POLITICA


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

POLITICA
POLITICA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Femei fatale la europarlamentare

In jos

Femei fatale la europarlamentare Empty Femei fatale la europarlamentare

Mesaj Scris de GIGI_BERBECOSU Joi Apr 03, 2014 7:40 pm

Oferta anului 2014 la europarlamentare este mai variată ca oricând - si din punct de vedere al candidaturii unor adevărate femei fatale, fie pe listele de partide fie pe sectorul asa zisilor „independenti”. Asa zisi deoarece nu tot ce zboară se mănâncă - o bună parte dintre candidatii ce participă la alegerile europene vin tot din partide.
Bunăoară avem o divă, Corina Ungureanu, fosta sportivă ajunsă vedetă cu chilotii în vine, crăcită în pozitii imposibile, pentru o căciulă de bistari, fostă consilieră PSD, trecută si pe la UNPR, care si-a înteles profunda vocatie politică si dacă tot se spune că politica e o curvă, de ce n-ar participa si ea în fond?

Probabil a fost pusă pe lista independentilor pentru a nu scoate din minti restul ”divelor” din PSD, deoarece în mod cert fosta sportivă care a arătat tot, este cea mai dotată fizic si probail cea mai în măsură să câstige accesul la orice pozitie dacă ar vota exclusiv obsedatii sexual – adică românii relativ normali.
Voturile sunt însă împărtite, deoarece votează si pensionari – sectorul dedicat Corinei Cretu, capabilă să încingă până si bătrâni generali negri, nu mai vorbim de Ion Iliescu, căruia îi umbla la slit din priviri, după cum declara fostul consilier prezidential Eugen Mihăescu.
Pesedistii au pus-o în fruntea brigăzii pe Corina Cretu, cap de listă, buleanda lui Ion Iliescu, de la care a înghitit tot, potrivit propriilor mărturisiri. Se mai adaugă o nevastă, Daciana Sârbu si Ecaterina Andronescu.
În fruntea listei pentru europarlamentare a liberalilor se află Norica Nicolai, Adina Vălean, Ramona Mănescu, Renate Weber, si amanta lui Mihai Voicu - Claudia Benchescu, o tânără relativ mai voluminoasă decât iubitul care a pus-o pe listă si teribil de pupăcioasă. Adică perfectă din punct de vedere al competentei, educatiei si capacitătii politice.
Diva pedelistilor este Monica Macovei, fosta procuroare ce suferea de orbul găinilor la Măgurele, în iunie 1990, izbutind să nu vadă nicio nelegiuire în lagărul unitătii de securitate unde erau arestati si călcati în picioare peste 1000 de bucuresteni, deja măcelăriti de haitele de giboni ai lui Ilici, minerii lui Miron Cozma. Orbul găinilor poate fi de folos în viată, dacă apare la momentul oportun, ca dovadă cariera politică în ascensiune a Monicăi Macovei si de asemenea chivernisirea.
Europarlamentar – viată de huzur si voie bună
Aproximativ 200 000 de euro pe an ridică un europarlamentar pe an, iar declaratiile de avere ale candidatilor ce-si doresc revenirea pe post reflectă bunăstarea. Astfel, Corina Cretu a dobândit în timpul mandatului 2009-2014 un apartament în Predeal şi bijuterii în valoare de 10.000 euro. Creţu a achiziţionat în 2011 un apartament în Predeal, care se adaugă la cel din Bucureşti cumpărat în 2004.

În declaraţia sa de avere din martie 2014 depusă la BEC sunt trecute faţă de cea din 2009 trei terenuri agricole în judeţele Ilfov şi Prahova şi unul intravilan în comuna Snagov, precum şi un apartament în Bucureşti care aparţine soţului ei, Ovidiu Rogoz. În perioada 2011-2012, Corina Creţu a dobândit şi bijuterii în valoare de 10.000 euro.
Europarlamentarul PDL Monica Macovei, care ocupă locul doi pe lista democrat-liberalilor pentru europarlamentare, are trei apartamente, două case, peste 60.000 de euro în conturi. Încă putin si-l ajunge pe Năstase cu ale sale patru case.
Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu deţine, potrivit declaraţiei de avere depusă la BEC, un teren forestier, unul intravilan, un autoturism Land Rover, şapte conturi bancare si trei case. Dacă punem si casele lui Ponta rezultă că reperul moral Adrian Năstase a fost deja depăsit de emulul său, micul Titulescu, discipol prefererat al puscăriasului blogger.
Norica Nicolai, prima pe lista PNL, a economisit după cinci ani de mandat ca europarlamentar peste 300.000 de euro. Ce economii i-or fi rămas de pe vremuri, pe când era intromisionată în comertul cu armament nu se stie. Și ea este o divă în felul ei, ca si diva Corina Cretu, mare amatoare de expunere pe marginea piscinelor, dacă ne amintim de episodul jacuziului cu bule în care s-a scăldat cu Mândrută, copilul de mingi al lui Silviu Brucan, criminalul bolsevic.

Dacă la începutul mandatului de europarlamentar, vicepreşedintele PNL intra în alegeri cu 12.000 de lei şi 7.000 de euro, la cinci ani distanţă economiile sale au sporit: 13.899 de lei şi 302.266 de euro. În plus, europarlamentarul PNL a acordat un împrumut de 10.000 de euro unei persoane fizice. Pe de altă parte, în cei cinci ani a achitat datorii către bănci în valoare de 28.700 de euro. Norica Nicolai şi-a sporit colecţia de bijuterii şi obiecte de artă, de la o valoare de 5.000 de euro în 2009, la 14.000 de euro la încheierea actualului mandat în PE. Europarlamentarul PNL a beneficiat în 2013 de deconturi pentru transport şi diurne de 107.091 de euro, iar în 2014 de 24.696 euro, la care s-au adăugat 4.299 de euro lunar pentru cheltuielile generale cu întreţinerea cabinetelor sale. În 2013 a mai obţinut indemnizaţie de la Parlamentul European de 74.365 euro, iar în 2014 de 18.591 euro.
De la Dacie la BMW
Adina Vălean, soţia preşedintelui PNL Crin Antonescu, aflată pe locul doi pe lista liberalilor pentru PE, a dobândit bijuterii de 18.000 de euro şi are aproximativ 100.000 de euro economisiţi. În urmă cu cinci ani, Vălean declară economii de 2.800 de lei, 86.600 de euro şi 4.200 de dolari americani. Acum europarlamentarul precizează că are în conturi 45.508 de lei, 179.347 de euro şi 8.626 de dolari americani. De asemenea, europarlamentarul PNL menţionează că în perioada 2009-2010 a dobândit bijuterii în valoare de 18.000 de euro.
În 2009, la începutul mandatului de europarlamentar, Vălean declară un autoturism Dacia, fabricat în 2004, iar după cinci ani în locul acestui automobil declară două maşini marca BMW, de fabricaţie 2005, respectiv 2007. De asemenea, Vălean a păstrat casa de locuit deţinută în comună Drajna (Prahova) cu o suprafaţă de 84 de metri pătraţi şi terenul aferent de 3.942 de metri pătraţi. Vălean mai deţine, în cotă parte cu Crin Antonescu, un apartament în Bucureşti de 205 metri pătraţi, care a fost cumpărat în 2011, precum şi un loc de parcare aferent.
În urma căsătoriei cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, în declaraţia sa de avere este menţionat apartamentul de 96 de metri pătraţi deţinut de liderul PNL în Capitală. În plus, Adina Vălean a beneficiat de venituri în urma decontării cheltuielilor de către Parlamentul European: 57.368 de euro pentru transport, 28.159 de euro pentru diurna şi 51.588 de euro pentru cheltuielile generale. La aceşti bani s-au adăugat indemnizaţia de 74.408 de euro în cursul anului fiscal anterior
Renate Weber, amploaiata lui Soros, aflată pe locul cinci pe lista PNL, a cumpărat un teren în Capitala şi şi-a construit o casă. Ea a dobândit în cei cinci ani de mandat un teren în Bucureşti de 295 de metri pătraţi pe care a construit o casă de locuit de 170 de metri pătraţi, finalizata în 2014. De asemenea, europarlamentarul a păstrat apartamentul din Capitală de 67 de metri pătraţi cumpărat în 2009, dar şi cotă parte dintr-un apartament în Braşov, de 64 de metri pătraţi.
Weber şi-a menţinut în proprietate autoturismul Audi A3, fabricat în 2001, declarat şi în 2009. Europarlamentarul PNL precizează că a făcut anul trecut o donaţie de 40.000 de lei către Asociaţia Societatea de chirurgie a sanului. Dacă în 2009 Weber avea economii de 39.600 de euro şi 4.000 de lei, acum europarlamentarul are în conturi 39.145 de euro şi 3.627 de lei.
Europarlamentarul PNL a obţinut în 2013 şi pentru lunile de la începutul acestui 67.382 de euro de la Parlamentul European pentru diurne şi decontarea transportului. La aceste sume se adăugă indemnizaţia de europarlamentar pentru 2013 de 74.365 de euro, iar pentru primele trei luni ale lui 2014 - 18.591 de euro.
Dacă românii sunt relativ neinteresati de alegerile europene, în mod cert cei aflati pe liste tropăie de nerăbdare ca pulimea să-i valideze încă odată, deoarece au de ridicat saci cu bani si îi asteaptă avantaje ce-i plasează cumva în aceeasi categorie cu nomenclaturisii PCR pe vremuri. Vadim Tudor, de exemplu nu a făcut absolut nimic cât a „muncit” ca europarlamentar decât să ridice teancuri de euroi, în afară de sustinerea lobby-ului homosexualilor, atitudine demnă, specifică cultului său, fapt pentru care a devenit (mai bine) cunoscut sub numele de Tribunul homosexualilor. Cumva alături de el, cu feminitatea sa latentă, se află si celelate foste amante, neveste etc ce populează Parlamentul european, sinecură care le-a permis o binevenită înnoire a stocului de bijuterii, posete de lux, vile, limuzine, trai neneacă pe scurt. Să le urăm tuturor multe succesuri iar votantilor lor de asemenea, o viată mai bună, ca si până acum (adică asta a fost o glumă, pe bune)...
http://www.curentul.ro/2014/index.php/2014040499377/Actualitate/Femei-fatale-la-europarlamentare.html
GIGI_BERBECOSU
GIGI_BERBECOSU

Mesaje : 248
Data de inscriere : 15/11/2012

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum