POLITICA
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» retro de pe disc D
Dum Ian 06, 2019 7:40 pm Scris de Admin

» silkengirl LINKURI
Joi Dec 27, 2018 8:49 am Scris de Admin

»  GARY GLAMOUR site derivate
Joi Noi 08, 2018 4:12 pm Scris de Admin

» linkuri operative
Mier Sept 19, 2018 10:27 am Scris de Admin

» BRUIOANE INSECTAR
Vin Iul 20, 2018 9:39 am Scris de Admin

» NEWS Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
Vin Iul 20, 2018 9:17 am Scris de Admin

» RETRO Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
Mar Mar 27, 2018 8:44 pm Scris de Admin

» PAGINILE MELE FB
Dum Mar 04, 2018 11:56 am Scris de Admin

»  grupurile mele FB
Dum Mar 04, 2018 11:00 am Scris de Admin

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Gilad Atzmon-ISUS la Auschwitz de Paște

In jos

Gilad Atzmon-ISUS la Auschwitz de Paște

Mesaj Scris de RAPTOR la data de Lun Apr 21, 2014 4:50 pm

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
De Gilad Atzmon

Acum, că evreii au început să se plictisească de propria industrie Holocaustului , unii evrei au decis să trimită pe Isus în camerele de gazare chiar inainte de Paste.
Următoarele video ciudat a apărut pe net cu câteva zile în urmă.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Isus Hristos fiind schlepped la Auschwitz între un grup de colegi evrei. Si ghici ce, în oribile naziștii nu arată milă față de om sfânt, l-au trimis la camera de gazare, împreună cu frații săi evrei.

Filmul a fost produs de evrei pentru Isus și explicația este după cum urmează - ". Isus a fost adesea asociată în mod eronat cu autorii Holocaustului" Scurt film video este menit pentru a șterge asta. Isus a fost "doar un alt evreu," și el ar fi fost ajuns în camera de gazare la fel ca orice alt evreu.

Evreiesc priza "progresiv", înainte Revista, nu este fericit cu clema și mesajul său. Se pare că Forward nu aprobă de evrei pentru Isus, pentru că este o "față", dedicat convertirea evreilor. Jay Michaelson scrie "să începem cu memento că evrei pentru Isus este o fata. ... El există pentru a converti evreii. " Michaelson nu-i place clipul fie. "orice evreu cu amintiri personale, familiale, sau chiar istorice ale Holocaustului vor găsi imediat că este o crimă. Nu a stat evident, dar se profanează memoria a șase milioane de evrei de a folosi suferința lor, ca o modalitate de a converti evreilor la creștinism. "

Michaelson este atât de evident, cufundat în centrismul iudeo, el pierde grosolan punct. Videoclipul nu este destinat pieței evreiesc sau mulțimea idiș. Clipul a fost lansat înainte de Paști pentru un motiv. Acesta este destinat pentru un public creștin. Este acolo pentru a converti creștini în noua evreiesc credință anume Holocaustului Religia.

Videoclipul leagă pe credincios creștin naiv a suferinței evreiești, oferind o punte de legătură între Patimile lui Hristos și a suferinței evreiești. Intenția este de a planta ortodoxia sionist holocaust în inima a sufletului creștin naiv. Și, de asemenea, servește pentru a dezamorsa, o dată pentru totdeauna, credința creștină comun presupune că a fost evreii care la ucis pe Hristos. Cel puțin pe YouTube în această săptămână este de fapt naziștii care gazați Hristos. În cele din urmă evreii sunt libere de responsabilitate.

Încă o dată, mesajul pentru restul dintre noi este politica simplu-evreiesc este foarte sofisticat, de manipulare și periculos, dacă este sionist sau "anti-", și chiar și atunci când este înfășurat într-o propaganda sionista creștin pentru Paște. Feriți-vă!
avatar
RAPTOR

Mesaje : 106
Data de inscriere : 18/12/2010

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum