POLITICA
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
»  GARY GLAMOUR site derivate
Joi Noi 08, 2018 4:12 pm Scris de Admin

» linkuri operative
Mier Sept 19, 2018 10:27 am Scris de Admin

» BRUIOANE INSECTAR
Vin Iul 20, 2018 9:39 am Scris de Admin

» NEWS Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
Vin Iul 20, 2018 9:17 am Scris de Admin

» RETRO Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
Mar Mar 27, 2018 8:44 pm Scris de Admin

» PAGINILE MELE FB
Dum Mar 04, 2018 11:56 am Scris de Admin

»  grupurile mele FB
Dum Mar 04, 2018 11:00 am Scris de Admin

» A Alfabetic GALERII FB urmarite
Joi Dec 14, 2017 2:11 pm Scris de FUCK YOU

» B Alfabetic GALERII FB urmarite
Joi Dec 14, 2017 2:09 pm Scris de FUCK YOU

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

ULTIMUL PUCI AL LUI TĂRICEANU: „GAȘCA ROȘIE” STRÂNGE RÂNDURILE ȘI ASCUTE CUȚITELE ÎN PNL

In jos

ULTIMUL PUCI AL LUI TĂRICEANU: „GAȘCA ROȘIE” STRÂNGE RÂNDURILE ȘI ASCUTE CUȚITELE ÎN PNL

Mesaj Scris de crescatorul de girafe la data de Joi Iun 12, 2014 8:23 pm

După ce primul puci al lui Tăriceanu a eșuat lamentabil în momentul demisiei lui Crin din fruntea PNL, pionul PSD-ului și datornicului lui „Felix” iese din nou la rampă cu o noua încercare de preluare forțată a PNL-ului. Tăriceanu și gașca sa de guvernanți perpetuu, cu oricine și în orice condiții, vor să dea o nouă lovitură și să aducă PNL-ul alături de PSD la guvernare pentru a-l ajuta pe Ponta să se înscăuneze la Cotroceni. Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, încă de marţi, că joi va lansa Grupul de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale, din care vor face parte şi parlamentari PNL. Așadar, o mână de puciști auto-intitulați „Grupului de Initiaţivă pentru Păstrarea Indentităţii Liberale”, mulți proveniți din renegații PDL-ului, este gata de război cu „nemții” ce se anunță la vârful PNL.
 
„Liberali pur-sânge”
 
Puciștii sunt alcătuiți în mare parte din tot felul de personaje colorate, unii dintre ei traseiști de pe la alte partide, în special „refugiați oportuniști” din PDL, precum fostul consilier prezidențial, Mihai Stănișoară. La rândul său, deputatul PNL de Suceava Constantin Galan a declarat, joi, că aproximativ 40 de colegi parlamentari susţin păstrarea identităţii liberalismului şi că alături de ei sunt şi sute de primari, consilieri judeţeni şi locali, menţionând, de asemenea, că îl susţin pe Călin Popescu Tăriceanu. Galan a declarat pentru Mediafax că a avut o întâlnire la Bucureşti cu aproximativ 40 de "colegi parlamentari" privind păstrarea identităţii liberalismului. El a spus că există o listă de susţinere a acestui demers, fără însă ca aceştia să fi semnat vreun document sau să înfiinţeze un alt partid. Deputatul liberal a menţionat că şi sute de primari, consilieri judeţeni şi locali liberali sunt alături de acest grup, dar că aceştia nu se înscriu pe lista de susţinere pentru a nu risca să-şi piardă mandatele dacă ar fi sancţionaţi de conducerea PNL.
"Nu vrem să facem rău partidului. Dorim doar păstrarea identităţii liberale", a spus Galan. El a menţionat că acest grup îl susţine pe Călin Popescu Tăriceanu pentru că acesta este liberal deşi nu mai este membru PNL "că aşa au vrut unii". Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat că din câte a înţeles, Galan nu a aderat la un alt partid. "E opţiunea lui legată de viitorul PNL. Nu a semnat nicio hârtie, nici un act", a spus Băişanu. El a adăugat că deputatul Galan, provenit din PD, a început să înţeleagă valorile liberale. "El e venit din PD şi acum îşi dă seama că liberalismul e excepţional şi vrea să-i păstreze identitatea", a spus Băişanu.
 
Joc dublu al grupării Frunzăverde-Stănișoară
 
La rândul său, pajul și unsul lui Frunzăverde, Mihai Stănișoara a apărut și el pe „lista lui Tăriceanu”, în condițiile în care deunăzi Cătălin Predoiu (PDL) și Sorin Frunzăverde (PNL) vorbeau de o fuziune rapidă între cele două partide. Astfel, deputatul liberal Mihai Stănişoară se alătură Grupului de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale, iniţiat de Călin Popescu Tăriceanu, afirmând că mişcarea este "un câştig pentru liberalismul autentic" şi că se vor mai alătura parlamentari, aleşi locali şi reprezentanţi ai societăţii civile. "Apreciez că este un semn de seriozitatepolitică existenţa Grupului de Iniţiativă pentru Păstrarea Indentităţii Liberale. Sunt un om responsabil şi serios şi vă spun foarte clar şi deschis că acest Grup de Iniţiativă va fi un câştig pentru liberalismul autentic din România", a spus Stănişoară. Totodată, el a arătat că numărul parlamentarilor PNL care vor adera la Grupul de Initiaţivă pentru Păstrarea Indentităţii Liberal ar putea depăşi 25, urmând să se alăture şi aleşi locali liberali, dar şi reprezentanţi ai societăţii civile. Alături de Mihai Stănişoară, Grupului de Initiaţivă pentru Păstrarea Indentităţii Liberale i se alătură şi deputatul mehedinţean Viorel Palaşcă.
 
„Puci portocaliu” în fieful lui „Blaga”
 
Alături de Tăriceanu au mai venit și miniștrii liberali retrași de Crin în timpul guvernării alături de PSD. Vicepreşedintele PNL Daniel Chiţoiu, alături de senatorul Daniel Barbu, sau fostul ministru al Economiei, Andrei Gerea, fostul ministru pentru romanii de pretutindeni Cristian David şi o serie de parlamentari liberali au venit la evenimentul organizat de fostul premier şi lider PNL Călin Popescu Tăriceanu, în care este lansată platforma pentru identitate liberală. Lor li s-au fostul șef al SIE, Cătălin Harnagea. De asemenea, între cei prezenţi se numără parlamentarii Radu Stroe, Mihai Stănişoară, Ovidiu Silaghi, Sorin Ilieşiu, Graţiela Gavrilescu, precum şi fostul secretar de stat la Ministerul Culturii Radu Boroianu. Ca ironie, evenimentul are loc la sala "Blaga", scaunele din această sală având culoarea portocalie.
avatar
crescatorul de girafe

Mesaje : 328
Data de inscriere : 15/08/2010

Sus In jos

Un cel mai penibil preşedinte al Senatului - Cocolin Popescovici Tărtăguţeanu

Mesaj Scris de gitana la data de Vin Iun 13, 2014 7:12 am

Un papă lapte, un aşa-zis liberal în mizerie, aciuat, întâmplător, într-un partid mare şi istoric, pe care l-a călcat, cu neruşinare, în picioare, un personaj politic pricinos, confuz, arogant şi vândut străinătăţii răsăritene, un oarecare biped devenit, peste noapte, o potaie lătrătoare,tonomatic vorbind, la lună, un communist, sadea, ascuns pe după steagurile pesediste, care va puţii până ce pământul îl va înghiţi în sunete de „clopatin” şi „amin, amin”.

Ce ar putea să iasă dintr-un utecist prezentator de modă, negru în cerul gurii şi cu sculele vorbitoare adânc armonizate cu baza de lucru a securităţii?. Un pupil iliescian, o arătare guiţătoare care, ascuns sub poala liberală a Seniorului Quintus, admirabilul liberal călit prin închisorile comuniste, a vrut săpară un luceafăr de partid, dar, care, a rămas, până la urmă,  divorţatul de serviciu al naţiunii, caracterizat prin bădărănie greu de reprimat, prin micime de mofluz şi obtuzitate nemărginită, trăindu-şi blestemata incapacitate de a-şi depăşii condiţia de lider măscărici, preferând a cocheta cu acele străluciri artificiale ale politicianului de tinichea. Este o vietate ştearsă, dezgustătoare şi emasculată, sterilă şi plictisită, care se joacă cu instituţia Senatului cum se juca el cu mădularul său mic şi moale în ţărână după ce a fost întors de la ţâţă.

Este o fiinţă terestră mărginită, un Ponta frust ce nu poate atinge înălţimea elitelor liberale pe care pretinde că le-ar reprezenta. Ar  vrea, el, să ne sugereze că a devenit un simbol al liberalismului european, al geniului politic. Nu are nimic din toate acestea. Îşi dă duhoarea roşie pe faţă, pupând mâna răţoiului Donald, ajuns, din nefericire, prim-ministru, un alt tâmp fătat de vaca roşie iliesciană şi pus să gâtlejească, pe la toate televiziunile de propagandă, câte în lună şi stele, despre nefericirea românilor.
El promonarhistul ipocrit, cel ce a murdărit mâna monarhului nostru, atunci când i-a strâns-o tovărăşeşte la Palatul Elisabeta, prostănacul motociclist şi proeuropeanul hulit de propriile ziceri, insul cu atâtea neveste înşirate pe la taifasuri de seară drept hrană romantică pentru bărbaţi cu vână, trădătorul inept şi tâmp cu mersul şleampăt, confundă instituţia Senatului cu şanţul de flori în care l-a plămădit măicuţa sa. Cică a fost făcut şi nu născut, la o zi mare. D-aia a ieşit aşa de încârligat la devlă, la vorbă şi la mers. A încercat să spargă un partid istoric, dar nu i-a ieşit şi va trebui să elibereze  funcţia de preşedinte al Senatului şi să dea banii înapoi sponzorilor roşii.
Dacă ar avea şi minte pe cât de deştept este poate ar ajunge Preşedinte. În Transnistria. Mai ştii!
Acest dihonist în blană de scons s-a scuturat de secera şi ciocanul primite în dar de la mentorul său asasin, acceptând o altă blană, pe aceea de agent de influenţă, guiţându-ne, în fraze incoerente şi alambicate, scremuta sa decizie de a nu invita pe Preşedintele românilor, indiferent ce nume ar fi purtat acesta la aniversarea  Senatului României.
Un papă lapte urâcios, arogant, manipulabil, cerşetor de stipendii, odios şi cultivat în a face sluj altora, un năimit pătruns de angajamentul murdar faţă de cei ce l-au contractat pe viaţă,  o mixtură de om cu conştiinţa de lacheu, un actoraş politic cu o biografie obscură, ca toţi alogenii, trimis pe capul nostru pentru a ne face de tot râsul lumii.
Între acest domn penibil, pus preşedinte  de senat peste noapte şi alde Ghişe  Pişe, Stroe şi Vasilache Ilieşiu (sicofanţi de partid tunaţi şi adunaţi), nicio deosebire.
Adică, după  cum ar grăi, Johannis Klaus, pe nemţeşte: „Gleich und gleich gesellt sich gern”. În traducere, acest sprichwort (proverb), ar însemna: „Cine se aseamănă se adună”.
Ai grijă, bre maestre, că neamţul Klaus te trimite la Zum Teufel de nu te vezi şi vei uita toată ţâţa întoarsă pe care ai supt-o odată, demult. El, Klaus, e în urcare liberală, iar Băselu în coborâre populară ruşinoasă şi, de aceea, nu mai poate reacţiona cu ancora vuitton de la pupăza Cotrocenilor. Căci i-a papa caca hagitoată energia.
Uimirea mea de cetăţean votant modest, ca să nu zic marea mea consternare, ar fi aceea că în Parlamentul Ruşinii pluteşte jalnicul spirit al acestui tovuleţ, numit Tărtăguţeanu, care s-a dat peste cap, de trei ori, ca Ponta cel Fălos, a scos trei icniri de vorbe  decidente pe guriţa-i săracă, tăind, de pe lista cu invitaţi la marea aniversare a Senatului României, numele deţinătorul magistraturii supreme în stat, confundând instituţia preşedintelui ţării cu garajul unde-şi tinichigereşte el motocicleta accidentată mai acu’ ceva ani în urmă.
Acest gest politic unic şi impardonabil, perfid şi indecent, întâmplat în capul celui aflat la cârma Senatului unei ţări membre a Uniunii Europene, va fi degustat, ca un gest absolut al ruşinii politice româneşti nu numai în lumea civilizată, ci până-n inima junglei amazoniene.
Am certitudinea că nu toţi politicienii noştri au căpiat şi că cei sănătoşi cu „nervii de la cap” vor face cuvenita îndreptare, înlocuind penibilul lui Călin cu posibilul lui Crin şi că cel ce este îndrăgostit, lulea marinărească, de Blonda Supremă, cea mişcătoare de populăroşi politici, îşi va ocupa locul de frunte, printre invitaţii de soi, la marea sărbătorire a democraţiei româneşti. Preşedintele va fi aşezat, sper, lângă Rege, dacă va fi invitat şi nu uitat, spre a cere iertare veşnică, Măriei Sale, atât pentru cele făcute cât şi pentru cele nefăcute.
„Du sublime au ridicule il n’y a qu’un pas” , zicea Napoleon Bonaparte,  în limba pe care o îndrăgiţi şi o graseiaţi, precum un parizian. Dintr- un cel mai penibil preşedinte al Senatului aţi ajuns, domnule Tărtăguţeanu, şi un ridicol personaj de vază al politichiei româneşti. Ruşinos sfârşit politic!
Bravos naţiune!
Ce frumoşi lideri urâţi strangi la sânul tău!
avatar
gitana

Mesaje : 102
Data de inscriere : 09/12/2010

Sus In jos

Tăriceanu, un liberal cu stofă de trădător

Mesaj Scris de RrO RUPT(ă) în cur la data de Vin Iun 13, 2014 7:48 am

Multă vreme n-am înţeles ce înseamnă „să ai stofă de trădător”. Am crezut că trădător poţi deveni doar în circumstanţe limită, în care instinctul de conservare îţi dinamitează mândria şi demnitatea; atunci când simţi că de moarte nu te mai poate apăra decât sinuciderea morală; cedarea mizeră, ca ultimă redută. Ei bine, Călin Popescu Tăriceanu ne-a predat, în lunile din urmă, un curs complet despre ceea ce înseamnă „să ai stofă de trădător” pe timp de pace. Să ai stofă de trădător înseamnă să trădezi şi să-i acuzi pe toţi ceilalţi că te-au trădat; să abandonezi cauza şi să-i acuzi pe ceilalţi că nu-s în stare să se lupte pentru cauză; să pleci singur din tabăra ta, să treci umil hotarul, în cea a adversarului şi de acolo să-i chemi la tine „pe cei mai demni” dintre ai tăi ca să apere cauza... inamicului.

Pentru că dacă nu are stofă, pur şi simplu, atunci Călin Popescu Tăriceanu se află fie în ipostaza de a fi şantajat crunt de PSD, fie în aceea a rătăcirii cauzate de obsesia puterii.

Acestea sunt datele de caracter ale personajului nostru politic aflat în distribuţia unei piese cu text simplu şi cursiv: PSD, ca ancoră a USD, vrea să ia totul în România – Parlament, Guvern, Preşedinţie, Justiţie, presă, Servicii şi anexe.

Ponta şi toţi ai lui ştiu că dacă nu vor obţine asta sunt pierduţi. Ar însemna ca Justiţia, serviciile şi presa care mai mişcă să meargă mai departe, consecinţa acestei situaţii fiind decimarea falangelor de politicieni încârdăşiţi la rele, adică a „familiilor pe interes”, voalate sub denumirea de formaţiuni politice. Ca atare, lipsă bani, lipsă baroni, lipsă teritorii şi hălci de afaceri arondate, lipsa politicii bunului plac, până la urmă a guvernării construite doar pe taxe, impozite şi manevre electorale.

Întrucât europarlamentarele au fost declarate drept barometru politic naţional şi uvertură a prezidenţialelor din toamnă-iarnă, scorul PSD a produs îngrijorare.

Dragnea, Sărbu şi cartierul general din Kiseleff au strâns rândurile Uniunii, şi-au suflecat pantalonii, şi-au vârât picioarele în apă rece şi au numărat din nou: tot sub 50 la sută, cu tot cu UDMR – care UDMR nu prezintă nicio garanţie că, într-un război total stânga-dreapta, va continua la stânga.

Ca atare, au fost regândite soluţiile şi chemate toate resursele, indiferent de imaginea lor.

Primul a ajuns DD-omul, împins de la spate de necazurile cu legea şi de visul redeşteptării OTV. Şi-a negociat pielea, situaţia juridică, Rolls-ul, vila din Primăverii, televiziunea de la Vatican, pribegii rămaşi din vechiul partid al „flamei violet”, un post de ministru.

Iar calcule, socoteli, adunări... Tot puţin.

Aşa că i-au trimis lui Tăriceanu ultimul avertisment: „Căline, ţi-am dat Senatul, ţi-am dat speranţe, te-am gonflat binişor, şi tu... Cam moale”.

Şi atunci, Tăriceanu, atins în onoarea lui de familist, şi-a construit platformă de „liberali adevăraţi”, ca ultimă încercare de spargere a PNL şi de împiedicare a unirii dreptei. I s-au alăturat - probabil la cererea expresă a Corpului de Control al Guvernului Ponta 3 -, aproape toţi miniştrii liberali ai Guvernului Ponta 2, şi Stănişoară pe deasupra, care ştie că viaţa lui de politician se va sfârşi în cazul fuziunii PDL-PNL.

Cu tot, vreo 42-43 de procente pentru USD.

Ultima soluţie, spargerea definitivă a vechiului PNL, după congresul de la sfârşitul lunii iunie, susţinerea noii structuri a lui Tăriceanu cu tot arsenalul din dotarea stângii şi recuperarea, pe final, a celor opt procente care mai lipsesc pentru ca Ponta să câştige Cotroceniul, iar PSD să pună mâna pe ţară.

„Hai, povesteşte, Bastus! Spune, Bastus, cum a fost!”. „În nemernicia mea, ca un câine turbat...”. Ce vremuri!
http://www.gandul.info/puterea-gandului/tariceanu-un-liberal-cu-stofa-de-tradator-12746856
avatar
RrO RUPT(ă) în cur

Mesaje : 484
Data de inscriere : 28/12/2008

Sus In jos

Re: ULTIMUL PUCI AL LUI TĂRICEANU: „GAȘCA ROȘIE” STRÂNGE RÂNDURILE ȘI ASCUTE CUȚITELE ÎN PNL

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum