POLITICA
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Antena 3 -inscenarea de la Nana

In jos

Antena 3 -inscenarea de la Nana Empty Antena 3 -inscenarea de la Nana

Mesaj Scris de klein raluca la data de Lun Mai 12, 2014 7:12 am

Nana | Postul de televiziune Antena 3.0 a plătit 300 de lei pentru circ. Florea, soțul “agresatei” Gherghina Ciulei, îi mulțumește lui Dan Voiculescu pentru bani
Circ de campanie la postul de televiziune Antena 3, după ce o bătrână, Gherghina Ciulei, a fost îmbrâncită de fostul șef al Filialei Curcani a Partidului Democrat Liberal, Ștefan Fileață. Incidentul s-a petrecut în ziua de miercuri, 7 mai, în timp ce Elena Udrea, lideră a Partidului Mișcarea Populară, se afla în comuna Nana. Aceasta a vrut să arate liderului Partidului Social Democrat, Viorel Ponta, că în această comună chiar s-a făcut un parc, comparativ cu afirmația acestuia că acesta nu ar exista.

Circ la Nana, arme albe la Călărași

Gherghina Ciulei a fost prezentată drept o victimă a gorilelor Elenei Udrea, dar aceasta e cunoscută, în sat, ca o femeie extrem de agresivă. E știută drept consumatoare de băuturi alcoolice. Antena 3 spune că scena în care bătrâna a fost împinsă ar constitui ceva incredibil. După prezentarea imaginilor, se specifică faptul că polițiștii călărășeni s-au autosesizat după ce postul de televiziune Antena 3 a prezentat imaginile. Circul mediatic a continuat vreme de mai multe zile, timp în care s-a cerut inclusiv arestarea agresorului, deși incidentul a fost unul banal. Scene aproape identice s-au petrecut și la Călărași, în timpul mitingului organizat de Partidul Social Democrat și la care au fost prezenți liderii acestei formațiuni, Viorel Ponta și Liviu Dragnea. La Călărași, însă, s-au folosit inclusiv arme albe. În schimb, Gherghina Ciulei a fost prezentată drept o martiră. Și soțul acesteia, Ion Florea, a fost purtat prin emisiunile posturilor de televiziune centrale. Elena Udrea, însă, spune, pe un cont de pe o rețea de socializare, că tot incidentul de la Nana este o înscenare. “Individul care a agresat o femeie înaintea venirii mele în comuna Nana NU este membru al Partidului Mişcarea Populară. Legarea acestui eveniment de mine sau de PMP este o manipulare de proporţii specifică angajaţilor unor securişti. Personal, solicit organelor de anchetă să verifice acest caz şi să-l soluţioneze într-un timp cât mai scurt, pentru că o astfel de agresiune nu trebuie să rămână nesancţionată. Declaraţiile iresponsabile ale Premierului Victor Ponta sunt o dovadă a faptului că avem de-a face cu o campanie murdară, în care mă aştept la noi înscenări din partea domniei sale şi a partidului său de instigatori”, a fost reacția Elenei Udrea.

Mulțumiri lui Dan Voiculescu

Iată, însă, că azi, 10 mai, o echipă a postului de televiziune Antena 3.0, s-a deplasat la locuința agresatei Gherghina Ciulei. După ce ne-a verificat actele, mai precis cartea de identitate, l-a delegat pe soț să ne însoțească până într-un loc mai retras al satului. Aceasta, soțul Florea și încă o femeie, se aflau într-o tindă, chiar la stradă. Ion Florea s-a lămurit că suntem contabili la postul de televiziune Antena 3.0, după cum scria și pe “ștatul de plată”. A înțeles în mod clar că suntem trimiși de directorul postului de televiziune, Mihai Gâdea, pentru a le plăti serviciile făcute ca urmare a faptului că Gherghina Ciulei s-a lăsat agresată de “gorilele lui Udrea” și că au venit la mai multe emisiuni, la postul respectiv. Florea a înțeles că banii sunt dați direct de patronul Dan Voiculescu. I-a și mulțumit, direct pe camera de luat vederi, în acest sens. Acesta a semnat ștatul de plată pentru suma de 300 de lei. La întrebarea noastră dacă mergem să o luăm și pe Gherghina Ciulei, tot într-un loc retras, să semneze și ea pe ștatul de plată de la postul de televiziune Antena 3.0, reacția acestuia a fost edificatoare: “Păi dă-o dracu, dacă am semnat eu, acuma ce mai vrei?” La final, la marginea satului, Florea a stat frumos în fața camerei de luat vederi: “Domnu Voiculescu… vă mulțumesc pentru scandalul care s-a consumat în comuna Nana și vă mulțumesc pentru faptul că m-ați cinstit”. Florea a plecat mai bogat cu 300 de lei. Circul de campanie e în plină desfășurare.

klein raluca
klein raluca

Mesaje : 405
Data de inscriere : 21/09/2010

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum