POLITICA
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» retro de pe disc D
Dum Ian 06, 2019 7:40 pm Scris de Admin

» silkengirl LINKURI
Joi Dec 27, 2018 8:49 am Scris de Admin

»  GARY GLAMOUR site derivate
Joi Noi 08, 2018 4:12 pm Scris de Admin

» linkuri operative
Mier Sept 19, 2018 10:27 am Scris de Admin

» BRUIOANE INSECTAR
Vin Iul 20, 2018 9:39 am Scris de Admin

» NEWS Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
Vin Iul 20, 2018 9:17 am Scris de Admin

» RETRO Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
Mar Mar 27, 2018 8:44 pm Scris de Admin

» PAGINILE MELE FB
Dum Mar 04, 2018 11:56 am Scris de Admin

»  grupurile mele FB
Dum Mar 04, 2018 11:00 am Scris de Admin

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

OHA , HA , HA ,HA !!!!„Ai să dai seamă”, domnule "președinte"!

In jos

OHA , HA , HA ,HA !!!!„Ai să dai seamă”, domnule "președinte"!

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Apr 13, 2016 11:54 am

Cît timp vor avea cuirasa imunităţii pe umeri, tăişul legii nu-i va atinge pe unii nelegiuiţi cărora le doresc cît mai multe mandate! Nu legislative, ci de la D.N.A.! Ştim că pălăria preşedinţiei e prea mare pentru capul lui Klaus Iohannis, însă, chiar dacă nu a realizat nimic concret şi de folos progresului României şi cetăţenilor ei, cinstit şi „nemţeşte” ar fi să nu se nu se aventureze în formule algebrice de combinări, aranjamente şi permutări diplomatice şi să lase deoparte nepotismul care ţine de speţa conflictului de interese (art. 301- Cod Penal). În aceeaşi notă de profund dispreţ faţă de cetăţenii României, Iohannis este generos cu vechii prieteni şi cu cei cărora le datorează…

De aici, probabil, cele două numiri controversate pentru posturile de ambasador. Unul, în Anglia, pentru consilierul Mihalache, cel văzut în fotografii cum îndoise spătarul scaunului dormind cu gura căscată la Bruxelles, altul, în Danemarca, pentru fiul lui Ilie Gigacalorie (prieten vechi al lui Iohannis în primăria Sibiu), pe numele său, Mihai Alexandru Grădinar. Ilie Gigacalorie (alias Ilie Grădinar – afacerist sibian, aflat în topul Top Forbes cu o avere estimată la 7-8 milioane de euro) a condus compania S.C Energie Termica S.A. Sibiu, pe vremea cînd Iohannis era primar şi asta spune tot. În 2014, Ilie Grădinar figurează şi ca membru în Consiliul de Administraţie al S.C. Pieţe Sibiu S.A., ambele companii fiind în subordinea Primăriei Sibiu.
Acelaşi Ilie Gigacalorie a achiziţionat, în 2006, complexul turistic balnear Staţiunea Ocna Sibiului (una dintre marile surse ale averii sale), pe care, în 2011, l-a scos la vînzare pentru 90 de milioane de euro, ca, mai apoi, potrivit publicaţiei „Turnul Sfatului”, Staţiunea Ocna Sibiului să intre în insolvenţă şi apoi în faliment. La fel s-a întîmplat cu Staţiunea Băile Herculane, cu o istorie de 2.000 de ani, cumpărată şi devalizată de gruparea de crimă organizată a deputatului penalul, Iosif Armaş. Mai este ceva la locul lui în Ţară? A mai rămas ceva în picioare pentru români? Nu. Totul a fost împărţit între oamenii Puterii şi clientela politică (miliardarii acestui sfert de veac politic odios), apoi, vîndut sau lăsat în paragină.
Revenind la proaspăt numitul ambasador Mihai Grădinar, acesta a declarat în presa sibiană despre Klaus Iohannis: „Suntem prieteni buni, de familie”. Potrivit aceleaşi surse, Ilie Grădinar „este cea mai mare vulnerabilitate a lui Klaus Iohannis în Sibiu”. Dacă generaţia feisbucului, care l-a susţinut în alegeri, e ocupată cu laicurile pentru ceşti de cafea, păsărele, animăluţe şi unghii pictate, cum să aibă cunoştinţă despre faptul că o casă deţinută prin fals e o situaţie extrem de gravă pentru un preşedinte de stat, cu atît mai gravă cu cît a beneficiat de dreptul de „uzufruct”, în cuantum de şaizeci de mii de euro anual, din chiria pe imobil. Aceasta fiind a doua casă pe care Iohannis o pierde în instanţă. Într-un caz aproape similar, preşedintele Germaniei, Christian Wulff, care a pierdut, pe fondul acuzaţiilor de corupţie şi al traficului de influenţă formulate la adresa sa, atît imunitatea, cît şi încrederea publicului, şi-a dat demisia în 2010. Procuratura din Hanovra a solicitat Bundestagului ridicarea imunităţii preşedintelui Wulff pentru a permite o anchetă judiciară. În România, legiuitorilor, ştiindu-se cu musca pe căciulă, le tremură pantalonii în faţa circarilor vremelnici.
Lui Klaus Iohannis contextul nu-i mai este deloc favorabil. Poziţia de integritate morală pe care o clama la începutul mandatului său s-a dus pe apa sîmbetei. Hai să ne amintim cum spunea, setos de putere, arătînd cu degetul şi scrîşnind din măsele: „P.S.D trebuie să tremure!” A nu se înţelege că sînt pesedistă! Eu nu am culoare politică! Politica mea este adevărul. Ei, acum, situaţia stă cam aşa: cine tremură la urmă, temură mai gros! Vorba lui Lăpuşneanu: „Ai să dai seamă”, domnule! Să nu uităm că Iohannis a girat acest guvern de tehnocraţi, o pacoste impusă de Bruxelles şi F.M.I., guvern care taie şi spînzură sporurile, diurnele şi alte drepturi cuvenite profesorilor, medicilor, promiţînd majorări cu ţîrîita, nişte firmituri, hăt, în 2020. Pe fondul falsei informări că nu există bani nici pentru salarii şi pensii, nici pentru a eradica sărăcia şi a creşte nivelul de trai al românului, de fapt, Julien Cioloş pregăteşte terenul pentru un nou împrumut de la F.M.I. pentru a plăti noile dobînzi la dobînzile vechi… Dacă România mai ia un alt împrumut, salvează F.M.I. de la pierzanie, gest la care vechiul premier hulit de preşedinte nu a cuplat şi s-a ajuns „să moară oameni…”.
Aşa cum a pierit comunismul cu toţi activiştii lui, deşi aceştia nu aveau nici vile, nici maşini de lux, nici miliarde în offshor-uri, tot astfel trebuie să piară această democraţie de junglă, implementată anume de marile puteri ale lumii chiar în acest scop al îmbogăţirii la vîrf şi al exploatării turmei! Exemplul elocvent fiind afacerea „Panama Papers”, unde marii escroci şi criminali financiari ai lumii şi-au depus ouăle de aur, banii nevăzuţi, furaţi şi spălaţi! Să nu uităm că şi Europa are paradisurile ei fiscale! Pe cînd o raită prin Luxemburg, Austria, Andorra, Liechtenstein, Guernsey şi Monaco? Dar iată o listă a paradisurilor fiscale, incompletă, oricum, făcută publică la summitul G-20: S.U.A.: Delaware, Wyomingm Nevada, Anguilla, Antigua si Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Bermuda, Insulele Virgine Britanice, Insulele Cayman, Grenada, Montserrat, Panama, Sfantul Vicentiu şi Grenadinele, Sfantul Cristofor şi Nevis, Insulele Turks şi Caicos, Insulele Virgine Americane; Africa: Liberia, Mauritius şi Seychelles; Asia: Brunei, Hong-Kong şi Maldive; Oceania: Insulele Cooks, Nauru, Niue, Insulele Marshall şi Vanuatu. Cît priveşte scandalul Kövesi-Mossad, citez din Europa Liberă, „este un scenariu perfect pentru un film comunist de mâna a doua în care binele de partid şi de stat triumfă.” Deşi nu mai cred în Europa Liberă pentru că a manipulat în cazul loviturii de stat din 1989, cred că în speţă are dreptate, avînd în vedere că Köveşi îşi contrazice propriile declaraţii, dar şi pe cele ale DIICOT. Majoritatea celor de la vîrful Puterii suferă de scenarită cronică. Şi, să ferească Dumnezeu să fie împinsă spre funcţia de preşedinte al României în 2019!
Autor: Maria Diana Popescu
Sursa: Ziarul Natiunea

_________________
" Ce nu au reusit imperii au reusit o mana de dobitoci scoliti la Moscova "

Deoarece geniul trebuia sa poarte un nume , i s -a spus EMINESCU
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 9702
Data de inscriere : 20/12/2008

http://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: OHA , HA , HA ,HA !!!!„Ai să dai seamă”, domnule "președinte"!

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Mai 11, 2016 5:18 pm

ANA PAULA
DANNY MATARAZZO
Débora e Suzana Pittelli
GABRIELA CASTRO
GIOVANNA BIOTTO
JAQUELINE BBB 8
ELLEN BEKER
LETÍCIA
MARCIA IMPERATOR
MELCA GONÇALVES
NAYARA,JACKIE E CAROL
PRISCILA CARDOSO & REGIANE BRUNNQUELL
SHEILA COSTA
SHEILA MELLO
VALÉRIA MENEZES

_________________
" Ce nu au reusit imperii au reusit o mana de dobitoci scoliti la Moscova "

Deoarece geniul trebuia sa poarte un nume , i s -a spus EMINESCU
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 9702
Data de inscriere : 20/12/2008

http://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum