cel mai mare abator din istoria lumii, cel care ar elimina 45 la 60 milioane amenințări potențiale la Noua Ordine Mondială. Supraviețuitorii au acceptat structura guvernului mondial cunoscut sub numele de Organizația Națiunilor Unite în 1945. Fiecare dintre organizatorii ONU a fost un membru al Consiliului pentru Relații Externe, aceeasi tinuta mic, care a anuntat Uniunii Nord Americane, în care ne țară va fi fuzionat cu Mexic și Canada până în 2010. NAU, desigur, va fi guvernat de către membrii Consiliului pentru Relații Externe, cei care au instalat măcelari comuniste din întreaga lume. Astăzi, CFR este relatărilor de 70% evrei. NAU nu va fi o țară sionist, ci mai degrabă o parte a Revoluției Evreiesc Mondial așa cum este descris de către maghiară Louis Marschalko în 1958 importante cartea sa, The World Conquerors (care a dus la moartea sa).

Uneori, așa cum germanii au învățat după primul război mondial, nu se poate spune cu scopul de a războiului până când citiți tratatul de pace. "Tratatul de pace" Versailles dezvăluit scopul de a Marelui Război: să fure toate avere germană, aspira hărțile din Europa și Orientul Mijlociu și de a crea o enclava sionist în inima Orientului Mijlociu. Această enclavă de nebunie ar fi operat în mod corespunzător în conformitate cu normele din Vechiul Testament de conduită: nici o milă pentru dușmanii Domnului. Acest cult evreiesc ia poziția că Domnul ("Dumnezeu"), este poporul evreu. Așa cum am spus că sunt nuci. Dar nuci de moarte.

Amenințarea constantă a grupului Rothschild / Rockefeller este o scădere a prețurilor la petrol. David Rockefeller a fost el însuși organizatorul de OPEC, înapoi la prima întâlnire Bagdad în septembrie, 1960. Cu invazia penală a Irakului de către asasin lor alcoolic, GW Bush, prețul petrolului nu ar putea să scadă din nou în timpul vieții noastre. Toate minciunile lui Bush din motivele pentru a invada o țară non-pericol au fost uitate. Linia de jos pentru Irak este: petrol irakian va rămâne în pământ cum a fost convenit de către majors de la Versailles. Producția de petrol irakian trebuie să fie încetinit. Invazia criminal lui Bush a văzut asta. Cu excepția ulei pentru Israel, care israelienii par a fi obtinerea gratuit, relatărilor pompat direct din Irak în Haifa cu un nou conducte. Războiul lui Bush a ridicat prețul gazelor nostru de peste un dolar, cu amenințări constante, care s-ar putea merge la fel de mare ca sase dolari pe galon. Cu Ben Shalom Bernanke responsabil de contrafacere de ce nu?

Motiv lui Bush pentru a fi este de a proteja Israelul, deoarece agresiunea israeliană și intrigi sunt necesare pentru a menține și de a crește prețul petrolului. Bush studiaza Talmudul și cu blândețe se supune fie Sharon sau Olmert în atrocitățile lor josnic împotriva popoarelor semite din Palestina și Liban.

Toate cele de mai sus este cunoscută sau ar trebui să fie cunoscute de către americani în cunoștință de cauză. Guvernul nostru, care este condus de fraudă vot, mită, șantaj, minciuni și crimă, este în război cu toată lumea în favoarea evreilor care dețin Reserve Corporation Federal și cele mai mari companii petroliere din alte cuvinte, de familia Rothschild și lor multe marionete.

Primul pas este să recunoaștem că avem o problemă evreiască serioasă. Acest lucru ar trebui să fie destul de evident de landgrab sionist actual de Liban și intenția lor strigătoare la cer pentru a face această țară de-a doua parte a Greater Israel. Sioniștii au decis să meargă pentru a rupt cu nici o scuze pentru setea de sânge lor, lăcomia și ura. Sioniștii proprii administrația Bush și Rush Limbaugh și toate cifrele "conservatoare", cu excepția Buchanan, Roberts și alte câteva. Ei dețin toate ziarele mari și rețelele de televiziune și companiile de producție de film. Ei detin posturile de radio și companii de producție de muzică, care este motivul pentru care muzica country "american" este pro-război, anti-musulman și beligerant, cu excepția Dixie Chicks, care au fost blackballed de industria evreiesc.

Ca mulțimea Clinton ar fi spus - E evreii, stupid. A fost întotdeauna evrei. Problema nu este cu adevărat sionismul este iudaismul. Problema este creștinismul, care este iudaismul pentru neamuri. Creștinii nu se poate face cu evreii, deoarece ei cred că evreii sunt "Dumnezeu a ales oameni." Evreii cred că sunt Dumnezeu, și, desigur, că este "dincolo de înțelegere a creștinilor. Orice popor care se va organiza ca într-un fel "ales de Dumnezeu", este prin definiție o nebunie, pentru ca este o problema evreiască fundamentală, mai ales atunci când a citit povestirile din Vechiul Testament de necazurile vechi Domnul avut-o cu aleșii Săi.

Guvernul Statelor Unite acordă scutire totală de impozitare a bisericilor creștine. De ce? Deoarece ele servesc planul evreiesc. Creștinismul este un off-trage de iudaism și de o organizație de relații publice care lucrează mereu pentru "inter" de cooperare, ceea ce înseamnă controlul evreiesc al gândirii religioase Gentile. Vă puteți imagina orice rabin care să permită un preot sau un ministru de a stabili standarde pentru evrei? Este întotdeauna invers. Evreii se plâng de creștini, dar se bucură în secret că goyim ("bovine") sunt destul de prost pentru a cădea de poveștile lor de basm imposibile și legi absurde de conduită ca în Predica de pe Munte. Fericirile sunt prescrise pentru distrugere în mâinile creatorii care joc. Pentru a deveni un creștin este de a te nega dreptul dumneavoastră de supraviețuire în cele mai mortale lupta de pe pământ. Cei pe care evreii distruge le fac în primul rând creștin, pentru că asigură evreul că inamicul nu va lupta înapoi.

Avem o problemă serioasă evreiesc. Aceasta nu este doar o problemă sionist, pentru că nu există nici o mențiune a sionismului, sau de a face Legea Go Forth din Sion, în Talmud. Sionismul a fost visat până în secolul al 19-lea în Rusia și este pur și simplu modul în talmudică care evreii se ocupe cu vecinii lor, atunci când au o anumită putere. În cazul în care nu au putere, ele sunt proletariatului revoluționar. Așa cum a spus Herzl, "Și când ne-am ridica, se ridica puterea teribil de pungă noastre." Când evreii sunt în jos, ei fac probleme, cerand mereu și de a primi un tratament special. Atunci când acestea sunt, ei sunt stăpânii noștri fără milă. Și nu există nici o achiziție pe partea lor bună, pentru că ei nu au o parte buna. Întrebați-i pe palestinieni. Întrebați-i pe rușii cum era să fie în regulă evreu după 1917, când critica de evrei a fost o infracțiune de capital. Întrebați-i pe maghiari, care au avut în cele din urmă să se ridice și să ucidă cât mai multe dintre ele au putut, în octombrie, 1956. Sovieticii au pus de evrei în toate pozițiile de putere din Ungaria.

Aceia dintre noi care au înțeles planul evreiesc de dictatură lume, cunoscut vag ca Noua Ordine Mondială, s-au întrebat când evreii ar face mișcare de mare pentru o putere totală. Care în cele din urmă pare să fie acum. Oamenii din întreaga lume sunt ingroziti la a doua distrugerea Beirut în douăzeci și patru de ani. Dar de data aceasta se face sub protecția specifică a președintelui american, care a spus în mod repetat că Israelul trebuie să fie protejat de America. El este acum trimiterea de tone de arme de distrugere în masă la psihopați din deșertul. Israel este de a face exact ceea ce vrea Bush să facă, care este exact ceea ce Consiliul pentru Relații Externe vrea să facă. Siria și Iran sunt viitoare, și sunt supuse arme final de distrugere în masă. Arabia Saudită și Egiptul nu poate fi cu mult în urmă. Israelul intenționează să ia peste tot în lume musulmană și ucide cât mai mulți musulmani ca posibil, cu ajutorul și încurajarea Washington, DC. Acest lucru nu pare să fie începutul sfârșitului civilizației așa cum l-am cunoscut.

Ne confruntăm cu evrei psiho-teroriști în guvernamentale SUA criminalii în serie nebun care se închină la moarte. Ei au început planurile lor de dictatură lumea cu atacul lor șoc și uimire la World Trade Center din Manhattan, în urmă cu cinci ani. Care a dus imediat la atacuri neprovocate împotriva două țări musulmane de către SUA și Marea Britanie. Sub distragere a acestor dezastre abatoare care au fost proiectate de către evrei, israelieni șterge acum Liban într-o încercare de a provoca Siria să răspundă, și Iran, de asemenea. Israelul știe că Bush va ordona atacuri nucleare împotriva acelor țări în cazul în care iau momeala, pentru astfel de planuri au fost deja dezvăluit de către ofițerii de speriate de la Pentagon. Israelul poate folosi arme nucleare împotriva acestor două țări în curând, și susțin că America a făcut-o. După cum știm, nu este nimeni în guvernul Statelor Unite, care vor da vina pe Israel pentru orice o face, pentru că ar fi "anti-semit." Dar, cine sunt semiți? Răspunsul scurt: arabii. Cine sunt anti-semiți? Răspunsul scurt: evreii.

Scopul acestui eseu este de a pregăti cititorul pentru o viață de luptă împotriva dominației evreiești în această țară. Am fost sub controlul total evreiesc pentru zeci de ani, pentru că tot ceea ce li se permite să vadă, citi și auzi prin intermediul mass-media mainstream vine prin filtrul evreiesc. Adevărul este disponibil doar de pe Internet, care este motivul pentru care Internetul va trebui să meargă la prevenirea terorismului, desigur. Guvernul a uns deja cele mai puternice site-uri, cum ar fi Rense.com, ca "organe periculoase de dezinformare -" al doilea cel mai mare premiu acordat de guvern, cea mai mare fiind acuzația de răzvrătire. Pentru a fi perceput sau acuzat de răzvrătire înseamnă destinatarul este de a face într-adevăr treaba lui. Acest scriitor a fost atât de acuzat, dar prietenul meu Louis Beam din Texas a fost de fapt judecat pentru răzvrătire. Faptul că el a fost achitat nu diminuează cu nimic statutul său în ochii mei. Louis sa bucurat de cel mai înalt loc de pe lista dușmanilor ADL de ani de zile. Pentru unii motiv, nu au menționa numele meu.

Controlul evreiesc este un lucru. Dar regula evreiască va fi destul de altul. Întrebați-i pe palestinieni, rușii, maghiarii. Iad cere israelienii cum e să trăiești sub conducerea evreiască în Israel. Este un azil de nebuni, pentru că evreii prospera pe nebunie. Ei sunt nebuni de control final.

Nu mă aștept ca cineva să înceapă să atace Ambasada Israelului sau să ardă în jos sinagogi. Nu mă aștept ca cineva pentru a apela pentru o revoluție împotriva evreiesc guvernul SUA, așa cum am făcut-o în 1989, când am început mișcarea de miliție de rău augur în acel an. Este opinia mea că evreii, prin agentul lor Morris ("Seligman") Dees de Mobile, Alabama și fata lui Mossad cunoscut sub numele de Southern Poverty Law Center, distrus miscarea de miliție în câteva minute, în aprilie, '95, atunci când au explodat Federal Building Alfred Murrah din Oklahoma City și a ucis zeci de angajați federali și de copiii lor. Acesta a fost începutul a statului evreu, în loc de un control doar evreiesc, din SUA.

Dar acolo vine un moment în curând în care va trebui să lupte evrei deoarece ei sunt evrei și că nu suntem. Ei ne vor lăsa cu nici o altă alegere, la fel cum au plecat rușii și palestinieni și maghiari și acum libanezii cu nici o altă alegere, ci de a lupta sau a muri de o moarte urât după captivitate și de sete și de foame și de tortură. Amintiți-vă, metoda evreiesc preferat de control și de exterminare este de foamete. Acest lucru se datorează faptului că este atât de chinuitor și umilitoare. Și nu-i costa nimic. Ei refuza pur și simplu alimente. Cere ucraineni, care au pierdut mai multe milioane de suflete la foamete evreiești în anii 1930. Evreii au confiscat pur și simplu hrana lor și au murit de foame.

Oamenii uita ca fiecare birou unic de cabinet sub Clinton a fost condus de un evreu! Care sunt șansele? Sunt astfel de oameni superiori care numai ei sunt calificați pentru a lua astfel de poziții puternice peste noi? Duzina sau atât de evreii sioniști în jurul Bush lăudat la primul modul în care au ajuns să atace Irakul. Deci, uita-te la modul în care guvernul nostru evreu-a alerga a devastat în această țară săracă, care nu a amenințat Americii câtuși de puțin. Irakienii suferă lipsuri deliberate de apă proaspătă și produse alimentare. Palestinienii sunt foame și mor de sete și-au pierdut mii de copii din cauza regulă evreiesc. Evreii au zeci de moduri de a te ucide și le încercăm.

Dacă încă mă întreb dacă eu exagerez sau scris "evreu", atunci când ar trebui să fie scris "sionist" citi James Bacque cele două cărți pe acest subiect: alte pierderi și crime și îndurările. Primele detalii de exterminare a evreilor de aproximativ un milion de neajutorate prizonieri germani următoarele direct predarea lor în 1945. Celălalt dezvăluie cum evreii sacrificate aproximativ 13 milioane de civili germani neajutorați în primii ani după predare, înainte Asediul Berlinului a arătat lumii ceea ce binefăcători am fost, pentru că am nevoie de un nou inamic și un nou aliat. Acest lucru a fost realizat sub autoritatea Planul Morgenthau pentru Germania. Morgenthau, desigur, a fost un evreu și nu un sionist, așa cum a fost măcelar său șef, Eisenhower. Și amintiți-vă că Germania a fost considerată un paradis de evrei, iar poporul german foarte tolerant și generos față de evrei în anii înainte de baietii duri au preluat. Amintiți-vă de asemenea că evreii considera America de un loc extrem de pericol, și americanii scăpate de sub control mult mai periculos pentru ei decât germani au fost vreodată. Astfel încât să putem conta pe un tratament foarte rău de la ei în conformitate cu articolul evreiesc. Doar ține minte asta.

Este ideea mea că evreii sioniști sau, altfel, nu ar fi trebuit să se pronunțe oriunde. Tot ce ating se transformă în gunoi. Muzică, literatură, artă, știință, guvern, educație, muncă, medicină, relațiile rasiale totul merge prost repede atunci când sunt implicați în ea. Principalul contributia evreilor la stiinta a fost bomba nucleara, care este în concordanță doar cu strigătul lor de luptă, "Noi suntem distrugatoarele!" Asta este într-adevăr toți evreii știu cum să facă să fure și să distrugă lucrurile. Uită-te la Israel, care au furat de la palestinieni. Ei au distrus-o. Acum ei distrug Liban, la fel cum au făcut-o în 1982. Au să ne distrugă Irak și noi și ei, împreună, vor păstra distruge totul pentru că evreii sunt în controlul de Bush. Nu numai pe sioniști evrei. Am văzut toate fotografiile accesibile Casa Albă bucătăria lui Bush, plin de rabini ortodocși care-l pronunțate "Kosher". Am văzut Bush și Cheney purtând yarmulkes lor (craniu-caps), astfel încât să putem vedea cât de totală este controlul evreiesc al guvernului nostru. Nu există nici o opoziție oficială a Regula evreu, la fel cum nu există nici o opoziție oficial la mexicani strecura peste graniță și inundațiile această țară cu ostili. Bush și Cheney și subalternii lor sunt trădători care sunt sponsorizări Regula evreiască, ceea ce va duce imediat la Uniunea America de Nord și un guvern evreiesc peste SUA, Canada si Mexic.

Eu cred că norma evreiască trebuie să fie împiedicată cu orice preț. Eu cred că oricine care promoveaza Regula evreu dintr-o poziție oficială este prin definiție un trădător. Există doar o singură pedeapsă pentru trădare, așa cum chiar guvernul nostru recunoaște crupă.

Deci, pregateste-te pentru o acțiune. În următorii ani (dacă nu mai devreme), să fie pregătit pentru a ucide sau fii ucis. Pentru o previzualizare a vieții sub evreilor din Uniunea Americii de Nord în 2010, doar uita-te la Israel și ce calitate a vieții care le-a creat în această regiune tragic, sau Rusia, după 1917, sau Ungaria sau Polonia sau Germania de Est după 1945.

Părerea mea este că americanii sunt responsabili pentru distrugerea evreiesc de atât de mult din lume și că trebuie să-și asume responsabilitatea de partea noastră. Noi trebuie să ramburseze victime sau urmașii lor ca cel mai bine putem și trebuie să ne asigurăm că norma evreiesc este încheiat cât mai curând posibil, înainte de a ne distruge. Ne putem gândi toate de moduri de a pune capăt dominației evreiești. Să dau seama de cele mai bune metode și să le utilizeze.

Acest articol a fost publicat pentru prima dată la 30 iulie 2006.


_________________
" Ce nu au reusit imperii au reusit o mana de dobitoci scoliti la Moscova "

Deoarece geniul trebuia sa poarte un nume , i s -a spus EMINESCU

Admin
Admin

Mesaje : 9987
Data de inscriere : 20/12/2008

https://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum