POLITICA
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» retro de pe disc D
Dum Ian 06, 2019 7:40 pm Scris de Admin

» silkengirl LINKURI
Joi Dec 27, 2018 8:49 am Scris de Admin

»  GARY GLAMOUR site derivate
Joi Noi 08, 2018 4:12 pm Scris de Admin

» linkuri operative
Mier Sept 19, 2018 10:27 am Scris de Admin

» BRUIOANE INSECTAR
Vin Iul 20, 2018 9:39 am Scris de Admin

» NEWS Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
Vin Iul 20, 2018 9:17 am Scris de Admin

» RETRO Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
Mar Mar 27, 2018 8:44 pm Scris de Admin

» PAGINILE MELE FB
Dum Mar 04, 2018 11:56 am Scris de Admin

»  grupurile mele FB
Dum Mar 04, 2018 11:00 am Scris de Admin

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Preşedintele Băsescu, atacat de protejatul său, Iohannis

In jos

Preşedintele Băsescu, atacat de protejatul său, Iohannis

Mesaj Scris de ana morosana la data de Sam Iun 21, 2014 6:03 am

Motto : „Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti” (Proverb românesc)
Văzut ca marioneta lui Traian Băsescu şi viitor partener politic după alegerile prezidenţiale, preşedintele interimar al liberalilor, Klaus Werner Iohannis, se hazardează în declaraţii de-a dreptul belicoase la adresa locatarului de la Palatul Cotroceni, care  nu reprezintă altceva decât tentative stângace de infirmare a aproprierii dintre cei doi.  Recent, aflat la Buzău pentru o întâlnire cu politrucii liberali din zonă, Klaus Iohannis a sărit „ca proasta din baie” cu declaraţii privind presupusul trafic de influenţă al fratelui preşedintelui: „Având în vedere dezvăluirile care au fost făcute ieri (n.r. – miercuri), de o gravitate extraordinară, care implică numele președintelui, le-am spus colegilor că, după părerea mea, avem de-a face cu o situație care nu se mai referă la imaginea unui politician sau al unui membru din familia unui politician, ci este vorba despre o situaţie extrem de gravă în care apar acuzaţii care pot duce în zona siguranţei naţionale. Sunt convins că situația care a fost creată este dincolo de opinia oricărui politician din România, nu mai contează acum ce spun Traian Basescu, Ponta sau Iohannis, suntem în situația în care instituțiile abilitate ale statului trebuie să acționeze cu maximă urgenţă şi fermitate pentru a clarifica ce e adevărat şi ce nu”, a declarat Iohannis. (http://www.hotnews.ro/stiri-politic-17513516-klaus-iohannis-despre-cazul-basescu-anghel-apar-acuzatii-care-pot-duce-zona-sigurantei-nationale.htm)
Este total deplasat să afirmi că o familie de ţigani care a dat mită, ca să-şi salveze şeful de clan aflat la închisoare, poate să afecteze siguranţa naţională! În schimb, siguranţa naţională a fost în mod cert zdruncinată prin retrocedările ilegale patronate de primarul Klaus Iohannis, la Sibiu, către FDGR-ul pe care-l păstorea, după ce l-a declarat în instanţă ca succesor al Grupului Etnic German. Iohannis, prin unul din trepăduşii lui de la FDGR, a reactivat organizaţia nazistă Grupul Etnic German, desfiinţată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial prin Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 şi Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 semnat de regele Mihai: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German Aceste fapte concrete, argumentate şi probate în articolul menţionat, reprezintă fapte de-o gravitate deosebită pentru care trebuie să se autosesizeze autorităţile statului la cel mai înalt nivel! Aceste maşinaţiuni iresponsabile au fost realizate la Sibiu prin cârdăşia dintre magistraţi şi despotul absolut al Sibiului, numitul Klaus Iohannis, care acum doreşte să ajungă preşedintele României ca să-şi îndeplinească planurile de retrocedare integrală a Transilvaniei.
Iată ce a mai afirmat, în continuare, acelaşi Klaus Iohannis, această veritabilă „trompetă a Germaniei”: „Dacă aud la TV că se vorbeşte de trafic de influenţă şi bani mulţi primiţi de o rudă a preşedintelui şi se afirmă că preşedintele a ştiut asta, atunci eu solicit imediat celor abilitaţi să spună adevărulEu nu pot şi nu vreau sa trăiesc într-o ţară unde asupra preşedintelui planează o suspiciune de o asemenea gravitate. Chestiunea e dincolo de opţiunile politicienilor.”
Ce spui, Franz? Păi, la TV s-a vorbit şi despre cele două case pe care le-ai luat mătăluţă, cu onor familia dumitale, prin uz de fals, dacă tot eşti dumneata de acord cu justiţia televizată! De ce nu soliciţi la fel de vehement şi imediat reacţii din partea „celor abilitaţi să spună adevărul”? Sau la hoţii de case nu se pune? Nici eu nu vreau să trăiesc într-o ţară în care asupra posibilului viitor preşedinte planează suspiciuni că ar fi escroc imobiliar, traficant de copii şi neonazist autodeclarat!
Totuşi, Iohannis Klaus Werner insistă în continuare, demonstrând că este mai interesant când tace nemţeşte, decât atunci când vorbeşte cu o ipocrizie strigătoare la cer: „Chiar dacă demisionează (n.r. Traian Băsescu), instituțiile abilitate trebuie să clarifice lucrurile. Nici nu contează ce a spus Băsescu, ci contează de acum mai departe ce spun procurorii şi judecătorii. Lucrurile trebuie clarificate, e imposibil sa stăm în aceasta nesiguranţă. Suntem într-o criză deosebit de gravă care are legătură cu siguranţa naţională. Dacă e implicat numele preşedintelui atunci e în cauza România, preşedintele nu e un politician sau un om care are un frate, e exponentul României în lume. Acest scandal are si reacţii internaţionale. Cancelariile lumii se uită cu maximă atenţie la ce se întâmplă acum în Bucureşti.”
Te cruceşti când vezi cine ridică piatra şi vorbeşte de siguranţa naţională sau reacţiile internaţionale! Păi, cam care credeţi dumneavoastră, cititorii, că ar fi reacţiile internaţionale ale Puterilor Aliate, care au semnat Convenţia de Armistiţiu cu România în 12 septembrie 1944, dacă află că aceasta a încălcat în mod expres articolul 15 din respectiva Convenţie? Iată ce spunea acest articol: „Guvernul român se obligă să dizolve imediat toate organizaţiile pro-hitleriste de tip fascist aflate pe teritoriul românesc, atât cele politice, militare sau paramilitare, cât şi orice alte organizaţii care duc propagandă ostilă Naţiunilor Unite şi în special Uniunii Sovietice, nepermiţând în viitor existenţa unor organizaţii de acest fel.” Ori, Klaus Iohannis şi subalternii săi de la FDGR exact asta au făcut, au reînviat o organizaţie nazistă îngropată de regele Mihai prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, forţat fiind de Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944!
Trebuie subliniat că prin revendicarea drepturilor patrimoniale ale organizaţiei hitleriste Grupul Etnic German, FDGR încalcă chiar propriul statut, art. 1! (http://www.fdgr.ro/ro/statutul_organizatiei/ ). Această organizaţie aşa-zis  „democratică” a fost creată premeditat  în scop revizionist. Astfel, la articolul 6, al aceluiaşi Statut F.D.G.R. sunt scrise următoarele: „F.D.G.R. este succesorul de drept al tuturor instituţiilor şi organizaţiilor ale minorităţii germane, care au fost desfiinţate prin constrângere. Adică, fondatorii din anul 1990 al acestei asociaţii etnice (ce fel de democraţie poate să fie într-o organizaţie constituită pe criterii etnice, exclusiviste şi care participă la alegeri ca un partid politic?!) pregăteau terenul pentru revendicările lor ulterioare de succesiune după Grupul Etnic German!!! Singura problemă care a stat şi stă, în continuare, în calea planurilor acestor neonazişti este aceea că Grupul Etnic German nu a fost desfiinţat prin constrângere de către comunişti, aşa cum avocaţii FDGR sau ai Consistoriului Bisericii Evangelice C.A. au susţinut permanent, în fals, în faţa instanţelor de judecată, atunci când s-au revendicat imobile în numele celor două instituţii ale minorităţii germane. Aşa cum am arătat şi în mai sus: Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944 , dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai al României. Comuniştii nu au făcut altceva decât să aplice acest Decret – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, care nu le-a aparţinut, ei nefiind la putere la momentul istoric respectiv.
Despre istoricul organizaţiei hitleriste Grupul Etnic German din România, cât şi despre modul în care FDGR-ul lui Klaus Iohannis s-a declarat oficial succesor al acestei organizaţii desfiinţate prin legi internaţionale şi naţionale puteţi să citiţi aici, unde găsiţi şi documentele care atestă că s-a comis o ilegalitate care poate genera puternice reacţii internaţionale nefavorabile României: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial
În anul 2007, când FDGR-ul lui Iohannis s-a declarat oficial, print-o sentinţă judecătorească, succesor al organizaţiei hitleriste Grupul Etnic German, Traian Băsescu l-a decorat pe Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler (28 decembrie 2007). În acelaşi an, mai precis în ziua de 11.12.2007, Klaus Iohannis a fost decorat şi de Otto Schily, fostul mi­nistru de Interne al Germaniei, din partea Societăţii Ger­mane! Decoraţia, cea mai înaltă distincţie din Germania, a fost înmânată pentru merite deosebite aduse Germaniei!
  Interesant este că toate ţările care au luptat alături de Germania în Al Doilea Război Mondial, fiind aliatele acesteia în Axa beligeranţilor, l-au onorat pe domnul Iohannis Klaus Werner cu distincţii. Primarul sibian a mai primit următoarele distincţii: Ordinul Naţional al Italiei – Steaua Solidarităţii Italiene, în grad de Comandor (2008) – Italia a fost principalul aliat din Europa al Germaniei hitleriste; Ordinul de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg, în grad de Ofiţer (2009) – în 1942, Luxemburgul a fost oficial anexat de Al treilea Reich; Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint”  al Statului Austriac (2009) –  Anschluss-ul: Germania a anunțat anexarea Austriei pe 12 martie 1938, transformând țara în provincia „Ostmark”;  Ordinul de ofiţer al Coroanei Belgiene (2009) –  în 1940, Belgia a fost ocupată de către trupele Germaniei naziste. Iar pentru ca Axa beligeranţilor din al Doilea Război Mondial să fie completă, în octombrie 2009, când Klaus Iohannis a fost propus de către Crin Antonescu în funcţia de premier al României, primarul Sibiului tocmai se afla într-o vizită oficială în Japonia. Simple coincidenţe? Curios este că din panoplia de decoraţii cu care se laudă Herr Klaus Werner Iohannis pe propriul site (http://www.klausjohannis.ro/files/distinctii.htm), lipseşte taman cea mai valoroasă decoraţie pe care a primit-o acesta în numele Societăţii Germane, în ziua de 11.12.2007, de la Otto Schily, fostul mi­nistru de Interne al Germaniei. Iohannis Klaus Werner a fost decorat atunci împreună cu Wolfgang Schau­ble, succesorul lui Schily la conducerea Ministerului de Interne al RFG.
În mod cert se vor găsi „isteţi” care să afirme că mai bine cu germanii, decât cu ruşii! Este o aberaţie deoarece aceste două ţări au fost mai tot timpul într-o colaborare fructuoasă, divergenţele de paradă fiind doar praf în ochii naivilor. Confruntarea dintre cele două puteri în Al Doilea Război Mondial a fost determinată de orgoliile a doi dictatori paranoici: Hitler şi Stalin! De la Pactul Ribbentrop – Molotov (cunoscut şi ca pactul Hitler – Stalin) din august 1939, continuând cu înţelegerile secrete dintre Helmuth Kohl şi Mihail Gorbaciov de la sfârşitul anilor ’90 şi terminând cu previzibila împărţire a Ucrainei între Angela Merkel şi Vladimir Putin, se observă că cele două mari puteri au căzut întotdeauna „la pace” în defavoarea ţărilor mici din Europa! Chiar şi la alegerile prezidenţiale din 2009, Geoană şi „proiectul Iohannis” a fost susţinut de tandemul Germania – Rusia, în timp ce Băsescu a fost sprijinit de SUA, Anglia şi Israel. Cine a fost mai puternic s-a văzut la anunţarea finală a preşedintelui „ales”.
Toată lume îşi reaminteşte telenovela de la sfârşitul anului 2009, când cu „proiectul Iohannis” şi refuzurile repetate ale preşedintelui de-al desemna ca prim-ministru. Ce nu ştie toată lumea este că Iohannis Klaus Werner râvnea la fotoliul prezidenţial, mai mult decât la funcţia trecătoare de premier al României! Decizia candidaturii lui Klaus Werner Iohannis la funcţia de preşedinte al României a fost luată în anul 2007, la o întâlnire a membrilor Clubului Economic German din Transilvania (DWS). Sloganul de campanie electorală pentru anul 2009, când era în plan ca Iohannis să candideze ca independent la preşedinţia României, era acesta: „Pentru ca România să arate ca Sibiul!”. Din păcate, pentru el şi nemţii care-l susţineau, i-a tăiat Băsescu „maioneza”, şantajându-l cu cele două doare penale aflate la DNA cu Iohannis în rol de „capo di tutti capi” al mafiei imobiliare sibiene. Ca urmare a acestei înţelegeri, Klaus Iohannis nu şi-a mai anunţat candidatura la preşedinţie, iar procurorul Ţuluş Doru, şef de secţie la DNA, l-a scos pe primarul sibian de sub urmărirea penală prin Ordonanţa nr. 270/ P/ 20009 din 24.09.2009 (facsimil)!
Situaţia s-a schimbat între timp, Traian Băsescu devenind un susţinător şi lăudător al primarului sibian, pe care acum îl vede nu doar ca un bun prim-ministru, ci şi ca pe un foarte bun succesor al său pe fotoliul de preşedinte al României. Care este motivul acestei schimbări de atitudine? Simplu, cu Iohannis preşedinte, Băsescu nu doar că i-ar face pe plac susţinătoarei sale, Angela Merkel şi popularilor europeni, dar ar avea şanse să fie chiar premierul României, mutându-se de la Palatul Cotroceni la Palatul Victoria!
Însă, „socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă”, iar în urma scandalului declanşat de traficul de influenţă de care este suspectat Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, iată că Iohannis îl calcă efectiv pe chelie taman pe cel care l-a salvat de la închisoare pentru fapte deosebit de grave. În felul acesta, preşedintele interimar al liberalilor – nominalizat „la apelul de seară” după o serie de dispense! – împuşcă doi iepuri dintr-o lovitură: scapă de piatra de moară a băsismului cu care a fost etichetat de către adversarii politici şi pozează în om cinstit care nu tolerează corupţia! În fond, „neamţul de la Sibiu” este putred de corupt şi lacom de averi şi putere. Ca să ajungă la funcţia mult râvnită de preşedinte al României nu se sfieşte „să calce pe cadavre”. Deja are două victime la activ: Crin Antonescu şi Traian Băsescu. Două persoane care l-au sprijinit şi l-au transformat, dintr-un individ obscur „cu bube-n cap”, în „neamţ salvator” şi aspirant la cea mai înaltă funcţie în stat.
                                                                                          Marius Albin MARINESCU
 
avatar
ana morosana

Mesaje : 201
Data de inscriere : 22/05/2013

Sus In jos

Mircea Basescu e un prost......

Mesaj Scris de Nostradamus la data de Dum Iun 22, 2014 5:50 am

Dezvăluirile din ultimele zile sunt edificatoare într-o anumită măsură în jurul scandalului în care este implicat fratele Preşedintelui. O analiză cronologică ar fi binevenită în desluşirea acestui caz.
Şeful clanului de interlopi Bercea Mondial era membru PSD, dar şi vicepreşedinte al filialei PSD Olt. În 2009 vine la Bucureşti, pe ultima sută de metri ai campaniei electorale pentru scrutinul prezidenţial, unde se întâlneşte la sediul PSD din Kiseleff cu mai marii partidului, dacă e să dăm crezare Agenţiei Mediafax. De ce vine Bercea la Bucureşti? Să-şi ofere serviciile pentru votul din ziua alegerilor. Astăzi, liderii PSD neagă că l-ar fi cunoscut.
După ce Geoană a fost Preşedinte pentru o noapte, iar Traian Băsescu a fost reconfirmat la Cotroceni, Bercea schimbă macazul şi începe să-l curteze pe Mircea Băsescu pentru a-i boteza o nepoată. În 2010, fratele mezin al Preşedintelui se înrudeşte cu Bercea, la recomandarea unui şef obscur de filială PDL, Marian Căpăţână, care a primit la limită votul comisiei de integritate înainte de alegerile parlamentare.
Ce face Mondialu’ după ce devine cumătru cu fratele Preşedintelui: îşi taie într-un bar nepotul cu un cuţit şi îşi pune familia să jure că n-a făcut-o el. Îi cere ajutorul cumătrului Mircea Băsescu, după ce Traian Băsescu participase împreună cu soţia lui la sărbătoarea rromilor de la Costeşti. Acolo, potrivit informaţiilor de atunci, Maria Băsescu a primit o salbă de cocoşei (fapt infirmat sâmbătă de Preşedinte). Bercea îi promite lui Mircea Băsescu mulţi bani dacă va interveni pe lângă magistraţi.
Se deschide un dosar gestionat de procurorul Iacobescu. Pentru că magistratul – cu legături dubioase în trecutul lui -, dă informaţii presei, intervine şefa lui, Elisabeta Ponea, şi îi ia cazul. Cel mai probabil Iacobescu, din motive misterioase, a fluierat în biserică.
Ce spune Mondialu’ în momentul în care e săltat: NU M-A ARESTAT O ŢARĂ-NTREAGĂ ŞI MĂ ARESTEAZĂ FRAŢII MEI! Care fraţi, cei din PSD sau cei din familia prezidenţială? Era un mesaj?
Cazul procurorului Iacobescu este preluat de Elisabeta Ponea, întâmplător soţia şefului Poliţiei Mehedinţi pentru care baronul PSD Duicu făcea trafic de influenţă în biroul lui Ponta. Ştefan Ponea se află acum în arest. Doamna procuror chiar nu ştia cu ce se ocupă soţul ei?!
Dosarul ajunge într-un final la Curtea de Apel Craiova, unde Bercea este condamnat pentru tentativă de omor.
Ciudat este că ministrul Justiţiei o propune pe Elisabeta Ponea pe lista scurtă de magistraţi care ar fi putut prelua controlul DNA, înainte că Duicu să “cadă pe tehnică” – cum se zice în argou -, şi soţul ei să fie arestat pentru TRAFIC DE INFLUENTĂ. După cum se ştie, Robert Cazanciuc este înrudit cu Premierul Victor Ponta. Ciudată alegere pentru şefia DNA.
În aceste zile asistăm la un Blitzkrieg împotriva Justiţiei. Colecţionarul de înrudiri şi relaţii cu demnitari de la cel mai înalt nivel, Bercea Mondialu’, strigă printre gratiile dubei că şefa DNA şi Livia Stanciu, preşedintele ICCJ, sunt corupte: două milioane am dat, zice el.
Cel mai mare duşman în viaţă al lui Traian Băsescu este Dom’ Profesor, căruia i se apropie funia de gard. Poate că nu-l urăşte pentru că a declarat la un moment dat că a făcut un compromis luându-i partidul la guvernare, ci pentru că a întărit Justiţia de care Voiculescu se teme din toată fiinţa. În ciuda faptului că fratele lui e arestat de magistraţii pe care i-a susţinut, Traian Băsescu a spus că sprijină necondiţionat Justiţia. Dacă Băsescu cel mic e vinovat, să plătească.
Însă nu trebuie să scăpăm din vedere un lucru esenţial: Bercea Mondialu’ , pe lângă faptul că este interlop, este agent electoral. Traian Băsescu nu mai candidează, nici dacă ar dori. Cui îi foloseşte scandalul “M. Băsescu – Bercea Mondial”? Oltul, Doljul, Teleormanul  şi Gorjul sunt fiefuri PSD de “când e lumea”.
Imaginile difuzate la Antena 3 au fost livrate de avocatul Pavel Abraham şi editate în prealabil. Ar fi interesant să urmărim imaginile brute, needitate. Voiculescu îşi joacă ultima carte. Războiul e deschis. Întrebarea e cine va câştiga: cel care spunea că “nu vom avea toată puterea până când nu vom avea Justiţia”, cel care înainte de alegerile parlamentare susţinea că va prelua “controlul politic la DNA” sau cel care a declarat: “între nevoia de asigurare a justiţiei şi reflexul firesc de a-ţi apăra fratele, aleg asigurarea justiţiei”.
Din păcate, nu-ţi poţi alege rudele. Sunt veriga slabă, sunt un dat.
P.S. Dacă ai 2 milioane de euro disponibili numai pentru şpagă, eşti tare frate. Întrebarea este de unde a avut Mondialu’ suma asta, cât de uşor i-a fost să se descotorosească de ea şi dacă fiscul i-a călcat vreodată bătătura să-l întrebe dacă şi-a platit impozitele....
avatar
Nostradamus

Mesaje : 113
Data de inscriere : 13/03/2010

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum