POLITICA
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii?

In jos

Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii? Empty Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii?

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO la data de Joi Apr 24, 2014 6:21 am

Ponta, în vizită de lucru ocazionată de inundaţiile anuale ale Nilului autohton în judeţul lui Liviu Dragnea, Teleorman:

“Tu ce faci, fă Doina, aicea? Aveai chef de nişte inundaţii?”

Victor Ponta are acest talent, de a face prostii mari şi complexe, caracterizate prin ambiguitate structurală.

Ca atunci când a anunţat că iese din politică şi când anume o va face. Sau ca atunci când se leagă aiurea de Traian Băsescu, ca să satisfacă apetitul baronilor de scatoalce televizate în capul preşedintelui pe care ei îl urăsc. Ca atunci când a plecat nu-ştiu-unde, fix când era Victoria Nuland în România. Sau ca atunci când a pus pe Facebook poza cu el şi cu Viktor Ianukovici la nush ce dineu. Ori poate ca atunci când a pus pe Facebook o altă poză, cu el şi MS Regele, la o întâlnire de la Versoix care nu a avut loc.

Spre comparaţie, acum câţiva ani, când a fost într-o zonă sinistrată, Traian Băsescu a lăsat în urmă tuşe groase, lovituri de târnăcop, lucruri clare şi limpezi.

S-a certat cu o femeie guralivă, parcă, una care nu făcea nimic şi se plângea că nimeni n-o ajută. A râs gros cu mai mulţi săteni, fără să jignească pe nimeni. a arătat compasiune sinceră sinistraţilor. Nu i-a jignit, nu a vorbit în doi peri.

Conflictele au fost clare ca apa de izvor, ca şi drăgălăşeniile, ca şi grosolăniile tipice omului. Nimic însă nu a revoltat, nu a fost nimic scandalos, dacă eşti cinstit şi ai bună-credinţă când judeci lucrurile, fără să fii intoxicat. Aerul general degajat de acest om a fost unul de simpatie, iar atmosfera una stenică.

Ce a reuşit Ponta de data aceasta? Taman inversul! A venit îmbrăcat în cafea cu lapte. Stătea în barca ceea penumatică de parcă era un caşalot eşuat în Sahara (Pentru ce (d)ranga mea sunt băjeţii eştia de la ISU aicea? Ca să ne tragă cu barca, nu?). S-a lăsat cărat, dimpreună cu Dragnea, cu tot cu barcă.

Asta dă rău la imagine! Păi bine, măi brad, măi, tu, care rupi inelul coşului de baschet cu capul, aveai nevoie de barcă pneumatică la o apă adâncă de 20 de centimetri? Băsescu a intrat în apă adâncă de jumătate de metru…

Gafa din barcă

Şi asta cu Doina Pană, ministrul Apelor… e multiplană.

- planul unu E o mârlănie să vorbeşti cu o femeie, colegă de guvern, subordonată, ministru, în acest fel. Fă, Doina, tu ce faci aicea? Aveai chef, mă, de niscaiva inundaţii?

- planul doi Ori ceilalţi sunt obişnuiţi cu mocofanismele tale de doi lei, mai multe decât se văd public, şi te-au ignorat deja, iar a dat-o ăsta micu, vreme trece, vreme vine…

- planul trei Ori toţi sunteţi nişte mocofani, care vă gratulaţi astfel când nu vă ştie şi nu vă vede lumea, ca târtanii…

- planul patru Ori totul este o ironie de granguri din Stratos, aflaţi în campanie electorală între prolii sinistraţi din judeţul unuia dintre voi, iar voi toţi vă bateţi joc de aceşti oameni, adresându-vă unii altora, poate, cu fă, Doino, cum se practică prin partea locului, maimuţărindu-i pe localnici.

Dincolo de această ambiguitate structurală, e clar un fapt simplu: sunt atât de multe lucruri de rău de spus despre cum v-aţi comportat voi, măi Victoraş, la inundaţie (primul val, că de azi începe al doilea), că nu vă mai spală de oprobriul public nici apele Nilului.

D’apăi ale Dunării…
DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Mesaje : 900
Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii? Empty Revista presei. Băsescu: Ponta, nici o şansă la Preşedinţie!

Mesaj Scris de DORIANA-YOKO la data de Joi Apr 24, 2014 6:25 am

DORIANA-YOKO
DORIANA-YOKO

Mesaje : 900
Data de inscriere : 24/03/2010

Sus In jos

Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii? Empty CT Popescu, despre Ponta în Teleorman: Oamenii ar fi trebuit să spună "Băi, papagalule"

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Apr 24, 2014 1:02 pm

Acesta a criticat faptul că premierul s-a lăsat plimbat cu o barcă trasă de pompieri prin apa care nu depăşea 20 de centimetri. Editorialistul nu l-a învinovăţit pe premier că i s-a pregătit o barcă, în condiţiile în care cel mai probabil a fost iniţiativa autorităţilor locale, dar consideră că Ponta nu ar fi trebuit să se urce în ea. „ Dar s-a urcat şi nu a realizat ca el stă acolo şi aia îl trag. I s-a părut firesc. Nu a avut niciun moment sentimentul ridicolului”, a spus editorialistul.

„Ar fi trebuit să fie o rumoare, un muget la nivelul întregii ţări sau un hohot de râs, şi acest om să-şi piardă credibilitatea întotdeauna. Oamenii ar fi trebuit să spună . Asta ar fi trebuit să spună văzându-l cum stă în barca aia. Şi să-l taxeze pe măsură în continuare”, a comentat Popescu la Gândul LIVE.
http://www.gandul.info/stiri/cristian-tudor-popescu-despre-vizita-lui-ponta-in-teleorman-ar-fi-trebuit-sa-fie-o-rumoare-un-muget-la-nivelul-intregii-tari-oamenii-ar-fi-trebuit-sa-spuna-bai-papagalule-si-sa-l-taxeze-12513862

_________________
" Ce nu au reusit imperii au reusit o mana de dobitoci scoliti la Moscova "

Deoarece geniul trebuia sa poarte un nume , i s -a spus EMINESCU

Admin
Admin

Mesaje : 9990
Data de inscriere : 20/12/2008

http://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii? Empty Ce faceți, fă, aveați chef dă niște calamități?

Mesaj Scris de RrO RUPT(ă) în cur la data de Joi Apr 24, 2014 1:50 pm

A găsit el Dragnea morți care să voteze la referendum, la urma urmei. Când s-a pus problema de niște inundații, ca să fie drăguțul de premier populist, s-a rezolvat imediat. Împins de însuși Inspectoratul de Urgență (!) prin apa care ajungea cam pe la genunchiul unei broaște mai înăltuțe, într-o barcă demnă mai degrabă de diluvii noeniene decât de timide pârâiașe teleormănene, ba chiar filmat asiduu dintr-o barcă identică de ziariștii invitați la calamitate ca la chermeză, premierul Victor Ponta a adus-o pe ministresa apelor cu picioarele pe pământul din fundul bărcii cu o întrebare prea bună, prea ca la țară: Ce faci, fă, Doină, aveai chef de niște inundații?”.Nici nu știi ce e mai rău, ”fă-ul” sau retorismul grețos al întrebării ce a urmat, care insinua că însuși Ministrul Apelor (băi, tată!) nu avea de lucru pe acasă, așa că a venit la inundații s-o frece-n barcă, dar s-o frece cu folos, televizat! Stând să asculți tonul mai degrabă neutru decât mârlănesc, atât de natural, cu care prim-ministrul României a rostit acel ”fă” către un membru al propriului cabinet, te întrebi dacă e un târlan (da, ați citit bine, nu ”cârlan”) de prim rang sau pur și simplu idiot, în încercarea lui de a fi extrem de familiar într-o zonă populată de săteni apropiați prin lege și prin datini PSD-ului. Inadecvarea grotescă a lui Ponta mi-a adus aminte de un alt penibil care se străduia să treacă drept om simplu, din popor: Mircea Geoană. În cel mai amuzant sketch de umor involuntar post-decembrist, un Geoană care credea că a câștigat alegerile prezidențiale își ștergea de pe frunte niște broboane imaginare de sudoare și rostea cu o stângăcie demnă de cea mai proastă scenetă pe care ați văzut-o la vreun sfârșit de an de grădiniță o replică ceva mai benignă, dar în esență la fel de jenantă ca a succesorului său la șefia partidului, Victor: ”Fiiiu, ce emoții am avut!”. Acel ”fiu!” copiat direct din ”fhew-ul” englezesc era modalitatea fostului ministru de externe de a-și exprima relaxarea survenită în urma (iată) unor îndelungi frământări.În forma lui cea nouă, ”fă”, interjecția este folosită, de data aceasta de un om care chiar e premierul României (nu doar are impresia că va fi, ca Geonelu), pentru a detensiona (sanchi!) atmosfera într-o barcă prea mică pentru câte scârbe de politicieni aveau chef de niște campanie electorală executată măiastru, ca la cartea de științe politice, într-o zonă lovită de catastrofă. ”O să aveți nevoie de o barcă mai mare”, îi spune, într-una dintre cele mai celebre replici hollywoodiene, Roy Scheider posesorului micuței ambarcațiuni pescărești, după ce vede capul la pește ( rechin). La 40 de ani după ce a fost rostită prima oară, vorba de duh inventată de Spielberg își regăsește noi semnificații în strategia de campanie a PSD. Într-adevăr, Victore, la câți nesimțiți dornici să se afișeze la inundații aveți de votat prin partidul ăla, o să aveți nevoie de o barcă mai mare. Ce-ai zice de un portavion?
RrO RUPT(ă) în cur
RrO RUPT(ă) în cur

Mesaje : 484
Data de inscriere : 28/12/2008

Sus In jos

Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii? Empty Premierul Muţunache

Mesaj Scris de GIGI_BERBECOSU la data de Joi Apr 24, 2014 5:42 pm

GIGI_BERBECOSU
GIGI_BERBECOSU

Mesaje : 248
Data de inscriere : 15/11/2012

Sus In jos

Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii? Empty Făi, Ponto, fii bărbată! Sau lasă-ne, odată, baltă…

Mesaj Scris de Gabriela,zâna Maseluţă la data de Joi Apr 24, 2014 6:05 pm

Făi, Ponto, fii bărbată! Sau lasă-ne, odată, baltă…
http://abiagrai.blogspot.ro/2014/04/fai-ponto-fii-barbata-sau-lasa-ne-odata.html
Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii? 1-30
Gabriela,zâna Maseluţă
Gabriela,zâna Maseluţă
Admin

Mesaje : 296
Data de inscriere : 28/09/2010

Sus In jos

Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii? Empty Draga Ponta, poti sa te futi in ea de echipa de PR...

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Apr 25, 2014 5:25 pm


_________________
" Ce nu au reusit imperii au reusit o mana de dobitoci scoliti la Moscova "

Deoarece geniul trebuia sa poarte un nume , i s -a spus EMINESCU

Admin
Admin

Mesaje : 9990
Data de inscriere : 20/12/2008

http://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii? Empty Sila, dispretul si frica

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Apr 25, 2014 8:43 pm


_________________
" Ce nu au reusit imperii au reusit o mana de dobitoci scoliti la Moscova "

Deoarece geniul trebuia sa poarte un nume , i s -a spus EMINESCU

Admin
Admin

Mesaje : 9990
Data de inscriere : 20/12/2008

http://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii? Empty Graba ciudată a lui Victor Ponta

Mesaj Scris de klein raluca la data de Mar Apr 29, 2014 7:24 am

De prin 8 martie, când a urcat pe scena Sălii Palatului însoţit de mamă, de soţie şi de copii, Victor Ponta tot mai face câte un pas spre anunţarea deciziei de a candida pentru postul de preşedinte al României. Şi din preajma sa se dă acelaşi semnal. Ba la Congresul PC, ba la lansarea candidaţilor nu ştiu care şi pe nu ştiu unde, acelaşi mesaj se repetă, dar mai intens, ceva mai clar, ca într-o orchestraţie, semn că a depăşit deja faza de teasing (atragere a atenţiei). Ştiam încă de pe la sfârşitul toamnei trecute că PSD-ul se pregăteşte de o mişcare importantă, adică de despărţirea de liberali. Explicaţia era extrem de simplă. PSD-ul nu suporta ideea că ar putea pierde fotoliul de la Cotroceni. Şi pentru controlul asupra serviciilor secrete, şi pentru influenţa asupra DNA şi ANI, chiar şi pentru promulgarea unei atât de visate amnistii. În acest an, declaraţiile pe şleau sau apropourile premierului s-au înteţit şi au devenit aproape zilnice şi la un pas de o fixare în cuie ca ”promisiune”. Ceea ce ne arată nu doar faptul că o mare parte din PSD îl împinge spre această decizie, ci şi că Victor Ponta este ispitit de o asemenea ipoteză. Nu îi place, dar ar vrea. Nu-şi doreşte, dar visează. Sau nu visează, dar este gâdilat de şoaptele şi cererile baronilor şi ale greilor din PSD. Sau pur şi simplu este împins pas cu pas pe această ţeavă îngustă, rigid şi periculos ţintită spre Preşedinţia României.

Oricum, comportamentul premierului ne arată o anume febrilitate şi un mod de a fi de politician gata să ia această decizie. De ce? Victor Ponta nu este din categoria oamenilor care ar putea fi copleşiţi de modestie. Dimpotrivă! În aceste zile, Victor Ponta se poartă de parcă ar fi convins de o carieră spectaculoasă la Cotroceni. Şi nu m-ar mira ca peste câţiva ani să creadă că la fel de bine ar putea să fie în acelaşi timp şi preşedinte, şi premier. Ceva în genul lui Traian Băsescu! Toate ezitările şi crizele sale de modestie rostite sfios cu ”Eu? Nu, mulţumesc frumos pentru încredere!” vin mai degrabă din faptul că funcţia de premier i se pare mai potrivită, mai mănuşă pentru a gestiona pârghiile economiei şi ale partidului. De fapt, încă de pe vremea prieteniei sale cu Crin Antonescu (altfel, o încropeală de relaţie politică de conjunctură), Victor Ponta visa un preşedinte comod sau cât de cât confortabil pentru el ca prim-ministru. Din moment ce relaţia cu Crin Antonescu s-a dus pe copcă şi altă variantă de preşedinte prietenos nu se întrevede, premierul se îndreaptă pâş-pâş spre candidatura la Preşedinţie. Mai bine ”se riscă” decât ”să se rişte” cu un alt Băsescu.

O asemenea intenţie se trădează şi prin cadourile electorale anunţate săptămânal din Piaţa Victoriei. Ba nu ştiu cât mai mult la pensii, ba nu ştiu cât mai puţin la CAS. În schimb, lucrurile merg la fel. Societatea românească o ţine pe aceeaşi cale a scandalului, a confuziei, a instituţiilor călărite de la centru, a numirilor politice, a contractelor cu destinaţie. Marile schimbări anunţate în campania de dărâmare a guvernelor Boc şi Ungureanu (amândoi căzuţi ca din pod în oala cu mediocrităţi politice) au dispărut. Celebra promisiune a campaniei USL, adică ”Dreptate până la capăt”, a ajuns să sune stupid şi ridicol în discursurile lui Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea. Mai mult, direcţia guvernului Ponta de peste un an şi jumătate se reduce la ”Jos Băsescu!”. Iar programul de perspectivă al României, la ”ce bine va fi din decembrie când vom scăpa de Băsescu”. Ceea ce, trebuie să recunoaştem, este prea puţin. Ba este chiar sărăcăcios în registrul de exprimare al unui politician care aspiră la prima poziţie într-o ţară.

O întreagă grupare de interese (aici includem şi UNPR şi PC) îi susură la ureche lui Victor Ponta şi îi cântă în strună. Toţi, inclusiv greii PSD, au nevoie de un preşedinte protector. O întreagă armată de profitori ai politicii care îşi caută în Victor Ponta un protector şi un salvator. Ce poate însemna Victor Ponta la Cotroceni pentru România, nimeni nu ne spune. Nici chiar Victor Ponta!

După părerea mea, în ciuda faptului că preşedintele a pierdut orice credibilitate şi cea mai mare parte din putere, o politică limitată la „Jos Băsescu!” nu este suficientă. De o bună bucată de vreme, ea pare doar o amăgire şi chiar o deturnare periculoasă de agendă publică.

P.S. Respingerea în Parlament a solicitării de avizare a arestării senatorului PSD Marius Isăilă şi a deputatului de casă Florin Popescu atârnă încă o piatră de picioarele acestui partid greoi care este PSD-ul.
by C.Nistorescu
klein raluca
klein raluca

Mesaje : 405
Data de inscriere : 21/09/2010

Sus In jos

Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii? Empty JUR PE BARBA LUI MARX SI PE COAIELE LUI LENIN SI STALIN , VOM FI O TURMA SI UN PASTOR !!!

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Mai 20, 2014 2:34 pm

Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii? 10313433_790839820929315_6352630656039530664_n

_________________
" Ce nu au reusit imperii au reusit o mana de dobitoci scoliti la Moscova "

Deoarece geniul trebuia sa poarte un nume , i s -a spus EMINESCU

Admin
Admin

Mesaje : 9990
Data de inscriere : 20/12/2008

http://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii? Empty Victor Ponta și paradoxul opțiunii!

Mesaj Scris de IA DE LA BASESCU la data de Vin Mai 23, 2014 7:02 am

Capabili de contradicții surprinzătoare, iată că am fost în stare să scoatem în față și o astfel de opțiune: Victor Ponta- președinte. Că pentru el acest vis trufaș e destul de vechi, este evident de când și-a propus dept țel politic existențial lupta iluzorie cu Traian Băsescu. Mai întâi că o astfel de luptă nu există din moment ce Traian Băsescu nu mai are ce apăra, iar Victor Ponta aruncă praf în ochii electoratului său cu încă o minciună. Credulii o iau de bună, iar frustrații se amăgesc în confuzia dintre a înfrânge și a a înlocui pur și simplu. Adevărata luptă însă în chestiunea președinției se va da doar între ignoranța emoțională și rațiune – o luptă tot mai inegală la noi, aproape sigur câștigată de cea dintâi. Între a argumenta și a influența, simplismul triumfă.
Am spus-o de fiecare dată când am avut prilejul; ideologii PSD, laboratorul strategiilor social-democrate au o misiune cât se poate de simplă, impusă de publicul țintă. Ea se rezumă doar la dimensiuni: de unde vin voturile cele mai multe și cele mai facile. Și atunci strategiile sunt simple pentru că electoratul, slab prin definiție, simte nevoia să se sprijine în ceea ce copleșește: forța. Iar PSD și-o procură mai simplu decât partidele de dreapta. Partidul se fălește, și nici nu e de mirare, că este astfel cel mai puternic din România. Și din acest punct de vedere este, cu adevărat, chiar dacă a dat suficiente dovezi de corupție, de ineficiență, de ipocrizie și demagogie. Tocmai aici luăm contactul cu adevăratul paradox românesc, despre care vorbeau ilustru Noica și Vulcănescu:în definitiv o contradicție între opțiune și țel, între modalitate și mijloc și toate la un loc raportate la abandonul proiectului național în favoarea supaviețuirii individuale.
În acest triunghi al vâltorilor este adus Victor Ponta, orbit de vrere fără să opună vreo rezistență a analizei; destui analiști politici avertizează deschis asupra consecințelor traductibille în eșecul său politic. Și în cele din urmă nici nu văd de ce ne-ar fi de folos Victor Ponta pe scena politică românesacă, mai ales în actuala conjunctură. În opinia mea, el a făcut proba convingătoare a calibrului său politic ca premier. Destinul românesc nu are nicio datorie față de el să-i acorde și șansa președinției încât să-i închirieze istoria pe cinci sau zece ani din existența sa. Ignoranții ar contrazice doar prin frustrări emoționale sau prin nevoia la fel de obscuă de circ politic. Că 40 la sută din electorat, potrivit unor sondaje, acordă lui Victor Ponta șansele cele mai mari, nu mi se pare deosebit, fiindcă partidul și alianța parlamentară a puterii cam atât întrunește, dar dacă, potrivit altora, sufragiile ar ajunge la 53 la sută pentru Ponta mi se pare fie exagerat, fie îngrijorător de-a dreptul. Nu contează că dreapta nu a scos încă în competiție un adversar redutabil; electoratul de dreapta ar trebui să rămână consecventă oricum.
Cele șapte milioane de români care au votat contra lui Traian Băsescu la ultimul referendum nu reprezintă întrutotul stânga, tot așa cum nici restul nu reprezintă întrutotul dreapta. Cei care sunt încă nedeciși în funcție de oferta electorală sunt cel mai sigur tineri sub 25 de ani, care ar putea la fel de bine să nici nu meargă la vot. Cam aceeași situație confuză se întâlnește și în rândul micilor întreprinzători, în rândul pensionarilor și chiar în rândul agricultorilor, pe care ar putea să-i influențeze în ultimul moment primarii localităților de domiciliu. De aceea PSD a ținut cu tot dinadinsul să se asigure în teritoriu de o majoritate lejeră până la nivelul consiliilor județene și a deconcentratelor și ele adjudecate de aceeași alianță din jurul PSD. Mașina de vot a PSD mizează în plus pe numărul mare al celor fără orizont politic și fără proiect istoric din lipsa unei conștiințe naționale, precum și pe cei care nu au opțiuni poltice, ci simpatii politice gregare numai, ușor de ademenit chiar la ușa secțiilor de votare. Ce vor spune europarlamentarele e numai un indiciu fiindcă, cu siguranță dimensiunea cifrelor urmează să îndemne la reflecție mai ales pe cei care știu că ar fi bine să se asigure totuși un echilibru între stânga parlamentară și executivă și, pe de altă parte președinția, o instituțiefundamentală pe care oricât ar spolia-o de funcții Ponta, rămâne încă să vegheze la unele prerogative care nu îi pot fi confiscate atât timp cât Curtea Constituțională nu dă semne echivoce sau de neîncredere.
Iată de ce Victor Ponta la prezidențiale este fie un paradox al opțiunilor, sub care se ascunde intenția debarcării lui, ori un test mobilizator care se adresează prin recul electoratului de dreapta.
IA DE LA BASESCU
IA DE LA BASESCU

Mesaje : 380
Data de inscriere : 24/12/2008
Localizare : in bancile opozitiei

Sus In jos

Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii? Empty Re: Ponta: Tu ce faci, fă Doina, aveai chef de nişte inundaţii?

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum