POLITICA
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» retro de pe disc D
Dum Ian 06, 2019 7:40 pm Scris de Admin

» silkengirl LINKURI
Joi Dec 27, 2018 8:49 am Scris de Admin

»  GARY GLAMOUR site derivate
Joi Noi 08, 2018 4:12 pm Scris de Admin

» linkuri operative
Mier Sept 19, 2018 10:27 am Scris de Admin

» BRUIOANE INSECTAR
Vin Iul 20, 2018 9:39 am Scris de Admin

» NEWS Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
Vin Iul 20, 2018 9:17 am Scris de Admin

» RETRO Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
Mar Mar 27, 2018 8:44 pm Scris de Admin

» PAGINILE MELE FB
Dum Mar 04, 2018 11:56 am Scris de Admin

»  grupurile mele FB
Dum Mar 04, 2018 11:00 am Scris de Admin

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Dementul ce bantuie prin blogosfera : GIURGEA ,” HAIDUCUL ” CU CHELIE trage basini in direct

In jos

Dementul ce bantuie prin blogosfera : GIURGEA ,” HAIDUCUL ” CU CHELIE trage basini in direct

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Mai 16, 2013 7:18 pm


Dementul ce bantuie prin blogosfera : GIURGEA ,” HAIDUCUL ” CU CHELIE trage basini in direct
Posted on May 16, 2013 by gerula
Un psiUn psiho pupu cu pretentii de guru mesianic, un cretin cu mecla de muist, un cacat cu mustata si chelie in loc de mot.Si pentru ca trebuia sa poarte un nume i- au spus Mihai Giurgea.

Mişcarea Antitaxe” a pornit pe blogul Capitalism pe Pâine. După un început într-o notă optimistă şi o continuare cu o atitudine dinamică, vedem ce va urma….

(mai jos, cronologia evenimentelor)

……………………………………

29 ianuarie 2013: Mihai Giurgea invită cititorii “care gândesc de dreapta si vor să se apere de abuzuri” să participe la “întâlnirea de constituire a Mișcării Antitaxe”, printr-o înscriere pe mailul capitalismpepaine@gmail.com;

30 ianuarie 2013: Mihai Giurgea primeşte de la 1000, la 1500-2000 de mailuri de “adeziune şi încurajare” – deşi domnia sa se aştepta la “ la o şedinţă normală, cu maxim 20 de oameni în jurul unei mese (ca orice şedinţă de firmă). Dar văd ca asta începe să semene mai mult cu congresul de constituire al unui partid…” (comentariu aici).

1 februarie 2013: apare Carta Libertății Fiscale;

12 februarie 2013: Mihai Giurgea anunţă care vor fi “primele acțiuni ale Mișcării Antitaxe”.

16 februarie 2013: Mihai Giurgeaanunţă că la hotelul Howard Johnson din Bucureşti, ora 16:00, “au fost puse semnăturile pe documentul de naștere al primei Mișcări Antitaxe din Europa”.

17 februarie 2013: Mihai Giurgea prezintă ce poate face fiecare cetăţean, în mod individual, pentru a sprijini Mişcarea Antitaxe.

Este lansată o secţiune pe blogul “Capitalism pe pâine” intitulată “Parlamentul Mişcării Antitaxe”, în care au să se discute “proiectele de legi pe care (simpatizanţii) ar dori ca Mişcarea Antitaxe să le susţină”. Mihai Giurgea descrie acest grup în felul următor: ”Aici e o fântănă de idei, din care unele sunt puternice şi se vor impune, iar altele sunt slabe şi vor fi uitate. Dar toate, împreună, ajută la creşterea Mişcării”, “[....] nu se pune problema să cenzurez Parlamentul Mişcării Antitaxe, pentru că un brainstorming cenzurat nu mai e brainstorming. Singurele cenzurate sunt opiniile negativiste, pentru că sunt total inutilizabile (exact ca în orice corporaţie)” (comentariu – cu ordinea paragrafelor schimbate, aici).

26 februarie 2013: Mihai Giurgea anunţă că “Mișcarea Antitaxe va organiza, peste circa 60 de zile, judecata şi execuția simbolică a partidelor politice” (sublinierea mea). Elemente reprezentând partidele “vor fi spânzurate şi arse în piața publică. Acuzația? Corupție, subminarea economiei naționale prin taxe strivitoare, trădare de ţară prin contractarea de împrumuturi aberante şi împingerea României în faliment”. Motivul pentru care acest eveniment nu va avea loc mai devreme este că “Dosarul Mişcării Antitaxe va fi aprobat de Judecătorie abia peste 45 de zile. Iar aprobarea de miting de la Primărie va dura şi ea cam o săptămână” (sursă comentariu: aici).

27 februarie 2013: Mihai Giurgea oferă detalii privind manifestarea “Ziua Judecăţii”, prezintă uniformele MAT pentru linia vestimentară Rebel şi Comandor şi anunţă imnul MAT, “Marșul Dorobanțului”. Alegerea a fost motivată astfel: acest cânt patriotic a fost “creat pentru Războiul de Independenta, pe versurile lui Vasile Alecsandri. Atunci s-a născut România, sub conducerea lui Carol I. Acum a fost otrăvita de comuniști: şi trebuie sa renască!”.

3 martie 2013: este schimbată interfaţa blogului “Capitalism pe Pâine” (acum pe un domeniu .ro), care devine o “publicaţie (virtuală) de dreapta” avându-l pe Mihai Giurgea drept “Fondator şi director”; între membrii “colectivului editorial” se numără Cristina Ciurea, Manole Marius, Mircea-Daniel Constantinescu, Alexandru Aniţei (“Kyberion”).

5 martie 2013: Mihai Giurgea reia anunţul că peste 40 de zile (deşi au trecut doar vreo 8 de când erau 60 de zile – n.m.) va avea loc “Ziua Judecății – prima acțiune paramilitară antisistem” - care (anunţă Giurgea) “este doar începutul Mișcării care va mătura comunismul românesc”.

6-7 martie 2013: În urma emisiunii emisiunii din 6 martie, ora 20:30, de pe Naşul Tv, cu Mihai Giurgea şi Alexandru Aniţei, pe subiectul “Eşti SCLAV la Stat”, Radu Moraru – directorul Naşul Tv – se alătură “colectivului editorial” al publicaţiei virtuale “Capitalism pe Pâine”, începând cu articolul “Grupul RCS-RDS-DIGI patronat de Zoltan Teszari este în afara LEGII” (7 martie). Conform lui Mihai Giurgea, “Radu Moraru mi-a cerut aseară (6 martie, n.m.) să publice pe Capitalism pe pâine; şi am acceptat să devina unul din contributori. Îl aştept şi cu alte texte” (comentariu: aici).

9 martie 2013: Mihai Giurgea preia o ştire Eurostat conform căreia numai 14% din populaţia României mai lucrează în sectorul privat (şi plăteşte taxe).

10-11 martie 2013: Alăturându-se “colectivului editorial” din 10 martie, Marian Androne (zis “Robespierre”) debutează în 11 martie cu articolul “Banca (ANTI)Națională a României”.

16 martie 2013: Mihai Giurgea publică “Manifestul Antitaxe”, o variantă sintetizată, pe zece puncte, a “Cartei Libertăţii Fiscale”.

28 martie 2013: Mihai Giurgea anunţă că “prima acțiune legală a Mişcării Antitaxe va fi darea în judecată a Guvernului, pentru neplata taxelor şi încălcarea propriei legi. Pentru că nicăieri în Constituție nu scrie că unii sunt șmecheri, iar alții sunt fraieri”.

30 martie 2013: Mihai Giurgea scrie un articol în care face apologia pedepsei cu moartea pentru corupţie şi a legalizării portului armelor de către civili. “De aceea Mișcarea Antitaxe va conduce cu siguranța România: pentru că nu vrea bani (altfel n-am cere moartea corupților) si nici putere (altfel n-am cere înarmarea populației). Ci vrea un lucru simplu: să ștergem comunismul din istorie – si pe comuniști de pe faţa pământului. România sa revină la normal. Iar un popor normal, e un popor liber.”

2 aprilie 2013: Mihai Giurgea anunţă că pe blogul Capitalism pe Pâine în“lunile ianuarie, februarie si martie au de doua ori mai mulți cititori decât anul trecut” şi că astăzi, la 14:30, membrii Mişării Antitaxe “(vor semna) în prezenţa avocatului actele legale de creare a Mişcării, care vor fi aprobate la judecător”; într-un comentariu ulterior, Mihai Giurgea anuţă că “semnarea a decurs normal, fără probleme”. “În schimb, aprobarea de către judecator ne va lua mai mult decât credeam, pentru că la judecătoria de sector se munceşte doar 2(sic!) zile pe săptămână pentru persoanele juridice” (comentariu: aici). În aceaşi zi, Radu Moraru publică un al doilea articol pe “Capitalism pe pâine”, referitor la ”cenzurarea postului de televiziune «Naşul»”.

5 aprilie 2013: Mihai Giurgea îşi invită cititorii să realizeze “liste negre” în care să enumere “trădătorii de ţară” (identificaţi pe criteriile din articol), pe care apoi să le răspândească la nivel larg, mai ales pe Internet. “Nu vă pierdeți vremea cu nume mari, ca p-alea le știm cu toții [....] Daca vrei să-ţi ajuţi ţara, spune-ne de ăia pe care nu-i ştie lumea. Șobolanii din orașele mici, din sate şi comune [....]“.

17 aprilie 2013: Mihai Giurgea anunţă că Judecătoria Sectorului 6 amânat decizia de aprobare a constituirii legale a Mişcării Antitaxe (MAT) până pe 24 aprilie, pentru a cere avizul procuraturii (măsură pe care acesta o apreciază drept “ilegală”). Mihai Giurgea invită simpatizanţii mişcării la înfiinţarea “primei Mişcări Antitaxe din Europa” la 24 aprilie, ora 12:30, la Judecătoria Sectorului 6. “MAT nu este o hârtie amărâta, aprobată de un judecător fricos. Este o marcă, o idee. La fel ca şi Solidaritatea poloneză, în anii `80. Polonezii n-au cerut voie Partidului Comunist să lupte împotriva lui. Ci au trecut la treabă. Iar după 10 ani, Solidaritatea conducea Polonia şi Partidul Comunist era desfiinţat. Aşa se va întâmpla şi în România!”.

Mihai Giurgea mai anunţă că deţine şi alte două (2) ONG-uri “înfiinţate de ani de zile”, prin care poate organiza proteste în stradă (“mitinguri şi marşuri”). “Dacă pe 24 aprilie decizia va fi negativă, desigur că o vom contesta. E un abuz în funcţie. Şi, simultan, vom începe şi organizarea mişcărilor de stradă (pe celelalte ONG-uri)” (comentariu: aici). “Iar în stradă nu ne poate opri nimeni să venim cu steaguri cu MAT, cu insigne cu MAT, cu spânzurători MAT” (în postare).

20 aprilie 2013: Mihai Giurgea anunţă: “hotărârea mea este de fier. Sunt foarte determinat si știu foarte clar ce am de făcut: sa extermin si ultima fărâmă de comunism din ţara mea”.

24 aprilie 2013: Mihai Giurgea anunţă: ”Daca sunteti curiosi ce a fost la judecatoria sectorului 6: totul a durat fix 5 minute. Procurorul a renuntat sa mai faca vreo obiectie la nume (Miscarea Antitaxe); in schimb a protestat impotriva unei fraze din Statut: “Miscarea Antitaxe va lupta impotriva sistemului de taxe din Romania si a coruptiei institutiilor de stat”. Cica, daca scria “MAT va lupta pentru scaderea taxelor si impozitelor” era OK. Mare branza! Asta o schimbam in 5 minute. Daca asta e toata piedica la care s-a gandit marele stat roman ca sa ne opreasca, am un mesaj pentru politruci, pentru SRI si pentru tot restul gastii (adica pentru tot Statul): “Esti mort, baiete!” Hahahaha…” (comentariu:aici).

26 aprilie 2013: Într-o clarificare ulterioară, Mihai Giurgea explică: “Dupa cum stii, au gasit un motiv in statutul Miscarii Antitaxe si ne-au amanat. Acum e si Pastele, deci mai pierdem o saptamana. Oricum, nu ma asteptam sa mearga totul uns, cu justitia romaneasca. Dar am depus din nou actele, cu un statut refacut, pentru ca eu nu pot fi oprit. Un amarat de ONG, il creem indiferent de piedici. Si abia atunci incep dificultatile adevarate. Chiar vreau sa-i vad pe toti care m-au indemnat sa pornesc Miscarea, daca vor fi in strada la manifestatiile MAT, sau daca raman sa se jeluiasca la calculatoare. Acolo o sa se vada cat sange are fiecare-n el!” (sursa: aici).

______________________________

O SELECŢIE DE ARTICOLE (A MEA) DIN ULTIMA PERIOADĂ:

“Rigipsar român din Italia către cei care conduc România”, Marius Manole(18 februarie 2013)
“Italia fierbe în suc propriu”, Mircea-Daniel Constantinescu (1 martie 2013)
“Cui îi pasă? Uite, mie îmi pasă!”, Cristina Ciurea (2 martie 2013)
“Eşti SCLAV la Stat!”, Alexandru Aniţei (3 martie 2013)
“M-a mințit la interviu, l-am angajat, s-a dovedit incapabil”, Marius Manole(8 martie 2013)
“Taxa pe şmecherie”, Mircea-Daniel Constantinescu (10 martie 2013)
“Ponta, Împăratul Românilor”, Alexandru Aniţei (15 martie 2013)
“Statul confiscă banii din bănci”, Mihai Giurgea (17 martie 2013)
“Cipru iese din UE“, Mihai Giurgea (20 martie 2013)
“O noua grevă la uzina Dacia“, Mircea-Daniel Constantinescu (21 martie 2013)
“Cornul şi laptele taie spăgile“, Marian Androne (21 martie 2013)
“Ţara Oaşului îşi face singură străzi!”, Mircea-Daniel Constantinescu (22 martie 2013)
“Lucrezi la bancă? Ești concediat!”, Mihai Giurgea (23 martie 2013)
“Metoda Cipru în toată Uniunea Europeană”, Mihai Giurgea (26 martie 2013)
“Năstase, nu împrumuţi tu România?”, Mihai Giurgea (29 martie 2013)
“Franţa taie PENSIILE”, Mihai Giurgea (1 aprilie 2013)
“Biserica din Cipru îşi dă averea statului”, Mihai Giurgea (3 aprilie 2013)
“Ţara lui Andrei fără de ţară”, Marian Androne (6 aprilie 2013)
“Dezastrul de la Raiffeisen”, Mihai Giurgea (6 aprilie 2013); cu o revenire: “… răspunsul băncii” (7 aprilie 2013)
“Bundesbank: băncile NU trebuie salvate pe banii populaţiei”, Mihai Giurgea (7 aprilie 2013)
“Sidex pleacă în Polonia”, Mihai Giurgea (11 aprilie 2013)
“Topul firmelor din România”, Mihai Giurgea (12 aprilie 2013)
“Bursa, spaima politrucilor”, Marian Androne (13 aprilie 2013)
“USL apără şpaga din CFR”, Mihai Giurgea (16 aprilie 2013)
“Băsescu a anunţat recesiune”, Marian Androne (16 aprilie 2013)
“Management privat primesc, dar să nu schimbe nimic”, Alexandru Aniţei(17 aprilie 2013)
“Banii din bănci se CONFISCĂ”, Mihai Giurgea (18 aprilie 2013)
“Ministerul Educaţiei nu mai recunoaşte nici o diplomă”, Mihai Giurgea (22 aprilie 2013)
“Cuprul, petrolul şi politrucii”, Marian Androne (22 aprilie 2013)
“Ponta, nu vezi cum fură Fenechiu lângă tine?”, Mihai Giurgea (23 aprilie 2013)
“Ponta măreşte taxele cu 30-40%”, Mihai Giurgea (24 aprilie 2013)
“Românii pleacă din Spania”, Mihai Giurgea (25 aprilie 2013)
“BNR: economia s-a prăbuşit”, Mihai Giurgea (26 aprilie 2013)
“Băsescu se pregăteşte de falimentul României”, Mihai Giurgea (27 aprilie 2013)
“Democraţia a distrus economia”, Mihai Giurgea (28 aprilie 2013)
ARTICOLE DIN TOPURI EXTERNE (faţă de blogul în sine şi platforma WordPress):

“Ești SCLAV la Stat!”, Alexandru Aniţei (3 martie 2013) - ajuns în Topul săptămânii 25 februarie – 3 martie (categoria bloguri) al Refresh.ro
“MĂ-TA n-are nevoie de Schengen!”, Mihai Giurgea (4 martie) - ajuns înTopul săptămânii 4 martie – 10 martie (categoria bloguri) al Refresh.roA
APARIŢII TV (LA NAŞUL)

“Partidele şi apocalipsul”, Adrian Moraru cu Mihai Giurgea şi Lucian Davidescu, din 4 decembrie 2012:

“Băncile româneşti în faliment”, Radu Moraru cu Mihai Giurgea şi Doru Lionăchescu, din 5 martie 2013:

“Eşti sclav la stat”, Radu Moraru cu Mihai Giurgea şi Alexandru Aniţei, din 13 martie 2013 (de la minutul 54:30, în video):

“Statul e cel mai mare evazionist”, Radu Moraru cu Mihai Giurgea şi Mihai Pâlşu (directorul ziarului “Puterea”), din 16 aprilie 2013

“Salariile directorilor de la stat”, Radu Moraru cu Mihai Giurgea şi Stelian Negrea (jurnalist freelancer), din 23 aprilie 2013

http://tudorvisanmiu.wordpress.com/2013/04/20/cronologie-mat/“>Cronologia “Mişcării Antitaxe” (MAT), de la înfiinţare până în prezent …

“Partidele şi apocalipsul”, Adrian Moraru cu Mihai Giurgea şi Lucian Davidescu, din 4 decembrie 2012:

“Băncile româneşti în faliment”, Radu Moraru cu Mihai Giurgea şi Doru Lionăchescu, din 5 martie 2013:

“Eşti sclav la stat”, Radu Moraru cu Mihai Giurgea şi Alexandru Aniţei, din 13 martie 2013 (de la minutul 54:30, în video):

“Statul e cel mai mare evazionist”, Radu Moraru cu Mihai Giurgea şi Mihai Pâlşu (directorul ziarului “Puterea”), din 16 aprilie 2013

“Salariile directorilor de la stat”, Radu Moraru cu Mihai Giurgea şi Stelian Negrea (jurnalist freelancer), din 23 aprilie 2013
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 9702
Data de inscriere : 20/12/2008

http://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum