POLITICA
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Scuipi și câștigi! Dr. CORNELIU VADIM TUDOR ESTE CA ȘI REALES ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN. Așteptăm să-i arunce un pahar de apă în ochi dnei Merkel și să-i spună: ”Du-te, fă, în p-la mea!”

In jos

Scuipi și câștigi! Dr. CORNELIU VADIM TUDOR ESTE CA ȘI REALES ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN. Așteptăm să-i arunce un pahar de apă în ochi dnei Merkel și să-i spună: ”Du-te, fă, în p-la mea!” Empty Scuipi și câștigi! Dr. CORNELIU VADIM TUDOR ESTE CA ȘI REALES ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN. Așteptăm să-i arunce un pahar de apă în ochi dnei Merkel și să-i spună: ”Du-te, fă, în p-la mea!”

Mesaj Scris de RrO RUPT(ă) în cur la data de Joi Apr 10, 2014 11:58 am

Președintele partidului ROMÂNIA MARE, dr. Corneliu Vadim Tudor a primit acceptul Justiției Române de a candida la alegerile pentru Parlamentul Europei. Curtea de Apel București a ridicat ieri interdicția în această privință și alegerea cunoscutului politician de origine, cum scriu ziarele,  evreiească în funcția de europarlamentar este de acum încolo doar o simplă chestiune de formalitate.
Dr Corneliu Vadim Tudor este un personaj care nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare în ceea ce privește biografia.
Mult mai puțin știe însă lumea despre convingerile politice cu care dl Corneliu Vadim Tudor a ajuns în Parlamentul European. Aceste convingeri le putem găsi răsfoind gazeta ”România Mare”.
Conform articolelor publicate în ”România Mare” de dl Vadim, poporul Statelor Unite ale Americii este un popor de criminali și de analfabeți, conducătorii SUA niște sataniști și teroriști care au mâinile pline de sânge, iar NATO este o organizație de mercenari care exploatează populația lumii, se ocupă cu contrabanda de droguri și mână de la spate cu biciul la război popoarele Europei. În schimb Federația Rusă este un stat luminat și civilizat care are datoria de a elibera națiunile de pe planetă și a le scăpa de jugul NATO sub a cărei apăsare cerbice ele gem, îngenuncheate.

    Se zice că gura păcătosului adevăr grăiește. Sincer vorbind, ca prorus, eu ar trebui să mă simt măgulit citind aceste fraze pe care le scrie dr. Vadim despre Rusia. Totuși, mă simt doar dezorientat. Nu știu, ca alegător, unde să-i încadrez pe dr. Vadim și ”ideologia” lui de ”politician european” care nu este nici eurosceptică, nici nazistă, nici extremistă. În curând va trebui să votez dacă dr. Corneliu Vadim Tudor merge în Parlamentul Europei sau nu. Iar eu, ca să iau o decizie, am din ce în ce mai mult senzația că trebuie să știu dacă dr. Vadim are actualizat sau nu carnetul de sănătate. Și spun acest lucru fără nici cea mai mică urmă de resentiment sau de malițiozitate la adresa dr-lui Vadim. Adică la modul cel mai serios. În curând în Europa va fi război și pentru mine este foarte important să știu dacă dr. Vadim este nebun și va vota, ca parlamentar european, ca România să intre în focul războiului.
Dr. Corneliu Vadim Tudor scrie în recentul număr al gazetei domniei sale din 11 aprilie 2014  niște versuri adresate probabil conducerii Uniunii Europene:
”Am intrat în NATO? Am îmbulinat-o!
Ce păcat că nu vin și soldații morți
Care și-au dat viața sub cravașa NATO.
Azi pozați pe sticlă fiindcă nu-i de colea
Îi mințiți pe oameni c-un tupeu nebun,
Vă mănâncă rușii la micul dejun!”

(Corneliu Vadim Tudor, PAMFLET INEDIT, România Mare, 11aprilie 2014)
Sigur că dl Vadim Tudor, ca membru și cetățean al Uniunii Europene este liber să aibă în Uniunea Europeană orice convingeri politice dorește. Dar ca politician europarlamentar ești obligat să te aliniezi ideologiei oficiale a Uniunii Europene. Altfel nu-ți justifici locul pe care-l ocupi în Parlamentul Europei.
Dl Vadim Tudor nu numai că nu se aliniază ca europarlamentar unei astfel de politici, dar are cu totul alte convingeri (vezi citatul de mai sus).
Nu știu dacă astfel de convingeri politice sunt nutrite cu aceeași ardoare și de ceilalți membri ai partidului România Mare sau numai de conducerea PRM, dar mărturisesc că mie, personal astfel de idei vadimiste nu îmi provoacă aversiune ci doar o profundă  și imensă nedumerire.
Un europarlamentar care strigă în plenul Parlamentului European ”Lasă că vin ei rușii și v-arată ei vouă!” nu este nici proeuropean, nici eurosceptic și nici măcar neonazist. Mai precis este un dușman declarat al Europei. Și iată că un astfel de om ajunge în Parlamentul Europei, spre marea nedumerire a multor, foarte multor milioane de tineri europeni și chiar români care cred în ideea de uniune europeană. În fond care este totuși politica Uniunii Europene în afară de aceea a legalizării căsătoriilor între homosexuali și a bombardării unor state africane care trăiesc încă în epoca de piatră? Pentru că eu, personal, nu mai înțeleg nimic. Ce promovează de fapt Uniunea Europeană și parlamentarii ei? Cum? Așa ajungi să fii ales deputat în Parlamentul Europei? Făcându-i teroriști și criminali pe americani și pe cei din Alianța NATO?  Bine, dar o astfel de atitudine nu este nici eurosceptică, nici nazistă. Nici extremistă. Venită din partea unui membru al Parlamentului European este pur și simplu penală. Nu înțeleg de ce nu reacționează nimeni. Poate voi înțelege mai bine cum stau lucrurile atunci când dr. Vadim Tudor în calitate de membru al noului Parlament European va lua un pahar cu apă și-l va arunca în ochii cancelăresei Angela Merkel strigându-i coleric: ”Du-te, fă, în p-la mea! Marș afară de-aici că te bag în mă-ta! Aici dictează Securitatea Română a lui Ceaușescu nu tu!”.

 Ilie Ilia MIHAILOVICI
RrO RUPT(ă) în cur
RrO RUPT(ă) în cur

Mesaje : 484
Data de inscriere : 28/12/2008

Sus In jos

Scuipi și câștigi! Dr. CORNELIU VADIM TUDOR ESTE CA ȘI REALES ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN. Așteptăm să-i arunce un pahar de apă în ochi dnei Merkel și să-i spună: ”Du-te, fă, în p-la mea!” Empty CV Tudor și Mircea Diaconu umbla cu trombonul

Mesaj Scris de Gabriela,zâna Maseluţă la data de Joi Apr 10, 2014 7:39 pm

Tribunalul a admis contestațiile lui CV Tudor și Mircea Diaconu (respinși de BEC) astfel că aceștia pot candida la PE unde Vadim a promis că ne apără de unguri iar Diaconu se va reprezenta pe sine ca învingător „asupra sistemului”. Sistemul te urcă, sistemul de coboară: Mircea Diaconu a avut sistematic tot felul de funcții iar acum va fi europarlamentar (dacă adună voturi) susținut de tribunal. Dacă așa au decis judecătorii, asta e. Și justiției îi plac oratoria, teatrul și suspansul: Felix a ratat la mustață verdictul final în dosarul ICA întrucât judecătorul Mustață (ICCJ) s-a retras chiar în ultimul act. Ciudată retragere. A fost o zi bună pentru cabotini: Mazăre a fost eliberat din arestul preventiv și va fi cercetat (pentru mită, of course) în stare de libertate - exact când Cr. Preda ceruse demisia premierului fiindcă se solidarizase cu Duicu și Mazăre iar dl. Iliescu se desolidarizase: „PSD nu poate să-i apere pe cei certați cu legea”. Ba poate și o și face. O făcea și pe timpul său. El i-a învățat așa. Sociologii PSD petind însă că victimizarea lui Ponta alături de baronii săi „le întărește electoratul”. Alții susțin că Ponta c-un ochi plânge după baroni și cu altul râde bucuros c-a scăpat de ei eliberându-se astfel de sub dictatura baronilor care-i cer tot felul de servicii. Mazăre vrea portul Constanța amenințând că altfel nu mai face campanie pentru PE. Totuși, fără baronii care-i aduc voturi cu cisterna și toarnă bani la partid cu găleata, Ponta n-ar fi președintele PSD. Ar fi rămas „maimuțoi implementat”, cum i-a zis Vanghelie. Așa că premierul e legat de baroni ca marca de scrisoare, șpaga de interceptare și jegul de scursoare: a și declarat că „nu vrea să iasă cu picioarele înainte din politică” iar pentru asta e clar că nu trebuie să-i supere. Fac urât la nervi. Duicu e vestit pentru violența sa și nici Mazăre nu e mai blând: când își pune uniforma nazistă, ai încurcat-o. În fine, pârâții cu pârâții, denunțătorii cu denunțătorii. Dl. Zgonea, de pildă, a denunțat intențiile lui Crin: „dacă Antonescu ajunge președinte, e în stare să-l numească pe Băsescu premier”. Se poate presupune și că dacă Antonescu ajunge președinte e în stare să refacă USL și să-l țină pe Ponta premier. Acesta a și mărturisit că „nu pot să trăiesc fără sport”. Nu sportul minții, desigur. Speranța lui Radu Stroe, exclus din PNL pentru trădare, e că USL se reface după europarlamentare unde „speră ca PNL să-și rupă gâtul” și să ajungă pe targă la PSD - care să ne gâtuie pe toți.
Gabriela,zâna Maseluţă
Gabriela,zâna Maseluţă
Admin

Mesaje : 296
Data de inscriere : 28/09/2010

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum